Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
így, így, ez a játék zseniális, egy napig baszakodnak a szerverek és máris világvége...hol a sírva röhögõs szmájlim?

megvan:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én eddig szerencsére nem tapasztaltam ezeket a server problémákat, igaz du-s vagyok, úgyhogy tegnap kollégámmal este 11-tõl nyomtuk kb. hajnali fél 3-ig, neki volt egy connection lost, de utána rögtön vissza tudott jönni a játékba. Ma reggel 9-tõl játszottam negyed 1-ig ekkor sem volt probléma.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kandurex
jöjjön csak minden játék ilyen védelemmel <#eljen>, garantáltan jót fog tenni a játékok minõségének...nem csak a bejáratott COD tömegei, amik valószínûleg pénzt hoznak...

Kandurex
vagy cumidázzák a brokit és lesz még pár hét is <#idiota>

yesname
Meg is törték hamar. Az én zsebemben nem nyílik a bicska.
Ha ez kelle ahhoz, hogy minõségi játékokat kiadjanak PC-re is, PC-re átdolgozva nbormálisan, akkor nagyon remélem hogy ez a fajta "védelem" mihamarabb elterjed. Semmi bajom vele. Legnagyobb bajuk ezzel a warezmatyiknak van.
Ez is ki fog alakulni, fejlõdni fog és egyre problémamentesebb lesz. Ha meg épp nincs neted, csinálsz mást. Nincs a segged a székhez ragasztva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Daell Drow
Hihetetlen hogy meg mindig sirnak itt egyesek, a tegnapi loggin problemara hivatkozva. (ha az szar volt, akkor automatikusan a jatek is szar lett nekik?)
Erdekes ma egesz nap faszan megy, es kozben act 2 sivatag is fantasztikus. Hihetetlen ez az aprolekos muveszi munka amit megalkottak, az utolso leolvadt gyertyaig minden a helyen van.
Meg mindig 10/11.
ezzel elkéstél:

http://frostshock.eu/diablo/2012/05/16/8-perc-a-a-pokolbol/
(már infernón tolják,ám 1 nap és diablo world first inferno kill lesz)

ennyit a játék nehézségéröl😄
yesname
Az észosztást nem is a szerverekkel kapcsolatban kifogásolom, hanem a játékkal kapcsolatban.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
amúgy minden spoiler nélkül, vajon hol járnak sárga barátaink (koreaiak)? hell vége?

Aradebil2
metacriticen trollkodás folyik szándékosan, meme-szerû lett a dio3at fikázni😊

Sc 2 esetében hol voltak a warezosok? jó törés abból se volt kb 1 hónapig 😊) Merlinw legalább úgy oszt észt ,hogy ért is hozzá így valamire való a véleménye.

skinnyman
Az egyébként komoly, hogy single-hez is folyamatos netkapcsolat kell? Olyan szinten, hogyha single-zel és közben megszakad a net is kidob?
Ha ez tényleg igaz és erre még rájöttek a szerver omladozások is, akkor azért meg tudom érteni, ha valakinek kinyílt a bicska a zsebében

SC2-ben egyszer kell belépned online, és utána net nélkül is bármikor tudsz játszani kampányt meg ilyeneket. (Legalábbis egy ideje így volt ha azóta nem cseszték el egy patch-el)
Ha pedig ott is meg tudták oldani ezt (ami pedig igazán egy multi centrikus játék), ennél, amit sokan fognak single-ben tolni, kötelezõ lett volna ezt megcsinálniuk... Szóval ha ez így van, akkor ez tényleg geciség a Blizz részérõl, mondom ezt úgy hogy egyébként az egyik kedvenc fejlesztõ bandám.

Regards,

a blizz minoseget ad el, ez latszik. grafika hang kivalo. most nem a technologiat nezzuk, hogy "csunya", nagyon jo muveszeik vannak.

alapvetoen letisztult, konnyen atlathato es konnyen iranyithato, egyszeru jatekokat csinalnak es igen keves buggal. szeles tomegek befogadjak.

ezert volt bosszanto a a loginhercehurca, de alapvetoen eleg szorakoztato a D3, ha vkinek tetszik az ilyen.

anti hero

yesname
Hát igen, a rendszer kidolgozoása, balance, agyba-fõbe tesztelése az idõ. Blizzard meg sosem a kapkodásról volt híres. A hangulatról és a többirõl nem is beszélve.
MerlinW pedig nem is akarja megvenni, mint mondta. Csak ide jött észt osztani ahogy látom.

Pedig ilyen szintû hack'n slash nincs másik. 😊
Vannak olyanok, amikben elõfordul 1-2 jó ötlet, de valahol mindig elvérzik a konkurencia.
Azért van egy pár innovatív dolog benne. 😊 De nem is ettõl jó, hanem minden része kiválóan össze van rakva.

Nekem a PoE-vel sem sikerült megbarátkoznom, pedig az nem olyan rossz. De nem minden része kiváló, és nem ismerem a fejlesztõ csapatot, de már most van egy rossz oldaluk. A beta-ért is pénzt kérnek, a végén majd mindenért azt fognak. 😉 De ha nem így lesz és egy igazán jó játékot adnak ki, akkor lehet ránézek újra.

Van még egy másik cég, ami hasonló vagy jobb(ez majd kiderül 1-2 év múlva) mint a Blizzard, és az az ArenaNet.
Kandurex
nem, ezek a vinyákoló warezosok...faszt a seggükbe <#boxer>

ebben igazad van, en (a fejemben ) abbol indultam ki h van egy kis hidegtartalek ami "cska" be kell kapcsolni es minimalis szutyogessel bevonni a clusterbe. de alapvetoen valoszinuleg gyorsba, a leheto leggyorsabba tudnak mindent intezni ^^

anti hero

skinnyman
Ki nem szarja le ezeket a faszjankókat? Bármilyen jött-ment barom bármilyen faszságot beírhat oda, trollok megszállták az oldalt, teljesen felesleges ezen bosszankodni.

Regards,

MerlinW
A digitális drágább, mint a dobozos😊

[merlinw.org]

nr1ranger
Nem.

There is no peace. There is only WAR!

MerlinW
Ezt a nagykövetségekkel beszéld meg😊 Én is próbáltam ezt 18 éves hamvas lányokkal😊

[merlinw.org]

Frank99
ha ázsiai serveren csináltam tegnap karaktert, át lehet valahogyan hozni európába???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frankie87
Hálás köszönet!

MerlinW
A beszerzés elsõsorban a beszállítón múlik, a fürtbe kötés, konfigurálás stb pedig az emberi erõforráson. Lehet persze kevesebb idõ is, de miután nem ismerjük a konkrét hátteret ezért nehéz megjósolni.

[merlinw.org]

CalebJoe
Ennyi faszt ilyeneket hogy szar a grafika meg unalmas, túl könnyû, a túlterheltség pfff fogadjunk egyik se vitte végig csak ránézett és egybõl szar, na ezek az igazi vesztesek<#levele>

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
Árusnál ott van a jobbra lévõ füleken a repair funkció. 😉
MerlinW
Ezt úgy írod, mintha a Blizz találta volna fel az online játékot. A szerveralkalmazást normálisan meg kell írni és akkor nincs gond. A milliós kapcsolatkezeléssel pedig számolni kellett volna, fõleg egy WoW után. Sokan ismét utálni fognak, de én nem látok semmit a Blizzardban. 5+ évig fejlesztenek egy technikailag primitív minden innovációt nélkülözõ izometrikus játékot (persze ettõl még lehet élvezetes, de megannyi hasonló játék van), erõltetik a szerveroldali interfészt és nincsenek rá felkészülve. Mindezt túlárazva. A fanok pedig akár beismerik, akár nem kizárólag a címe miatt foglalkoznak vele. Ha nem Diablo lenne, akkor 12+1. hack&slash lenne ez is. Nem is szép, nem is nyújt többet mint az elõd, de legalább kevesebbet és cserébe macerás és drága.

Más cégek sokkal komolyabb online technológiákkal álltak elõ (de még a WoW rendszere is az), és ezerszer komplexebb játékokat fejlesztettek le fele ennyi idõ alatt.

[merlinw.org]

Frankie87
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy a fegyvert hogy lehet megjavítani?
Valamikor már csináltam, csak elfelejtettem:S

Digitális változatot honnan tudom beszerezni a legolcsóbban? Kérlek segítsetek!
ezt kb kizartnak tartom. sztem orakban merendo inkabb (persze attol fugg mirol van szo.

anti hero

ACT 1 után se kutya a játék. 😊
A sivatagos rész is annyira állat! Ettõl féltem, hogy unalmas lesz, mert csak sárga homok, és halálra unjuk majd... de annyira jól meg van csinálva, ahogy a szél fújja a homokot, és a háttérzene hozzá hmmm.... 😊
Kicsit bántotta a sivatagos résznél az erõs fény a szememet az este, de lehet csak azért mert nem aludtam sokat. Másnak zavaró?
Igen úgy kellett volna...sokáig stress testet nyomni open publicban.De tényleg érthetetlen, hogy tudták a rengeteg preordert..és azt, hogy a wowhoz is adtak dio3-at...plusz a dvd eladások, több százezres login egy adott mp-ben, régiónként, ami jó igaz brutális...de mivel jó a játék és nagy a hype, így kellett volna készülniük egy jobb open stress teszttel.Készültek is..csak nem volt elég <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"attól hogy van mondjuk egy giga-brutál szerverparkod, az még nem jelenti azt, hogy attól minden faszán fog menni. Vagy ezt sem érted meg? 😄"

sajnos nincs de van azert 1-2 combosabb gepunk ^^ najo komolyra forditva:
erre van a ún stressz teszt, amikor mindenkit es annak a kutyajat es macskajat is raengedik a cuccra es jol megvizsgaljak, hogy mi tortenik
es utana aszerint cselekszenek. de ezt mar beszeltuk, no mennem kell 19kor game

anti hero

MerlinW
Blizz szintû cégnek a hardver beszerzése max 2 nap. Az üzembeállítás még 2 nap (mondjuk ez alkalmazott függõ). Ennyi.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Szívesen kipróbálnám a játékot megvétel elõtt. Ha valakinek van egy felesleges guest pass-a megköszönném.
Kandurex
Én komolyan elsírom magam, ha nem jön hozzá még legalább 2 kiegészítõ...ez a játék minden ízében a tökéletesség és zsenialitás. Eszem megáll az idiótákon akik lepontozzák a meta -n.

(leszámítva a szerver problémákat,-...bár én tegnap óta vidáman játszok)

Érdekes dolog ez. Szerintem az Open beta sem volt tervezve. Mert azt hangoztatták, hogy csak zárt beta lesz, és a tesztelõik megoldanak mindent. 😊

#32463: Mutass már egy videót a tökéletesen mûködõ emulátorról, mert ezt itt SENKI sem hiszi el! 😊 Linkeld az off topikba a videót...
Warez nincs, és kész.
bauer15
hali egy gyors kérdés
Witch Doctorral vagyok aki ugye egy köpõcsõvel sebez a bal klikkre állítva viszont egy balta van a kezébe hogy lehetne hogy baltával sebezzek? mert skilleknél nem lehet beállítani a kardot.?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

CalebJoe
meglett az elsõ legendary<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Nos, ez nekem új információ.
Nem mintha Diablo 3 WRZ-re vágynék. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Senki se beszélt arról hogy windows vagy linux fut a szervereken. 😄
Az csak egy példa volt, hogy azokban is hiba van. 😄
Istenem.... attól hogy van mondjuk egy giga-brutál szerverparkod, az még nem jelenti azt, hogy attól minden faszán fog menni. Vagy ezt sem érted meg? 😄
Long_Gun
Itt mindenki eredetivel játszik nem warezolunk, de azt azért hadd írjam le hogy tavaly év végén volt már tökéletesen müködõ emulátor.....

Le lehet pause-zálni a gamet valahogy single playerben?
Vagy ne is probálkozzak vele
Olvastam, hogy már vannak akik Inferno-n leverték a Skeleton King-et. 😞
Ennyire könnyû lett ez? Egyáltalán nem hónapok kérdése az Inferno elsõ kiakasztása. Kb 1 hét, vagy annyi sem. Ez csak megérzés...
en csak azt nem ertem te mirol beszelsz, mert osszevissza beszelsz <#idiota>

hwre mint serverparkra gondoltam
swre mint a loging server programra es a hozza a tartozo adatbazisra (hogy ugyanazt erts ezalatt te is amit en es semmifele windowsrol NINCS SZO)
mind2 kritikus pont, hol a bottleneck azt a ottani szakik latjak es eszerint cselekszenek

az iroda koszoni szepen megvan itt prok dolgoznak (tudasban tapasztalatban, erted) nem ilyen alomharcosok mint te. 😄

na utolso kerdes aztan sajna mennem kell, remelem este cska be tudom majd loggolni:

mi a retkes faszert nincs queue rendszer, ami mindenki kereset sorbarakná, es miert jo az, hogy x ember egyszerre spammolja a login probat, ezzel minden masodpercben keresekkel, ugyanazzal a x darab keressel arasztja el a loginprogrit/adatbazistmocit? mert kb tegnapelõtt ez volt es sztem tegnap is
mert azzal h mindenki spammolja a logint aztan "egyszer majd csak bejelentkezik", azt ugye mindenki vagja, hogy ez kurvara lelassithatja az amugy is lassu rendszert, vagy eppen padlora kuldi :o

más: a dagisrac videoja sztem hillarious volt, de ami a legjobban tetszett, hogy mi a error 37 es miert nem az az error 1 es mi akkor az error 36 es.. na ertitek... ezen nevettem.

anti hero

Igen, sajnos vannak olyan hibák, amik csak live"-ban szoktak elõjönni, de alapos tesztelés után kisebb az esélye általában..sajnos
itt is vannak deadline-ok, van amikor húzós a tempo.Vszínû volt blizznél is, ki kellett adni a gamet...az, h miért csak 3 nap stress teszt
volt, arra nem akarok konteokat gyártani, de abból tudták volna belõni legjobban a rendszert a starthoz..esetlegesen tényleg,
országonkénti eltolással..3 nap tuti, h nem volt elég letesztelni az egészet, még ha hardcore arcok akkor sem.plusz 1 hét tesztelés
és a fölösleges flame elkerülhetõ lett volna.Activision biztos nem engedte.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nyuny01
Ez olyan mint a google Play Áruház értékelések kb...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Mindenki máshogy gondolja 😊 én tisztelem mindenki véleményét , ahogy rita is írta , érthetõ a felháborodásuk 15 k ért elvárhatnak stabilitást 😊 idejük volt a fejlesztésre.

Kandurex
ÚHHH...teljesen bedarált a játék, eszméletlen hangulat, bitang állat csillagos 5 -ös grafika....és, most értem az ACT II. -be...lefostam a bokám az átvezetõtõl...briliáns minõség, pláne a pálya grafika..istenség!

egy vadállat mágussal vagyok, iszonyat mi hangulatos karakter, idõlassítás, frozen, meg chain lighting <#eljen><#eljen>

10/11