kemény emberek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

viszont ezt a "szövegértelmezésért" járó pontikát megmagyarázhatnád :RAP

=DD
Nem baj én még szeretlek

Csak sodi a kemény!4

Hedgehunter
En nem fernek be.....<#ijedt>
Szabi84
pedig be akartam tenni magamról képet<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Barney Tech
Kétlem, hogy ez az ember kemény a meglehetõsen félrenyírt frizurájával.

Sadist
Keménykedünk, keménykedünk?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Barney Tech
Nem értem miért idióta képek. Azokon a képeken igenis kemény emberek voltak. <#smile>

SHADOWEYES7
Kiszedtem az idióta képeket, de ezután nincs kegyelem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rise Against
(Budapest, 1926. május 31. – New Hampshire, USA, 1992. december 26.), matematikus, számítástechnikus.
Édesapja, Kemény Tibor magkereskedéssel, bankszakmával foglalkozott. Édesanyja Fried Lucia volt. Családjával Budapesten élt, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba járt.

1940 januárjában a család a hitleri Németország növekvõ befolyása elõl külföldre emigrált. Középiskolai tanulmányait New Yorkban fejezte be, a Princeton Egyetemen végezett, 1949-ben doktorált logikából. Katonai szolgálatra Los Alamosba került, s a Manhattan-terv keretében a késõbbi Nobel-díjas Richard Feynman munkatársa volt. Találkozott az Amerikában dolgozó magyar fizikusokkal: Teller Edével, Wigner Jenõvel, Szilárd Leóval. Albert Einstein tanársegédje volt. Nagy hatással volt rá Neumann Jánoson kívül Bertrand Russell is. Késõbb a Kent Egyetem munkatársa lett. Jellemzõ rá, hogy amikor autót vett, a „LOGIC” (LOGIKA) rendszámot íratta rá.

Hedgehunter
mert ha nem kemeny legalabb ugy nezzen ki......
Rockynhooo
elnézést kérek amié szét barmoltam a topikot a képemmel <#sir>
megható volt? xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommyg
mert kikapcsoltad a beállításokba hogy jelezze

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

prezi
'erõsebb kutya b*szik' törvény uralkodik sajnos világunkban -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Truck Driver001
lekjop:C vajon ezt a forduló rúgást lehet látni az ûrbõl?O_o Mind1..tudom hogy keletkezett a Katrina és a Vilma -.-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ide jönnek keménykedni, utánna meg sírnak 😄
0Fritz0
"azért szánom-bánom hátha megúszom"

Na, ennyit a kemény emberek topic-ról. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dragooon
jajnemár 😞

azért szánom-bánom hátha megúszom 😮 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

büntipontozás lesz? 😄
estére mindig elszaporodnak itt az elakadásjelzõk...
een passzolok <#vigyor5>
azt hiszem ez is elég durva volt 😄

-tRs-Landor

Dragooon
nekem nem mûködyk :-OOOOoooo

mék a csillakog is eltûntek :Cc

SHADOWEYES7
Senki többet???

Jano
:-D <#puszis>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pepsi Twist
LÁL TÁPIG

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SHADOWEYES7
nemis kell 😊)

0Fritz0
Akkor velünk sz*psz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jano
Lejárt a VIP-m, nem tudom visszavonni. :-C

Nemér. ;-CCCc

Jano
Fákk, aszittem. :-c

neménvoltam 😄DD445

-tRs-Landor

SHADOWEYES7
Még Jano -.- tól is???

önfuttató topik xD

-tRs-Landor

SHADOWEYES7
15 percig mindenki gondolkodhat a hozzászólásán , ide várom a szánom-bánom hsz-eket. 😄DD

Jano
hy

ty mit csináltok Karácsonykor?

SHADOWEYES7
Ez a gumiszoba tessék mondani????

Barney Tech
Ez még így vasárnap este belefér. 😊

Szabi84
lol

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Dragooon
szórás lesz, vigyázzatok D-:
😄D

Fabio Capello
rambó forever 😄DDDDDDD

toysoldier
<#szomoru1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

áhh
talán szupermen.. de az is csak a lézere miatt

-tRs-Landor

én Gyuri vagyok a 13 éves kemény tinicsávó,szal mindenki elbújhat mögöttem!

Szabi84
én annak látszom és az is vagyok itt a accéé kisapám!!44

PíszLávJuniti
ezzel a topikkal is csak kemékedsz 😞

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sziasztok. minden ember megjátsza magát. az egész világ kemény lenne igazábol ? 😮