158
miért akar mindenki keménynek látszani ? :O
  • PíszLávJuniti
    szerintem az a kemény aki a leisz engem :O
  • nandorb
    szt. aze mert akor erosnek laszunk.mindig az az erosebb vagy azt hiszukk a ki teljes torkaszakadtabol mergesen ordibal. de ez csak szerintem van ha nem tetszik nezzunk oda!!!!!!!!!!!
  • autoszimulator
    nekem is a gatyámba, ritkán lövök vele de akko pwnd sure
  • SHADOWEYES7
    Nekem van csak nem használtam még!
  • Hedgehunter #74
    Az a kemeny akinek pisztolya van es hasznalta is....
  • hunbasser
    IQ -1,600 kg arany,kopasz fej,merci,napszemüveg.

keménynek hiszik magukat,de feltehetnénk a kérdést: ki számít kemény embernek?

régen arra mondták,hogy kemény ember,aki nem kerülte a munkát és jól dolgozott,bírt a gyűrődést,jó kúrt és persze a bunyókban is megállta a helyét.

manapság az számít keménynek,akinek sok verőlegénye van és aki csúnyán tud nézni.persze,kell hozzá még 1-2 lenéző szleng szó,mert hát attól vagány.az ilyenek meg mindig bizonyítani akarnak vkinek,és ha beszólsz nekik,akkor nem az van,hogy kiröhög és elmegy vagy rád sem hederít: egyből kapja elő a pillangókést,vagy jön két verőlegény.sok van ilyenből felénk is...
  • PíszLávJuniti
    Fux kint, kemény sötétített SUV, és megy be a saját kocsmájába. Az ilyenbe azért én se kötök bele :o
  • hunbasser
    így van tesó,a sitten keménynek kell látszani,máskülönben rádszállnak,mint a legyek...:)
  • bertino
  • bertino
    igen, persze nem csak autókra értve, hanem bármire.
    vannak ilyenek, szánalmasak is az igaz, de keménynek is érezhetik magukat emiatt
  • PíszLávJuniti
    Ja, hogy Hummerral jár?
  • autoszimulator
    ja szóval az audikra mercikre béemvékre és hummer-esekre gondolsz? azok sztem nem kemények, hanem épphogy szánik :( Persze aki nem feszül benne, meg ugat ki belőle, dudál le, azokra nem vonatkozik, mert van aki szimplán kényelem miatt veszi meg.
  • bertino
    hát ha olyasmire céloz, hogy a gazdasági mutatóikat az emberek nem félnek titokban tartani, pl.
  • autoszimulator
    hát megnézik hogy a keresleti görbe és a hozamgörbe miként simul az Engel görbére.
  • PíszLávJuniti
    ??
    hogy lehet valaki gazdaságilag kemény?
  • n3whous3
    Azért akarnak keménynek látszani, mert aki nem látszik annak, abba bele lehet rugdosni minden nap... Aki nem kemény, azt lehet baszogatni, aki nem kemény azt le lehet alázni.

Hát körülbelül ez az ábra :))))
  • ZilogR
    csak nem a BASIC-os Kemény György? A kép ugye nem őt ábrázolja ;) ?
  • bertino
    gazdasági szempontból ?
  • gz8
    Lásd ezt.
    És nem kell felháborodnod, teljesen jogos volt.
  • Vegas
    "szövegértelmezésért"
  • SHADOWEYES7
  • Vegas
    viszont ezt a "szövegértelmezésért" járó pontikát megmagyarázhatnád :RAP
  • Vegas
    =DD
    Nem baj én még szeretlek
  • Vegas
    Csak sodi a kemény!4

• Hedgehunter #54
    En nem fernek be.....
  • Szabi84
    pedig be akartam tenni magamról képet
  • Barney Tech
    Kétlem, hogy ez az ember kemény a meglehetősen félrenyírt frizurájával.
  • Sadist
    Keménykedünk, keménykedünk?
  • Barney Tech
    Nem értem miért idióta képek. Azokon a képeken igenis kemény emberek voltak.
  • SHADOWEYES7
    Kiszedtem az idióta képeket, de ezután nincs kegyelem.
  • Rise Against
    (Budapest, 1926. május 31. – New Hampshire, USA, 1992. december 26.), matematikus, számítástechnikus.
    Édesapja, Kemény Tibor magkereskedéssel, bankszakmával foglalkozott. Édesanyja Fried Lucia volt. Családjával Budapesten élt, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba járt.

1940 januárjában a család a hitleri Németország növekvő befolyása elől külföldre emigrált. Középiskolai tanulmányait New Yorkban fejezte be, a Princeton Egyetemen végezett, 1949-ben doktorált logikából. Katonai szolgálatra Los Alamosba került, s a Manhattan-terv keretében a későbbi Nobel-díjas Richard Feynman munkatársa volt. Találkozott az Amerikában dolgozó magyar fizikusokkal: Teller Edével, Wigner Jenővel, Szilárd Leóval. Albert Einstein tanársegédje volt. Nagy hatással volt rá Neumann Jánoson kívül Bertrand Russell is. Később a Kent Egyetem munkatársa lett. Jellemző rá, hogy amikor autót vett, a „LOGIC” (LOGIKA) rendszámot íratta rá.
  • Hedgehunter #47
    mert ha nem kemeny legalabb ugy nezzen ki......
  • Rockynhooo
    elnézést kérek amié szét barmoltam a topikot a képemmel
    megható volt? xD
  • tommyg
    mert kikapcsoltad a beállításokba hogy jelezze
  • prezi
    'erősebb kutya b*szik' törvény uralkodik sajnos világunkban -.-

[MEGMONDJA]
  • Truck Driver001
    lekjop:C vajon ezt a forduló rúgást lehet látni az űrből?O_o Mind1..tudom hogy keletkezett a Katrina és a Vilma -.-
  • karajjj
    ide jönnek keménykedni, utánna meg sírnak :D
  • 0Fritz0
    "azért szánom-bánom hátha megúszom"

Na, ennyit a kemény emberek topic-ról. :)
  • Dragooon #39
    jajnemár :(

[apro]azért szánom-bánom hátha megúszom :O :) [nem szemtelen, csak gyerek]
  • karajjj
    büntipontozás lesz? :D
    estére mindig elszaporodnak itt az elakadásjelzők...