Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont már engem is elsodort a hájp, úgyhogy valószínûleg holnap délután nekem is meglesz a progi. A szerda meg szabad úgyhogy ajtó bedeszkáz + telefon lenémít + kaja bekészít aztán zsa.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egyéb: szerintem a szavazások kirepülhetnek, lehet újat kitalálni a játékra vonatkozóan
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Konzolok Szervize
Szia, személyes átvételt jelöltél meg? Péntek reggel elkezdõdött a címzés - mivel elképesztõ mennyiségû csomagunk van - és akkor valószínûleg bár becsomagoltuk a tidédet, bár ezt pontosan nem tudni."
szóval 0 day 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#banplz>#banplz>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mutass nekem ilyen videót vagy gyere át hozd a géped, és akkor megnézzük kinek van igaza. <#nevetes1>#nevetes1>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Barbar 27% 186
Monk 18% 124
Demon Hunter 18% 123
Witch Doctor 15% 105
Wizard 22% 151
689 votes total
Ahhoz képest mennyi wd.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha Wizardot vagy DH-t indítanék, akkor mindig ragadna a bill meg a monitor.
A Barbár nem tetszik, a Monk meg ChuckNorris.
csavo: "öö öö eheh rhr hehehe eh EHEH eh éé én ebbe nöttem fel azt hiszem többet nem is kell mondanom 😄"
(Eve, Wow, Lineage etc ..😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De, emiatt nem sok ember nem fog elmaradni a játéktól....lényegében, szerintem elenyészõ a szám..nekem pl nem ez volt a lényeg, inkább a mesés grafika (bár cube is eltûnt, pvp is késõbb lesz..sok balance-ot gondolok még peccs formájában is)..de még kivárok, ha a darkd3-at nem használhatom, akkor viszont tuti, h nem veszem meg..max, ha 6k körül megtom szerezni (így "kiherélve" szerintem inkább akörül lenne az ára 6-8)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P