64
Egész estés CGI mozi a Capcom játéka alapján
-
#64 Végére értem. Szerintem nagyon jó lett, kicsit előhozta bennem a ps-es időket, mikor még kezdő gamerként parázva ültem a tv előtt egy joy-al a kezemben. Filmekkel ezt nem nagyon tudom összehasonlítani, ez máshogy jó. -
#63 Naja, nekem sem jött át. Resi 1 film a beszt. A 2. rész jobban jeött, de csak azért mert több és látványosabb akció nomeg a Nemesis a film tetőpontja:). A 3. rész is nagyon tetszik, főleg hogy a Resi5höz kapcsolható látványba:) -
#62 Hányinger ez a cím, mint valami elbaszott b kategóriás katasztrófa film. -
#61 huhh, nem is tudtam, hogy el is készült, utána kell nézzek. -
#60 Aham... le vagy maradva évekkel.
Final Fantasy 2001 - by Square. -
#59 Megnéztem.
Lapos volt, unalmas volt, filmek sokkal jobban bejöttek, a játékokról nem is beszélve. -
#58 sztem a két resident evil-t egybe kellett volna vágni:P (a 3. részt azt hagyjuk nagy bukás:s)
persze akkor nem hozott volna annyi pénzt
az 1. rész tényleg elég gagyira sikeredett, ezzel szemben a 2. azért ütött, főleg Nemesis-t csinálták meg 1az1-be a resi 3 részéből! -
Gabe18 #57 Zseniális ez a cím.A Kaptár:Bioterror
Kevésbé hozzáértő egyből meg is állapithatja,ebben biztos méhekkel bioterrorizálják a világot... Nevetséges hogy nekünk filmcímek terén mindig alkotni kell.
Amúgy jó volt.Sokkal inkább volt ez Resident Evil mint bármelyik film. -
#56 "Anna was born to a Japanese mother and a Russian-American father" -
#55 Ehhh,tényleg thx! n_n -
#54 Szokott ám olyan lenni a filmek végén, hogy stáblista XD
-
#53 Am vki nem tudja,h mi a számnak a címe,ami a végefőcímnél szól? -
#52 ja, ja jó lett, csak néha a karakterek mozgása elég ormótlan, főleg amikor sétálnak...meg kicsit az is szemet szúró, hogy Capcom nem tudta eldönteni, játék átvezetőt csinál vagy mozit :)...de amúgy tényleg ász film volt -
Miért nem felejtik el ezt a szörnyű magyar címet???
Miért nem maradhat simán Resident Evil? Felejtsék már el a kaptár kifejezést!!! -
#50 Ez csak vmi kamu cucc -
#49 wii játék is készült...
-
#48 Áhhhh nagyon vártam már ezt a múvít és cseppet sem csalódtam,teljesen megfelelt az elvárásaimnak.Rögtön ezzel kellett volna kezdeni és nem az élőszereplős filmekkel.Remélem fogunk hasonló jó alkotásokat látni még a CAPCOM-tól.Ezek a japánok tudnak vmit,már bebizonyították a Biohazard alias Resident Evil survivor-horror játékaival és most ezzel a CGI filmmel is,csak így tovább! -
#47 Ezt most komolyan gondoltad? Mert akkor atyaúristenlol... -
#46 angol nem japán , úgy hogy nem is nagyon kell sub mert a képek beszélnek,
szerintem ezt a játék motorjával hegesztették nem rendes animációs fil makerrel a mozgásokon látszik nna meg a grafikán is -
#45 Én is megnéztem, korrekt kis 90 percben volt részem. Tetszett! Nagyon is! -
NZiM #44 Már van :D
-
NZiM #43 Mikor lesz magyar sub? -
#42 az emberi tudat eljutott arra a szintre hogy a számítógépes animációt nem merítse ki a srekk és társai szintű fasságokkal hanem hogy a toysstory-hoz hasonlóan korszakalkotót alkosson eme műfajban
egy új stúdió nevét kell az eszünkbe vésni
-
#41 Megszereztem én is, nekem is tetszett nagyon. -
#40 beírod a google -be, hogy "torrent" -
jamnika #39 Nézd el nekem csak egy egyszerű felhasználó vagyok. -
jamnika #38 Nem lehet mindenki zseni!Youtubeon láttam,de mondom hátha van máshol is. -
#37 Ennyire ne legyél már elveszett -
jamnika #36 Ezt azért én is feltételeztem,de azért kösz!Valami közelebbi? -
#35 A zinternetről -
jamnika #34 Hali!Honnan lehet megszerezni? -
Hoz_Hun #33 Nyahahahaa!
Ma én is megszereztem. Nagy popkorn mozizás lesz este. -
#32 Na megnéztem. Ez egy pöttyet Resident Evilebb volt a Resident Evil filmnél XD Hozta a papírformát,totál kiszámítható az egész film, de szórakoztató és ennyi elég is. A grafikára itt-ott rágyúrhattak volna,mert eléggé ingadozó.Leon nagyon macsó cingár lett ,Claire-nek meg egy földgömb van a szeme helyén, de szép XD Szóval nekem tetszett, szerintem egy RE fan sem panaszkodhat majd
-
#31 Még nincs. -
#30 Magyar felirat?:) -
Daza500 #29 Jó. -
#28 Kint van a neten!Szedjétek és nézzétek! -
marcinger #27 Király. -
#26 Nem csak, de azon is. -
marcinger #25 Csak Blurayen fog megjelenni?