Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Épp ezért biztos, hogy ma nem tudok senkinek sem vinni, csak holnap, amikor befut az utánpótlás."
LOL! Azért van itt szervezés gyerekek!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Avenger: Te is CE-t rendeltél?
Az enyém szerencsére már a futárok kezében csücsül 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Most voltam a Konzolok szervízében. Minden rendben van, ott vannak a példányok,elviekben mindenki meg fogja kapni a terméket akkorra, amikorra várja. Don't fos gyerekek!
Még egy általam fontosnak vélt infó (a személyesen átvevõknek):
Egy ember több különbözõ regisztráció alatt megrendelt diablo 3-at is át vehet egyszerre. Ami azoknak jó,akik esetleg haverokka közösen veszik meg együtt,mert akkor nem kell mindenkinek ott lennie 9-re; elég egy ember is, aki kér egy sorszámot, aztán bediktálja a hozzá tartozó mail-címeket és azt, hogy hányat fog venni!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"Bár nem szokásunk alaptalan pletykákra reagálni, ebben az esetben mégis jeleznünk kell, hogy bármilyen interneten hallott rémhír vagy pletyka ellenére is gond és probléma nélkül lesz kapható az összes Diablo III normál kiadású szoftver az éjféli megjelenéskor. Valóban kevesebb Gyûjtõi Kiadás (Collectors Edition) érkezett hozzánk, mint amennyirõl korábban a kiadó biztosított minket, ezzel azonban sajnos nem vagyunk egyedül: világszerte boltok százai kapnak végül kevesebb gyûjtõi kiadást, mint amire rendelést felvettek abban az idõszakban, amikor még egyáltalán nem volt véglegesítve a legyártott Gyûjtõi Kiadások száma. Sajnos a Blizzard játékoknál valóban ritkának számít már a megjelenéskor is ez a verzió - de az tehát, hogy kevesebbet kaptunk belõle a vártnál, rajtunk kívül álló okokból történt meg - az okozott kellemetlenségekért pedig ismételten elnézést kérünk.
A Diablo III Normál kiadása azonban továbbra sem érintett, ezekkel a verziókkal nem lesz sem készlethiány, sem egyéb probléma - várunk tehát továbbra is szeretettel mindenkit az Éjféli Nyitásra - a programokról bõvebben ITT lehet tájékozódni!"
Kösz basszátokmeg... Vegyem meg a normált fõleg nálatok?
Kivan csukva. Nem véletlenül rendelte elõ az ember akkor a CE-t...
A Blizzard is bekaphatja!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2012.04.17.
Tisztelt *********
Várhatóan a játék megjelenése napján már kézhez tudják kapni a futárszolgálattal való rendelõink is a játékot (azaz 15.-én).
2012.05.07.
Tisztelt ******
Igen, május 15.-én fogja kiszállitani a futárszolgálattal történõ rendeléseket a GLS.
A héten telefonon fogunk keresni egyezetetés miatt.
Üdvözlettel:
ProGame
2012.05.08.
Telefonon egyeztetés " hétfõi csomagolással kedden küldjük
2012.05.14.
Talán megy holnap, de nem 100%
ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!
😄😄
Mint írtam az elõbb - gondolom azokat "szolgálják ki" elõbb akik 29990 Ft-ért elõrendelték a második hullámban. Az elsõ hullámosok - akik valóban elõrendelték - 23990 Ft-ért pedig le vannak szarva.
Ilyen az üzleti élet...
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szombat: - Még nem érkezett meg a Diablo 3, így nincs a raktárunkon
Vasárnap: Faceook üzenet megjelent: Pénteken elkezdtük a Diablo 3 csomagok megcímzését, amiket átadunk majd a futároknak.
Hétfõ (ma): Idõközben kiderült, hogy nem érkezett elég CE, így aki nem jutott, az így járt...
Amúgy azokat szolgáljuk ki elsõként, akik 29990 Ft-ért rendelték meg nálunk a CE-t és nem azokat, akik 23990 Ft-ért!
Nah ezen igazodjon ki valaki! <#idiota>#idiota>
Az általad elõrendelt áru a mai nap folyamán (2012. 05. 14.) megérkezett.
Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár a holnapi nap folyamán kézbesíti a terméket a megadott címre!
<#nyes>#nyes>
De azért már csiripelhetnének valamit!
Ez a jatek sajatja, nem lehet elkerulni, a D3 ugy nez ki minden elorendelesi rekordot megdontott, tiszta orulte van vilagszerte. A CE atlagara 30k Magyarorszagon, de szerintem a megjelenes utan 40-45-ert fog menni talan meg ennel is dragabban a kereskedo oldalakon. Nem tudom nalunk mennyire elterjedt, de vannak olyan gyujtok akik megveszik a CE-t barmilyen jatekbol es kirakjak a polcra, soha fel se bonjak. Valodi gyujtok, az ilyeneknek barmit megerhet.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Az installhoz nem fog kelleni valami kód, serial ?
Csak azért kérdem, mert nem kaptam ilyesmit.
Én azért rendetelm anno tõlük még 10990-ért mert itt (is) többen ajánlották és hogy más esetben sem változtatták utólag az árat, hiába emelkedett.
De most már látom mennyit jelent megbízható cégnél rendelni (gondolok itt az áremeléses témára meg a CE szarakodásra)...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
most felvettem õket skypon hogy megkérdezzem mi a helyzet hogy érdemes-e odamennem este a játékért vagy sem, aztán szerencsére azt mondta hogy rendben lesz a dolog, szóval akinek gondja van keresse õket skypon ott gyorsabb mint e-mailra várni, msn meg skyp elérhetõségük itt
http://www.konzolokszervize.hu/elerhetoseg-kapcsolat-cim-telefonszam-msn-contact
Az általad elõrendelt áru a mai nap folyamán (2012. 05. 14.) megérkezett.
Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár a holnapi nap folyamán kézbesíti a terméket a megadott címre!
Alap verzió havernak, mert õ nem lesz otthon.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Legalább foglalkoznak vele, ez is valami.. <#rolleyes>#rolleyes>
Remélhetõleg a mai napon el tudjuk küldeni a csomagot, legrosszabb esetben csak holnap és szerdára érkezik meg hozzád
Hát gondoltam bazd+, hogy ha ma feladják nem érkezik még ma meg 😄😄
holnap és szerdára... 😄😄
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Most küldtem nekik levelet, hogy mi a fasz van az én példányommal! Ha nekem sem jutott elküldöm õket melegebb éghajlatra az biztos!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403