Resident Evil Degeneration
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thrash \'Till Death
Final Fantasy 2001 - by Square.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lapos volt, unalmas volt, filmek sokkal jobban bejöttek, a játékokról nem is beszélve.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
persze akkor nem hozott volna annyi pénzt<#idiota>#idiota>
az 1. rész tényleg elég gagyira sikeredett, ezzel szemben a 2. azért ütött, fõleg Nemesis-t csinálták meg 1az1-be a resi 3 részébõl!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Kevésbé hozzáértõ egybõl meg is állapithatja,ebben biztos méhekkel bioterrorizálják a világot... Nevetséges hogy nekünk filmcímek terén mindig alkotni kell.
Amúgy jó volt.Sokkal inkább volt ez Resident Evil mint bármelyik film.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Miért nem felejtik el ezt a szörnyû magyar címet???
Miért nem maradhat simán Resident Evil? Felejtsék már el a kaptár kifejezést!!!

szerintem ezt a játék motorjával hegesztették nem rendes animációs fil makerrel a mozgásokon látszik nna meg a grafikán is <#ravasz1>#ravasz1>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egy új stúdió nevét kell az eszünkbe vésni

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ma én is megszereztem. Nagy popkorn mozizás lesz este.<#nevetes1>#nevetes1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID.: Beegabor
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A tavaly felfedett Resident Evil: Degeneration egy animációs film lesz a második rész fõhõspárjával, Claire Redfield-del és Leon S. Kennedy-vel, a történet pedig 7 évvel Raccoon City elpusztítását követõen játszódik - a T-vírus ismét kidugja a fejét. Nosztalgikus elemekkel teletûzdelt trailer következik - rajongóknak kötelezõ:
Itten-e!