158
miért akar mindenki keménynek látszani ? :O
  • Barney Tech
  • Barney Tech
    Nálunk Kisvárdán az elmúlt 3 hétben 2x történt kifosztás, az egyikben közrejátszott fegyver is. Szóval csak így merj egyedül éjszaka járkálni az utcán, nem tudhatod mikor törhetnek rád. Mindkét esetben roma származásúak voltak az elkövetők.
  • Pókmalac
    szentem ez elég kemény ember:D

Ronnie Coleman Respect
  • Sir Quno Jedi
    Pedig múltkorjában kötöttem magam köré pihepárnákat selyemövvel és kentem rá tejszínhabot a vattacukor alá. ÉS KISZÚRTÁK A ROHATTAK!
  • ForzaInter
  • Sir Quno Jedi
    Én momentán puhábbnak akarok látszani, mert amúgy gyémántkemény vagyok tritánium borítással és quantumpajzsokkal. Csak nem megy, mert mindig kiszúrják, hogy mennnnnyire kemény egy csávó vok!
  • autoszimulator
    plázába kemény évek következnének, mikor a szöszik a puskacsövet maguk felé fordítva fenyitik a kigyurt barátot, hogy vegye meg má azt a fél millás kigyóbőrtáskát
  • Z
    Vagy csak a nehéz napok bármelyikén...vagy csak úgy bárhol bármikor spontán hiszti esetén!
  • autoszimulator
    má csak az kéne, csajoknál fegyó, azt egy féltékenységi jelenet végén game over. ahanem :D
  • bens
    nem kell rá engedély, mivel nem veszélyes, és nem is lehet átalakítani. az ilyen gázpityukat jobbára spiáterből csinálják, ami elég törékeny anyag, így ha meg is próbálsz kilőni belőle vmilyen kemény anyagot (pl éles lőszer), eltörik a csöve, tönkremegy a szán stb... és sajna mivel hitvány anyagból van, a normál gázlőszer is elég hamar tönkrevágja ha sokat puffogtat vele az ember. a forgótárasak vmivel tartósabbak.
  • Sadist
    Umarex.
  • Goruck
    Faszlámák?
  • Thanatos
    na miJenek?
  • bens
    lehet h illúzióromboló leszek, de a walther p99-es akkor a legveszélyesebb ha valaki megeszi. kb annyira viszi az éles lőszert mint a vízistukker, egyébiránt elég rövidéletű, akár a többi szekrénytáras gázpityu.
  • Goruck
    menő vagy..:P bocs nagy M-mel
  • joebacsi
    én teljesen átlagosnak mutatom magam, de tegnap kettéhugyoztam egy hóembert...kétszer is!!4
    mivel a tettek számítanak, így hívhattok Profinak, de csakis nagypével :)
  • Taranov
    Ez csak attól függ, hol laksz.
    Bár volt már arra is példa, hogy az I. és a XII. kerületben félholtra vertek nőket este.
  • bracsek #101
    azért az átlag emberbek nem kell legyen kéznél, viszont a csjoknál, akik éjjel járkálnak, néha nem ártana, ha lenne. de aki Kemény annak nem kell az...
  • Csabesz6
    "egyébként teljesen feleslegesnek tartom Magyarországon a pisztolytartást azért itt még nincsenek olyan durva dolgok, hogy tartani kelljen"
    azért...
  • SHADOWEYES7
    Ő csinálja okosan .
  • PíszLávJuniti
    naja, az ilyen ember direkt nem akar "keménynek látszani"
  • autoszimulator
    Hát amennyiben a mosolyod mögött egy instant repper kit tartozék arany és ezüst mintázatú műfog figyel be, lehetőleg több darab is, akkor - de.
  • Beast Machine
    én nem vagyok kemény, és ezt fel is vállalom, boldogan élem életem, ah valaki meg beszól ,azt kinevetem, és továbbmegyek. MOst akkor kemény vadjock, vagy nem?
  • redbull0304
    Teljesen igaz amit mondasz! :)
  • SHADOWEYES7
    Erről beszélek, nem attól függ ahogyan jampisan keménycsávósan elvonul a keményfiú 2-3 qrvával a diszkó előtt pörgetve a sportkocsi kulcsát az újján és 6 telefonnal körbe pakolva , hanem szerintem a profi mindíg megbújik valami egyszerű normál hétköznapi polgári élet és kinézet mögött:)
  • redbull0304
    Nincs azzal semmi baj! :)
  • redbull0304
    Szerintem a keménység nem a kinézeten múlik, hanem a tetteken!
  • SHADOWEYES7
    Egyébként egyszerű paraszt ember vagyok :))
  • SHADOWEYES7
    Igaz.

ON: is--is
  • redbull0304
    És minek ez??? :) Aki kemény annak nem kell pisztoly! :D

(egyébként teljesen feleslegesnek tartom Magyarországon a pisztolytartást azért itt még nincsenek olyan durva dolgok, hogy tartani kelljen)

OFF:
    (Ha munkádhoz kell vagy paranoiás vagy, akkor ezt tekintsd semmisnek:)
  • Dodo55
    De amúgy tényleg nem kell rá semmi?
    És lő is valamit, vagy csak gázt?
  • SHADOWEYES7
    PSSZTTTTTT
  • SHADOWEYES7
    Nem mindig a szteoriddal teleb@szott kis csávók a menők, nem is hinnéd itt az sg-n is milyen emberek vannak!!
  • Dodo55
    Úgy tudom ezek engedély nélküliek, de viszik az éles 9mm-es töltényeket is :D
    (Legalábbis googlebe írva kidobott egy oldalt, ahol az engedély nélküliek között van)
  • SHADOWEYES7
    Fegyvervizsga, indok az engedélyhez, stb...
  • redbull0304
    Szerintem egy kemény se kockul itt ilyenkor az SG-n! :D
  • autoszimulator
    lol de durva, gondolom engedély is van rá. Azzal sok gond van? mármint megszerezni :D
  • PíszLávJuniti
    egy modnak kell is -
  • haxoror
    “Mert aki nem vagyány, azzal kibasznak.” - Dutyi Dili
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/galeria/1140292763/11402927631197849203.JPG