Will Smith robbantott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már láttam a filmet és szerintem szuper jó s ezt remélem mindenki tudja hogy a film sikeres és nem bukott meg uyganis igaz amit irnak hogy Will Smith évente add ki filmet és azok mindig sikeresek egyetlen vilmje sem bukott még meg és szerintem a I am Legend jó film .Ugyanis ezt nem mi döntjük el hogy ó vagy szar mert mi csak a saját izlésünk szerint kritizálunk.A következõ filmjét váróm már nagyo a Hancock-ot.Az nagyon jó lesz , És szerintem ez az I am Legend elgondolkodtató .Hisz ki nem álmodott már arrol hogy egyedül van a várósban azt csinál amit akar nem szól rá senki száguldozik az autóval meg ijenek. NA csak ennyit akartam HELLO.
lextat valohanan ismeros a nick de most nm ugrik be...

nm is ez a lenyeg hanem az hogy a te csalad ott er veget ahol darwin szerint az enyem kezdodik...

ha nm tetszik az itteni kozonseg hat ne gyere ide.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Kmarha
fucsa.. mi, anyabaszok tudunk kulturáltan beszélgetni és megvitatni különféle témákat.

De te csucsinteligens mindenki felett álló lény, még erre az apróságra sem vagy képes.

No mégis, szerinted akkor kit minõsítettél a reagoddal? Nem hiszem hogy minket.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

wILL sMITH lenne az elsõ "szinesbõrû" aki herafroditává változna a jövõben mert a kutyáját megunva elkezdené a saját "újj" nyilását tömködni .
Ez a film akkora 1 rakás szar mint ez a kibaszott sg.hu és ti ti inteligens rakott szarfaszú társaság . Lehet kicsit bevagyok nyomva de e6zt már nembírtam elviselni 😄 . Mégis mi a rákról karattyoltok ? Jaaaa értem a vadak . Azokat is lehet huzkodni . Hmm. Fura izlésetek van 😄D . Eccerüen nem bírok magammal . Ez a szinész 1 mérhetetlen gyökér a komolyabb mûfajú szerepek eljátszásában és aki ezt nem látja az pont ide tartozik .
Szopjatok le és a torkotokba lövök 1et gyökerek , fõleg ti sg.hu 😄DDDDDDDD
HIHHETETLEN 1 romlott értékrendel rendelkezik a többség itt .

Faszom kivan a sok nyomoronc puttony anyabaszóóóó empátiás amerika a számba brióktól !!! lõjjetek egymásba smith-szopók . <#taps>

"Will Smith robbantott" A terroristákat le kell tartoztatni.
Blasta
Hihi, Keanu nem sokkal jobb Steven Segal-nál, a mandula szemeivel bambán képes rácsodálkozni MINDENRE, és kb. ennyi az arcjátéka (jó, most túlzom, de ennél tényleg nem sokkal komolyabb amire képes). 😊
Aki Will színészi képességeiben kételkedik, nézze meg a "Boldogság nyomában"-t és megvilágosodik.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ez már a harmadik cikk igy hirtelen ami kissé hibás.
A várakozások 40 milliót tippeltek, csak pár durvább elemzõ jutott el 55-60ig. A 77 nagy meglepetés volt!
Will szerintem is jó szinész. Sokkal jobb, min mondjuk Keanu Reeves. Persze ettõl függetlenûl tetszenek a filmjei, de az lehet, hogy csak a forgatókönyv miatt van.
Blasta
"Az arany iránytû továbbra sem érdekel senkit, 65%-os visszaesésével maximum 50-55 millióig juthat el. Ez minimum 130 milliós hiány."

Hihi, nem is csodálom, kissé kezd sok lenni ebbõl a "fentezi gyerekmese felnõtteknek" stílusból, szvsz én okádok ezektõl már.

Blasta
Nem túl objektív a kérdésed. Nem véletlenül ülnek be a filmjeire folyvást az emberek, ergo szimpatikus a legtöbb moziba járónak, én is csipem, hiszen amit õ megcsinált, azt kevesen (ütõs hip-hop karrier egy ütõs filmkarrier mellett)

szint ugy
Az elzetes oda vág
Az 1. perc a modern vadászatot mutatja be<#idiota> musztángal és M4el
Kmarha
nem érzek együtt veled. Én nagyon birom

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Õszintén szólva ki szerint jó színész Will Smith???
Mert szerintem elég gáz a csávóka, én kapásból kivettem volna a Függetlenség Napjából, az Én, a robot-ból, és ebbõl a filmbõl is.

Elég idegesítõ fizimiskája van és ha netalántán a film közepén szétmarcangolnák, kurvára nem hatna meg.
"Tim Burton Sweeney Todd-ja is komoly bevételre esélyes, "

nem esélyes, inkáb szerény lesz.
Hja kérem, én is csak évi egy filmet vállalnék be, ha a bérezésem 25-30 millió dolcsi lenne szerepenként.
Sokan lehet hogy egy elõzetecske miatt mentek be meg hát eléggé hypolva volt e film is és talán egész jó is lett. Várom.
BarGab85
érdekel az I Am Legend de megvárom a videótékát és kiveszem dvd-n. Az alvin-t nem hiszen hogy megnézem inkább a Nemzet Aranya 2 és a Sweeney Todd ami rajta van még a várólistán meg persze az AVP2 amit pénteken mutattak be az usa-ban ha jól emlékszem

Kmarha
félek megnézni a filmet.. imádom a kutyákat.. és hát valjuk be, ha klissére számítunk, akkor 100 % hogy e kutyuli a vége felé elhalálozik. 😞

Az utolsó bekezdésben akkor már a Ben Gates helyett is a szinész nevét kéne írni, ha az összes többinél az van..