Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket megtalálni...<#beka2>

Zan
Zozzancs,este ott leszel a KSZ-nél? Vagy te máshonnan rendelted?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

tejóisten<#banplz>

Zan
Amíg várakozunk legalább hallgassunk egy kis igényes zenét egyenesen a távol-keletrõl! <#eljen><#eljen><#papakacsint><#eljen><#eljen>

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Fpocok
Battletag beírásához mit kell tennem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na beszéljünk most már valami értelmes dologról.

Vérpisti mode ON
Enyém lesz a harmincezredik hozzászólás!!
Vérpisti mode OFF

Atya ISTEN emberek, milyen sprintet levágtam...
SZitu: Ma reggel felkelek mosollyal az arcomon , hogy eljött a pillanat... este lemerülök a pokolba és kicsontozok mindenkit
kaja elõkészítve
pia elõkészítve.. minden tökéletes
Kivéve: nyitnám a netet erre: Fizetés tartozás miatt megszakítottuk internet kapcsolatát by T-Gnóm
mondom ROHADJ MEG PONT MA... pénztárca elõ rohanás az Alléba SPOILER: Már kivannak rakva a partyhoz a színvadkellékek stb, be a thomba kifizet van net juhéé.. örül tapsol örül <#idiota><#taps>

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

jazzy
Állj bosszút, csak keményen.
Hegi90
Akkor most már biztonságban vannak az internet pontjaid?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Avenger
Csak a skin miatt szerintem. Legalábbis ha lenyitom, hogy mire válaszoltál akkor ott a +-. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

SLICK
Ejj mekkora hype van már... 😄 414 új üzenet... Mindenki már orgazmus közeli állapotban... 😄
Én még várhatok péntekig, míg elsõre gamelhetek... :/

TBTPumpa
Viszonoznám, ha lenne a topikban ez a mínuszos dolog, de már megszûnt szerencsére...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bélanéni
\o/

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Nem arról beszél sztem. Még a downloader-t se bírom letölteni. Felénél megáll az élet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nekem is, felénél stop.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Már 17 óra után installálhatod ma. Játszani tudsz csak 0:01 után.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

AntiHero
17kor már tudod.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok
Várjál még.

Prince23
Na végre már oké. Most azt írja ki, hogy nincs még launch, ezért nem lehet instalálni. 0:01-kor már lehet 😄

Valószínû hogy angol lesz, legalábbis 3 napja azt mondták nekem. Én is onnan rendeltem.

Tatyla
holnap 4-tol delig melozok aztan game het indul 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hegi90
kaptál mégegyet

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sheltem
Amikor letöltötte az egészet még jópár percig sakkozik. Várd ki míg befejezi(akkoris ha úgy tûnik, hogy semmit nem csinál már).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Omlás
Csíterek... <#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jazzy
Nincs mit, ha minden hsz után megnézed leminuszolt-e valami gonosz ember meg is érdemled. Összesen kaptál már tõlem 3 pluszt is, azt nem köszönöd meg? De ezután amit ma elõadsz nem fogsz.
Prince23
Az elõtöltõ kliens nektek is befagy? már 10 perce finalizálja a letöltést vagymi

AntiHero
Greetings from the Diablo III launch event in Taipei!<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Voyager5
No problem, ki lehetett trükközni, de aki elõrendelte már korán és több példányt, az futhatott egy újabb kört.
Már csak azon aggódom, hogy angol dobozosat küldenek-e.. 😊
Beleírtam megjegyzésbe, meg mailben is jeleztem. Kíváncsi vagyok.<#rolleyes>

Avenger
Konzoloktól egy simát rendeltem havernak, azt már a futárnak adták.

Ipontól rendeltem magamnak a CE-t, az már reggel 9kor át lett adva a futárszolgálatnak.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Két mélcímrõl (céges és privát) rendeltem 1-1 CE-t. Mindkettõ félre van téve (ugyanazzal a névvel csak más mélcímmel) 16.-a zárásig. Problem? <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is megjött a levél a konzolokszervizétõl. Végre..
Csaknem az utolsó pillanatig húzták, semmi infó nem jött, már azt terveztem, hogy holnap reggel beugrom a hülyeazértnemvagyokba és megveszem ott.

CE témához annyit, hogy bnet fórumon is sírnak, világszerte vannak ilyen gondok, nem csak a konzolokszervize gáz.

Carlos
Ezért kell nem egy helyrõl rendelni.
Én toltam a tuti galaxisnál, mert tudtam, hogy ott tutira lesz.
Bekockáztattam az iPon olcsót. Bejött. Ha nem jött volna be, mert megemelik akkor maradt volna a Galaxis. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
576 pont rossz példa, annál azért vannak olcsóbbak és talán megbízhatóak...egyébként pedig még mindig azt mondom, ez most nem teljesen a kiskereskedõkön múlik, hanem a kiadón és a nagyokon

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voyager5
A CE-k galaxisban sem voltak teljesen rendben amúgy. Idõvel lekorlátozták, hogy 1 user csak 1db-ot vehet.

A normállal meg hol van probléma? Van ilyen egyáltalán?
Klemice
Én majd egy hónap érdeklõdés után az 576 mellett tettem le a voksom, mert akik olcsóbban adják ott ment a zsidóskodás emelték az árat a világba, aztán ki tudja tutira megkapod-e a játékot...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Különc
...csány monnyon le effektus, semmi extra

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ja en is igy szamoltam akkor rendben van^^

sok kis picsogo kurva van ezen a forumon de hagy vinnyogjanak en otthon a karosszekbol vasarlok, regisztralok egyet es utana cska a game ^^

anti hero

Sheltem
Aha, hát amit a progame levelezésekrõl olvasok itt azse semmi....
Nem csak a konzolokszervizével vannak itt gondok.

1 órája beszéltem velük telefonon. 2db CE-t rendeltem elõ és még elõleget is fizettem. Minden rendben van a CE rendelésekkel. Futároknak átadták a csomagokat.

Carlos
Ez nem a Magyarország-azásról szól.
Ez 1 boltról szól. Érdekes, a Galaxisban, 576-ban, iPon-nál és ki tudja még hol minden rendben van.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
"Magyarország én így szeretlek..."

Kandurex
Mégis mit gondoltak? Ez valami COD Modern Warfare, vagy GTA? Itt nem elég a bejáratott példányszám...könyörgöm a játékos társadalom legjobban várt játéka az évtizedben...! szánalom, hogy így alálõttek a kereskedõk!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!

Ha digitális verziót vettem akkor ahoz mikor küldik a CD kulcsot?

jan5650
A Meex Games-el kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata ?

Csak mert én onnan rendeltem elõ a CE-met, de még nem érkezett semmilyen e-mail, sms hogy mikor várhatom, pedig elvileg le van zsírozva, mert a CE mellé kértem egy alapot is, és csütörtökön írtak egy e-mail, hogy módosították a rendelésem, és a CE mellé kapok egy alap verziót is.

Ezek szerint ott minden ok ? 😄
TBTPumpa
Azt nem én írtam, hanem idéztem egy másik fórumról, de azért köszi a mínuszt!

konzoltol tegnap este rendeltem meg elõrendelésbe 12790 ft, tehát ott van bõven alap diablo 3 szerintem.
TBTPumpa
Komoly egy Launch Partik leszne ma este úgy néz ki...
Egyik-másik boltban talán lesz vagy 10 db Diablo 3 megvásárolható példány! <#idiota>

jazzy
Én megértem, hogy ideges vagy, de ha a falba vered a fejed egész nap és mindenkit szidsz az nem fog kisegíteni.
Fpocok
digitálisan 12k.