64
Egész estés CGI mozi a Capcom játéka alapján
-
#24 Megjelenés Blu-Ray lemezen, időpont, sztori, stb... -
#23 Hmm, mintha lecserélték volna a modelleket az előző trailer óta. Vhogy olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban,most így a trailer után,hogy ez inkább játékhoz lenne jó,nem egy hosszú filmnek. Olyan elkapkodott minden -
#22 Új trailer!
A tavaly felfedett Resident Evil: Degeneration egy animációs film lesz a második rész főhőspárjával, Claire Redfield-del és Leon S. Kennedy-vel, a történet pedig 7 évvel Raccoon City elpusztítását követően játszódik - a T-vírus ismét kidugja a fejét. Nosztalgikus elemekkel teletűzdelt trailer következik - rajongóknak kötelező:
Itten-e! -
#21 ebből lesz valami ? -
#20 na még csak az kéne, animéből épp elég van már most is -
#19 Egyrészt mert egy CG mozi piacképesebb mint egy anime, másrészt rajzolva még nem láttuk a szereplőket, lehet nem tetszene a rajongóknak, harmadrészt mert mert ^^ -
#18 jó, miért nem anime-t csinálnak belőle? az is nagy siker lenne sztem... -
#17 Hát írjál vmi értelmeset, aztán majd értelmetlenül válaszolok -
#16 ték mié nem ír ide valaki -
#15 animációs film,de a trailerből gondolom azért leszűrted -
#14 És az miaz? -
#13 CG film lesz -
#12 ezjatek vagy film?? -
#11 01-resident_evil_main_theme_dark_psy_remix-depridol2oo7.mp3 - 4.80MB
resident evil psychedelic remix -
#10 Van itt pár kép is:
-
#9 4est kipróbáltam ps2-n deh ilyen fps nézetű lett... sztem kaki, az 5re kiváncsi leszek... -
#8 azt is,jaja az buzinehéz volt.de csak sikerült neki.amúgy meg mindet végigtolta.már nem igen játszik vele.a 4-egy szar már véleményem szerint is :c -
#7 melyik részt nyomta apád? az elsőt? mert az rohadt nehéz volt :/ -
#6 kis taknyos voltam még mikor apám végigtolta a gémekt,mindig ott ültem melltette,én ugyan nem mertem vele játszani e,de imádtam nézni. ^^ -
#5 komoly movie lesz... -
#4 Hát igen, nekem se nagyon tetszett, hogy nagyítóval kellett keresni a párhuzamokat a játékkal:)
De azért a Nemezis jó volt:) -
#3 jólesz ez. (Y)
a filmeket nem szeretem fasság vsz. :c -
#2 Szupi lesz,japcsi animációkban ritkán kell csalódnom ^^ és ami még fontosbb, nincsen benne Alice ^^ -
#1 Nemrég került mozikba a 3. élőszereplős Resdient Evil film, most pedig itt az első trailer az animáviós filmből, itt megnézhetitek.
Nagyon úgy fest, hogy a mozifilmektől eltérő a háttér(Raccoon City incidens után nem terjed azonnal világszinten a vírus) ez inkább a játékok sztoriját fogja követni. Szerintem jobb is így.