54
-
Gascan #14 Nah igen, ezek szerint a notebookomon simán tudnám futattni a stalker low beállitásokon.... holott még a swat 4-et is csak alig alig viszi el :) Ez a rendszer nemjó, méghozzá azért mert nem elég részletes a hardware felismerési szintje és a játékoknál is az ajánlott rendszerkövetelmények rendszerint medium v. minimum beállitásokat feltételeznek! -
Dany007 #13 Na most én ezt kipróbáltam itt a céges gépemmel...
Sima egymagos 3Ghz-es pentium4. 2Gb ram. És egy gagyi kis 7300GS VGA van benne. Ugye ez grafikai szerkesztő gép, ezért van benne 7300, sőt még az is sok ide. Viszont ram meg proci azért kell.
És hát elindítottam egy analízist a Crysisre!
Csodák csodája, átment a vizsgán :) Zöld jelzés mindenhol! Sőt ez a (manapság már jócskán) ultragagyi 7300GS még egy fokkal a min. jelzés fölött is volt.
Valójában ez a progi az égatta világon semmit nem tesztel. Csak leszedi a hardver infokat meg a szoftver, driver verziószámokat, és összehasonlítja az adott játék gyárilag megadott minimum követelményeivel. Azt ennyi. Ezt még egy 12 éves is megtudja csinálni guglival.
Szal szerinte ezen ezen a gépen fut a Crysis, bár a speed nem lett tesztelve, ezt így írta ki.
Valójában elképzelhető, hogy elfutna ezen a céges gépen a Crysis, de hogy diavetítés lenne még min. beállításokkal is azt biztos !
Ergo, elképzelhető, hogy szerencsétlen mit sem sejtő gyerek, kap egy tescos PC-t, aztán meg akarja venni a Crysist (mert mondjuk arra gyűjtött) de hát ő okos, és előbb megnézi az oldalon, hogy elfutna-e egyálltalán a játék nála...És persze, hogy azt kapja, hogy naná! :D Erre megveszi, és rádöbben az igazságra.
Sokan nem tudnak különbséget tenni, két fogalom között.
Az, hogy elindul a gépemen a Crysis, meg az, hogy élvezhetően fut (normális grafikán tehát nem 800x600 vagy 640x480), nem ugyan az! Orbitális különbségk vannak. ( sry, hogy a Crysis a példa :S tényleg kiváncsi voltam, hogy a ma kapható legnagyobb hardverigényű játék elfutna-e a céges gépen.) -
CyrSyS #11 SLI-t is vedd bele. -
CyrSyS #10 Minden még a legjobb gépen sem megy el. CrySiS 2048*1536 minden abszolút high, minden teljesítményt növelő opció bevan kapcsolva sem fog menni 100fps-en, még 8800GTX ultrával sem. -
#9 Elég szomorú, hogy igy van.EGyébként nem is az a gond, hogy a legjobb dolgokat kell megvenni hanem az, hogy 1 év után a legjobb dolgokon sem fut el rendesen az új játék. -
#8 Így van. Én is ezt teszem. -
Csaba42 #7 Baz, megnéztem a weboldalt, visszautasítottam az ActiveX plugint, és más weboldalra akartam menni, erre mit látok a címsorban: ".www". Baz, jobbról balra kezdte el írni a címet :(. -
Csaba42 #6 Ja, bocs öccse, megyek gürizni akkor, hogy mindenből vacsi új legyen a gépben, még ha emiatt éhenhalnak a halaim is. -
#5 Namost mindenből be kell szerezni közel a legjobbat és máris minden megy. Az meg, hogy elindul, nem jelenti azt, hogy használható sbeességet is produkál. -
#4 A mostanábna hírnek titulált szeméthez képest ez igenis hír! -
pesa #3 Kb én is 1 éve hogy használom ezt az oldalt . Nagyon jó .
-
#2 Ez most hír? Szerintem több éves is megvan ez az oldal... -
szvini #1 a legszebb az egészben, majd az lesz, akinek kiírja hogy fut a gépén,de valamiért mégsem fog elindulni miután megvette :D:D:D, mert tuti száz hogy ilyen is lesz, dögöljek meg ha nem :D