Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14 alatt nincs bankkártya Steamhez 😊

Meg lesz... egyébként ha elkezdem folyatni a nyálam rám ismertek majd.. <#taps>

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Passsz, de melledre szúrd ki egy papírra ZOZZANCS, hogy tudjunk azonosítani xD

Egyébként.. életemben elõször megyek holnap launch partyra... ha esetleg levideóznának mi az a jel amivel nem tûnnék gyíknak? hogy viselkedjek?<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz> és ha kérdeznek a lore ról majd.. az jó taktika ha folyatom a nyálamat és közbe bandzsítok?<#banplz>

Fpocok
Természetesen csak vicceltem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meggazdagodni szerintem csak úgy lehet hogy jspn szerzel fgért cuccokat aztán ahában eladod. Sajna úgy is az szerez csak sok pénzt aki tud olyan botot írni magának amit nem vesznek észre a blizzardosok
Na azt végképp nem értem, hogy egy Cod-ért hogy lehet sorba állni.... 😄

sz4bolcs
Hát, én csak a kettõrõl tudok beszélni, azt nyomtam 3 évig éjjel-nappal, és nagyjából amiatt a feeling miatt várom a 3-at is:

Képes voltam végtelenszer legyilkolni egyetlen szörnyet újra és újra jó tárgyak reményében. Az a gondolat izgatott föl legjobban, hogy vajon mi fog esni, lesz köztük vmi nagyon brutál. És volt... 200 runból egyszer, kétszer. Ha éreztem, hogy éhes voltam, akkor az volt a fejemben, hogy... "csak még1x" és még lenyomtam 25x. Ha fáradt voltam, ha szomjas voltam, ha kakilni kellett, akkor ugyanez. Olyan volt, mint valami ingyenlotto. :Ð
Aztán botokat is nyomattam, de kézzel is ugyanaz adta az élményt, mikor szétpukkan Mephisto, és marad-e a helyén valami arany színû tárgy vagy vmi jóság.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fpocok
Most inkább a nem megyek dolgozni, mert beteg vagyok lesz... csak pcre jön. A sok kis szaros inkább konzolon van.

Diablofans összesítés

Tessék srácok erre a hangya nemi szervnyi idõre.. egy kis olvasni való 😊

TBTPumpa
Holnap ilyen "emberek" is lesznek a Launch Party-n számítsatok rá:
http://index.hu/video/2011/11/08/call_of_duty_premier/?s=igazol%C3%A1s

Már várom a videót, újabb hungarikum lesz az tuti! <#idiota>
Szegény Diablo 3, még nem tudja mi vár rá...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Plusz nincs életem, szóval jól meg is gazdagodok majd 😄

Fpocok
Hát én wowban is csak PVEztem. Itt is az lesz. Plusz csak 4 fõs partik, így nem kell anyázni a 25fõs raidek miatt. Plusz nincs havidíj és minden haverom megveszi.

Hát a HENT! 😊
<#idiota><#idiota> Kikérem magamnak, MÁR CSAK 1nap 2óra 21 perec

de vágod azt se tudom mi a játék lényege egyelõre <#banplz>
sz4bolcs
Úgyis rágerjedsz, és megszereted, ha látod a többieket. Nézd itt a sok hülyét, aki várja ezt a gagyit. :Ð

tudnál valamivel motiválni mert hajlok rá, csak nem tudom miért. téged mi vonzott benne ? 😄
Csak nehogy világvége legyen mielõtt legyõznék Diablót. 😊
Carlos
"4 éves gép"

Köszi, nincs több kérdésem. A 4 éves gép szar gép, ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Úgy értem 4+4 😊 Mellé egy Ati HD 6870 OC vagy Ati 7850 Oc ártól függõen és egy AMD FX 6100 4 magos 3.3 ghz csak jó lesz egy ideig. Nem szeretik évente újítani.
TBTPumpa
Próbát tehetsz... Azzal veszíteni nem fogsz, de akkor várnod kell még, hogy ki tudd próbálni, mert a Starter Edition csak júniusban lesz majd elérhetõ.
(Persze, ha addig valaki nem ad Guest key-t).

Fpocok
LOL. Ezek pontosan illenek rám is. Minden.
Én megvettem 😄

sz4bolcs
"De márcsak egyet kell aludni." - És soha többet nem. 😄😄😄 Lehet föl kéne készülni rá?

Klemice
miaza ramm?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ha FPS beállítottságú vagyok, meg WOWoztam akkor érdemes próbát tenni, ha nem ismerem a történetét se a játéknak és nem is játszottam 1-el 2 vel se ?<#help>
sz4bolcs
<#dumcsi><#rolleyes><#schmoll2>

TBTPumpa
A múltkor még 48 nap volt hátra, most pedig már csak 1 nap... Ennyit már skill nélkül is kibírunk nem? <#idiota>

Fpocok
De márcsak egyet kell aludni. Kibírod.

sz4bolcs
Valakinek van idõutazás skillje?

vegyél 8gb-t, olcsó most, késõbb jó lesz 😊

A végleges játékra Blizz-ék mondták sokkal optimalizáltabb lesz mint a béta. Nekem már azzal se volt gondom.
berlinboy6329
Igen,biztos szar a gép még a cod2-höz is,azé' input lagol...Neked sincs vmi sok eszed.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carmang
Vagyis "volt".

Carmang
LOL, és még mana pool-ja van a barbárnak 😊

Nálam szinte maxon ment (árnyékok voltak mediumon) HD 4850-el is 4 giga rammal és egy AMD Phenom X4 9950BE -vel. Nem nagy igényû nézzétek meg a gépigényét eleve. Júniusban veszek új VGA-t meg procit meg 4 giga rammot.
TVelvet
ha nem jelentkezik input lag, akkor én mindig bekapcsolom a vsyncket, ki nem állhatom, amikor szétcsúszik a kép.
Carlos
Béna géped van de a vsync a szar.
És ha nem tudsz úszni akkor a víz a hülye...
aha...értem...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ostoba vagy és ennek tanújelét adtad...

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
basszus én is megnéztem most és borsózás ott volt 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
Töröltem. Ilyenekrõl nem beszélünk, bocs.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TBTPumpa
Annyira nem... A Black Soulstone és az Opening videó alapján (amit nyilvánosságra hoztak) már következtetni lehet arra, hogy a régi bejelentõs videóból semmit nem emeltek át a végleges játékba!

mucsácsó
Ettõl mindig kiráz a hideg engem is a mai napig, brutális élmény lehetett 😊)
edios
ez a bejelentéssel együtt teljes élmény, a közönség reakcióival. én ahányszor megnézem mindig borsódzik a hátam. bárcsak ott lettem volna, iszonyatos hangulat lehetett 😊

nézze meg mindenki 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

elitehun
Fpocok
Spoiler ember... basszus.

TBTPumpa
Amúgy hétvégére szerintetek már lesznek olyan elvetemültek, akik kiakasztják a játékot Normál fokozaton (erre a fórumra értem)?

Csak jó lenne már valakivel/valakikkel elmélkedni a Diablo 3 történetérõl - persze csakis kizárólag a Spoiler tag-eket használva!

nem tetszik annyira. nem kérdés, hogy a d3 a tökéletesre csiszolt játék, de HA azzal játszanék több 100 órát akkor végül biztosan tudom, hogy többre értékelném amit kaptam tõle, és többre tartanám magam mint a birkákat akik a d3-t vették meg. egyszerûen látszik hogy az egy igazi idõ és energia ráfordítást igénylõ játék, nem az ami mellé leül az ember pár percre kattintgatni. de nekem sincs már erre idõm, én is a diablot vettem meg, hát ilyen az élet, együtt vagyunk hülyék 😊

TBTPumpa
Csakhát a StarCraft 2-nél is beletették a 2007-es bejelentõ videót (újraszinkronizálva), itt pedig a TV Spot-okban mutogattak még ebbõl a videóból is részleteket és a végleges játékban mégsem kapott helyet...
Már ez is valami vásárlócsalogató/parasztvakító megoldás akar lenni?
(Így is rengetegen megveszik a Diablo 3-at, nem kell oda ekkora hype)

Amúgy pedig nem véletlenül adták ki a Book of Cain-t a Diablo 3 megjelenése elõtt. Nyilván üzleti szempont is szerepet játszott ebben, de legfõképp a Dió3 története miatt döntöttek így.
A játék megjelenése után nem szerintem már lett volna annyira jó ötlet kiadni a Book of Cain-t (legalábbis a "teljes" történetet ismerve ez a véleményem).
Amúgy a BioWare tanulhatna a Blizzard-tól, hogy hogyan csináljunk jó befejezéseket (ha már a Mass Effect 3-at is elbaszták ezzel a Multicolor-os dologgal). <#idiota>

Fpocok
khmm khhm TES online khmm khmm