Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan:
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ha ez kelle ahhoz, hogy minõségi játékokat kiadjanak PC-re is, PC-re átdolgozva nbormálisan, akkor nagyon remélem hogy ez a fajta "védelem" mihamarabb elterjed. Semmi bajom vele. Legnagyobb bajuk ezzel a warezmatyiknak van.
Ez is ki fog alakulni, fejlõdni fog és egyre problémamentesebb lesz. Ha meg épp nincs neted, csinálsz mást. Nincs a segged a székhez ragasztva.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Erdekes ma egesz nap faszan megy, es kozben act 2 sivatag is fantasztikus. Hihetetlen ez az aprolekos muveszi munka amit megalkottak, az utolso leolvadt gyertyaig minden a helyen van.
Meg mindig 10/11.
http://frostshock.eu/diablo/2012/05/16/8-perc-a-a-pokolbol/
(már infernón tolják,ám 1 nap és diablo world first inferno kill lesz)
ennyit a játék nehézségéröl😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha ez tényleg igaz és erre még rájöttek a szerver omladozások is, akkor azért meg tudom érteni, ha valakinek kinyílt a bicska a zsebében
SC2-ben egyszer kell belépned online, és utána net nélkül is bármikor tudsz játszani kampányt meg ilyeneket. (Legalábbis egy ideje így volt ha azóta nem cseszték el egy patch-el)
Ha pedig ott is meg tudták oldani ezt (ami pedig igazán egy multi centrikus játék), ennél, amit sokan fognak single-ben tolni, kötelezõ lett volna ezt megcsinálniuk... Szóval ha ez így van, akkor ez tényleg geciség a Blizz részérõl, mondom ezt úgy hogy egyébként az egyik kedvenc fejlesztõ bandám.
Regards,
alapvetoen letisztult, konnyen atlathato es konnyen iranyithato, egyszeru jatekokat csinalnak es igen keves buggal. szeles tomegek befogadjak.
ezert volt bosszanto a a loginhercehurca, de alapvetoen eleg szorakoztato a D3, ha vkinek tetszik az ilyen.
anti hero
MerlinW pedig nem is akarja megvenni, mint mondta. Csak ide jött észt osztani ahogy látom.
Vannak olyanok, amikben elõfordul 1-2 jó ötlet, de valahol mindig elvérzik a konkurencia.
Azért van egy pár innovatív dolog benne. 😊 De nem is ettõl jó, hanem minden része kiválóan össze van rakva.
Nekem a PoE-vel sem sikerült megbarátkoznom, pedig az nem olyan rossz. De nem minden része kiváló, és nem ismerem a fejlesztõ csapatot, de már most van egy rossz oldaluk. A beta-ért is pénzt kérnek, a végén majd mindenért azt fognak. 😉 De ha nem így lesz és egy igazán jó játékot adnak ki, akkor lehet ránézek újra.
Van még egy másik cég, ami hasonló vagy jobb(ez majd kiderül 1-2 év múlva) mint a Blizzard, és az az ArenaNet.
anti hero
Regards,
[merlinw.org]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[merlinw.org]
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
Más cégek sokkal komolyabb online technológiákkal álltak elõ (de még a WoW rendszere is az), és ezerszer komplexebb játékokat fejlesztettek le fele ennyi idõ alatt.
[merlinw.org]
Olyan kérdésem lenne, hogy a fegyvert hogy lehet megjavítani?
Valamikor már csináltam, csak elfelejtettem:S
anti hero
A sivatagos rész is annyira állat! Ettõl féltem, hogy unalmas lesz, mert csak sárga homok, és halálra unjuk majd... de annyira jól meg van csinálva, ahogy a szél fújja a homokot, és a háttérzene hozzá hmmm.... 😊
Kicsit bántotta a sivatagos résznél az erõs fény a szememet az este, de lehet csak azért mert nem aludtam sokat. Másnak zavaró?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
sajnos nincs de van azert 1-2 combosabb gepunk ^^ najo komolyra forditva:
erre van a ún stressz teszt, amikor mindenkit es annak a kutyajat es macskajat is raengedik a cuccra es jol megvizsgaljak, hogy mi tortenik
es utana aszerint cselekszenek. de ezt mar beszeltuk, no mennem kell 19kor game
anti hero
[merlinw.org]
Szívesen kipróbálnám a játékot megvétel elõtt. Ha valakinek van egy felesleges guest pass-a megköszönném.
(leszámítva a szerver problémákat,-...bár én tegnap óta vidáman játszok)
#32463: Mutass már egy videót a tökéletesen mûködõ emulátorról, mert ezt itt SENKI sem hiszi el! 😊 Linkeld az off topikba a videót...
Warez nincs, és kész.
Witch Doctorral vagyok aki ugye egy köpõcsõvel sebez a bal klikkre állítva viszont egy balta van a kezébe hogy lehetne hogy baltával sebezzek? mert skilleknél nem lehet beállítani a kardot.?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Nem mintha Diablo 3 WRZ-re vágynék. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az csak egy példa volt, hogy azokban is hiba van. 😄
Istenem.... attól hogy van mondjuk egy giga-brutál szerverparkod, az még nem jelenti azt, hogy attól minden faszán fog menni. Vagy ezt sem érted meg? 😄
Vagy ne is probálkozzak vele
Ennyire könnyû lett ez? Egyáltalán nem hónapok kérdése az Inferno elsõ kiakasztása. Kb 1 hét, vagy annyi sem. Ez csak megérzés...
hwre mint serverparkra gondoltam
swre mint a loging server programra es a hozza a tartozo adatbazisra (hogy ugyanazt erts ezalatt te is amit en es semmifele windowsrol NINCS SZO)
mind2 kritikus pont, hol a bottleneck azt a ottani szakik latjak es eszerint cselekszenek
az iroda koszoni szepen megvan itt prok dolgoznak (tudasban tapasztalatban, erted) nem ilyen alomharcosok mint te. 😄
na utolso kerdes aztan sajna mennem kell, remelem este cska be tudom majd loggolni:
mi a retkes faszert nincs queue rendszer, ami mindenki kereset sorbarakná, es miert jo az, hogy x ember egyszerre spammolja a login probat, ezzel minden masodpercben keresekkel, ugyanazzal a x darab keressel arasztja el a loginprogrit/adatbazistmocit? mert kb tegnapelõtt ez volt es sztem tegnap is
mert azzal h mindenki spammolja a logint aztan "egyszer majd csak bejelentkezik", azt ugye mindenki vagja, hogy ez kurvara lelassithatja az amugy is lassu rendszert, vagy eppen padlora kuldi :o
más: a dagisrac videoja sztem hillarious volt, de ami a legjobban tetszett, hogy mi a error 37 es miert nem az az error 1 es mi akkor az error 36 es.. na ertitek... ezen nevettem.
anti hero
itt is vannak deadline-ok, van amikor húzós a tempo.Vszínû volt blizznél is, ki kellett adni a gamet...az, h miért csak 3 nap stress teszt
volt, arra nem akarok konteokat gyártani, de abból tudták volna belõni legjobban a rendszert a starthoz..esetlegesen tényleg,
országonkénti eltolással..3 nap tuti, h nem volt elég letesztelni az egészet, még ha hardcore arcok akkor sem.plusz 1 hét tesztelés
és a fölösleges flame elkerülhetõ lett volna.Activision biztos nem engedte.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
egy vadállat mágussal vagyok, iszonyat mi hangulatos karakter, idõlassítás, frozen, meg chain lighting <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
10/11