Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Szerintem fingja nincs mit ad oda nagymamádnak, tõle akár egy mûpénisz is lehetne. <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Mihez képest olcsóbban? Amennyiért te veszed? Hagyjuk, én leszarom kit baszol át.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Mármint elsütizgetsz és teázgatsz még egy napig vagy azzal kínálod majd hálád jeléül? <#idiota>

Avenger
Én melóval várom a futárt. Kíváncsi lennék az arcára, amikor nagymamám átveszi tõle otthon a diablo 3 CE-met. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Mydgard
Ha neked gusztustalan, hogy valakit olcsobban hozzasegithetek egy CE-hez ha neki mar nem jutott, az a te problemad. ;-) Ki gondolt itt nyereszkedesre honapokkal ezelott, szimplan nincs penzem. 😄

Jo jatekot!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

esgerus
Csak ne tartsd fel sokáig, légyszi! 😄

Sheltem
És ha megjött a futár alszol éjfélig? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
A klienst akárki letöltheti errõl a linkrõl: EU ANGOL KLIENS (érdemes, hátha rossz lesz a DVD stb... <#idiota>)

Sütivel+Teaval várom a futárt xD

Avenger
A vicces az, hogy már hetek óta tölthetõ az egész kliens, és ma délutántól fel is lehet telepíteni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Vaterán 45k-ért kelt el a CE. Hát az Én CE-met felemészti az accom 😄

Fpocok
Kódot berakod battle net accountba és onnantól el is dobhatod a dvd-t mert accountról LE TUDOD TÖLTENI AZ EGÉSZ JÁTÉKOT.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali mindenki. Az a kérdésem, hogy ha megveszem a dobozos verziót, akkor mindenképpen csak a dvd-rõl tudom telepíteni, vagy esetleg lesz egy kód amit beírok a battle.neten, és le tudom tölteni?

bélanéni
Egyébként jó játékot mindenkinek, aki 0:01-tõl már tolni tudja! <#eljen><#szeret>

bélanéni
Gusztustalan amit csinálsz! Elõrendeled, mástól elhappoltad a lehetõséget hogy 22.000-ért megvehesse, nyilván semmiképp nem akartad megvenni, csak nyerészkedni akartál <#levele><#levele><#levele>

Sheltem
Gratulálok azoknak akiknek már megvan a kulcs(én csak holnap délután megyek érte).

Livekodok.com mal nekemis csak jó tapasztalatom van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fpocok
Lehet. Csak telepíteni nem lehet még.

Carlos
Akkor remélem látod az összefüggést...

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Akkor valószínûleg azért.
Closed bétásoknak lehet alapból lesz starter, vagy csak beragadt valami náluk és még nem javították. 😊

antgecc
Enyémen volt closed béta, öcsémén nem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mydgard
De nem is nagy, a legtobb helyen 30k a CE. ;-) Ha valakinek kell es mar nem jutott neki, itt a lehetoseg. Amugy meg +1 CE ott marad a boltban egy szerencsesnek. Ez egy lehetoseg annak akit erdekel, nem kotelezo elni vele. ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

BaLeeX
Engem csütörtökön hívtak, hogy kedd délelõtt hozza a futár.

Bár ahogy itt olvasni lehetett, múlt héten még meg sem kapták a játékokat. Remélem tényleg megkapjuk holnap, mert az emeléssel már 1x beszívatták a népet, ha a végén meg sem kapjuk a játékot és miattuk máshol drágábban vehetjük csak meg akkor felgyújtom a boltot, pedig nem vagyok pesti... <#nevetes1>

Mondjuk az ilyenek miatt érik el azt, hogy az ember 3 helyrõl rendeli elõ, aztán ahonnan elõször megkapja azt átveszi, a többit meg nem...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

McHaals
szóval már hozzá is lehet adni bnet-hez? király

MadWolf#11626

esgerus
Kedden, legalábbis pénteken ezt írták.
Bár szombaton kiderült ,hogy még meg se érkezett akkor hozzájuk.
Ma kiderült ,hogy pénteken már becsomagolták.
Ebbõl szûrj le ,amit akarsz... 😄😄

Avenger
Lehet a béta miatt, volt valamelyikõtök accján closed béta?

spcs: Elvileg 15.én.

Fpocok
livekodok-tól megjött a kulcs. Megbízható hely!

McHaals
nekem már megvan a kódom, köszi livekodok.com

MadWolf#11626

antgecc
Az mitõl van, hogy én az acc-omból le tudom tölteni a D3 startert, de öcsém acc-jában nincs benne?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sziasztok. Tudja valaki, hogy az elõrendelésnél melyik nap lesz a kiszállítás /konzolokszervize/?

következõ 1-2.... napban szerintem a diablon kívûl mást nem nyitok meg😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zan
Csak annyit tennék hozzá,hogy a d2-ben,meg még jó pár másik, hasonló játékban is szét lehet ugyebár osztani a statokat. De azt mindenki tudja,hogy nagyjából mindig egy bizonyos szisztéma a járható út...!(barbnál str/vita,sosonál cucchoz elég str/sok-sok vita stb.). Persze lehet kísérletezgetni,hogy így-úgy-maúgy, de azok a buildek nagy igazán állták meg a helyüket,szóval ha így veszem,akkor ott is nagyjából egyformák voltak a karakterek statolásai "pucéran",mint itt lesz. Csak megkaptad a lehetõséget,hogy elosszad a pontokat,nagyjábó úgy,mint itt majd helyetted a játék fogja. Részben az elõzõen leírtak miatt,részben pedig egyfajta fiataloknak szánt könnyítés miatt vették ki belõle a statok manuális szétosztását. Engem is zavart elsõre,de igazság szerint ha jobban átgondolod ez van, amit írok szvsz!

Meg ami már amúgy is ezerszer elhangzott itt, de ismételvén: az,hogy szintfüggõen,de minden varázslatot/képességet megkapsz,elsõre a "fúj,ez meg miszar" reakciót váltja ki néhányunkból. Aztán pedig nagy valószínûséggel rádöbbensz,hogy ez egy egyszerû,de annál zseniálisabb fogás! Iszonyatosan sokrétûvé teszik így a karaktereket. Persze,aztán itt fog a képbe jönni,hogy akkor most inkább melyik spellhez vonzódsz és ahoz képest gear-elõdsz...szóval amit elvettek,egyben vissza is adták,csak más formában! Szvsz nincs baj, NAGYON nincs😊!

De ha nem tetszik,akkor ugyebár nem veszed meg,ahogy írtad is! Te dolgod,ez pedig az én véleményem😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

El se hiszem, hogy ilyen közel van a diablo start OMFGWTFLOL

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Carlos
Csak a sima verzió fele gyûlt össze neki! <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
28 000 Ft-ért? Hisz az Ipon 20 és 22 ezer forintokért dobálta!
Nem kis árréssel dolgozol, hallode! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mydgard
Udv!

Ha valakit erdekel, felajanlom megvetelre 28.000-ert az elorendelt CE-met az Iponnal, mivel nem szakadt a nyakamba a bank igy csak az alapverziot fogom megvenni holnap.

Akit erdekel a dolog PM ide a nap folyaman es megbeszeljuk a reszleteket.

sz4bolcs
Közel jársz. :Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hopp bocsi azt hitten ma már árulják a drágát.
Azt pedig nem gondoltam, hogy nem lesz rajta a korongon.
Hát ez így szívás, de azért köszi az infót.
Avenger
reveal.diablo3.com
Onnan valami flash lopóval le tudod tölteni is szerintem.

TBTPumpa
A korongon nincs rajta a kézikönyv, pláne nem magyarul...
Ami Blizz játékom van, annál csak a tokban van Kézikönyv és az is csak Angol nyelvû.
Másrészt pedig a játék még nem is kapható, így hozzájutni sem lehet még - ennek értelmében az esetleges kézikönyvet sem tudnánk feltölteni!

antgecc
Nincs játék, ami nekem ennyit érne... <#szomoru2>

Kandurex
Behind Scene DVD a népnek 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki feldobná a magyar nyelvû kézikönyvet?
Gondolom, rajta van a korongon pdf-ben.
Elõre is köszi!
öregharcsa
Engem a videóban látott rajzfilm elérhetõsége érdekelne... vagy ez csak a játékhoz készített animáció?
Ha tudsz róla bármi infot azt megköszönném!

http://pspfilez.extra.hu/

clio1616v
ok kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TBTPumpa
Digitálishoz nem jár... Csak a dobozos verzióhoz (külön kártyákon).

clio1616v
hol találom meg a Guest Pass-t?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TBTPumpa
Konzolokszervize facebook:

"...Péntek reggel elkezdõdött a címzés - mivel elképesztõ mennyiségû csomagunk van..."

Érdekesmód szombaton viszont azt mondták a Chat-en, hogy még szállítmányt sem kaptak a Diablo 3-ból... Megy ám a szarkeverés ezerrel! <#gun>

Sheltem
Jaja de 9 óra múlva már feltelepítheted.

j0nNyKa
hja, livekodok.com elkezdett osztani
megint nagyot alkotott az arc, gyors, pontos, olcsó

You’ve successfully activated Diablo® III Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III Standard Edition client, click the download link below.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Yeah, megkaptam a (cd/dvd)key-t a pokol kapujához 😄 már csak 16 óra