Adrenalin-narkózis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goruck
az igaz...gyere PSautótuningolni...😄 na én mára mentem aludni, na pá

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bardocz
de így mi életben tartjuk a topikot😄
Goruck
😊 én nemrég lettem 17, de ez most kicsit OFF, de hát senki nem ír az Adrenalinnarkózis-ról....

bardocz
én aszem jövõre kezdhetem el leraknia jogsit(márcban leszek 16),de amint elkezdhetem kedzem is,azt nem akarom elhúzni😊
Goruck
jaaa 😄 azt kihagytam hogy nem fogyasztok rendszeresen alkoholt és most csinálom a B jogsit januárba forgalmi vizsga 😄

motorosok, meg vigyázzatok magatokra!!!

bardocz
mert nem teszed tönkre a szervezeted,és így tovább élsz,az életed során majd több motoros hal meg,és ebbbõl adódóan több temetésére mehetsz el 😄
Goruck
?? miért?

bardocz
csak íyg tovább,és sok motoros temetésére mehetsz el😄
Goruck
😄 inkább nem ugrálok le épületekbõl 😄 a motoros száguldást megtartom azoknak akiknek az az életük😄 nem dohányzok és még soha ki sem próbáltam és erre büszke vagyok, rendszeresen sportolok és nem akarok meghalni!!!!! 😄

bardocz
inkább azt kéne nézni arányaiban miben halnak meg többen,mert lehet hogy bázisugró van 10 és abból 9 meghal,motoros meg 1000 és abbõl 500,és mégis arányaiban több a bázisugró,vagyis inkább fogynak😄
Goruck
😄
miben halnak meg többen, motoros száguldozásban, vagy bázisugrásban??

bardocz
hogy érted? városban anyiban biztonságosabb amíg a levegõben vagy,viszont elbaszhat egy kocsi,míg kinn a szabbadba éehet hogy így megkoccolod a sziklafalat,ellenben nincs kocsi😄
Goruck
melyik a biztonságosabb szerintetek?

bardocz
uristen elsõ videó,szerencsétlen de elbaszta...
amúgy ott a bele lógott ki?meg a hörgése,tiszta horror😄
Sland
biztos látta már mindenki

ez se lehet pite

én ezektõl személy szerint jobban fosok mint a motoros "száguldozástól"

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Az Adrenalin

Az adrenalin (adrenaline) vagy epinefrin (epinephrine) egy fenil-etil-amin szerkezetû katekolamin hormon. Katekolamin vagyis szimpatomimetikus hatású monoamin, amely a fenilalanin és tirozin aminosavakból származik. Mind a Latin ad-+renes mind a görög epi-+nephros elnevezése szó szerint a vesén/veséhez jelentéssel bír és a mellékvesére utal, amely anatómiailag a vese csúcsán van és a hormont termeli.

Epinefrin

Ugyan az mint az Adrenalin, csek ez Gyógyszertárakban is kapható, több féle formában. Szal aki adrenalinra vágyik vegyen mondjuk orrcseppet 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bardocz
na ezt nem tudtam,pedig nemrég tanultuk😊

múagy még jó kis adrenalin löket lehet mentõsnek állni,és a városban száguldozni,megállóknál meg életet menteni😄
Sadist
Mozgási energia = tömeg * sebesség^2

Ha a negyed akkora tömegû motoros kétszer olyan gyorsan száll beléd, akkor ugyanott vagy. Márpedig ezek a száguldó vadállatok nem csak épphogy szokták túllépni a megengedett sebességet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CoR Zolly
21 m magas szûz akna. ( lift ) Csak az állás van bent. Álvány legfelsõ szintjétõl még kb 2,5 m magasan az aknafej. Két kömíves bak fullon kitólva, rajta egy kb 30 cm széles padló. Azon áll két ember. És fel kell emelni fej fõlé gépi segítség nélkül két embernek egy durván100-120 kg-os speciális gerendát. Álvány hirtelen meginog (szarúl dolgoztak az álványozók ). Na ennél nagyobb adrenalin nekem nem kell. 😄D

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"

Beast Machine
Agree.

...vágod?

bardocz
lendület=tömeg*sebesség😊
de akkor már inkább a motoros menyjen a kocsiba,mint egy másik autó,márcsak emiatt is
Beast Machine
Ha választhatnék is tökmindegy lenne, mert mindkét esetben hatalmas esély van rá, ott otthagyom a fogamat, plusz itt nem csak a motor tömege számít, hanem a lendülete, a mozgási energia, amivel becsapódik (ez a jó szó rá) a kocsiba.

...vágod?

bardocz
na de most ha választanod kéne mit választanál?amikor kocsival mész száljon beléd 1 300kg-os motoros,vagy 1 1.5tonnás kocsi?és melyiknél van nagyobb esélyed a tulélésre?még mindig a motorossal jársz jobban,inkább az haljon meg mint te aki szabályosan vezetett

aki anyira hülye hogy bukó nélkül megy motorral,úgy hogy soha nem is motorozott,és még 100ig húzza is,az megérdemli
Beast Machine
egyetérteNÉK 😊, de sajna a dolog nem ilyen sarkított vonalvezetésû: két hsz-el lejjeb DJ BP említette, õt illusztrálta is, hogy miket tud okozni egy autóval összcsókolózó motor, illetve motoros. Hát, nem kívánom senki ember fiának, hogy arra eszméljen, hogy "Jé, alacsonyan szállnak a mocisok, esõ lesz..."

...vágod?

autoszimulator
Egyszer a fõúton láttam egy olyat, hogy a motoros gizdult, elment mellettem minimum 160al, majd 10 km múlva áll a sor, mondom mi lehet, és ahogy szép lassan haladok, a motoros ott feküdt egy kamion alatt. Másnap írta az újság, hogy két kamion elõzte egymást, a motoros hirtelen ott termett, megborult és becsúszott a kamion alá :S És még szerencséje volt, mert megtudott kapaszkodni a kamion alján valamiben, így nem csúszott be a kerék alá :\

Másik eset egyik ismerõsöm barátjával történt, aki kölcsönadott egy motort egy kisebb srrácnak, ált suli 8ikos volt tán, kis srác életében nem motorozott, de városban felhúzta majd 100-ig, megborult, betörte a koponyáját, mert sisak nemvolt, majdnem meghalt..

De még mindig azt mondom, inkább motorosok csinálják ezt, mint autósok, neadj isten kamionosok, mert a normál, hétköznapi közlekedõket tekintve, õk tudják a legkisebb kárt okozni másban egy egy baleset során..

.: mobilize.hu :.

fel is háborodtak, amikor ezt felvetették. Kössön magára biztosítást saját pénzbõl (ami biztos magas a veszély miatt), én is kötök, ha nyaralok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Méghogy nem veszélyes, ha autóba szállnak... Tudod mekkora mozgási energiával bír egy száguldó motor is?

Képek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sir Quno Jedi
Ócsóbb lenne ezeket oroszrulettal doppingolni, mert akkor minden körben legalább eggyel kevesebb lesz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Momentán, mikor keolleganõm ment ilyen félextrém helyekre, akkor spéci biztosítást kellett rá alkalmilag kötni, mert a normál azt nem fedezi ám!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Naja, mennyi millio megy el egy hülye meberre amikor barlangba reked vagy hegyen marad vagy mittudomén? és ez nem az õ pénze hanem a minek... a hülye hóbortja miatt, ami nekem semmit nem okoz ha õ megcsinálja... elhiszem h van hobby meg szereti, de akkor finanszírozza a pénzébõl, és vegyélk számításba azt is ha ott döglik meg, de persze 1 hétig kutatni kell utána, vagy menteni tökmind1...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Nagyon helyes. De a bázisugrók nem okozhatnak sok kárt (bár ráeshetnek valakire/valamire, illetve idehaza az ilyeneket is gyógyítják közpénzbõl). Aki hülye, az haljon meg, tiszta sor. Ámde a mocis ámokfutók mások életét és javait veszélyeztetik és így minimum potenciális gyilkosok. Nem szabálysértés, hanem már bûncselekmény amit mûvelnek.

Ennyi erõvel a hévvezetõ is rátekerhetné a max. sebre a cuccost és hátradõlne, mert mekkora élvezet. Ja hogy meghal párszáz ember, az õt mit érdekli. Ez szánt szándékkal és hidegvérrel elkövetett gyilkosság.

Hellhammer
Talán a discovery-n volt egy film a bázisugrókról, ahol szintén szóba került ez az adrenalin narkózis (függõség) dolog. Az egyik "fõszereplõ" faszi mondta, hogy azért veszélyes dolog, mert az adrenalinhoz ugyanúgy hozzászokik az ember, mint akármelyik más droghoz/gyógyszerhez, így egyre nagyobb mennyiség kell ahhoz, hogy a veszélyhelyzet utáni eufória elõjöjjön, emiatt meg egyre õrültebb dolgokat vállalnak be. A filmben az utolsó interjú a faszi feleségével készült felvétel volt, hogy mit szól a férje hobbijához. Aztán egy felirattal lett vége a filmnek, miszerint a forgatás befejezése után 2 héttel meghalt az illetõ...

pszihopata
Hallagasd meg a motor hangját méghogy nincsen felgyorsítva!A végén hallható rendes sebességen is egy kicsit!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

PyRex
akkor kb. elmegy a jó ...
remélem megtalálják és lecsukják + elveszik a jogsiját örökre.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kaszi46
a felvétel nincsen felgyorsítva csak a sisakkamerának van nagy látószögû optikája, azért tûnik úgy mintha gyorsítva lenne.
a másik meg a kúton tényleg nem fizetett, nem átbaxás.

*Posse*T.W.D*

Sadist
Aha, és a sofõr meg csak megy tovább, mintha egy szúnyog kenõdött volna a szélvédõre, mi? És ha elveszti az uralmát az autó fölött, átsodródik a szembejövõ sávba? Vagy ha motor csúszik egy kocsi alá, és azért lesz irányíthatatlan? Nem csak azt kéne nézni, hogy közvetlenül kiket veszélyeztet, hanem hogy egy esetleges balesetnek milyen további következményei lehetnek.
Az ilyeneket mind agyon kéne lövetni, szépen felboncolni, és az ép szerveiket felajánlani beteg emberek számára. Legalább tennének valami hasznosat is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Inkabb menjen fizetett katonanak, akkor talan hasznos is lehetne. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

áh, ez nagyon szar... kevés boldogsághormont termel?
ezt lehet gyógyítani? xD Mármint hosszú távon, nem így, ideiglenesen. :p
Ott még nem tartok 😊)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bardocz
bezzeg a biciklisek😄
Qrva gyenge, megáll a pirosnál. Hétvégi sofõröket nemnézek 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

n3whous3
Az elsõ videó engem elborzasztott komolyan...

púúúúú

bardocz
most volt viasaton sofõrök...na az a durva,hogy olyanok kapnak jogsit nem ez!egyszer vezettem életemben,de még így is jobban vezetek ezeknél a szerencsétleneknél,nem értem az ilyen hogy kapott jogsit?
áááhh ezt kerestem mar reg ota 😄 ezek allatok
Attila8805
Ja fõleg rövidgatyóba meg pólóba😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
van egy mindenki által elfogadott közlekedési norma,ez a kresz,és ez azért van,mert BE KELL TARTANI! nem véletlenül van...azért van,hogy megóvjuk egymást,ne legyen senkinek semmi baja.aki alaposan ismeri a kreszt,össze tudná számolni,hogy hányszor szegte meg a kreszt az #1-ben látható videóban lévõ ember.az a baj,hogy ezzel mások életét veszélyezteti.ha ennyire élvezi a sebességet meg a veszélyt,akkor inkább menjen a hungaroringre vagy a pannóniaringre,azt ott húzza,ott is el lehet esni,ott is lesz adrenalin...

ReaL MaDRid x siempre

Yoda001
ismeri-e a zöldet?én ahogy elnéztem csak a pirosat,de neki azis zöld<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

Attila8805
én is úgy láttam!
Azt hittem nálam van a hiba de pl egy zöldnél úgy kilõ mint egy vadászgép és még ki se emeli az elejét.
Azért ez elég furi!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Z
Nagyon jól tekernek. De azért az, hogy a gyalogosok között így cikáznak nem szép dolog. Egy gyalogos mindentõl megijed, ami hozzá képest sokkal gyorsabban, hirtelen mozog. <#levele>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Barney Tech
Ez már mindjárt jobb.