kemény emberek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Umarex.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Goruck
Faszlámák?<#idiota><#lama>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

na miJenek?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bens
lehet h illúzióromboló leszek, de a walther p99-es akkor a legveszélyesebb ha valaki megeszi. kb annyira viszi az éles lõszert mint a vízistukker, egyébiránt elég rövidéletû, akár a többi szekrénytáras gázpityu.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Goruck
menõ vagy..😛 bocs nagy M-mel

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

joebacsi
én teljesen átlagosnak mutatom magam, de tegnap kettéhugyoztam egy hóembert...kétszer is!!4
mivel a tettek számítanak, így hívhattok Profinak, de csakis nagypével 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Ez csak attól függ, hol laksz.
Bár volt már arra is példa, hogy az I. és a XII. kerületben félholtra vertek nõket este.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

azért az átlag emberbek nem kell legyen kéznél, viszont a csjoknál, akik éjjel járkálnak, néha nem ártana, ha lenne. de aki Kemény annak nem kell az...
Csabesz6
"egyébként teljesen feleslegesnek tartom Magyarországon a pisztolytartást azért itt még nincsenek olyan durva dolgok, hogy tartani kelljen"
azért...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SHADOWEYES7
Õ csinálja okosan . <#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
naja, az ilyen ember direkt nem akar "keménynek látszani"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

autoszimulator
Hát amennyiben a mosolyod mögött egy instant repper kit tartozék arany és ezüst mintázatú mûfog figyel be, lehetõleg több darab is, akkor - de.

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
én nem vagyok kemény, és ezt fel is vállalom, boldogan élem életem, ah valaki meg beszól ,azt kinevetem, és továbbmegyek. MOst akkor kemény vadjock, vagy nem? <#idiota>

...vágod?

redbull0304
Teljesen igaz amit mondasz! 😊

SHADOWEYES7
Errõl beszélek, nem attól függ ahogyan jampisan keménycsávósan elvonul a keményfiú 2-3 qrvával a diszkó elõtt pörgetve a sportkocsi kulcsát az újján és 6 telefonnal körbe pakolva , hanem szerintem a profi mindíg megbújik valami egyszerû normál hétköznapi polgári élet és kinézet mögött😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

redbull0304
Nincs azzal semmi baj! 😊

redbull0304
Szerintem a keménység nem a kinézeten múlik, hanem a tetteken!

SHADOWEYES7
Egyébként egyszerû paraszt ember vagyok 😊)

SHADOWEYES7
Igaz.

ON: is--is

redbull0304
És minek ez??? 😊 Aki kemény annak nem kell pisztoly! 😄

(egyébként teljesen feleslegesnek tartom Magyarországon a pisztolytartást azért itt még nincsenek olyan durva dolgok, hogy tartani kelljen)

OFF:
(Ha munkádhoz kell vagy paranoiás vagy, akkor ezt tekintsd semmisnek😊

De amúgy tényleg nem kell rá semmi?
És lõ is valamit, vagy csak gázt?
SHADOWEYES7
PSSZTTTTTT

SHADOWEYES7
Nem mindig a szteoriddal teleb@szott kis csávók a menõk, nem is hinnéd itt az sg-n is milyen emberek vannak!!

Úgy tudom ezek engedély nélküliek, de viszik az éles 9mm-es töltényeket is 😄
(Legalábbis googlebe írva kidobott egy oldalt, ahol az engedély nélküliek között van)
SHADOWEYES7
Fegyvervizsga, indok az engedélyhez, stb...

redbull0304
Szerintem egy kemény se kockul itt ilyenkor az SG-n! 😄

autoszimulator
lol de durva, gondolom engedély is van rá. Azzal sok gond van? mármint megszerezni 😄

PíszLávJuniti
egy modnak kell is -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

“Mert aki nem vagyány, azzal kibasznak.” - Dutyi Dili

SHADOWEYES7

PíszLávJuniti
szerintem az a kemény aki a leisz engem 😮

nandorb
szt. aze mert akor erosnek laszunk.mindig az az erosebb vagy azt hiszukk a ki teljes torkaszakadtabol mergesen ordibal. de ez csak szerintem van ha nem tetszik nezzunk oda!!!!!!!!!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

autoszimulator
nekem is a gatyámba, ritkán lövök vele de akko pwnd sure

SHADOWEYES7
Nekem van csak nem használtam még!

Hedgehunter
Az a kemeny akinek pisztolya van es hasznalta is....
<#gun>
hunbasser
IQ -1,600 kg arany,kopasz fej,merci,napszemüveg.

keménynek hiszik magukat,de feltehetnénk a kérdést: ki számít kemény embernek?

régen arra mondták,hogy kemény ember,aki nem kerülte a munkát és jól dolgozott,bírt a gyûrõdést,jó kúrt és persze a bunyókban is megállta a helyét.

manapság az számít keménynek,akinek sok verõlegénye van és aki csúnyán tud nézni.persze,kell hozzá még 1-2 lenézõ szleng szó,mert hát attól vagány.az ilyenek meg mindig bizonyítani akarnak vkinek,és ha beszólsz nekik,akkor nem az van,hogy kiröhög és elmegy vagy rád sem hederít: egybõl kapja elõ a pillangókést,vagy jön két verõlegény.sok van ilyenbõl felénk is...

ReaL MaDRid x siempre

PíszLávJuniti
Fux kint, kemény sötétített SUV, és megy be a saját kocsmájába. Az ilyenbe azért én se kötök bele :o

hunbasser
így van tesó,a sitten keménynek kell látszani,máskülönben rádszállnak,mint a legyek...😊

ReaL MaDRid x siempre

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
igen, persze nem csak autókra értve, hanem bármire.
vannak ilyenek, szánalmasak is az igaz, de keménynek is érezhetik magukat emiatt

PíszLávJuniti
Ja, hogy Hummerral jár?

autoszimulator
ja szóval az audikra mercikre béemvékre és hummer-esekre gondolsz? azok sztem nem kemények, hanem épphogy szánik 😞 Persze aki nem feszül benne, meg ugat ki belõle, dudál le, azokra nem vonatkozik, mert van aki szimplán kényelem miatt veszi meg.

bertino
hát ha olyasmire céloz, hogy a gazdasági mutatóikat az emberek nem félnek titokban tartani, pl.

autoszimulator
hát megnézik hogy a keresleti görbe és a hozamgörbe miként simul az Engel görbére.

PíszLávJuniti
??
hogy lehet valaki gazdaságilag kemény?

n3whous3
Azért akarnak keménynek látszani, mert aki nem látszik annak, abba bele lehet rugdosni minden nap... Aki nem kemény, azt lehet baszogatni, aki nem kemény azt le lehet alázni.

Hát körülbelül ez az ábra 😊)))

púúúúú

ZilogR
csak nem a BASIC-os Kemény György? A kép ugye nem õt ábrázolja 😉 ?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

bertino
gazdasági szempontból ?

gz8
Lásd ezt.
És nem kell felháborodnod, teljesen jogos volt.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

"szövegértelmezésért"