Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játék nagyon tetszett, a DH kaszt is jó választás volt, valami iszonyat durva lett a végére. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a játék normálon könnyû. Ami pedig még sokkal könnyebbé teszi az az aukciós ház. Aki elakad, nem esik neki jó fegyver és nem tud haladni, nézzen szét, más kasztok játékosai vicc áron dobálják ki a tutibbnál tuti cuccokat és fegyvereket. ~4000 aranyért vettem egy olyan nyílpuskát aminek a sebzése 46 volt, amikor az enyém még csak 26-os volt (lvl 25tõl azzal mentem talán 31ig, csak a legvégén esett egy annál kicsivel jobb).
Ennek köszönhetõen (na meg annak, hogy nagyon sûrûn esnek a rare cuccok, ezt talán túlzásnak is érzem) könnyen lehetett haladni. Boss harcok közül azt act2 fõgonosza ellen haltam meg 2-3x mire rájöttem mit kell csinálni, meg diablo ellen a végén, de 3.ra sikerült legyõzni. Összesen kb 8-10 halálom lehetett játék alatt.
32es lettem a végére, 16.5 óra játékidõ úgy, hogy amit csak lehetett felderítettem és végigjártam minden térképet, nem hagytam fekete foltot.
Viszont dialógusokat és könyveket nem nagyon olvastam végig, meg az NPC-kkel sem csevegtem, mivel angolom annyira nem jó. Az még pár órát biztos hozzátett volna, ha mindent végigolvasok.
Megyek vissza, megnézem milyen a Nightmare... 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
köszönöm.
No one can stop Death!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Megint kiderült, hogy ezek a Blizzard lyányok értik a tréfát!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha valakinek van egy guest passja megköszönném.
Egy kérdés, nem találok sehol infot arra hol lehet és hol érdemes megvenni, nem akarok heteket várni rá, Londonban az egész várost bejártam és sehol semmi, mindet megvették, és nem tudják mikor lesz uj.. Az itteni ára 27 font volt..
Ilyen digitális verzió nincsen? hogy csak egy kódot kapok és letölthetem a klienst? Tudnátok pár megbizhato oldalt adni ahol vannak ilyenek, és kb a fenti áron vannak?
Illetve a guest karik megmaradnak? 😊
Nem kizárt, hogy Mayotte egy angliai település, csak akkor nem így kellett volna riposztolnia nekem 😊
Ezer köszi! :*
Legalább szóbelik elõtt gyorsan kipróbálhatom 😄
iigyvan, és minden ugy van ahogy beirod az adatlapodra pontosan😄
Amugy szerintem, persze nemtudhatom, de WD-t ennyire félrelehet tenni, gyk biztos hogy gyengék a kutyák ? runat nemdobna ra amivel ujra faja lesz...azon a skillen kivül más summon biztos lesz majd azért nem ? csak mert olvasgattam, hogy irtátok, hogy váltottatok itt WD-rõl mert useless lett a kutya téma, aztán lehet kicsit a játékot is védve most igy bõvebben elemezném ezt a WD summoner stilus dolgot
Barbod ütõs... gondolom teccik meg minden 😊 mi az álláspontod vele kapcsolatban? 😊
csupa használhatatlan sárga vegyes statokkal, szóval szerintem felesleges ah-ba tenni...
Per Aspera Ad Inferi.
"mivel irtam hamarabb is hogy 35FONTot rászánok ezér gondoltam egyértelmü hogy Mayotte-n élek."
Aztán megnéztem, hogy a kijelölt könyvtárba 3 MPQ fájlt kreált, az egyik pl. 3-as számú elnevezéssel .part kiterjesztésre végzõdött..
Bezártam a lauchert, letöröltem a .part kiterjesztésût. (a másik 2 fájlt nem) és újra nyomtam a launchert ugyanarra a mappára ahova elõször is kértem a letöltést. Így a meglévõket gyorsan leellenõrizte a hiányzót meg letöltötte.
A végén számíts arra, hogy mivel 3-4 GB a 2. 3. fájl eltart egy ideig, míg a .partból átrakja magát a végleges MPQ-ba, tehát ne nyomd majd le a lauchert 😊
Mindenképpen addig noszogasd amíg végig fut és elindul az install, máskülönben az install közben fog lehalni és kiírja, hogy tedd be a dvd-t..
Valahogy sziszifuszi munkának éreztem, hogy beleölök idõt, energiát a karakter fejlesztésébe, és egy rossz klikkelés, vagy erõsebb szörnyhorda elsöpri = instant death, new game, new character...
Hát köszi.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
7.6 gb of 7.6 gb
Most áll a launcher... mi lesz?
Tegnap ilyenkor kiléptem (gondolván, hogy letöltötte és kész), de az installnál LEMEZT kért! WTF?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nevetes1>#nevetes1>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nos.
A kék csoportok kemények. Bár ésszel csinálva nem okoz gondot. Viszont álló fasszal nekirontani a bandának még barbárral sem lehet, mert pillanatok alatt fekszik az ember.
Nekem Nightmare alatt 1x kellett potit használni, a Csontkirály elõtti 4 oszlopos teremben.
A csontkirály nagyokat üt és kábé annyi, amikor sedereg nem kell a közelébe menni. 😊
3 csoportot tudott küldeni aztán meghalt.
Þór vígi þessi rúnar