Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd este 7 körül látszik a helyzet
shit happens
8 évük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem is kinyílna a nem létezõ bicska a zsebemben (pedig türelmes ember vagyok), ha az elvárt szolgáltatást nem, vagy csak sokkal késõbb kapom meg, nem olyan minõségben, mint várom.
A Blizzard elcseszte. Lehet szépíteni, de így van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mondanám szívesen, hogy 1-2 év múlva úgyis olcsóbban kapható lesz, de ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így lesz.
[merlinw.org]
Szerver kapacitás nem véges ebbõl a szempontból, az agyi kapacitás véges náluk 😄 , hogy nem lõtték be az open bétához/annual/preorderhez..vagy megy a nagy sumákolás, hogy x idõ múlva úgyis lanyhul a tendencia, nem kéne sajátkézben annyi szerver..de lehet, hogy kölcsönözni sem akartak annyit, lowcostbuild..ez az egyik megoldás, nem tuti!A másik, h a queue rendszer nem volt megfelelõ a rengeteg login kezeléséhez..de ezt is tudták volna openbétánál tesztelni..és ha a programozóknak nem elég a 3 nap, akkor legyen 1 hét, hogy tudják fixálni a rendszert.És akár egy több milliós logint és tudjanak kezelni...nem kell a süket duma, a számadatokkal tisztában voltak.
Én csak startkor nem tudtam játszani végülis..tegnap már harmincadik próbálkozásra ment a game.Türelmes vagyok meg toleráns, de az emberi hülyeséget nehezen viselemm úgy, ha nem önhibáján kívûl történik.Márpedig ezek a vacakolások emberi hülyeségbõl származnak, mivel mindennel tisztában voltak, és hájpolták is a gamet 1000L...a játék pedig kõkemény dollárokért volt, nem 2 használt kotonért, vagy 1 pusziért, akkor nem is lenne felháborodás...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem tudjátok véletlen hogy mivel lehetne a grafikát javitani? Én mindent High-ra raktam de olyan csunyácskának tünnik még , akarom mondani nem tünik tül élesnek a kép. A gépem 5éves körüli és Geforce 8800GT van benne igy teljes grafikán 120fps-el megy a játék. Ezt kicsit sokalom nem hiszem hogy ilyen jol kellnee futnia. Arra gondoltam lehet valamit nem vettem észre a beállitásoknál.
Válaszotokat elöre is köszönöm
Ekkor a falu lakossaga ugy gondolta, ideje vegre megnezni, milyen is a vilag a kukoricason tul, ideje kiprobalni az uj autokat, ezert kakasszora kedd reggel mindenki bepattant a sajat kocsijaba, es elindult a kozeli "nagyvarosba". Igen am, de az uj es frissen aszfaltozott utat nem arra terveztek, hogy egyszerre tobb szaz auto induljon neki, egymasra fittyet hanyva, tulekedve, csorda modjara. Mar a sarki vegyesbolt elott kialakult egy kisebb dugo, amelyet kesobb tetezett, hogy ossze is koccant a helyi lelkesz es a nagyhangu Mariska neni, a cipesz felesege, arrol nem is beszelve, hogy Jozsi, a helyi tsz ezermestere epp' a falu hataraban robbant le a traktoraval, es allt neki szerelni az ut kellos kozepen, mert a traktor ha egyszer megall, az ugy is marad. Volt, aki estere beert a varosba, mert megvarta Jozsit. Volt, aki vegig uvoltozott lehuzott ablaknal, es nyomta a dudat amig az aksi birta. Volt, aki a polgarmester lemondatasaban latta a megoldast. De volt olyan is, aki fogta magat, hazament es attette a varosnezo programot masnapra.
Hibas itt a polgarmester is, mert nem 32 savos autopalyat epittetett. Hibas az autogyar, hisz' a francnak adta oda egyszerre a kocsikat. Hibas volt a falu is, mert minek akartak egyszerre elindulni, amikor mai emberiseg mar a wcre se kepes kulturaltan varni. Hibas Jozsi is, aki rossz helyen rossz idoben szopott a traktorral. Es meg lehetne sorolni, de felesleges, azok jartak jol, akik hazamentek, es aludtak egy jot, es masnap mentek a varosba 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Parasite Eve 2, best game EVER!
kérdés:
Blacksmith nél 5ös szintre akarok fejleszteni és valami pages of traning kell neki pénzen kívül.
azokat hol találom meg?
köszönöm
!Forza Ferrari!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez egy szoftver, a szerver kapacitás meg véges. Felhasználók tömkelege akart bejutni, nem bírta kész. Dolgoznak rajta, kivárod (közben azért csak be belehet lépni) és pár nap múlva jó lesz. Ennyi.
A játék évekre szól, nem erre a pár napra.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
BF3: csucsorr
Ennyi. Ez a fogyasztói tudatosság és vásárlói öntudat jó dolog, csak a legtöbben hajlamosak túlspilázni az egészet.
"Jaj kifizettem, nem mûködik jaj jaj, 1-est adok rá jaj."
Mindenki tudta, hogy lesznek nehézségek. Minden nagy online játék premierjekor megvannak ezek a nehézségek.
Le kell húzni a játékot? Próbáljunk már meg kicsit árnyaltabban gondolkodni...én is szoptam már ilyesmi miatt elégszer, ahogy itt a legtöbben. Mégsem dobtam az 1-est a programra.
Idõvel mindig megoldódnak a problémák, csak kicsit türelmesnek kéne lenni.
Igen, fizettél érte. Én is. Nem mûködik? Szar ügy, de nem lehet mit tenni. El fogják hárítani a problémát. Most te szívsz, máskor majd más fog. Nem biztos hogy mindig azt kell keresni hogy ki a hibás, néha a másik megoldással is meg lehetne próbálkozni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
15. hajnali egyig vártam, majd amikor láttam, hogy gigszer van a szerverekkel, amit már elõre belekalkuláltam, lefeküdtem aludni. Kicsit csalódott voltam, de tudom, sejtem milyen munka van mögötte, és milyen nehéz az ottani programozók rendszergazdák feladata ilyen nyomás alatt.
Nekem 1000Ft. is pénz, nem szórom két kézzel, mégsem vagyok idegbeteg és nem dõlt össze a világom.