Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
<#violent>#violent> Blizzard!
Az új fiókom: DevLupius
vki tapasztalt már ilyet?
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
How much can you take,before you snap?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
spartakus077(kukac)gmail(pont)com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látszik hogy nem vagyok annyira erõs mint gondoltam!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
olyan EMBERI,nem??!
No one can stop Death!
Diablo-III-8370-enGB-Installer\Installer Tome 3.MPQE could not be opened,because an error 108 occurred.If this problem persists,please contat....
Þór vígi þessi rúnar
How much can you take,before you snap?
vagy akkor ez rendben van?,mert ha igen akkor sorry,de én úgy tudtam a szinted is alapjában határozza meg a kapott lootot
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
En most vagyok ACT 2 vege fele, es kivancsian varoma kovetkezo videot.
Blizzard sajat maganak teszi feljebb mindig a mercet a videoival.
logolj be és próbáld ki
Vélemény: BASZD MEG! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
(ACT1 végén a videót megkönnyeztem, ilyen PC-s játék alatt még nem történt velem <#wilting>#wilting>)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
már megvan
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Þór vígi þessi rúnar
AH folyamat szar amugy.....
valami bibi biztos van a rendszerrel ami a szintet figyeli
A kombó kutyaszart se ér normál szint felett. A másik a könyvek. Felveszem és kapok 120 XP-t nightmare-en. LoL... 😊
Þór vígi þessi rúnar
lehetséges,hogy kicsit bugos még a játék? mint az AH? AH-t sem lehet rendesen sorrendbe rakni és kilistázni a legtöbbször......
másnak hasonló tapasztalat?
Emiatt én hülye 4-szer haltam meg normalon act 1-ben (mondjuk ebbõl 2 erõs lag miatt), de legalább most már ez hideg zuhanyként ért. Megpróbálom azt elérni, hogy többet ne haljak, esetleg bossoknál.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azalat az 5 perc alatt is nagyon jó hangulata volt a játéknak. Megérte megvenni.
A hangok 1-2 lény komoly nosztalgiát keltett bennem. De a Lore csak a hunternél jön be? A Barbárnál is elvittem addig de semmit sem tudtam meg a lényekrõl.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az új fiókom: DevLupius
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360