Ötvös Tibor

Will Smith robbantott

A várakozásoknak megfelelően Will Smith új filmje, az I Am Legend bankot robbantott Amerikában. A 77 milliós nyitány ráadásul a színész eddigi legjobb premierje is egyben.

Smith nem mondható termékeny színésznek, hiszen évente mindössze egyetlen filmet forgat, ám azok rendszeresen bankot robbantanak. Ráadásul eddigi 16 filmjéből 10 jócskán átlépte a 100 milliós bevételi határt - és ezek között a drámától kezdve a sci-fi-n át a romantikus vígjátékig minden stílus megtalálható. Nos, a jelek szerint hamarosan tovább javul ez az arány, hiszen Big Willie új sci-fi horrorja már premierje hétvégéjén 77 milliót szedett össze.



Az I Am Legend főhőse a tudós Robert Neville, aki immunis az egész emberiséget "fertőzöttekké" átváltoztató vírusra. New Yorkban tengeti napjait. Nappal vadászik és próbálja megtalálni az ellenszert, a gyógymódot, éjszaka pedig németjuhász kutyájával húzza meg magát egy biztonságos helyen. Íme egy kis betekintés a filmbe!

Számomra kisebb meglepetés, hogy az Alvin és a mókusok bejött a második helyre, méghozzá egy remek 45 milliós bevétellel. A film 60 millióba kóstált, szóval tuti lesz még folytatása. Az arany iránytű továbbra sem érdekel senkit, 65%-os visszaesésével maximum 50-55 millióig juthat el. Ez minimum 130 milliós hiány.

Jövő héten újabb áradat várható. Will Smith továbbra is eséllyel indul az első helyre, ám ezúttal komolyabb kihívói akadnak. Először is itt van Ben Gates és A nemzet aranya 2 - Titkok könyve. Johnny Depp és Tim Burton Sweeney Todd-ja is komoly bevételre esélyes, ám a Tom Hanks - Julia Roberts duó nevével fémjelzett Charlie Wilson's War lehet a tikos befutó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #19
    Én már láttam a filmet és szerintem szuper jó s ezt remélem mindenki tudja hogy a film sikeres és nem bukott meg uyganis igaz amit irnak hogy Will Smith évente add ki filmet és azok mindig sikeresek egyetlen vilmje sem bukott még meg és szerintem a I am Legend jó film .Ugyanis ezt nem mi döntjük el hogy ó vagy szar mert mi csak a saját izlésünk szerint kritizálunk.A következő filmjét váróm már nagyo a Hancock-ot.Az nagyon jó lesz , És szerintem ez az I am Legend elgondolkodtató .Hisz ki nem álmodott már arrol hogy egyedül van a várósban azt csinál amit akar nem szól rá senki száguldozik az autóval meg ijenek. NA csak ennyit akartam HELLO.
  • eto demerzel #18
    lextat valohanan ismeros a nick de most nm ugrik be...

    nm is ez a lenyeg hanem az hogy a te csalad ott er veget ahol darwin szerint az enyem kezdodik...

    ha nm tetszik az itteni kozonseg hat ne gyere ide.
  • Kmarha #17
    fucsa.. mi, anyabaszok tudunk kulturáltan beszélgetni és megvitatni különféle témákat.

    De te csucsinteligens mindenki felett álló lény, még erre az apróságra sem vagy képes.

    No mégis, szerinted akkor kit minősítettél a reagoddal? Nem hiszem hogy minket.
  • lextat #16
    wILL sMITH lenne az első "szinesbőrű" aki herafroditává változna a jövőben mert a kutyáját megunva elkezdené a saját "újj" nyilását tömködni .
    Ez a film akkora 1 rakás szar mint ez a kibaszott sg.hu és ti ti inteligens rakott szarfaszú társaság . Lehet kicsit bevagyok nyomva de e6zt már nembírtam elviselni :D . Mégis mi a rákról karattyoltok ? Jaaaa értem a vadak . Azokat is lehet huzkodni . Hmm. Fura izlésetek van :DD . Eccerüen nem bírok magammal . Ez a szinész 1 mérhetetlen gyökér a komolyabb műfajú szerepek eljátszásában és aki ezt nem látja az pont ide tartozik .
    Szopjatok le és a torkotokba lövök 1et gyökerek , főleg ti sg.hu :DDDDDDDDD
    HIHHETETLEN 1 romlott értékrendel rendelkezik a többség itt .

    Faszom kivan a sok nyomoronc puttony anyabaszóóóó empátiás amerika a számba brióktól !!! lőjjetek egymásba smith-szopók .
  • JL666 #15
    "Will Smith robbantott" A terroristákat le kell tartoztatni.
  • Blasta #14
    Hihi, Keanu nem sokkal jobb Steven Segal-nál, a mandula szemeivel bambán képes rácsodálkozni MINDENRE, és kb. ennyi az arcjátéka (jó, most túlzom, de ennél tényleg nem sokkal komolyabb amire képes). :)
    Aki Will színészi képességeiben kételkedik, nézze meg a "Boldogság nyomában"-t és megvilágosodik.
  • Polkino #13
    Ez már a harmadik cikk igy hirtelen ami kissé hibás.
    A várakozások 40 milliót tippeltek, csak pár durvább elemző jutott el 55-60ig. A 77 nagy meglepetés volt!
  • Scroll #12
    Will szerintem is jó szinész. Sokkal jobb, min mondjuk Keanu Reeves. Persze ettől függetlenűl tetszenek a filmjei, de az lehet, hogy csak a forgatókönyv miatt van.
  • Blasta #11
    "Az arany iránytű továbbra sem érdekel senkit, 65%-os visszaesésével maximum 50-55 millióig juthat el. Ez minimum 130 milliós hiány."

    Hihi, nem is csodálom, kissé kezd sok lenni ebből a "fentezi gyerekmese felnőtteknek" stílusból, szvsz én okádok ezektől már.
  • Blasta #10
    Nem túl objektív a kérdésed. Nem véletlenül ülnek be a filmjeire folyvást az emberek, ergo szimpatikus a legtöbb moziba járónak, én is csipem, hiszen amit ő megcsinált, azt kevesen (ütős hip-hop karrier egy ütős filmkarrier mellett)