Gyilkos részecskesugárral támad egy galaxis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PetruZ!
Arról én nem tehetek, hogy abban az idõszakban, amikor a NASA oldalán fent volt az anyag (MERT FENT VOLT) te épp nem jártál arra, vagy akkor még a matchbox gyûjteményeden kívûl más nem érdekelt.
Az anyag ott volt és én meg csak nevetek magamban rajtad, amikor kijelented, hogy nem.
Jó persze én sem tudom ezt bizonyítani, de nem is tartom fontosnak, hogy neked bebizonyítsam. És ezen nem kell megsértõdni. Az anyag ott volt. Éppen ezért én is igen megdöbbentem rajta. Ezt az információt én most megosztottam veletek, ki-ki döntse el, mit kezd ezzel az információval.
Valaki itt kérdezte, mi van akkor, ha valami lelassítja a Föld forgását, esetleg meg is állítja. Nos ez a NASA anyagban le volt írva, és a lényege az volt, hogy újra elkezd forogni. Ha részletekre kíváncsi vagy, fordúlj a NASA-hoz én csak egy egyszerû programozó vagyok, nem geofizikus vagy csillagász. 😊
A magam részérõl egyébként szintén ki nem állhatom a világvége teóriákat gyártó faszkalapokat. A kezem lerohadna, ha valaha ilyen könyvre pénzt adnék ki. Hogy mégis itt vitatkozom veletek a témában csakis tudományos érdeklõdésemnek köszönhetõ, miszerint szokom olvasgatni a NASA oldalait és bizony néhány éve igencsak arcúl csapott az a cikk, amit itt emlegetek. Ne tudjátok meg, a hátamon is felállt a szõr amikor a cikket olvastam, ugyanis ha valakinek hitelt adok ilyesféle tudományos témákban, akkor az a NASA... No most ilysztgetni nem akarok senkit, de az én meglátásomban nem túl jó jel, hogy a NASA elfordúlt a témától és annak kommunikációjától. Csak reménykedem benne, hogy aki az anyagot összeállította, valami elmebeteg, nem odavaló NASA dolgozó volt és már rég kipenderítették az állásából.
- A RAL Angliában van, nem Kaliforniában.
- Lockwood tanulmányát azóta egy másik csoport modellekkel cáfolta (pl. http://physicsworld.com/cws/article/news/3025).
- A helioszféra széle becslések és számítások szerint már elég régóta 80-100 CSE között van. 10 CSE sosem volt, különben néhány bolygónkon már drasztikus változásokat tapasztaltunk volna (kb. a Szaturnusztól kifelé mindegyiken).
- A DNS módosítós résznél már fogtam a fejem...
- A Holdnak már elég régóta van atmoszférája, a holdraszállásnál is megvolt (mivelhogy meg is mérték az összetételét). A 6000 km-es vastagságú "új" atmoszféra egy akkora blõdség, hogy hihetetlen.
Úgy nagyjából eddig olvastam el, a többit csak átfutottam, már nem kerestem utána. Kicsit keresgéltem még a neten a témában, de semmi más hihetõ, megbízható forrás nincs, mindenütt ez, meg a hasonló teóriák keringenek.
Bármi is van (ha van), akármekkora változás is történik (ha történik), ezek a vad számok, megerõsítés nélkül állítások teljesen hiteltelenné tesznek mindent.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
valami hasonlót láttam anno, kicsit tudományosabb formában, de a lényeg itt van
Nem azt mondom hogy létezett ilyen civilizáció hanem azt, hogy létezHETett.
Bár tényleg nehéz valaminek a nem létét bizonyítani, ugyanakkor elég sok minden maradt fenn abból az idõbõl, és pont egy szupercivilizációnak nem maradtak volna nyomai?
Még az élõvilág sem pusztult ki, egy rakás állat és növény túlélte a katasztrófát, és egy ilyen szupercivilizáció, hiperhajtómûvekkel meg nem volt képes védett helyeket építeni ahol túlélhették a katasztrófát? Még a jelenlegi technológiával is sokkal jobbak a túlélési esélyeink, mint a fajok 90%-ának
Ha meg elhagyták a Földet, majd visszajöttek, akkor hova tüntek?
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Gracie Barra
Ebben (a Nibiru mítosz alapja a Nemesis) lehet, hogy igazad van; bár ezt, figyelembe véve, hogy a Nemesis az elméletek alapján milyen gyakran "tér vissza" erõsen kétlem.
Az rbr által belinkelt cikk - ami felvázol egy lehetséges elméletet bizonyos kutatásokkal kapcsolatban - semmit sem tartalmaz légbõlkapott, 3600 évenként megjelenõ "X" bolygóról, meg rajta tenyészõ, minket egykor rabszolgaságban tartó t*kömtudja milyen isteni ûrlényekrõl. Ettõl függetlenül a cikk érdekes, megalapozottnak tûnõ elmélet, de nincs rá konkrét bizonyíték, nincs meg a "tettes". Ennek ellenére nem mennek át idiótába és nem kezdenek fantazmagóriákat gyártani...
Blackmail the Universe
Egy "laikus" kérdés: és mi a fene indítja újra a forgást?
C: 😄 <#nyes>#nyes>
Hogy nézne már ki, hogy a 2003-as világvégét hírdetné egy 50 dolláros könyv??? Senki sem venné meg. Bezzeg egy "Világvége 2012-ben" , "vegye meg most, csak 50 dollárért", máris megy a sok hülye amcsi és vásárol.😊
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
De ami feltünik az, hogy ez a Nirubu téma 2002 ben is felbukkantant, akkor 2003 tavasza volt a totális apokalipszisre kitûzött dátum, de elmaradt. most meg 2012 az új dátum. kár hogy valakik ennyire rá érnek, de még szörnyûbb hogy ezt valakik el is hiszik.<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Az SZDSZ egy náci párt.
http://muller.lbl.gov/papers/Lunar_impacts_Nemesis.pdf
Az SZDSZ egy náci párt.
Olvasd el még egyszer amirt írtam.
Egyébként egy ici-picit sem érdekel, hogy személy szerint te miben hiszel vagy miben nem hiszel.
Tök véletlenül láttam meg ezt a cikket, vele együtt a te kommentedet, erre reagáltam. A téma részemrõl lezárva, ha van Nibiru, ha nincs, nekem holnap reggel akkor is melóznom kell menni. Na joccakát...
A NAsA természetesen nem áll idióta barmokból, nem kell nagyzolni, sarkítani. Egyszerûen arról van szó, hogy várom a Berkeley egyetem professzorának cikkét, amit még most sem kaptam meg. Továbbra is várom...
Az SZDSZ egy náci párt.
Akkor ezek szerint a NASA silettáns idióta barmokból áll, vagy egyszerûen õk is tévedtek egy nagyot???
Vagy esetleg te foglaltál állást itt és most, túl kevés információval a birtokodban és ennek megfelelõen elhamarkodva?
Hogy létezik e Nibiru, vagy a NASA által említett X bolygó? Tök mindegy. Ugyanis Nibiru nélkül is bármelyik pillanatban áldozatává válhat a bolygónk egy galaktikus szappanoperának. Sajnos ez van....
Az SZDSZ egy náci párt.
Ez nem hit kérdése, hanem várom a cikket! Ha nem tudod bemutatni, akkor én meg azt mondom, hogy négy éve én gyíkká változtam....de már elmúlt.😊
Szóval nincs cikk....hát...akkor sajnálom.😊
Az SZDSZ egy náci párt.
Kara kánként folytatom tanításom.
2. Nem látom a vizuális észleléseket, béna pöttyöket, esetleges kisebb meteorokat mutogatnak a neten, de az nem bizonyíték semmire. Se egy pálya, se egy számítás, se egy megfigyelés, semmi!
3. Amennyiben megfigyelhetõ lenne már szabad szemmel is, vagy kisebb távcsõvel, akkor én pl. már rég észrevettem volna, de még senki sem adta meg a koordinátákat, merre találom a téli a nyári a tavaszi vagy õszi égbolton. 😊
4.A Magyar Csillagászati Egyesület tagjaként immáron tíz éve csak errõl lenne szó, ha bármiféle jele lenne egy ilyen x bolygónak a közeledtére...
Úgyhogy errõl ennyit. Berkeley egyetem professzor cikkét pedig várom továbbra is rbr-tõl.
Az SZDSZ egy náci párt.
Tojok rá, hogy elhiszed e amit írok, de leírom, mert így történt. A NASA hivatalos honlapján saját szememmel láttam a NASA szakemberei által közölt anyagot kb. 4 éve, mely egy bolygórol értekezett. A bolygót õk x planétának nevezték akkor és az anyagban egyértelmûen összefüggésbe hozták a Nibiruval, magyarán a néphiedelemben ismert Nibirut az õ maguk által megfigyelt x planétájának azonosították.
Amit nagyon bánok, hogy nem mentettem le egy az egyben azt a NASA site-ot. Azért nem mentettem le, mert akkor még semmilyen jelentõséget nem tulajdonítottam neki. Aztán egy kisebb Nibiru õrület tört ki, minek folyamán a NASA oldalárol az összes x planétával kapcsolatos anyagot eltávolították. Ezután ha valaki kérdéseket tett fel a NASA board-ján Nibiruval vagy x planétával kapcsoltaban, a NASA elég agresszívan és elutasítóan reagált rá.
Ami az anyagban volt, az enyhén szolva is megdöbbentõ volt elsõ olvasatra. A lényege az volt, hogy ez a bolygó (bocsánat de az adatok pontatlanok a lényeg a lényeg) x ezer évente áthalad a naprendszeünkben, mert az igencsak elnyújtott pályája itt halad át és lényegében a naprendszerünk egy bolygójának tekinthetõ. Amikor elhalad, akkor valahol a nagy bolygóink pályáinak környékén teszi ezt. Elhaladáskor lelassíthatja, sõt 1-2 napra megállíthatja a Föld forgását. Nagyon erõs mágneses tere van, így ezzel kapcsolatos problémákat is okozni fog.
Na ilyenek voltak a NASA hivatalos oldalán ezzel kapcsolatban.
Szarok rá, ki mit hisz el, én ezt láttam, eszerint állok hozzá a témához.
Köszi hogy meghallgattatok...