Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
akit zavart a hun-1, az úgyse nézte/kilépett belõle,de aki egyedül kezdett játszazni annak marha fontos volt
nézd meg sc2t...0 interakció,kihaltnak tûnik az egész,casual szinten kihalt is...reménykedtem h sc2 nagypeccs után jobb lesz,és d3at már ezzel kezdik de egyelõre nem:S

Klemice
kurvajó hogy a bossok közepén kidobál...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Aradebil2
biztosan.állítsa át europera,majd kezdheti elölrõl a gamet

Öcsémmel nem tudjuk felvenni egymást barátnak. Lehet a hiba oka az, hogy õ véletlen amerikai szerveren kezdett el játszani? Hogyan tud átjönni európaira? Átváltottuk europe-ra de semmi változást nem tapasztaltunk. Új karaktert kell indítania, vagy mit kellene csinálnia?
Valaki megadná a battletag-ét, hogy megnézzem mûködik-e egyáltalán? Írhat akár privátba is.
normálon persze hogy könnyû, arra van hogy megismerd a játékot... nightmare és Hell-re már nem fogod ezt mondani... Nightmare-en már SK-n is vagy 5x haltunk. normálon meg poti használat nélkül ment le elsõre (Monkkal) rare cuccok pedig ahogy egyre nehezebb fokozaton játszol, úgy esnek egyre ritkábban... valjuk be kit érdekel lvl20as rare cucc már amikor 50-60-ra eljut...senkit, nem is fognak vele foglalkozni 1 hónap múlva, viszont a 60-as rare cuccokért ölni fognak majd 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Pretorian
Oxford Street-i HMV? Ott mindig van minden, én 2006-ban voltam ott. Olvastam hogy ott volt az egyik launch party is. Ráadásul a világ egyik legforgalmasabb játék/lemezboltja, a forgalom miatt szerintem azonnal töltik a készleteket. Aztán lehet hogy nem. Érdemes rájuk csörögni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Carlos
estefelé terheltek a szerverek!

Þór vígi þessi rúnar

Titeket nem dobál ki a játék 3007-es error szöveggel? Nem vágom mi baj lehet, de folyton ezt csinálja.

Carlos
ACT 2 közepe kábé.
ACT 3 kábé.

Þór vígi þessi rúnar

Pár kérdés:
1- jeweler csaj hol lép be a történetbe ?
2- a kövek mikortol esnek ?
Az Act2 derekán járhatok és nem esett egy kõ sem eddig, a craftos csajt meg sehol. Lehet hogy normal módban nincs is benne a játékban ?

Az új fiókom: DevLupius

"csak friendekkel van interakció..."

Ez nem biztos, hogy olyan nagy baj.
sz4bolcs
SoJ-ról jut eszembe: Ahogy nézem, itt nem erõsebbek az unique (legendary) cuccok, mint az átlag rare itemet. Gondolom nem nagyon merték telepakolni õket statokkal balance miatt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aradebil2
ahogy a bnet2.0 visszalépés bnethez képest. tényleg szar,olyan mintha kihalt lenne az egész,csak friendekkel van interakció...

Mr_no_NaMe
az csak jó, ha ennyi fért a kontrába...meg nem esett még stone of jordan <#idiota>
berlinboy6329
Ez az új tehénpálya milyen?

D2-höz képest elég fos,hogy ennyi minden szir-szart kell összeszedni,ami vagy ott van vagy nincs...

Többivel mi vanNormalon normal erõsek,nm-en nm,hellen hell,inf-en inf?
Minden acton külön megint össze kell gyûjteni?
Soha nem lehet többet visszamenni,ha kinyírtuk a királyt?
Jók a dropok?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sz4bolcs
kontra:

"A chat és a barátlista visszalépés az elõzõ részhez képest"

-HE?????? Ezt vki, aki játszott a kettõvel, magyarázza el, mire gondolt...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Valakinek feles guest pass ja?
TBTPumpa
Mert hozzászoktak a csilli-villi DX 11-es szarságokhoz azért.
Másrészt pedig azért sírnak, mert drága és nincs píz a játékra.
Savanyú a szõlõ.
A játékkal nincs semmi baj. Baromi boldog lennék, ha legalább egy mai játék is megközelíteni ezt a szintet, amit a Diablo 3 nyújt...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pyotr
Köszi, szóval lehet beszoptam ,mert alapból nálam amerika volt aztán átálitottam eu-ra és nem csináltam meg utánne ezt a teljesen kilépek a játékból és vissza😛 a másik lehetõség,hogy már kapásból most törték és a játékon még nem volt rajta az authentikátor, most már rajta van mert megtaláltam hol kell beállitani😛PPP

&#9608;&#9608;

néztem hozzászólásokat, küldölfieket is. el nem hiszem hogy szar lenne a grafikája. tyúbon vannak gémpléj videk, meg a csomó elõzetes. élõben más lenne játszani vele ? egyáltalán, miért húzzák le ? szarom le a multis részét, majd megjavítják késõbb, de a single az jó ?

TBTPumpa
Diablo 3 teszt:
http://www.thesource.hu/cikk/leiras/diablo_iii/diablo_3_teszt_pontszam_ertekeles/17271

Pro:
- Tartalmas és változatos
- Megfelelõen hosszú, ha nem rohansz
- Elképesztõen hangulatos

Aradebil2
12 óra és 1 perc...hááát.... ez egy 8/10 így összességében. a vége elég béna lett szeritem,+a gém tényleg könnyebb mint d2 volt, bár ez nem baj,mert sokkal gördülékenyebb is,nem kell bénázni egy fél életet mire végigviszed magatalálósan
viszont egy nagy -: a pályák 80%-a lineáris,egyszerû mint a faék, max 2-3 nagyobb leágazással van,talán ha 5* kellett egész normal alatt visszafordulnom komolyabban,hogy azzal percek vesztek el. :S
meg az itemek....továbbra is nagyon egyszerûek,és infernós streameken sem látok olyan nagy változásokat...90% a hasznos affixeknek +stat

IMYke2.0.0.0
"Ha nem találod a karaktereidet, próbáld ki az alábbiak valamelyikét:
Elõször, gyõzõdj meg arról, hogy a játék kliensed a megfelelõ régióra van beállítva! A Globális Játéklehetõség részeként a három régió egyikében játszhatsz (Amerika, Európa, Ázsia). A karakterek csak abban a régióban érhetõk el, amelyikben készültek. Nem lehetséges az áthelyezésük egyik régióból a másikba.
A saját, megfelelõ régiód kiválasztásához:
A belépõ képernyõn válaszd az "Opciók" (Options)-at!
Válaszd ki a Hozzáférés (Account) fület!
Válaszd ki a megfelelõ régiót a lenyíló boxból!
Teljesen ki kell lépned a játékból, majd visszajelentkezned ahhoz, hogy a régiócsere megtörténjék.

Másodszor. Ellenõrizd, hogy nem törölted-e véletlenül a karakteredet. A töröld hõsök visszaállíthatók a hõs kiválasztás képernyõn. Lásd a kapcsolódó cikkelyt a témában!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nálam kb egy órája nem volt net egy óráig... lehet a vihar miatt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom összefügg e a kettõ de mióta felraktam a játékot és leszedtem a legújabb nvidia drivert meghalt a nett. Ezt a laptopról írom ami a wifin keresztül mûködik d magán a fõgépen nincs net. ÉS ha így diablo sincs... Mi történhetett?
TBTPumpa

Fpocok
Azt írja, hogy valahol be lehet állítani, hogy melyik régió szerverre akarsz menni. Van 3. Lehet átváltottad... ezt írja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pyotr
valaki ezt elmagyarázná:
If you are having trouble locating all your hero characters, try one of the below suggestions:
First, make sure your game client is set to the correct region. As part of Global Play, you can play in any of the three regions ( Americas, Europe, Asia ). Characters are only available in the region they were created in. It is not possible to transfer characters from one region to another.
To choose your correct region:

At the log in screen click on Options
Choose the Account tab
Select your correct region in the Region drop down
You will need to log out of the game completely and log back in to complete changing regions.

Read more about Global Play in the dedicated FAQ.
Secondly, check that you have not accidentally deleted your hero. You can restore deleted heroes in the hero selection screen. See this dedicated article for details.

A másik az ,hogy van tokenem, de a játék nem kéri ez miért van ?

&#9608;&#9608;

Sracok szerintetek vasarnap hol tudom beszerezni a diablo 3-at, budapest vagy szeged beltereuleten ?
Hali srácok! Esetleg ha valakinek akad még egy ilyen guest pass-ja, akkor nagyon megköszönném, ha kapnék egyet 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Felesleges guest pass valakinek nincs kiadó ? 😄
IMYke2.0.0.0
Ezek a programok okozhatnak bizonyítottan crash-t a Diablo 3 indításakor:
 Mumble
 XFire
 EVGA Precision
 Airfoil by Rogue Amoeba
 MSI Afterburner
 Dxtory
 RadeonPro
 Taksi

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De, még ez is Rád vonatkozhat:

"Nothing happens when running the D3 setup

If you try running the Diablo III Setup.exe file and nothing appears to be happening, check to see if the Windows Service for Secondary Logon is enabled. The game requires it and will not run if it's disabled.

To check, open Control Panel > Administrative Tools > Services and scroll down to the Secondary Logon service. Right click it and select properties. Make sure the Startup Type is NOT set to Disabled. Any other setting is ok.

This service being disabled may also cause the system to appear to hang during the "Updating Setup Files" portion when run."

Prody
Bazd, nem kell ennyire komolyan venni... ez egy POÉN! -.-

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Amerikában leálltak a szerverek 2 órára. Lehet, hogy Európában is kavarnak valamit...

Prince23
37-es hiba azt jelenti, hogy foglaltak a szerverek 😄 és így a csaj is XD

Zan
Viszont engem most kivágott a picsába és 395000-es errorral nem enged be...most már bejelentkezni sem tudok,mert megvan a 3 ominózus pipa,aztán áll és a végé timed out..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Pyotr
Szóval én ezt most nem értem, ma beloggoltam és nincs meg az a 2 karim amivel tegnap játszottam! most akkor wtf?

&#9608;&#9608;

Zan
Hát pedig nagyon nagy marhulás😊 A candy-mountainos pacikat betenni egy ilyen gameba...betegek..!<#banplz>

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ez mi a lószar? Nem mondjátok komolyan ez a gameba valami bónusz pálya vagy mi a faxom? Te jó isten..... Én ezen nem akarok menni 1 secet se. Szánalom fostenger....

IMYke2.0.0.0
A hello kitty-s kinézetû cucc miatt...(?)

ProGabe
Miért is?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Gyors netesek elõnyben voltak. 😞(((((((

Leszedtem torrentröl majd laucher és updateing tools 1% van már egy órája.
Mi ez már hogy megveszek egy terméket és akkor még én vadásszam a torrentet....
myl0
köszi, így már végre levertem 😄

Na legalább Diablo 3 ból is tanultam valamit, futárral soha az életbe többet nem rendelek semmit, 8 óta ülök itthon mint egy fa** elvileg 8-6 ig kéne hozniuk már 4 szer hívtam õket, mindig mindjárt ott lesz, most meg még az elõzõ címen van még 20 perc de ma mindenképp hozzák, nevetséges. Az az indokuk, hogy csütörtök az egy erõs nap sok csomaggal, hát akkor állítsanak be több futárt, ráadásul budapestrõl van ám szó...

BaLeeX
Act 3-4 felé már lesz bõven pénzed. Én egy ideig kováccsal zúzattam be a cuccokat aztán meguntam, annyi magic cucc esett hogy amikor megtelt az inventory mindig town portal, vissza a városba és eladogattam. A végén már 3-400-at adnak a mágikus cuccok darabjáért, azokból fél óránként eladsz egy inventoryval akkor azért jön a pénz.

Maxra fejlesztettem (illetve nem maxra hanem ameddig spéci anyagok nélkül lehetett) a Gem shopot, a Blacksmithet, aukciós házban is elköltöttem 10-15 ezret és a végén 50 ezer aranyam van, meg egy teljes képernyõnyi rare cuccom a ládában, plusz 8 az aukciós házban.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Na közel 10 perce nekem is megérkezett végre a játék! Hamarosan nekilátok Sanctuary rejtélyeinek a kibogozásához.

Aki kapja marja!

F8VJ7H-892C-9NDZCM-8497-KRMPT6

ERYK6D-MHR9-YXR4KX-MHFN-6EHJZC
BaLeeX
Írtam privátot, azt meg csak most olvastam hogy Barbárral vagy. 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit