Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hú, milyen oltásokat fogsz kapni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nektek honnan van ennyi gold? Én Act2 elsõ bossa után vagyok, de van összesen 8K aranyam. Igaz, a kovácsba, meg cuccokba fektettem egy kis lóvét, de akkor is kevéskének érzem. Ráadásul cuccok se esnek úgy, ahogy szeretném, lvl 21-es vagyok és a DPS-em még mindig csak 71 barbárral.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nem, tudom hogy ez eddig is így volt, de ez miért olyan jó, még most sem értem

MEdievil
Te se játszottál még diabloval korábban igaz? 😊

F

myl0
megoszthatnád velem a act2 fõ boss tippjeidet, mert lassan 1 órája szopodok vele. a végsõ stádiumban leviszem az életét felére aztán kampec, ez történt már 20adszor. egyebkent lvl 25 barbarral vagyok

amugy abban mi a jo,hogy normal utan kezhetem elorol az egeszet, raadasul ugyanazokat a kuldeteseket?! leginkabb a kuldetes zavar,hogy mar baromi unalmas volt eddig is most meg madj meg 3x csinalhatom meg 😄

IMYke2.0.0.0
S ezt honnan tudod?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
😄 és ráadásul busy 😄

BaLeeX
Na, végére értem Normalon, kis összegzés (spoiler mentesen).

A játék nagyon tetszett, a DH kaszt is jó választás volt, valami iszonyat durva lett a végére. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a játék normálon könnyû. Ami pedig még sokkal könnyebbé teszi az az aukciós ház. Aki elakad, nem esik neki jó fegyver és nem tud haladni, nézzen szét, más kasztok játékosai vicc áron dobálják ki a tutibbnál tuti cuccokat és fegyvereket. ~4000 aranyért vettem egy olyan nyílpuskát aminek a sebzése 46 volt, amikor az enyém még csak 26-os volt (lvl 25tõl azzal mentem talán 31ig, csak a legvégén esett egy annál kicsivel jobb).
Ennek köszönhetõen (na meg annak, hogy nagyon sûrûn esnek a rare cuccok, ezt talán túlzásnak is érzem) könnyen lehetett haladni. Boss harcok közül azt act2 fõgonosza ellen haltam meg 2-3x mire rájöttem mit kell csinálni, meg diablo ellen a végén, de 3.ra sikerült legyõzni. Összesen kb 8-10 halálom lehetett játék alatt.

32es lettem a végére, 16.5 óra játékidõ úgy, hogy amit csak lehetett felderítettem és végigjártam minden térképet, nem hagytam fekete foltot.
Viszont dialógusokat és könyveket nem nagyon olvastam végig, meg az NPC-kkel sem csevegtem, mivel angolom annyira nem jó. Az még pár órát biztos hozzátett volna, ha mindent végigolvasok.

Megyek vissza, megnézem milyen a Nightmare... 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

minimize
állítólag a hivatalos oldalon(?)letölthetõ reg.(?)után egy verzió,amivel az Act.1 játszható-mint egy demó. tud valaki errõl valami konkrétabbat?
köszönöm.

No one can stop Death!

Long_Gun
Azt a 27 &-ot kicsit keveslem, angliából blizzard boltjában véve (digitális) 44.99 &

Ki milyen pinggel játszik? Nem értem miért, de 200+os pingem szokott lenni, infernon már zavar nagyon...

setuh
Emiatt viszont megrohadhatnak...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Volt igen, spoilerben...
ProGabe
Biztos vótmá...

Megint kiderült, hogy ezek a Blizzard lyányok értik a tréfát!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mr_no_NaMe
Ahogy én hallottam a cd-key majdnem ugyan annyiba kerül mint a dobozos...max egy ezressel olcsóbb.
ToCsEk
<#idiota><#idiota><#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tatyla
na ennyi volt a normál végigjátszás az elõbb léptem be nightmare-ba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok.
Ha valakinek van egy guest passja megköszönném.
Egy kérdés, nem találok sehol infot arra hol lehet és hol érdemes megvenni, nem akarok heteket várni rá, Londonban az egész várost bejártam és sehol semmi, mindet megvették, és nem tudják mikor lesz uj.. Az itteni ára 27 font volt..
Ilyen digitális verzió nincsen? hogy csak egy kódot kapok és letölthetem a klienst? Tudnátok pár megbizhato oldalt adni ahol vannak ilyenek, és kb a fenti áron vannak?

Guest pass-t, ha upgradelek, akkor új serialt kapok vagy mi történik?
Illetve a guest karik megmaradnak? 😊
hány waypoint van act 4ban? 😊

IMYke2.0.0.0
Szerinted, én tudom? <#nevetes1> Nem gyõztem csodálkozni, s lám még el is gépeltem... szóval, helybõl kellett volna tudnom, hogy bizony, ha fontban venné, akkor Mayottén él.
Nem kizárt, hogy Mayotte egy angliai település, csak akkor nem így kellett volna riposztolnia nekem 😊

érdemes õket megkérdezni, ha valakinek erre fáj a foga..
Amúgy westendbe 576éknál még tegnap este 7kor volt CE, asszem 28k-ért?
Snomag
az interneten minden igaz!

Prody
Na, már nem kéri a lemezt. Kiléptem a launcherbõl, aztán újraindítottama gépet, ahogy mondtad... És most abba a mappába installálom, ahova letöltöttem.

Ezer köszi! :*

Legalább szóbelik elõtt gyorsan kipróbálhatom 😄

nemtom, google elsö találtat random országra, (mellesleg walesben élek, ezért kérnek fontot a diablóé)

wtf is the mayotte... teccik érteni ?😊 mert én ezt nem vágom, hogy mi a fene...

iigyvan, és minden ugy van ahogy beirod az adatlapodra pontosan😄

<#eljen> - amugy eddig only egyedül toltad, vagy próbáltad már coopot ?

Amugy szerintem, persze nemtudhatom, de WD-t ennyire félrelehet tenni, gyk biztos hogy gyengék a kutyák ? runat nemdobna ra amivel ujra faja lesz...azon a skillen kivül más summon biztos lesz majd azért nem ? csak mert olvasgattam, hogy irtátok, hogy váltottatok itt WD-rõl mert useless lett a kutya téma, aztán lehet kicsit a játékot is védve most igy bõvebben elemezném ezt a WD summoner stilus dolgot

Barbod ütõs... gondolom teccik meg minden 😊 mi az álláspontod vele kapcsolatban? 😊

IMYke2.0.0.0
Ezt jó tudni. Az ember közel a 40-hez is tanulhat valamit... 😊

RatBaG
normalon van értelme salvage-elni a rare itemeket, vagy ugyanazt adja, mint a kék?
csupa használhatatlan sárga vegyes statokkal, szóval szerintem felesleges ah-ba tenni...

Per Aspera Ad Inferi.

Snomag
Itt a hiba latod. Pedig Miskolc + font = Mayotte. Altalanos iskola alsoban tanitjak <#idiota>

IMYke2.0.0.0
ˆ chuthulu | ma 16:02 | privát | válasz | #32965
"mivel irtam hamarabb is hogy 35FONTot rászánok ezér gondoltam egyértelmü hogy Mayotte-n élek."

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy nem néztem meg az adatlapját... 😊

tegnap este nekem 3szor csinálta ezt a launcher..
Aztán megnéztem, hogy a kijelölt könyvtárba 3 MPQ fájlt kreált, az egyik pl. 3-as számú elnevezéssel .part kiterjesztésre végzõdött..
Bezártam a lauchert, letöröltem a .part kiterjesztésût. (a másik 2 fájlt nem) és újra nyomtam a launchert ugyanarra a mappára ahova elõször is kértem a letöltést. Így a meglévõket gyorsan leellenõrizte a hiányzót meg letöltötte.
A végén számíts arra, hogy mivel 3-4 GB a 2. 3. fájl eltart egy ideig, míg a .partból átrakja magát a végleges MPQ-ba, tehát ne nyomd majd le a lauchert 😊
Mindenképpen addig noszogasd amíg végig fut és elindul az install, máskülönben az install közben fog lehalni és kiírja, hogy tedd be a dvd-t..
hogy micsoda???

Snomag
Ha' me miskolc van beirva az adatlapjan, ebbol tudni kene!!

IMYke2.0.0.0
Mayottén

IMYke2.0.0.0
Ööö, mibõl lett volna egyértelmû belõle, hogy Bayottén élsz? <#nemtudom>

mivel irtam hamarabb is hogy 35FONTot rászánok ezér gondoltam egyértelmü hogy Mayotte-n élek.

IMYke2.0.0.0
Diablo 1-2-ben sem indítottam sosem HC-karaktert, pedig - már írtam párszor - több száz órányit Battle.net-eztem, szingliben meg számolatlanul végigjátszottam mind a 2 Diabló epizódot, kiegészítõkkel...
Valahogy sziszifuszi munkának éreztem, hogy beleölök idõt, energiát a karakter fejlesztésébe, és egy rossz klikkelés, vagy erõsebb szörnyhorda elsöpri = instant death, new game, new character...
Hát köszi.

Pretorian
Nálam ugyanez volt. Bezártam, újraindítottam a gépet, utána újra ráküldtem az installt arra a mappára, amelyikbe alapból telepítettem a játékot. Végigért a telepítõ, utána még vagy 10 percig állt a 7.6 gigánál, de aztán mûködött a kliens rendesen. Egy próbát megér.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Omlás
Nézõpont kérdése :] HC-ban van súlya a dolognak nekünk így tetszik van aki játszik mellette SC karakterrel is de fõ vonal a HC .

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Prody
Valaki segítsen, kérem!

7.6 gb of 7.6 gb

Most áll a launcher... mi lesz?
Tegnap ilyenkor kiléptem (gondolván, hogy letöltötte és kész), de az installnál LEMEZT kért! WTF?

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Faud the Cannibal gondolom mást is megfingatott Act 2 elején a pincében. Elég kemény mob.

<#nevetes1>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

IMYke2.0.0.0
Azonnal hárdkór karakterrel... nem túlzás ez? Béta-tapasztalat ide vagy oda...

Omlás
Azért nem egy sétagalopp eljutni odáig jó SC karakterrel lehet de mi special csak HC karakterekkel játszunk így nekünk kicsit más a mérce 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
No, Nightmare Skeleton King kifeküdt (lószart se dobott most se).
Nos.
A kék csoportok kemények. Bár ésszel csinálva nem okoz gondot. Viszont álló fasszal nekirontani a bandának még barbárral sem lehet, mert pillanatok alatt fekszik az ember.
Nekem Nightmare alatt 1x kellett potit használni, a Csontkirály elõtti 4 oszlopos teremben.

A csontkirály nagyokat üt és kábé annyi, amikor sedereg nem kell a közelébe menni. 😊
3 csoportot tudott küldeni aztán meghalt.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Magyarázat a 2-3 hónapra: mert addig MINDEN karakterosztályt kitanulnék.