kemény emberek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem baj én még szeretlek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Édesapja, Kemény Tibor magkereskedéssel, bankszakmával foglalkozott. Édesanyja Fried Lucia volt. Családjával Budapesten élt, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba járt.
1940 januárjában a család a hitleri Németország növekvõ befolyása elõl külföldre emigrált. Középiskolai tanulmányait New Yorkban fejezte be, a Princeton Egyetemen végezett, 1949-ben doktorált logikából. Katonai szolgálatra Los Alamosba került, s a Manhattan-terv keretében a késõbbi Nobel-díjas Richard Feynman munkatársa volt. Találkozott az Amerikában dolgozó magyar fizikusokkal: Teller Edével, Wigner Jenõvel, Szilárd Leóval. Albert Einstein tanársegédje volt. Nagy hatással volt rá Neumann Jánoson kívül Bertrand Russell is. Késõbb a Kent Egyetem munkatársa lett. Jellemzõ rá, hogy amikor autót vett, a „LOGIC” (LOGIKA) rendszámot íratta rá.

megható volt? xD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Na, ennyit a kemény emberek topic-ról. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
estére mindig elszaporodnak itt az elakadásjelzõk...
azt hiszem ez is elég durva volt 😄
-tRs-Landor
mék a csillakog is eltûntek :Cc
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nemér. ;-CCCc
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
talán szupermen.. de az is csak a lézere miatt
-tRs-Landor
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler