Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

normal verzio mennyibe faj itt meg ott ki mennyiert vette?

anti hero

TBTPumpa
"Van olyan bolt, aki a nagy rendelése ellenére is nulla (!) darabot fog kapni a D3-ból, mi elviekben a "szerencsések" közé tartozunk, akik kapnak valamennyit, viszont elegendõt semmiképp - ez konkrétan azt jelenti, hogy én ismerõsöknek egy darabot sem tudok elvinni, mert a már hetekkel korábban vásárlók által megrendelt éjféli adagnak is csak egy kis részét tudjuk kiszolgálni. :S Szóval kurva nagy gáz van.
Épp ezért biztos, hogy ma nem tudok senkinek sem vinni, csak holnap, amikor befut az utánpótlás."

LOL! Azért van itt szervezés gyerekek!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

vedd meg a simát, az is jó 😊
TDC Geronimo
Engem platinumból már elõzõ héten felhívtak, hogy keddre érkezik a game minden gond nélkül -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
Nem is a normál verzióval van a probléma, hanem a CE-vel!

Avenger: Te is CE-t rendeltél?

Avenger
Akkor a konzolok szerint szerencsések vagyunk, ha már elõrendelve kapható egyáltalán a CE? <#idiota>
Az enyém szerencsére már a futárok kezében csücsül 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Zan
Na,azt hiszem egy pár infóval tudok most mindenkinek szolgálni:

Most voltam a Konzolok szervízében. Minden rendben van, ott vannak a példányok,elviekben mindenki meg fogja kapni a terméket akkorra, amikorra várja. Don't fos gyerekek!

Még egy általam fontosnak vélt infó (a személyesen átvevõknek):

Egy ember több különbözõ regisztráció alatt megrendelt diablo 3-at is át vehet egyszerre. Ami azoknak jó,akik esetleg haverokka közösen veszik meg együtt,mert akkor nem kell mindenkinek ott lennie 9-re; elég egy ember is, aki kér egy sorszámot, aztán bediktálja a hozzá tartozó mail-címeket és azt, hogy hányat fog venni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Különc
Kifogás.txt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

engem pont most hívott az überkonzol, holnapra érkezik a 3 db Diablo<#taps>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Carlos
Blizznek ehhez semmi köze.

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Hivatalos közlemény:
"Bár nem szokásunk alaptalan pletykákra reagálni, ebben az esetben mégis jeleznünk kell, hogy bármilyen interneten hallott rémhír vagy pletyka ellenére is gond és probléma nélkül lesz kapható az összes Diablo III normál kiadású szoftver az éjféli megjelenéskor. Valóban kevesebb Gyûjtõi Kiadás (Collectors Edition) érkezett hozzánk, mint amennyirõl korábban a kiadó biztosított minket, ezzel azonban sajnos nem vagyunk egyedül: világszerte boltok százai kapnak végül kevesebb gyûjtõi kiadást, mint amire rendelést felvettek abban az idõszakban, amikor még egyáltalán nem volt véglegesítve a legyártott Gyûjtõi Kiadások száma. Sajnos a Blizzard játékoknál valóban ritkának számít már a megjelenéskor is ez a verzió - de az tehát, hogy kevesebbet kaptunk belõle a vártnál, rajtunk kívül álló okokból történt meg - az okozott kellemetlenségekért pedig ismételten elnézést kérünk.

A Diablo III Normál kiadása azonban továbbra sem érintett, ezekkel a verziókkal nem lesz sem készlethiány, sem egyéb probléma - várunk tehát továbbra is szeretettel mindenkit az Éjféli Nyitásra - a programokról bõvebben ITT lehet tájékozódni!"

Kösz basszátokmeg... Vegyem meg a normált fõleg nálatok?
Kivan csukva. Nem véletlenül rendelte elõ az ember akkor a CE-t...
A Blizzard is bekaphatja!

BuriP
Nekem is megjött a megerõsítõ email a konzolokszervizétõl, sima verzióra. 😄

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

amíg nem jön meg, és vártok a futárra diablo 2-zzetek 😊
Kandurex
nah +1 pont a konzolszerviznek, most jött mail, holnap itt a game a futárral...reméljük a legjobbakat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fpocok
Amíg várunk az estére... gyertek egerezni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

De felbaxta az agyam ez a progame.....

2012.04.17.
Tisztelt *********
Várhatóan a játék megjelenése napján már kézhez tudják kapni a futárszolgálattal való rendelõink is a játékot (azaz 15.-én).

2012.05.07.
Tisztelt ******
Igen, május 15.-én fogja kiszállitani a futárszolgálattal történõ rendeléseket a GLS.
A héten telefonon fogunk keresni egyezetetés miatt.

Üdvözlettel:
ProGame

2012.05.08.
Telefonon egyeztetés " hétfõi csomagolással kedden küldjük

2012.05.14.
Talán megy holnap, de nem 100%

ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!

😄😄

TBTPumpa
Szerintem nem nagyon lesz... bár ne legyen igazam.
Mint írtam az elõbb - gondolom azokat "szolgálják ki" elõbb akik 29990 Ft-ért elõrendelték a második hullámban. Az elsõ hullámosok - akik valóban elõrendelték - 23990 Ft-ért pedig le vannak szarva.
Ilyen az üzleti élet...

Voyager5
+1
Avenger
van olyan, aki konzolokszervizétõl rendelt CE-t és írták neki, hogy holnap hozza a futár? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nekem most jött értesítés hogy holnap hozza a futár a Diablo3-at és ma érkezett meg a Konzolokszervízéhez.
Davidus
12 óra. már eszem a mogyorót

V9ykn8_TZL0

TBTPumpa
A konzolok szervize hétvégéje dióhéjban:
Szombat: - Még nem érkezett meg a Diablo 3, így nincs a raktárunkon
Vasárnap: Faceook üzenet megjelent: Pénteken elkezdtük a Diablo 3 csomagok megcímzését, amiket átadunk majd a futároknak.
Hétfõ (ma): Idõközben kiderült, hogy nem érkezett elég CE, így aki nem jutott, az így járt...
Amúgy azokat szolgáljuk ki elsõként, akik 29990 Ft-ért rendelték meg nálunk a CE-t és nem azokat, akik 23990 Ft-ért!

Nah ezen igazodjon ki valaki! <#idiota>

és jessz, megjött a mail:

Az általad elõrendelt áru a mai nap folyamán (2012. 05. 14.) megérkezett.

Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár a holnapi nap folyamán kézbesíti a terméket a megadott címre!

<#nyes>
Lest4t
Konzolokszervize info: Aki az elmúlt napokban változtatott a honlapon az átvétel módján, az jobban teszi ha felhívja õket és rákérdez, hogy a rendszerüknek sikerült-e feldolgozni a kérelmet!

mucsácsó
Nekem is megjött a konzoloktól ez a mail amúgy. Szerintem mennek szépen sorjában, aztán nyomják a visszaigazoló maileket...talán... 😊
DanielT
Nem kell semmi, belépsz az accountoddal és kész.
TBTPumpa
Még én sem...
De azért már csiripelhetnének valamit!

Mydgard
Sok bolt haszon nelkul kezdte hirdetni az elorendelesnel, ezert van ekkora hatalmas diffi az arakban.

Ez a jatek sajatja, nem lehet elkerulni, a D3 ugy nez ki minden elorendelesi rekordot megdontott, tiszta orulte van vilagszerte. A CE atlagara 30k Magyarorszagon, de szerintem a megjelenes utan 40-45-ert fog menni talan meg ennel is dragabban a kereskedo oldalakon. Nem tudom nalunk mennyire elterjedt, de vannak olyan gyujtok akik megveszik a CE-t barmilyen jatekbol es kirakjak a polcra, soha fel se bonjak. Valodi gyujtok, az ilyeneknek barmit megerhet.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Kandurex
még én se kaptam semmit :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én a Blizzardtól vettem meg digitálisan pár napja. Az accountomon is ott van, hogy Diablo 3 standard edition, account status: active.
Az installhoz nem fog kelleni valami kód, serial ?
Csak azért kérdem, mert nem kaptam ilyesmit.
Nekem még semmi nem jött konzolokszervizétõl. <#shakehead>

BaLeeX
Nemrég kaptam e-mailt, hogy a normál változat megérkezett hozzájuk (kozolokszervize) és holnap hozza a futár. Ámen.

Én azért rendetelm anno tõlük még 10990-ért mert itt (is) többen ajánlották és hogy más esetben sem változtatták utólag az árat, hiába emelkedett.

De most már látom mennyit jelent megbízható cégnél rendelni (gondolok itt az áremeléses témára meg a CE szarakodásra)...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

vaterán 35 ezrekért is árulnek ce-t
Nekem a konzolosok nem küldtek visszaigazoló e-mailt a játékról (simáról)
most felvettem õket skypon hogy megkérdezzem mi a helyzet hogy érdemes-e odamennem este a játékért vagy sem, aztán szerencsére azt mondta hogy rendben lesz a dolog, szóval akinek gondja van keresse õket skypon ott gyorsabb mint e-mailra várni, msn meg skyp elérhetõségük itt
http://www.konzolokszervize.hu/elerhetoseg-kapcsolat-cim-telefonszam-msn-contact
Avenger
Na konzolok:

Az általad elõrendelt áru a mai nap folyamán (2012. 05. 14.) megérkezett.
Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár a holnapi nap folyamán kézbesíti a terméket a megadott címre!

Alap verzió havernak, mert õ nem lesz otthon.

Sheltem
Az jó mert nálam "elõrendelhetõ" a státusz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ugyanis ebbõl 99% szerda lesz különben nem írkálta volna ennyire, remélhetõleg, nem 100%... Csak balfék bevallani elbaxtuk, csak szerdán megy 😄

<#idiota>

jazzy
Különbözõ oldalakon 40-45 körül árulják a CE-t, a boltokat is le kéne baszni, hogy miért haszonnal adják, adhatnák árában is.
Szintén.
Legalább foglalkoznak vele, ez is valami.. <#rolleyes>

oneal1
gyerekek, ezért kell a galaxisnál megrendelni....ennyi

!Forza Ferrari!

DanielT
Inkább gyertek fel az iPonhoz megbicskázódni, az legalább tuti, nem úgy mint a futár. Az vagy jön, vagy nem.
Csodás ország, csodás kereskedelemmel

Hát jó akkor szerdán kb senki nem lesz itthon, ha akkor hozza a futár 😄😄 Jó esteben ezek megadják futárnak tel számom is, így az ha felhív megkérem majd hozza el melóhelyre...

konzolok szervize-nél most változott a rendelésem státusza Feldolgozás alattról Új-ra, hogy az mit takar az jó kérdés <#rolleyes>
Hát kb eleve mi ez a mondat? 😄

Remélhetõleg a mai napon el tudjuk küldeni a csomagot, legrosszabb esetben csak holnap és szerdára érkezik meg hozzád

Hát gondoltam bazd+, hogy ha ma feladják nem érkezik még ma meg 😄😄

holnap és szerdára... 😄😄

Mydgard
Jah. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

TBTPumpa
Részvétem az ügy iránt... Amúgy tényleg ezek után ez a bolt messzirõl kerülendõ!

Most küldtem nekik levelet, hogy mi a fasz van az én példányommal! Ha nekem sem jutott elküldöm õket melegebb éghajlatra az biztos!

Különc
Semmi, csak a szokásos Bélanéni style, ne törõdj vele

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|