kemény emberek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
mivel a tettek számítanak, így hívhattok Profinak, de csakis nagypével 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bár volt már arra is példa, hogy az I. és a XII. kerületben félholtra vertek nõket este.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
azért...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
.: mobilize.hu :.
...vágod?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ON: is--is
(egyébként teljesen feleslegesnek tartom Magyarországon a pisztolytartást azért itt még nincsenek olyan durva dolgok, hogy tartani kelljen)
OFF:
(Ha munkádhoz kell vagy paranoiás vagy, akkor ezt tekintsd semmisnek😊
És lõ is valamit, vagy csak gázt?
(Legalábbis googlebe írva kidobott egy oldalt, ahol az engedély nélküliek között van)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
keménynek hiszik magukat,de feltehetnénk a kérdést: ki számít kemény embernek?
régen arra mondták,hogy kemény ember,aki nem kerülte a munkát és jól dolgozott,bírt a gyûrõdést,jó kúrt és persze a bunyókban is megállta a helyét.
manapság az számít keménynek,akinek sok verõlegénye van és aki csúnyán tud nézni.persze,kell hozzá még 1-2 lenézõ szleng szó,mert hát attól vagány.az ilyenek meg mindig bizonyítani akarnak vkinek,és ha beszólsz nekik,akkor nem az van,hogy kiröhög és elmegy vagy rád sem hederít: egybõl kapja elõ a pillangókést,vagy jön két verõlegény.sok van ilyenbõl felénk is...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
vannak ilyenek, szánalmasak is az igaz, de keménynek is érezhetik magukat emiatt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hogy lehet valaki gazdaságilag kemény?
Hát körülbelül ez az ábra 😊)))
púúúúú
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
És nem kell felháborodnod, teljesen jogos volt.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ