Will Smith robbantott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nm is ez a lenyeg hanem az hogy a te csalad ott er veget ahol darwin szerint az enyem kezdodik...
ha nm tetszik az itteni kozonseg hat ne gyere ide.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
De te csucsinteligens mindenki felett álló lény, még erre az apróságra sem vagy képes.
No mégis, szerinted akkor kit minõsítettél a reagoddal? Nem hiszem hogy minket.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez a film akkora 1 rakás szar mint ez a kibaszott sg.hu és ti ti inteligens rakott szarfaszú társaság . Lehet kicsit bevagyok nyomva de e6zt már nembírtam elviselni 😄 . Mégis mi a rákról karattyoltok ? Jaaaa értem a vadak . Azokat is lehet huzkodni . Hmm. Fura izlésetek van 😄D . Eccerüen nem bírok magammal . Ez a szinész 1 mérhetetlen gyökér a komolyabb mûfajú szerepek eljátszásában és aki ezt nem látja az pont ide tartozik .
Szopjatok le és a torkotokba lövök 1et gyökerek , fõleg ti sg.hu 😄DDDDDDDD
HIHHETETLEN 1 romlott értékrendel rendelkezik a többség itt .
Faszom kivan a sok nyomoronc puttony anyabaszóóóó empátiás amerika a számba brióktól !!! lõjjetek egymásba smith-szopók . <#taps>#taps>
Aki Will színészi képességeiben kételkedik, nézze meg a "Boldogság nyomában"-t és megvilágosodik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A várakozások 40 milliót tippeltek, csak pár durvább elemzõ jutott el 55-60ig. A 77 nagy meglepetés volt!
Hihi, nem is csodálom, kissé kezd sok lenni ebbõl a "fentezi gyerekmese felnõtteknek" stílusból, szvsz én okádok ezektõl már.
Az elzetes oda vág
Az 1. perc a modern vadászatot mutatja be<#idiota>#idiota> musztángal és M4el
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert szerintem elég gáz a csávóka, én kapásból kivettem volna a Függetlenség Napjából, az Én, a robot-ból, és ebbõl a filmbõl is.
Elég idegesítõ fizimiskája van és ha netalántán a film közepén szétmarcangolnák, kurvára nem hatna meg.
nem esélyes, inkáb szerény lesz.