Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb olyan ez, mintha a Diablo 3 csapvíz lenne és azt zárnák el, kb ez megy a fórumon. 😄
yesname
És el is olvasod miért adnak ott nullákat a userek? Az indulás miatt 99%-ban. Aminek semmi köze ahhoz, hogy milyen a játék. Sõt, én magam 7 olyan user értékelést találtam, melyek szóról-szóra egyeztek és eáguglizva megtaláltam a forrást is. Ehhez mit szólsz.
Éppen a metacritic az, ahol a userek véleménye lószart sem ér hasonló esetekben, el kell olvasni õket aztán gondolkodni, hogy tényleg-e...
Metacriticen éppen a másik oldal tud viszonylag tárgyszerû maradni...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Az hogy nightmaren nem dobnak a bossok unique itemet csak kekeket az direkt van vagy csak vmi hiba?! Barbival tolom de nightmare rare monsta packek majdnem 1hitelnek, vagy 50x biztos meghaltam mar :s szal hc kariknak sok sikert xD
IMYke2.0.0.0
Próbálkoztak szegénykéim a 40 mp-es login késleltetéssel, de - ahogy már írtuk - egyszerûen elcseszték: miféle tesztelés kellett volna még nekik, hogy felfogják, ha elõvételben elkelt X millió példány, akkor azok gazdái bizony premier dátum és szerver élesítés ideje + 1 mp múlva rárontanak az ÖSSZES földrész összes szerverére.

Olvashattuk itt is, ott is, hogy más, a WoW babérjaira törõ MMO-k, amik szintúgy már milliós rajongó táborral rendelkeznek, a folytatás kiadása elõtt igazi stressztesztet folytattak - és bizony, sokáig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én kötöm a karót az ebhez. Továbbra is tartom, hogy ezek a hibák simán nem jöttek elõ teszteléskor. 😊
Microsoft Azure is behalt a múltkor, pedig ott sem szarral dobálóznak, és valami dátumos blõd hiba miatt. 😊

Ettõl függetlenül hanyagság is lehet...kizárni, nem zárom ki. De nincs bizonyítva.
Daell Drow
Nem ertem miert megy itt a vita es a jatek lehuzas csak mert az elso nap nem lehetet belepni egybol? Majd szepen be all par nap alatt es midnenki elfelejti.
ACT 1 utan nalam a jatek 10/11, az ev pc jateka. Az act 1 utani cinematic meg all leejtos!
pechedre én pont nagyobb rendszereket tesztelek...és megmondhatom, hogy amit blizz végzett evvel a teszttel az egy tróger munka.Nem fölöslegesen járatom a számot, és nem azért baszott föl ez mert idegbeteg vagyok vagy hardkór kocka, hanem azért mert normális és felbasz a trógerség.Nem tesztelték le normálisan, tudtak róla, mégis beindították...Már akkor is jobb lett volna, ha országonként dobják be, vagy mondják meg fél-fél óra eltéréssel és kezelik le a loginokat.Egy openbéta stress tesztbõl lehetett volna már okosítani.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kicsit kifejteném a véleményemet bár jó sok - uszt kapok majd érte 😊 metacritic-en 3,6 on áll a játék szavazata az emberek által amit én mindig reális értékelésnek tartok mivel a userek szava a döntõ újságoknak sosem lehet hinni, most minden diablo 3 "überfan" írja ,hogy ez az érték baromság mert csak a warezosok szídják a játékot , kérdem én starcaft 2 (megvettem azt is) miért van 8 pont felett ? ott miért nincsenek vérpistikék? Én is egy nagy 1 est adnék a játékra fõleg azért mert hihetetlenül rövid, nekem nagyon unalmassá vált , + kidob a singlebõl afkzástól stb stb, sajnos nekem ez eddig a leges legnagyobb csalódásom a blizztõl d1-2 után ez az egész játék egy tragédia.

Szerinted a szerveren mi fut okoska? 😄 Hardver??? Hogy lehetsz ekkora troll...
Ha nem értesz a gépekhez, akkor minek okoskodsz??? Az irodáról meg megvan a véleményem. 😊 Inkább keressetek másik állást! 😉
Ja hogy a windowsban pl. semmiféle hiba nincs.... biztos egyetért itt veled mindenki. 😄
Rita79
Én is tudok adni guest kódot. Egyet felajánlok a 2-bõl egyelõre.
pm-be lehet kérni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Mighty
Köszi, akkor kérek egyet a kollégáktól, mielõtt megvenném.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

IMYke2.0.0.0
Tudtommal a Csonti Királyig, illetve 13-as szintig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos pont ez az a probléma amit nem könnyû "gyorsan" orvosolni nem hiába kell elõre felmérni, gondold el ,hogy mondjuk egy ilyen extrém esetben bekell még állítani mondjuk 100 szervert, megvenni hozzá a hardvert , helyszínre szállítani , üzembe helyezni stb ez mind rengeteg idõ itt most akár ki akár mennyire védi a blizz a ludas.

Mighty
Üdv!

Guest kóddal meddig lehet elmenni? Megnézném, hogy fagy-e ott, mint bétában (kovács feleségének megölése után a hídon).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

IMYke2.0.0.0
<...>a Blizzard (is) az a cég, aki mielõbb segít a problémán."

Nagyon bízom ebben, mert 2-3 nap múlva jómagam is az egyik akarok lenni a 13-as szintig harcolóknak 😊

yesname
Ezzel egyet tudok érteni teljes mértékben. Azonban aki nem túlságosan laikus (ehhez még érteni sem nagyon kell, csupán tapasztalat), tudja hogy egy ilyen online start nem zökkenõmentes és a Blizzard (is) az a cég, aki mielõbb segít a problémán.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

te valami nagyon kis szuzies hozza nem erto pajti lehetsz; servert uzemeltetni nem ordogtol valo es nincs benne tul sok tulvilagi misztikum. felmered mennyi eroforras kell es odateszed. azt nem ertem hogy miert irod utana nagybetukkel h ez egy SZOFTVER- ööö msot vegul is mirol beszelunk, hwrol v swrol.
meg windows meg linux, fel nem fedezett hibak? LOL??? hangosan zeng az iroda a rohogestol, ezt koszonjuk!<#eljen>

van egy regi mondas, "ha hallgattal volna bolcs maradtal volna",
az hotziher, hogy meg lehetett volna tervezni-kivitelezni ugy a logint, h ne elmult napok elbaszott dolgait produkalja. de nem igy lett, np
ctrl+v+enter spam aztan majd cska beenged ! csak ne jojjenek a fel nem fedezett hibak!

anti hero

IMYke2.0.0.0
A Guest Code-okat felhasználók is legális játékosok - ugye azt nem kell kifejteni, hogy Diablo III WRZ nincs -, így velük is számolni kell(ett volna).
Emellett, mi, Guest Code-osok bizony potenciális vásárlók is vagyunk. Ha tehát folyamatosan a fütyi rosszabbik végén vagyunk login idején, akkor nem nagyon várhatják el, hogy fejvesztve rohanjunk boltba a saját Diablo 3 kópiánkért.

Nem ertem a siras okat, elfogadtatok a ToS-t amiben ha jol tudom ez is benne van.
Vagyis eppe hogy csak szerveink felett nem rendelkeznek, nem erdemes itt futni a folosleges koroket.
yesname
Nem tudom, ahogy Te sem. Ettõl függetlenül persze, hogy írnak azok is és kifogásolják jogosan. De biztos, hogy rengetegen nem közéjük tartoznak.

nemhiszem elhogy egész nap ezzel a kék halállal meg hibaszarokkal szenvedek . bios elemet meg sajna nemtom kiszedni nem értek hozzá félek hogy darabokra töröm az alaplapot.és a szerelõm meg csaj jövhéten jön vissza<#boxer><#gun>

Hát , igazából nem mondott hülyeséget , elég jól tudták ,hogy mire számíthatnak, kellett volna csinálniuk Stress teszteket mint a GW 2 ben és semmi gond nem lett volna , a "nem számítottunk ekkora érdeklõdésre" meg szerintem elég röhejes 😊 és igen valójában egy szervert nem nehéz üzemeltetni itt a probléma valószínûleg az lehetett ,hogy mivel igen sok szerver telep kell és valószínûleg elég sok helyen is bérelnek így nem küldtek pontos adatokat a cégeknek akik ezzel foglalkoznak így nem tudták megcsinálni a terheléshez illõ rendszert😊

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy épp azok írnak, akik megvették...

yesname
Én ugyanígy vagyok vele. Nem zavar, csinálok mást. Mi van akokr, ha éppen nem megy? Seemi, megy tovább az élet.
Szerintem éppen azokat zavarja a legjobban és azok vannak annyira kikelve magukból, akik nem akarják megvenni és bassza a csõrüket, hogy nem tudnak, pedig játszanának vele. (Tisztelet a kivételnek.)
Én meg csak szakadok háton fetrengve rajtuk, de keményen 😄😄😄
Erõsen támogatom a hasonló "védelmet" minden játékban. Remélem elterjed mihamarabb.

Egyébként mint kiderült, bugos volt a login szerver szoftvere és volt a magva a problémának.

AntiHero
Act3 vicces térkép 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

-120 😊
elitehun
+1
Nehéz felfogni??? Szerinted olyan könnyû szervereket üzemeltetni? Ez nem olyan mint egy kocsi, amilyen példával itt jöttek. Ez egy SZOFTVER, ennél hibák vannak, nem úgy van hogy megírod, és az úgy mûködik, ahogy megírtad. 😊 Mert olyan hibák jönnek elõ, amire nem számítottál, és meg kell keresni, hogy az mitõl van. Lehet egy leterheléstõl is olyan hiba, amit nem is gondolnál... Legyen az Windows vagy Linux, mindegyikben vannak hibák, olyanok is, amit még nem fedeztek fel, csak senki se tud róla, de egyszer rájönnek, és akkor jön ki rá javítás. Ilyen egyszerû az egész. Nem lehet elõre betonstabil szervert csinálni. Nem tart ott a technika. Majd lehet ott fog, de 2012-ben nem tart itt, és még jó pár 120 évig nem is fog. Ez biztos. az ember is hibázik, nem hogy egy gép. 😊
" login hibák esetén sem regisztrálnék oldalakra, hogy lehúzzam a Blizzard/diablo 3 "értékelését". Elvbõl nem teszek ilyesmit.

"

egyetertek ez gyokerseg.

amugy meg
a stressz teszt nem sikerult valami jol, ennyi
vagy nem hivtak meg legalabb annyi mindenkit aki megvette es nem lattak, h mi lesz, vagy nem tudom.

anti hero

MerlinW
Én ezt értem, de a diab.. oké nem flémelek..😊

[merlinw.org]

te mi a szarrol beszelsz ?:o

vagy te most azt kepzeled h a d3 login a vilag legnagyobb login rendszere vagy mi a fasz van? ugye csak viccelsz baratom

anti hero

IMYke2.0.0.0
Érthetõ - én sem vagyok hater, és ha megvettem volna a játékot, login hibák esetén sem regisztrálnék oldalakra, hogy lehúzzam a Blizzard/diablo 3 "értékelését". Elvbõl nem teszek ilyesmit.

Viszont, tudták, hogy roham lesz? Igen. Hiszen volt zárt béta, open béta. S azt is tudták, hogy 12 éve várjuk a 3. részt... ha csak az akkor egerészéshez felnõtt generációt nézem, az is akár egy tucat milliós rajongó tábort jelent, az elsõ résztõl kezdve.
Közben meg belenõttek a játék és a stílus varázsára fogékony fiatalok is a Diablo 3 érába.
Mindig is voltak, vannak és lesznek is szélsõségesen elvakult rajongók - az élet minden területén , akik ha nem kapják meg akkor, amikor - elméletileg - elérhetõvé válhatna az aktuális élmény-adagjuk, akkor minimum szétverik a környezetüket... vagy eret vágnak.

elitehun
mgy.:valami fantasztikus a zene ami az isntall alatt megy
zzeN
Persze pénzért... azé ne.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Elkeltek a Guest Pass-jaim.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

elitehun
Kösz!
Vicces, pont most lett kész hogy a válaszokat olvasom 😛
Jó trollkodni? 😄
PiszkosFred
Turelem, adj neki idot, hogy osszerakj a vegleges filerendszert. Kb 10 perc maximum, ha utana is kuka, akkor zard be, es ujra probald meg a launchert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Emlékeim szerint 1x kész lesz és továbbmegy, csak sokáig tart, én ráuntam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A minõségi játékok drágák. Igaz a StarCraft 2 most van 8,5 ezerért is már. Igaz csak egy boltban itthon.(árgép szerint)
Sir Quno Jedi
Ezt amúgy a blikkben olvastad?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

elitehun
nagyszerû, itt is mindenki sir mindenért, de senki nem tud válaszolni...
PiszkosFred
Nem is mondtak, hogy nem csesztek el. Sot, bocsanatot is kertek, es amig a vezerek szamoltak a penzt pezsgovel koccintva, addig a technikusok lazasan dolgoztak a megoldason. De azert emiatt a tegnap este miatt "eret vagni" is tulzasnak erzem. Picit. Egyes reakciok mar-mar olyan szintet utottek meg vilagszerte, mint a drogosok, akiknel elfogyott a szer. Ami realis lenne mondjuk par het mulva. De pont a premier napjan, lenyegeben 0 ora jatekkal kicsit tulzo volt. Mindazonaltal igen, jogos a felhaborodas, es igen, el lett b*va a premier, csak a rage merteke tunik tulzasnak. (en sem orultem neki, hogy 22:00 korul tudtam csak beloggolni, bar addig elfoglaltam magam massal, bar a 18:00 korul a telepites vegeztevel mar terveztem, hogy jatszok. Nem tettem, csak X oraval kesobb, nem orultem, de nem is dolt ossze a vilag, es foleg nem nyomkodtam 0-as osztalyzatot a jatekra)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hogy lehet ki tölteni a battletag táblázatot amit csináltatok?Vagy a házigazada töltögeti?

Meg fel vennék pár korombelit ha nem probléma.
Számítástechnikában a szerverek mindig is érzékenyek, sehol sem találkoztam olyan programmal amiben ne lett volna hiba, mindegyikben van és lesz is!!!! Aki ezt nem tudja, megérteni sem tudja, az inkább ne üljön le gép elé, mert ezzel a jelenséggel mindig találkozni fog, és úgy felidegesíti magát hogy mehet a diliházba. 😊
sz4bolcs
Valaki legyen szíves elmondani magyarul, hogy tudok kraftolni. Eddig gyûjtögettem hozzávalókat, de ezen kívül nem nagyon tudom, hogy mi hogy mûködik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ez 1 picit a koltoi tulzas kategoria.

anti hero

Rita79
Egyébként, mint említettem lentebb, engem, abszolút nem zavar, hogy nem tudtam belépni. Sõt az se zavarna, ha ma se tudtam volna még. Nyilván vannak olyanok, akik hardcorabbak nálam, azokat meg igen.
Viszont!! ... Függetlenítve most a Diablo 3-tól, itt ez a kérdés ami feszegetve van, az nem játszani akarás és függõség, meg a kiadott pénz összefüggése, hanem valóban keményen fogyasztóvédelmi kérdések.
Ebben a vonatkozásban maximálisan igazat adok azoknak, akik fel vannak háborodva és elítélem azokat, akik durván lehúzzák õket emiatt a hõbörgésük miatt. Lehet te más miatt hõbörögnél. Pl. horgász buzi vagy, veszel egy ultra drága peca botot+orsót, kimész a haverokkal elsõ nap, azt bekrepál az ultra jó orsó.... szted hogy reagálnád le? Azt mondanád magadnak, hogy: szuszáá? És leülnél a fûbe boldogan és vigyorászva?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

elitehun
blizzard downloader magától bezáródik ha befejezte a letöltést?
mert irja hogy finished downloading, de sztem még dolgozik