Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 at nem?
Ha kigyünnek a pandák az érdekes lesz😊 de majd felváltva😊
Ha kigyünnek a pandák az érdekes lesz😊 de majd felváltva😊
Slash (fakk)
nem lesz mert az iponnál ellopják az index kameráját is
és diabloval nem kisgyerekek meg kislányok játszanak mint a pandavovval hanem idõsebb pszihopaták akik 10 évet vártak egy szaros játékra ami eltereli a figyelmüket a vérrõl amit kívánnak, de õk csak eltorzított hanggal vesznek majd fel interjút
és diabloval nem kisgyerekek meg kislányok játszanak mint a pandavovval hanem idõsebb pszihopaták akik 10 évet vártak egy szaros játékra ami eltereli a figyelmüket a vérrõl amit kívánnak, de õk csak eltorzított hanggal vesznek majd fel interjút
Hack & scash tipusú játékok, nem a karakterfejlesztésre mennek rá 😊)
ez inkább a megyek elõre és megölök mindent ami mozog (ami nem azt is😊
ez inkább a megyek elõre és megölök mindent ami mozog (ami nem azt is😊
sok csokit kell enni, és akkor nincs ilyen malõr.
Amúgy "csak az fog számítani milyen cucc van rajtad" melyik az a gém ahol nem így van?😊
Am a játék indító videójától le fogjátok fosni a bokátokat. 8))
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
zõdség😊
de nem baj több marad nekünk😊
de nem baj több marad nekünk😊
De miért van széthúzva a csati?! Meg akar halni??? 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Oké szóval Diablo 3, már elõre is elnézést hogyha nagyon nagy hülyeséget írok, mert nem szoktam olvasni a fórumot, de ha mindent jól értelmezek és a bétában látott dolgok lesznek bevezetve a szabályok, akkor a rúna-rendszer miatt nem lehet majd egyedi karaktert csinálni a játékban ? Arra gondolok hogyha van például egy lvl30-as varázslóm, leveszem róla a ruhákat odaállítom egy szintén lvl30-as varázsló mellé akkor gyakorlatilag ugyan azokat a képeségeket tudja (mivel a rúnarendszer miatt át lehet csoportosítani a skilleket) sõt, a statpontjai is ugyan ott lesznek, hiszen a rendszer ezeket is automatusan leosztja. Ez a fõ oka annak hogy nem vettem meg a játékot, hiszen így gyakorlatilag az összes ismert modern mmo-rpg-n alulmarad a játék, csak az fog számítani milyen cucc van rajtad, egyedi karakterfejlesztésre pedig valójában nincs lehetõség.
De javítsatok ki ha tévednék !
De javítsatok ki ha tévednék !
Csúszás ide vagy oda. Online játék. Sosem problémamentes, fõleg ekkora tömegnél.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én nem számítok nagyobb gondra. Eleve elcsúszva lesznek a rohamok (a régión belül).
- Elõször a digitálisok lépnek be éjféltõl.
- Aki elmegy a dobozosért a nyitóra, mire hazaér vele, ott lesz 1-2 óra csúszás (fõleg, ha valaki még meg is akarja dugni a hostesslányt 😊
- Akinek futár viszi a dobozost vagy megveszi boltban a reggeli nyitás után, ott napközben szintén leszek szórások.
Mindez azt feltételezi, hogy azonnal loginolnak a népek, ami nem biztos, hogy általános lesz.
Egy nagyobb roham kedd este várható, ott már lesz zsúfoltság.
Amúgy meg az ázsiai régió elõbb indul, onnan is lesz már tapasztalat.
- Elõször a digitálisok lépnek be éjféltõl.
- Aki elmegy a dobozosért a nyitóra, mire hazaér vele, ott lesz 1-2 óra csúszás (fõleg, ha valaki még meg is akarja dugni a hostesslányt 😊
- Akinek futár viszi a dobozost vagy megveszi boltban a reggeli nyitás után, ott napközben szintén leszek szórások.
Mindez azt feltételezi, hogy azonnal loginolnak a népek, ami nem biztos, hogy általános lesz.
Egy nagyobb roham kedd este várható, ott már lesz zsúfoltság.
Amúgy meg az ázsiai régió elõbb indul, onnan is lesz már tapasztalat.
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint elsõ nap nem nagyon játszunk? 😄
Szerverlehalás, több órás karbantartások stb. Singleplayer játéknál :/
Szerverlehalás, több órás karbantartások stb. Singleplayer játéknál :/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez volt a mai nap postja. :Ð Meg lett beszélve, hogy éjjel nem szabad HC karival az Ipon környékére menni.
Nem történt semmi említésre méltó.
- 60 fps alatt fos a játék.
- én csak ultrabrutál grafikán játszom mert csak akkor jó.
- dögöljön meg aki kitalálta a vsync-et.
Nagyjából ennyi a mai termés. <#nevetes1>#nevetes1>
- 60 fps alatt fos a játék.
- én csak ultrabrutál grafikán játszom mert csak akkor jó.
- dögöljön meg aki kitalálta a vsync-et.
Nagyjából ennyi a mai termés. <#nevetes1>#nevetes1>
25 vs 60 fps trolkodás 😄
Lehet a darkd3-at használni.
Klienst újra kell raknod, ha régen töltötted már le.
Kb ennyi.
Klienst újra kell raknod, ha régen töltötted már le.
Kb ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
simán, holnap jönnek a "ménemtudomtelepítenieztasz4rt?!" kommentek. <#nyes>#nyes>
Arra számítok, hogy 5 után kezdõdik megint a ketrecharc az install miatt...
Mit tippeltek, kezdésig meglesz a 30k hozzászólás?
Én értem ezt a "festmény hatás" magyarázatot, amit kitaláltak az art designhez, de szimplán rossz döntésnek tartom. Semmit nem ad hozzá a képi világ élvezetéhez, ellenben az apró, igényes kidolgozást elnyomja.
Magyarán, attól nem lett festményesebb, hogy mosottfos és nem lesz kevésbé festmény, ha nem mosottfos.
Magyarán, attól nem lett festményesebb, hogy mosottfos és nem lesz kevésbé festmény, ha nem mosottfos.
Ez a lényeg, hogy ott van benne a rengeteg munka, hogy kidolgozzák a részleteket a textúrákon, erre a végén ráb@sznak egy olyan elmosást, hogy semmi nem látszik belõlük, csak egy nagy paca. Pl talaj felületek, de akár a GUI-t is említhetném.
Én úgy játszok, ahogy nekem tetszik. Ezért vagyok PCs... hogy változtathassam, ha kedvem támad. 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Elõször én is végig fogom tolni élesítõ progi nélkül, de az érdeklne, hogy mi alapján tette rá a grafikára a blizzard ezt az elmosás effektet.
<#eljen>#eljen>
fú. nekem is jobban tetszik a sötétebb tónus. ha válaszhatnék, hogy a készítõk melyiket választották volna, akkor én is a sötétebb mellé állnék.
ugyanakkor õk valamiért így csinálták, és sok-sok év munkáját, egy halom kiváló artist munkásságát nem akarom felülírni egy 5 perces filterrel. én azt hiszem maradok az original verziónál.
ugyanakkor õk valamiért így csinálták, és sok-sok év munkáját, egy halom kiváló artist munkásságát nem akarom felülírni egy 5 perces filterrel. én azt hiszem maradok az original verziónál.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem látni rendesen. de majd meglátjuk hogy a többi helyszín színvilágához mennyire illik ez.
Nekem nem jön be, jobb az alap. 😊
sc2ben azt se bannolják aki streamen maphackel, kb ennyire van védelem a játékaikon..
http://www.konzolokszervize.hu ettõl valaki elõrendelte már ? nekem még mindig nem jött meg az ellenõrzõ e-mail😞 Másnak sikere volt ezeknél ?
vótmá?
mégse lesz ban dark modért?
https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/201726183740686336
mégse lesz ban dark modért?
https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/201726183740686336
V9ykn8_TZL0
<#zavart2>#zavart2>
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”