Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Képes voltam végtelenszer legyilkolni egyetlen szörnyet újra és újra jó tárgyak reményében. Az a gondolat izgatott föl legjobban, hogy vajon mi fog esni, lesz köztük vmi nagyon brutál. És volt... 200 runból egyszer, kétszer. Ha éreztem, hogy éhes voltam, akkor az volt a fejemben, hogy... "csak még1x" és még lenyomtam 25x. Ha fáradt voltam, ha szomjas voltam, ha kakilni kellett, akkor ugyanez. Olyan volt, mint valami ingyenlotto. :Ð
Aztán botokat is nyomattam, de kézzel is ugyanaz adta az élményt, mikor szétpukkan Mephisto, és marad-e a helyén valami arany színû tárgy vagy vmi jóság.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://index.hu/video/2011/11/08/call_of_duty_premier/?s=igazol%C3%A1s
Már várom a videót, újabb hungarikum lesz az tuti! <#idiota>#idiota>
Szegény Diablo 3, még nem tudja mi vár rá...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Persze, ha addig valaki nem ad Guest key-t).
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És ha nem tudsz úszni akkor a víz a hülye...
aha...értem...
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nézze meg mindenki 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Csak jó lenne már valakivel/valakikkel elmélkedni a Diablo 3 történetérõl - persze csakis kizárólag a Spoiler tag-eket használva!
Már ez is valami vásárlócsalogató/parasztvakító megoldás akar lenni?
(Így is rengetegen megveszik a Diablo 3-at, nem kell oda ekkora hype)
Amúgy pedig nem véletlenül adták ki a Book of Cain-t a Diablo 3 megjelenése elõtt. Nyilván üzleti szempont is szerepet játszott ebben, de legfõképp a Dió3 története miatt döntöttek így.
A játék megjelenése után nem szerintem már lett volna annyira jó ötlet kiadni a Book of Cain-t (legalábbis a "teljes" történetet ismerve ez a véleményem).
Amúgy a BioWare tanulhatna a Blizzard-tól, hogy hogyan csináljunk jó befejezéseket (ha már a Mass Effect 3-at is elbaszták ezzel a Multicolor-os dologgal). <#idiota>#idiota>