Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
még nincs itt a csúcsidõszak, most még jól megy
majd este 7 körül látszik a helyzet

shit happens

Ez nem igaz. Ez a játék évekig nem lesz 10000 Ft alatt.
IMYke2.0.0.0
Faszt 17... bocs. Az más.
8 évük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mi a helyzet a szerverekkel srácok? Nincs idõm visszaolvasni, most értem haza a melóból diablo 3-al a kézben 😄 Ugye jók már?

IMYke2.0.0.0
Volt rá 17 évük (WoW óta)... nem jött össze nekik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lám, mégis reagáltam... 😊

Sir Quno Jedi
Egen a Blizzardnak 2012-re sem sikerült várakozási sort leprogramozni, hogy ne neked kelljen spammelni jelszóval a szerót. Pedig van ahol ez mûködik, de õk nem képesek rá (meg a terhelés elosztásról is csak a mesékben hallottak, nem beszélve a placeholderekrõl, míg a netrû meggyön a zanyag).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Erre nem reagálok, mert egyetértek azokkal, akik a "szolgáltatásért fizettem, nem azt kaptam amit vártam" elvet hangsúlyozzák, példákkal és azok nélkül is.
Nekem is kinyílna a nem létezõ bicska a zsebemben (pedig türelmes ember vagyok), ha az elvárt szolgáltatást nem, vagy csak sokkal késõbb kapom meg, nem olyan minõségben, mint várom.

A Blizzard elcseszte. Lehet szépíteni, de így van.

Voyager5
10K alatt nemhiszem, hogy megtudod venni majd az elkövetkezendõ 4-5 hónapban.
IMYke2.0.0.0
Pénzért?

MerlinW
Én pedig megveszem inkább a Torchlight 2-õt😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
A serverekkel nem is volt gond, a beta alapjan belottek jol a dolgokat. A login server fosta ossze magat (ahogy szokta neha WoW-nal is) 😊 Aki bejutott koran, meg a kritikus idopont elott, az keso estig jatszott, ha nem logolt ki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zzeN
Akinek kell Guest Pass az pm!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

elitehun
ööö nem hiszem
IMYke2.0.0.0
Én most elleszek a kapott Guest Code-dal egy darabig, és ha sikerül belemerülnöm a játék világába, akkor bizonyosan fizikai fájdalmat fog okozni a 13-as szint korlátot és a szabad játék határát elérés, de anyagilag nem tehetem meg, hogy rohanjak egy digitális terjesztõhöz megvenni , vagy megvegyem a nagy árréssel dolgozóktól a bontatlan játékot - vagy Collector's-t.

Mondanám szívesen, hogy 1-2 év múlva úgyis olcsóbban kapható lesz, de ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így lesz.

Daell Drow
Na 7 ora alatt at vitem az ACT 1-et, ilyen stattal ertem at.
MerlinW
Pont ezért nem veszek semmit elõrendelésben. Drágább is és felesleges is. Mire megoldják a szervergondokat, kijön az elsõ 2-3 nagyobb javítás, 10k alatt meg lehet venni a játékot😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor legalább ne lökték volna a sódert a Blizzard felõl, hogy az Open Beta gyakorlatilag a szerver park belövésérõl szól...

haha, jó hát ha pontos leírást akarunk, akkor itt ugye 1 emberre 1 kocsi jut...és teljesen mind1 milyen okból, de az átvétel idõpontjában nem tudnának elindulni és menni vele, mert valami hibás a "rendszerében" elektronikájában mind1... 😊 lényeg a lényeg.
Szerver kapacitás nem véges ebbõl a szempontból, az agyi kapacitás véges náluk 😄 , hogy nem lõtték be az open bétához/annual/preorderhez..vagy megy a nagy sumákolás, hogy x idõ múlva úgyis lanyhul a tendencia, nem kéne sajátkézben annyi szerver..de lehet, hogy kölcsönözni sem akartak annyit, lowcostbuild..ez az egyik megoldás, nem tuti!A másik, h a queue rendszer nem volt megfelelõ a rengeteg login kezeléséhez..de ezt is tudták volna openbétánál tesztelni..és ha a programozóknak nem elég a 3 nap, akkor legyen 1 hét, hogy tudják fixálni a rendszert.És akár egy több milliós logint és tudjanak kezelni...nem kell a süket duma, a számadatokkal tisztában voltak.
Én csak startkor nem tudtam játszani végülis..tegnap már harmincadik próbálkozásra ment a game.Türelmes vagyok meg toleráns, de az emberi hülyeséget nehezen viselemm úgy, ha nem önhibáján kívûl történik.Márpedig ezek a vacakolások emberi hülyeségbõl származnak, mivel mindennel tisztában voltak, és hájpolták is a gamet 1000L...a játék pedig kõkemény dollárokért volt, nem 2 használt kotonért, vagy 1 pusziért, akkor nem is lenne felháborodás...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Egoraptor
4 kutya + sacrifice + next of kin rúna komolyan mondom tiszta haxx már<#eplus2> Nem tudom mennyi az esélye hogy újraéledjenek robbanáskor de sok.<#eplus2>

Zsoltika 007
Azért ez nem ilyen egyszerû. Azt hiszed a neted (akármilyen szolgáltatód is van) nem halna le azonnal ha minden elõfizetõje egyszerre lép fel böngészni? A startnál neki feszül mindenki, de késõbb már szépen beáll a dolog. Erre nem lehet rá készülni. Megvan az optimális kapacitás és az elején túl kell élni azzal. Pár óra után már nagyjából be áll a dolog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Prody
Valaki megdobna egy guest pass key-yel, KÉREMSZÉPEN? ^^

elitehun
?
Normális szemmel nézve ez tróger hozzáállás kész.Ha meg valaki kicsit érzékenyebb erre és ideges emiatt, én annak inkább adok igazat mint a blizznek.Hogy miért?dollár ezrek/százezreket (milliókat?) szedtek be elõre..nyilván nem tartottak senki fejéhez stukkert, h fizessen, de fizettek a játék/szolgáltatásért, ilyenkor szerintem a szolgáltatónak már van kötelessége.Szóval nem 2 zacskó mogyiról van szó, amit kibaxol a kukába, ha rossz.azt kész..hanem arról, hogy a blizz TUDTA!!!!!! hogy ennyien akarnak majd belépni, és mégis baszott rá!!! NA ez a qva nagy probléma, érted?és azon sem lepõdnék meg, ha valaki beperelné õket a picsába...és biztos lennék benne, hogy nyerné a pert fogyasztóvédelmi szempontból.Mert ugye, az elég átlátszó duma, hogy jajj nem készültek fel rááá 😄😄😄😄 hát ezek tök hülyének nézik az embert??csak az open béta teszten 300-400 ezer!!! játékos volt..ki osztottak rengeteg annualt és ott voltak a pre orderek...na akarják már hülyére venni az embert, ezt mindt tudták és mégis ez lett..A hülyének nézés és a trógerség nem pozitív tulajdonság!szerintem na.Nagy hype-hoz, komoly játékhoz nagy szerverpark és queue rendszer kell...openbétából tudták volna leszûrni, ha kb 1 hétig megy és az alapján belõni az erõforrásokat, nem lett volna gond.tuti.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hát mivel nem egy világmegválto grafrol van szó,elképzelhetõ ez az adat!
oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogy mivel lehetne a grafikát javitani? Én mindent High-ra raktam de olyan csunyácskának tünnik még , akarom mondani nem tünik tül élesnek a kép. A gépem 5éves körüli és Geforce 8800GT van benne igy teljes grafikán 120fps-el megy a játék. Ezt kicsit sokalom nem hiszem hogy ilyen jol kellnee futnia. Arra gondoltam lehet valamit nem vettem észre a beállitásoknál.

Válaszotokat elöre is köszönöm
azert a kiado nyilván nyilvántartja hogy hány darabot adtak el ebböl a dio3bol, és tudják mennyit bir el egy szerver,hogy a fenébe lehet ugy élesben elindulni h ez a két dolog nem passzol?lehet szépiteni,de ez fail.én kb pont leszarom dio3at,de egyszerüen hihetetlennek tartom h megannyi obt meg más tesztek után hogyan nemtudja egyik cég sem az online játékát zökkenömentesen elinditani,akkor minek vannak a béták?késöbb is ugyanennyien akarnak majd belogolni...ha csak nem unják meg,mondjuk én az ob alatt meguntam a dio3at😄 kicsit többet vártam,szimplán csak jol sikerült,van pár érdekesség,de én évekig zuztam 1-2öt,akkoriban isten volt,de ez a 3 valahogy nem sok vizet zavart fel bennem😄
Sziasztok 1 beta kulcsot nemtudna valaki adni?😊 amivel iylen lvl 12 ig probálhatom ki?😊 Nagyon megköszöném😊
Sáska
Nightmare-en kezd el potyogni, bar nekem 1db esett normalon is.

PiszkosFred
Santit a dolog. Inkabb: egy egesz videki falu kedd reggel kapott egy-egy kocsit ajandekba a falu hataraban uzemelo autogyarbol, promocios jelleggel. Kicsik, nagyok, idosek, fiatalok, vekonyak, koverek, nok, ferfiak, egyszoval mindenki kapott. A helyi fuggetlen polgarmaster, a Jeno, ismerve ezt a tervet, direkt erre a jeles alkalomra lebetonoztatta a korabbi falubol a foutra vezeto foldutat, es igy mar szep es uj utja is volt a falunak.

Ekkor a falu lakossaga ugy gondolta, ideje vegre megnezni, milyen is a vilag a kukoricason tul, ideje kiprobalni az uj autokat, ezert kakasszora kedd reggel mindenki bepattant a sajat kocsijaba, es elindult a kozeli "nagyvarosba". Igen am, de az uj es frissen aszfaltozott utat nem arra terveztek, hogy egyszerre tobb szaz auto induljon neki, egymasra fittyet hanyva, tulekedve, csorda modjara. Mar a sarki vegyesbolt elott kialakult egy kisebb dugo, amelyet kesobb tetezett, hogy ossze is koccant a helyi lelkesz es a nagyhangu Mariska neni, a cipesz felesege, arrol nem is beszelve, hogy Jozsi, a helyi tsz ezermestere epp' a falu hataraban robbant le a traktoraval, es allt neki szerelni az ut kellos kozepen, mert a traktor ha egyszer megall, az ugy is marad. Volt, aki estere beert a varosba, mert megvarta Jozsit. Volt, aki vegig uvoltozott lehuzott ablaknal, es nyomta a dudat amig az aksi birta. Volt, aki a polgarmester lemondatasaban latta a megoldast. De volt olyan is, aki fogta magat, hazament es attette a varosnezo programot masnapra.

Hibas itt a polgarmester is, mert nem 32 savos autopalyat epittetett. Hibas az autogyar, hisz' a francnak adta oda egyszerre a kocsikat. Hibas volt a falu is, mert minek akartak egyszerre elindulni, amikor mai emberiseg mar a wcre se kepes kulturaltan varni. Hibas Jozsi is, aki rossz helyen rossz idoben szopott a traktorral. Es meg lehetne sorolni, de felesleges, azok jartak jol, akik hazamentek, es aludtak egy jot, es masnap mentek a varosba 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Aztak*rva. Mekkora mázlim van. Milyen jó kis upgrade cuccot sikerült kraftolnom 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

oneal1
nah a diablot megpicsáztam😊

kérdés:
Blacksmith nél 5ös szintre akarok fejleszteni és valami pages of traning kell neki pénzen kívül.

azokat hol találom meg?

köszönöm

!Forza Ferrari!

elitehun
error 108-nál ötletek? elõször letöltöttem a battle.net-rõl a clientet azzal letöltöttem az isntallert ami el is kezdte telepiteni és kb 50%-nál error 108. most szedem újra, a klienssel, igy menni fog?
Tatyla
szép egy maszk 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

roland2293
Nincs valakinek 1 felesleges guest kulcsa? Kiszeretném próbálni hogy milyen játék, hogy fut a gépemen és ezután megvenni .😊 köszönöm

Zsoltika 007
Eula-ban meg úgyis benne van hogy nem perelhetsz azért ha nem megy épp a szolgáltatás. Wow eula-ban is benne van hogy bármikor lenyomhatják elõzetes figyelmeztetés nélkül is! Gyanítom hogy a bnetes jogi blablában is le védték magukat.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ElfQT
Így van, a google szolgáltatásai is minden nap leállnak...

Vigyázat, a leopárd harap!

Nem ez olyan, hogy megvetted az autót és utána az egész rokonság egyszerre próbálna beülni a vezetõ ülésre és elindítani, de az Istennek nem menne, mert senki nem férne hozzá és a kocsit nem 10 emberre tervezték a vezetõ ülésen, hanem egyre.

Ez egy szoftver, a szerver kapacitás meg véges. Felhasználók tömkelege akart bejutni, nem bírta kész. Dolgoznak rajta, kivárod (közben azért csak be belehet lépni) és pár nap múlva jó lesz. Ennyi.

A játék évekre szól, nem erre a pár napra.
Ezekben a kérdésekben tud valaki segíteni?
bélanéni
Én is így gondolom. <#idiota><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
Végszónak ez éppen pont tökéletes is ;] szerintem jegeljük is ezt a témát <#eljen><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Snomag
Persze mindenre lehet szelsoseges peldat talalni, de hat ennyi embernel ez benne van a szorasban.

bélanéni
<#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Van az a (kibaszottul) kövér srác, aki úgy tesz a videóiban, mintha valami iszonyatos nagy kocka lenne és felháborítanák ezek a dolgok, amikrõl itt beszélünk. Na... szerintem õ tényleg kocka, de láttam már normál, alap stílusban is megszólalni, teljesen higgadt normális egyén. Amit õ mûvel a videóiban, tökéletesen tükrözi azt amirõl beszélek, nagyon jól adja elõ a dolgot. Pontosan ilyenek az emberek. Kibaszottul intoleránsak és türelmetlenek. Ennyi, tök mindegy fizettél-e vagy sem.

nem lehetséges valahogy egyik régióból átpakolni a karimat egy másikba? 😄 véletlenül amerikai régióban kezdtem el tegnap, és ma vettem észre, hogy minden haverom eu-ban tolja, én meg már 20-as vagyok, a második actban, így nincs kedvem újrakezdeni...

BF3: csucsorr

Pretorian
<#eljen>
Ennyi. Ez a fogyasztói tudatosság és vásárlói öntudat jó dolog, csak a legtöbben hajlamosak túlspilázni az egészet.
"Jaj kifizettem, nem mûködik jaj jaj, 1-est adok rá jaj."
Mindenki tudta, hogy lesznek nehézségek. Minden nagy online játék premierjekor megvannak ezek a nehézségek.
Le kell húzni a játékot? Próbáljunk már meg kicsit árnyaltabban gondolkodni...én is szoptam már ilyesmi miatt elégszer, ahogy itt a legtöbben. Mégsem dobtam az 1-est a programra.
Idõvel mindig megoldódnak a problémák, csak kicsit türelmesnek kéne lenni.
Igen, fizettél érte. Én is. Nem mûködik? Szar ügy, de nem lehet mit tenni. El fogják hárítani a problémát. Most te szívsz, máskor majd más fog. Nem biztos hogy mindig azt kell keresni hogy ki a hibás, néha a másik megoldással is meg lehetne próbálkozni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Elsõ saját játékom, több éve várom én is. Elég régóta spórolok rá, hogy az albérlet mellett meg tudjam venni a CE-t.
15. hajnali egyig vártam, majd amikor láttam, hogy gigszer van a szerverekkel, amit már elõre belekalkuláltam, lefeküdtem aludni. Kicsit csalódott voltam, de tudom, sejtem milyen munka van mögötte, és milyen nehéz az ottani programozók rendszergazdák feladata ilyen nyomás alatt.
Nekem 1000Ft. is pénz, nem szórom két kézzel, mégsem vagyok idegbeteg és nem dõlt össze a világom.
Mi vérzivataros pékfaszáért mész egy fan oldalra szidni a játékot?