19
  • giga123
    Én már láttam a filmet és szerintem szuper jó s ezt remélem mindenki tudja hogy a film sikeres és nem bukott meg uyganis igaz amit irnak hogy Will Smith évente add ki filmet és azok mindig sikeresek egyetlen vilmje sem bukott még meg és szerintem a I am Legend jó film .Ugyanis ezt nem mi döntjük el hogy ó vagy szar mert mi csak a saját izlésünk szerint kritizálunk.A következő filmjét váróm már nagyo a Hancock-ot.Az nagyon jó lesz , És szerintem ez az I am Legend elgondolkodtató .Hisz ki nem álmodott már arrol hogy egyedül van a várósban azt csinál amit akar nem szól rá senki száguldozik az autóval meg ijenek. NA csak ennyit akartam HELLO.
  • eto demerzel
    lextat valohanan ismeros a nick de most nm ugrik be...

nm is ez a lenyeg hanem az hogy a te csalad ott er veget ahol darwin szerint az enyem kezdodik...

ha nm tetszik az itteni kozonseg hat ne gyere ide.
  • Kmarha
    fucsa.. mi, anyabaszok tudunk kulturáltan beszélgetni és megvitatni különféle témákat.

De te csucsinteligens mindenki felett álló lény, még erre az apróságra sem vagy képes.

No mégis, szerinted akkor kit minősítettél a reagoddal? Nem hiszem hogy minket.
  • lextat
    wILL sMITH lenne az első "szinesbőrű" aki herafroditává változna a jövőben mert a kutyáját megunva elkezdené a saját "újj" nyilását tömködni .
    Ez a film akkora 1 rakás szar mint ez a kibaszott sg.hu és ti ti inteligens rakott szarfaszú társaság . Lehet kicsit bevagyok nyomva de e6zt már nembírtam elviselni :D . Mégis mi a rákról karattyoltok ? Jaaaa értem a vadak . Azokat is lehet huzkodni . Hmm. Fura izlésetek van :DD . Eccerüen nem bírok magammal . Ez a szinész 1 mérhetetlen gyökér a komolyabb műfajú szerepek eljátszásában és aki ezt nem látja az pont ide tartozik .
    Szopjatok le és a torkotokba lövök 1et gyökerek , főleg ti sg.hu :DDDDDDDDD
    HIHHETETLEN 1 romlott értékrendel rendelkezik a többség itt .

Faszom kivan a sok nyomoronc puttony anyabaszóóóó empátiás amerika a számba brióktól !!! lőjjetek egymásba smith-szopók .
  • JL666
    "Will Smith robbantott" A terroristákat le kell tartoztatni.
  • Blasta
    Hihi, Keanu nem sokkal jobb Steven Segal-nál, a mandula szemeivel bambán képes rácsodálkozni MINDENRE, és kb. ennyi az arcjátéka (jó, most túlzom, de ennél tényleg nem sokkal komolyabb amire képes). :)
    Aki Will színészi képességeiben kételkedik, nézze meg a "Boldogság nyomában"-t és megvilágosodik.
  • Polkino
    Ez már a harmadik cikk igy hirtelen ami kissé hibás.
    A várakozások 40 milliót tippeltek, csak pár durvább elemző jutott el 55-60ig. A 77 nagy meglepetés volt!
  • Scroll
    Will szerintem is jó szinész. Sokkal jobb, min mondjuk Keanu Reeves. Persze ettől függetlenűl tetszenek a filmjei, de az lehet, hogy csak a forgatókönyv miatt van.
  • Blasta
    "Az arany iránytű továbbra sem érdekel senkit, 65%-os visszaesésével maximum 50-55 millióig juthat el. Ez minimum 130 milliós hiány."

Hihi, nem is csodálom, kissé kezd sok lenni ebből a "fentezi gyerekmese felnőtteknek" stílusból, szvsz én okádok ezektől már.
  • Blasta
    Nem túl objektív a kérdésed. Nem véletlenül ülnek be a filmjeire folyvást az emberek, ergo szimpatikus a legtöbb moziba járónak, én is csipem, hiszen amit ő megcsinált, azt kevesen (ütős hip-hop karrier egy ütős filmkarrier mellett)
  • matt taylor
    szint ugy
    Az elzetes oda vág
    Az 1. perc a modern vadászatot mutatja be musztángal és M4el
  • Kmarha
    nem érzek együtt veled. Én nagyon birom
  • opeca
    Őszintén szólva ki szerint jó színész Will Smith???
    Mert szerintem elég gáz a csávóka, én kapásból kivettem volna a Függetlenség Napjából, az Én, a robot-ból, és ebből a filmből is.

Elég idegesítő fizimiskája van és ha netalántán a film közepén szétmarcangolnák, kurvára nem hatna meg.
  • winnie
    "Tim Burton Sweeney Todd-ja is komoly bevételre esélyes, "

nem esélyes, inkáb szerény lesz.
  • Wittgen
    Hja kérem, én is csak évi egy filmet vállalnék be, ha a bérezésem 25-30 millió dolcsi lenne szerepenként.
  • Andrews2007
    Sokan lehet hogy egy előzetecske miatt mentek be meg hát eléggé hypolva volt e film is és talán egész jó is lett. Várom.
  • BarGab85
    érdekel az I Am Legend de megvárom a videótékát és kiveszem dvd-n. Az alvin-t nem hiszen hogy megnézem inkább a Nemzet Aranya 2 és a Sweeney Todd ami rajta van még a várólistán meg persze az AVP2 amit pénteken mutattak be az usa-ban ha jól emlékszem
  • Kmarha
    félek megnézni a filmet.. imádom a kutyákat.. és hát valjuk be, ha klissére számítunk, akkor 100 % hogy e kutyuli a vége felé elhalálozik. :(
  • Kobaljov
    Az utolsó bekezdésben akkor már a Ben Gates helyett is a szinész nevét kéne írni, ha az összes többinél az van..