Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
ctr+r
Renjike
ha újralogolsz akkor a szörnyek halottak maradnak vagy újrateremnek mind D2ben?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ToCsEk
van fps mérõ a játékban?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

sz4bolcs
hogy kell kraftolni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Frankie87
MInden apró zugot bejártam, és minden mobot megöltem. Így lett ennyi idõ.

Renjike
sokat tököltél? vagy normálisan haladtál elõre? mert ha továbbra sem szeletelnek nagyot az idõbõl egy egész termetes játékidõ jöhet ki belõle...

Hali all.
Gondolom már az égnek áll a hajatok ettõl de;
akinek lenne egy fölösleges guest pass-ja, attól szívesen elfogadnék eggyet instant karmáért cserébe. 😊
Battletag: Hellforge#2235
Email: [email protected]

elõre is köszi, és jó játékot mindekinek!

Prody
Itt már tényleg nincs az, hogy ha szintet lépsz, akkor pontokat oszthatsz el, mint a D2-ben? 😞
A skilleket/spelleket automatikusan megkapod trainelés nélkül, és azonnal berakhatod a skill bar-ba?

Frankie87
Na én is végigvittem act1-et, 6 óra 43 perc volt.

Azt hittem csak nekem akadozik így a Diablo 3 még a legkisebb beállításokkal is, most már megnyugodtam másnak is. Köszönjük álandó Online kapcsolat...
720pberaktam de még ugyis sötét az eleje fõleg (elég mély a fekete), de áááh köszi, eszméletlen jó amugy...hihetetlen, mindig is imadtam sivatagot amugy is, de eeez....

kétség se fér hozzá, hogy 10/10 a jatek 😊 és anno még a grafot fikázták ...😊

oneal1
én tesómmal tegnap délelõtt kezdtem és ma 5 körül öltük diót.

nem volt rovid

!Forza Ferrari!

R4VII
Aki végigrohant elõször Diablo 3 an az egy barbár volt néztem gamestar oldalon. Küldött képet is full végigrohanva volt neki 15 óra.

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Prince23
inkább urlbe mert nem laccik semmi:d

Frankie87
Ti hogyan csináltok képet a játékból? Nekem a print screen-el nem megy, csak a win asztalt fotozza:S

Renjike
Hát aki egy ilyen játékon végigrohan annak gratulálok mert foggyos. (persze ez csak az 1. végigjátszást illeti .)

Prince23
ESZMÉLETLEN hangulat

hát hogyne, max 10 óra egy még tán rövidebb volt, akkor mirõl beszélsz?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

oneal1
akik átmentek már nightmare-re azoktól kérdezném, hogy mekkora DPS-el tolják már?
fõleg barbár érdekelne😊

!Forza Ferrari!

Egy Guest passra igényt tartanék, megköszönném ha tud vki egyet adni...

TurboX
huh... act 3 kivégezve (eszméletlen durva végén a video)

lehet hogy kissé elfogult vagyok de eddig hibát nemigen találtam. a látványvilág, hangok kifogástalanok, minden kis apró részlet a helyén. hihetetlen gyorsasággal beszippant a játék atmoszférája ezután döbbenten veszed észre hogy lejátszottál x órát ami igazából fel sem tûnt.

egyetlen negatívumként megemlíteném (ne legyek már akkora fanboy hogy csak csupa jót mondok..) az act bossok könnyen adják meg magukat(még egyszer: normal fokozat act 3-ig) igaz, Belial egyszer megfektetett..
unknown nick
D2 pár óra, mindenki rohant, húzatta magát fel.

R4VII
2 sem volt több 😄 done quick D2 él valami 1 óra 45 perc körül mozog. És emlékszem hogy (igaz jópár végigjátszás utàn) nekünk az átlag olyan 10 óra körül mozgott. 2 délután 5-5 óra coop

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Renjike
SOK , nagyon sok....

Krisztiam
mert a starcraft 2-nek mennyi volt?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

R4VII
Nah ma végre este énis nekilátok Sanctuary megmentésének 😄 az a koreai klán hogy megszívta ameik elsõként vitte végig és pont a lootolásnál amit dobott a boss kifagyott a szerver 😄

"Ez nekem kevés a Diablo szériától"

a 2nek mennyi volt a játékideje normalon?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

15-20???????????????????????
az baromira kevés
valaki végig tolta már?
bétáztam, de ha 15-20 óra az egész akkor biztos nem veszem meg
nyilván senkit se érdekel, de hat azt mondom, hogy kezd idegesitö lenni már a 2-3 oldalon keresztül futó értelmetlen bullshitelés egy azt se tudom már pontosan milyen de értelmetlen témával kapcsolatban 😊

mucsácsó
Tekintve hogy több, mint 2 millió az elõrendelések száma - és ebben nincs benne minden eladás - szerintem több lesz, mint a StarCraft II. 😛
mucsácsó
A felhasználói tesztekre gondoltam persze. 😊
De egyébként játék értékelések átlagolására ott a gamestats.com, vagy gamerankings.com.
skeleton king megölése után nem enged questelni és asszem max. lvl 10 ig viheted karit

amúgy erõsebbre számítottam...remélem gyúrnak még blizzék kicsit infernora :S bár butcher azért keményebb..de így nem túl hardcore.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ToCsEk
passz, annyira nem nagy durranás, mellék quest adta vagy event, ki minek hívja 😄

#32518 amikor beléptél a honlapon jobb fent Account aztán oldal közepe fele jobb oldalt nagy zöld gomb Add a Game
ott fogja kérni a kódot te meg beírod kötõjelek nélkül és leokézod.

Renjike
Én sem ájultam el a D3tól (nem is vettem meg a játékidõ hírek hallatán) legfõképp a 15-20 óra játékidõ átlagos nehézségen. Ez nekem kevés a Diablo szériától. Ezen felül az egyetlen negatívum amit a játékkal feltudok hozni hogy nincs egy alap emberi katona feeling karakter (paladin).

még ezeket belevéve a béta alápján is egy 9/10 a játék.

Sziasztok segítene valaki lehet ehogy béna vagyok hogyan tudom akiválni a diablo 3 at a bettle.net en léterehoztam egy fiókot de ott elakadtam
elõre is köszi a segiséget.
skinnyman
Ez hogy hogy sima kék és nem unique? A 2-ben az ilyen spéci tárgyak amikbõl csak 1 volt (persze abból is lehetett többet szerezni) unique-k voltak mind, vagy legalább szettek, az valahogy logikusabbnak tûnik...

Regards,

Krisztiam
nah cd galaxis-ban újra lehet kapni.. csapjatok le rá 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Egyébként meg nem kell a kritikákkal foglalkozni. Ha az ember leül a játék elé, akkor nagyon gyorsan rájön, hogy olyan színvonalú játékkal játszik, amibõl jó ha három kijön egy évben.
Gladiator
erre most akkor azt kéne írnom, hogy haha, vagy mit?

ToCsEk
nektek is kidobta?

Majd az lesz az igazán érdekes, amikor a Blizzard elárulja, hogy hány darabot adtak el belõle az elsõ két nap alatt. Ha a StarCraft II-bõl elment 1,5 millió 48 óra alatt, akkor ebbõl simán elmegy 2, de akár 3 milla is. Vicces lesz. 😊
Renjike
az oldal egy nagyon kiválló és hasznos oldal , mert csak összesíti és átlgolja a tesztek pontszámait. A hiba a sok gyökér felhasználói tesztes lehúzásokkal van a baj , szerencsére ezt a kettõt nem együtt számolja

mucsácsó
Jó, és ki az az elmebeteg barom, aki ad valamit is a metacritic szavára? Sajnálom azt, akinek mérvadó az a hulladék oldal. De egyébként szánalmas is ez a direkt lehúzás... 😄 Majd a review-k úgysem errõl fognak árulkodni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=G5Ww7kaQ6y8 Inferno - SK fight...sorry ha volt má 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kandurex
rövid értékelés következik:

hibátlan

rövid értékelésünket hallották

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

skinnyman
Azért ha single playerrõl beszélünk, a "szakad a net -> kiléptet a játék" szerintem kicsit kurva erõs azért. Az oké, hogy mindenhol van net, de mi van, ha pl a router újraindul egyet, vagy mondjuk a wifi gyengül, elmegy a mobilnet egy pillanatra, stb.

És tényleg a warez lenne a fõ oka, hogy ilyenre csinálták? Valahogy kétlem, ahogy az SC2-nél, azért ha valaki hosszútávon játszik a játékkal, annak a multi a kulcsa, a single csak amolyan bevezetés a játékba, a multi pedig warez példánynál nyilván alapból bukó dolog. És alapból sem hiszem hogy félteniük kéne az eladásokat, szerintem nyugodtan õk maguk is felírhatnák a crack-et a gyári dvd-re, és szinte ugyanannyian vennék, mert ezt a legtöbben elvbõl veszik meg, több mint 10 év várakozás után.

Szóval egyetlen ép ész érv jut eszembe hogy miért ilyenre csinálták: Hogy ezzel teljesen ki tudják szûrni a csalókat és véletlenül se legyenek hekkelt, duplázott fegyverek, stb. De szerintem ezt is meg tudták volna oldani enélkül.

Regards,

Renjike
nyugi srácok a játékkal ugyan az van mint a Mass Effect 3, MW3 és még sorolhatnámmal . A haterek és trollok szállnak meg mindenkit . Felhasználói kritikát sose kell nézni mindig sok az elfogult fasz.

Gladiator
na faszom, fogtok vmi értelmesrõl is írni, vagy csak a kurva szerver leálláson fogtok pattogni? vki írna egy rövid értékelést?