Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Vérpisti mode ON
Enyém lesz a harmincezredik hozzászólás!!
Vérpisti mode OFF
SZitu: Ma reggel felkelek mosollyal az arcomon , hogy eljött a pillanat... este lemerülök a pokolba és kicsontozok mindenkit
kaja elõkészítve
pia elõkészítve.. minden tökéletes
Kivéve: nyitnám a netet erre: Fizetés tartozás miatt megszakítottuk internet kapcsolatát by T-Gnóm
mondom ROHADJ MEG PONT MA... pénztárca elõ rohanás az Alléba SPOILER: Már kivannak rakva a partyhoz a színvadkellékek stb, be a thomba kifizet van net juhéé.. örül tapsol örül <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Én még várhatok péntekig, míg elsõre gamelhetek... :/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Beleírtam megjegyzésbe, meg mailben is jeleztem. Kíváncsi vagyok.<#rolleyes>#rolleyes>
Ipontól rendeltem magamnak a CE-t, az már reggel 9kor át lett adva a futárszolgálatnak.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Þór vígi þessi rúnar
Csaknem az utolsó pillanatig húzták, semmi infó nem jött, már azt terveztem, hogy holnap reggel beugrom a hülyeazértnemvagyokba és megveszem ott.
CE témához annyit, hogy bnet fórumon is sírnak, világszerte vannak ilyen gondok, nem csak a konzolokszervize gáz.
Én toltam a tuti galaxisnál, mert tudtam, hogy ott tutira lesz.
Bekockáztattam az iPon olcsót. Bejött. Ha nem jött volna be, mert megemelik akkor maradt volna a Galaxis. Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A normállal meg hol van probléma? Van ilyen egyáltalán?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
sok kis picsogo kurva van ezen a forumon de hagy vinnyogjanak en otthon a karosszekbol vasarlok, regisztralok egyet es utana cska a game ^^
anti hero
Nem csak a konzolokszervizével vannak itt gondok.
Ez 1 boltról szól. Érdekes, a Galaxisban, 576-ban, iPon-nál és ki tudja még hol minden rendben van.
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha digitális verziót vettem akkor ahoz mikor küldik a CD kulcsot?
Csak mert én onnan rendeltem elõ a CE-met, de még nem érkezett semmilyen e-mail, sms hogy mikor várhatom, pedig elvileg le van zsírozva, mert a CE mellé kértem egy alapot is, és csütörtökön írtak egy e-mail, hogy módosították a rendelésem, és a CE mellé kapok egy alap verziót is.
Ezek szerint ott minden ok ? 😄
Egyik-másik boltban talán lesz vagy 10 db Diablo 3 megvásárolható példány! <#idiota>#idiota>