Resident Evil Degeneration

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Végére értem. Szerintem nagyon jó lett, kicsit elõhozta bennem a ps-es idõket, mikor még kezdõ gamerként parázva ültem a tv elõtt egy joy-al a kezemben. Filmekkel ezt nem nagyon tudom összehasonlítani, ez máshogy jó.

Thrash \'Till Death

Istencsászár
Naja, nekem sem jött át. Resi 1 film a beszt. A 2. rész jobban jeött, de csak azért mert több és látványosabb akció nomeg a Nemesis a film tetõpontja:). A 3. rész is nagyon tetszik, fõleg hogy a Resi5höz kapcsolható látványba:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FlyHigh
Hányinger ez a cím, mint valami elbaszott b kategóriás katasztrófa film.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
huhh, nem is tudtam, hogy el is készült, utána kell nézzek.

Thrash \'Till Death

Tinman
Aham... le vagy maradva évekkel.
Final Fantasy 2001 - by Square.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megnéztem.
Lapos volt, unalmas volt, filmek sokkal jobban bejöttek, a játékokról nem is beszélve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Depridol
sztem a két resident evil-t egybe kellett volna vágni:P (a 3. részt azt hagyjuk nagy bukás:s)
persze akkor nem hozott volna annyi pénzt<#idiota>
az 1. rész tényleg elég gagyira sikeredett, ezzel szemben a 2. azért ütött, fõleg Nemesis-t csinálták meg 1az1-be a resi 3 részébõl!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Zseniális ez a cím.A Kaptár:Bioterror
Kevésbé hozzáértõ egybõl meg is állapithatja,ebben biztos méhekkel bioterrorizálják a világot... Nevetséges hogy nekünk filmcímek terén mindig alkotni kell.
Amúgy jó volt.Sokkal inkább volt ez Resident Evil mint bármelyik film.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

schrank
"Anna was born to a Japanese mother and a Russian-American father" <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vixo
Ehhh,tényleg thx! n_n

Seth
Szokott ám olyan lenni a filmek végén, hogy stáblista XD

PSN ID.: Beegabor

vixo
Am vki nem tudja,h mi a számnak a címe,ami a végefõcímnél szól?

Kandurex
ja, ja jó lett, csak néha a karakterek mozgása elég ormótlan, fõleg amikor sétálnak...meg kicsit az is szemet szúró, hogy Capcom nem tudta eldönteni, játék átvezetõt csinál vagy mozit :)...de amúgy tényleg ász film volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vixo

Miért nem felejtik el ezt a szörnyû magyar címet???
Miért nem maradhat simán Resident Evil? Felejtsék már el a kaptár kifejezést!!!

Seth
Ez csak vmi kamu cucc

Depridol
wii játék is készült...

vixo
Áhhhh nagyon vártam már ezt a múvít és cseppet sem csalódtam,teljesen megfelelt az elvárásaimnak.Rögtön ezzel kellett volna kezdeni és nem az élõszereplõs filmekkel.Remélem fogunk hasonló jó alkotásokat látni még a CAPCOM-tól.Ezek a japánok tudnak vmit,már bebizonyították a Biohazard alias Resident Evil survivor-horror játékaival és most ezzel a CGI filmmel is,csak így tovább!<#worship>

deep
Ezt most komolyan gondoltad? Mert akkor atyaúristenlol...
schrank
angol nem japán , úgy hogy nem is nagyon kell sub mert a képek beszélnek,
szerintem ezt a játék motorjával hegesztették nem rendes animációs fil makerrel a mozgásokon látszik nna meg a grafikán is <#ravasz1>

Kaplan
Én is megnéztem, korrekt kis 90 percben volt részem. Tetszett! Nagyon is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Már van :D

Mikor lesz magyar sub?

schrank
az emberi tudat eljutott arra a szintre hogy a számítógépes animációt nem merítse ki a srekk és társai szintû fasságokkal hanem hogy a toysstory-hoz hasonlóan korszakalkotót alkosson eme mûfajban
egy új stúdió nevét kell az eszünkbe vésni

Nuno88
Megszereztem én is, nekem is tetszett nagyon.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kandurex
beírod a google -be, hogy "torrent"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nézd el nekem csak egy egyszerû felhasználó vagyok.
Nem lehet mindenki zseni!Youtubeon láttam,de mondom hátha van máshol is.
Seth
Ennyire ne legyél már elveszett

Ezt azért én is feltételeztem,de azért kösz!Valami közelebbi?
Seth
A zinternetrõl

Hali!Honnan lehet megszerezni?
Nyahahahaa!
Ma én is megszereztem. Nagy popkorn mozizás lesz este.<#nevetes1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Na megnéztem. Ez egy pöttyet Resident Evilebb volt a Resident Evil filmnél XD Hozta a papírformát,totál kiszámítható az egész film, de szórakoztató és ennyi elég is. A grafikára itt-ott rágyúrhattak volna,mert eléggé ingadozó.Leon nagyon macsó cingár lett ,Claire-nek meg egy földgömb van a szeme helyén, de szép XD Szóval nekem tetszett, szerintem egy RE fan sem panaszkodhat majd

Kaplan
Még nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Magyar felirat?:)
Jó.

Victor1103
Kint van a neten!Szedjétek és nézzétek!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Király.<#eljen>
deep
Nem csak, de azon is.
Csak Blurayen fog megjelenni?
Seth
Hmm, mintha lecserélték volna a modelleket az elõzõ trailer óta. Vhogy olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban,most így a trailer után,hogy ez inkább játékhoz lenne jó,nem egy hosszú filmnek. Olyan elkapkodott minden

deep
Új trailer!

A tavaly felfedett Resident Evil: Degeneration egy animációs film lesz a második rész fõhõspárjával, Claire Redfield-del és Leon S. Kennedy-vel, a történet pedig 7 évvel Raccoon City elpusztítását követõen játszódik - a T-vírus ismét kidugja a fejét. Nosztalgikus elemekkel teletûzdelt trailer következik - rajongóknak kötelezõ:

Itten-e!
Fido4life
ebbõl lesz valami ?

Fido4life
na még csak az kéne, animébõl épp elég van már most is

Seth
Egyrészt mert egy CG mozi piacképesebb mint egy anime, másrészt rajzolva még nem láttuk a szereplõket, lehet nem tetszene a rajongóknak, harmadrészt mert mert ^^

Depridol
jó, miért nem anime-t csinálnak belõle? az is nagy siker lenne sztem...

Seth
Hát írjál vmi értelmeset, aztán majd értelmetlenül válaszolok

Depridol
ték mié nem ír ide valaki

Seth
animációs film,de a trailerbõl gondolom azért leszûrted

Oldal 1 / 2Következő →