Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Ezek nem normálisak <#idiota>
Viszont már engem is elsodort a hájp, úgyhogy valószínûleg holnap délután nekem is meglesz a progi. A szerda meg szabad úgyhogy ajtó bedeszkáz + telefon lenémít + kaja bekészít aztán zsa.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Ez csak Korea lehet😊

Na ez lol. Hol van pontosan?

Avenger
Nekik már csak 6-8 órát kell várni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Davidus

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Ne feledjétek, mai naptól kezdve a nem jelzett spoilerezés, a fórumról 1-2 napos kizárást jelent, mindenfajta mérlegelés nélkül!

Egyéb: szerintem a szavazások kirepülhetnek, lehet újat kitalálni a játékra vonatkozóan

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Részlet abból a hozzászólásból:

"Konzolok Szervize
Szia, személyes átvételt jelöltél meg? Péntek reggel elkezdõdött a címzés - mivel elképesztõ mennyiségû csomagunk van - és akkor valószínûleg bár becsomagoltuk a tidédet, bár ezt pontosan nem tudni."

szóval 0 day 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki látott már magyar papírdobozos alap kiadást, ha esetleg már került ki kép akkor tud linkelni, mert megöl a kíváncsiság, hogy milyen lesz!

Sheltem
(Spoiler lehet benne! + részek a Wrath címû filmbõl)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem tudom volt e már:

<#banplz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

D-Day <#violent>

Sheltem
0 ... Ezt is megéltük. Biztos nagyon fogok tudni figyelni a melóra ma meg holnap <#idiota>

Pretorian
Biztos lesz ilyen, mostanában errefelé is dívik a campelés + a tömött sorokban álldogálás ha egy-egy nagyobb szelet kapott termék premierjérõl van szó. Van itt pénz. 😊

Pretorian
Nem, nem zárhatjuk le, amúgy meg nem tudom ki a f*szomnak képzeled magad Mr. S*ggembenisfejemvan hogy csak így leintesz, én sem tettem ilyet 😊
Mutass nekem ilyen videót vagy gyere át hozd a géped, és akkor megnézzük kinek van igaza. <#nevetes1>

RatBaG
elbaltázott ajakfeltöltés?

Per Aspera Ad Inferi.

sz4bolcs
Na, ma mindenki megtudja, hogy miért nem mutatják soha Tyrael arcát. :Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

uh ... mármeg a Dio2-õt törölni kell , nehogy összekeverjem õket
béta alatt nálam is mosottas volt, pedig minden maxon volt, aztán kikapcsoltam a játékban az élsimítást, ami felért kb egy textúra pakkal, csodálkoztam is, majdnem mintha valamilyen másik látványa tárult volna elém (erõs túlzással), de a lényeg, hogy sokkal élesebb lett benne minden, ha ezen múlik inkább nézem a recéket, már amikor nem a tömeget hentelem 😄
sz4bolcs
Valaki linkelt múltkor egy jó diablo3-as kereskedõs cikket, amiben írják, mivel érdemes kerskedni az elején és késõbb, be tudnátok tenni még1x?

nem
Az árról nem írtak?
hali, láttam hogy az utobbi napokban sokan paraztak amiatt h a konzolokszervize nem irt semmi tajekoztatast arrol hogy hogy allnak a D3 elorendelesekkel, de a fészbúkon írták valakinek hogy már pénteken elkezdték becsomagolni és felcimkézni azokat amiket hazhozszallitanak, uh nem hiszem h gaz lesz
Klemice
chuck norris kurva unalmas gyerekek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

de 61-es szinten kezdene

Csak az a baj, hogy szerintem Chuck Norris nem tudna fejlödni, mert az összes szörny elszaladna elõle, és nem kapna xp-t.
MF ChuckNorris kezdésnek..mert kell pénzt gyüjteni a Guild Wars 2 -re is😛
tevaty!44:d

Selection Votes
Barbar 27% 186
Monk 18% 124
Demon Hunter 18% 123
Witch Doctor 15% 105
Wizard 22% 151

689 votes total
Ahhoz képest mennyi wd.
sz4bolcs
smiter, és bone necro? 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Klemice
mf blizzsorc utána meg hammerpala

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

WD.
Ha Wizardot vagy DH-t indítanék, akkor mindig ragadna a bill meg a monitor.
A Barbár nem tetszik, a Monk meg ChuckNorris.

az 576os allies official launch partik eddig csak xarok voltak, ez a WoTLKes eddig a legjobb kb amit lattam , jol editelt, röhögös, meg minden, van low de mégis van feelingje, olyan öszinte 😄DD

sz4bolcs
Druidával <#idiota>

ez gecijo ezt sokszor lattam 😄 asszem ebbe van par jo kiscsaj is :ddd 😊

csavo: "öö öö eheh rhr hehehe eh EHEH eh éé én ebbe nöttem fel azt hiszem többet nem is kell mondanom 😄"

Csaj Demon Hunter

Demonhunter, mert szeretek l0d0zni ...
Daell Drow
En WD mert a legegyedibb es valtozatos karakter nekem. Kivetelessen noi karaktert inditok, mert a ferfi idegrangasa kikeszit. XD
amivel te, mert OP

T milyen karakterrel fogtok kezdeni, és miért ?
Alig 23 óra, és a Witch Doktorom elindul megmenteni a világot !!! 😊
AntiHero
ma még nem 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sz4bolcs
juuuj 0 nap!!! xdd

Ma már játszunk ?
Plusz a Dio 1, 2, 3 nem MMO RPG 😊
(Eve, Wow, Lineage etc ..😊
A WoW mióta stratégiai játék ?😄
"De, emiatt nem sok ember fog elmaradni a játéktól" na így 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Valójában a diabló3nak meg lett volna a lehetõsége arra, hogy picit komolyabb rpg elemeket vigyenek bele..ha mással nem is, de a stat pontok meghagyásával az itemek még "statabb" függõségével és specializáltságával...de ez szerintem sok lett volna már, nem is akarták igazán szerintem.Így, hogy weapon alapú a skill..így vszínû több skill build lesz...ezt lett volna jó még megfejelni a statozással, na mind1.
De, emiatt nem sok ember nem fog elmaradni a játéktól....lényegében, szerintem elenyészõ a szám..nekem pl nem ez volt a lényeg, inkább a mesés grafika (bár cube is eltûnt, pvp is késõbb lesz..sok balance-ot gondolok még peccs formájában is)..de még kivárok, ha a darkd3-at nem használhatom, akkor viszont tuti, h nem veszem meg..max, ha 6k körül megtom szerezni (így "kiherélve" szerintem inkább akörül lenne az ára 6-8)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sz4bolcs
Diablo2-re mit mondasz?