Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
nah én is a végére értem normalon 19óra alatt monkal 2x sikerült is meghalnom
egyszerûen imdádom, minden act jobb az elõzõnél 😊
droppok jók minden esett kivéve legendaryt az kb mikor fog tudja valaki?
de azt hiszem nem vagyok valami erõs 290dmg-el, majd kiderül mire lesz elég nightmaren 😄
kb van 3k életem, potit ritkán iszok skillek és ütések töltenek majdnem mindent, + összeraktam 66%magic findet 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

segítsetek a rúnapontok elosztásában. milyen sorcit érdemes kifejleszteni szerintetek ? jég vagy lightinngosra gondoltam. ki hogy osztaná el a rúnapontokat 32-s karinál
cSuwwi
Az attribokra érdemes gyúrni, nagyon sokat segít ám, ha rendesen húzva vannak. Én eddig nem nagyon pöcsöltem vele, Barbárral az act3 elején 150-es DPS-em volt (ami harmatos), alig birtam életben maradni.
AH-ban vettem durván STR-es cumókat (70+ str-eseket) 350 fölé feltoltam, mindjárt használható lett a kari 😄

Az AH keresõje meg botrányosan szar, remélem kezdenek vele valamit

shit happens

Tudnátok segíteni, sehogysem tudom feltelepíteni a d3-at emrt mindig azt irja ki h leállt a telepités bla-bla.. Win 7-em van de a telepitõjét átettem xp sp3-ba meg a ProgramData-ból is kitöröltem a bnet-et ahogy irta blizz, de így sem sikerül...

Get a life!

mucsácsó
hát igen, meg attól még hogy valaki SC2-ben pro, az aztán egyáltalán semmit nem jelent itt a D3-ban... 😉 még talán az indul egy kis elõnnyel, aki nagyon vágta a Diablo 2 dolgait. 😊 (vagy csak egyszerûen ázsiai... 😄D)
kis tulzas van benne, mert nem teljesen atlag player szintjén van, nade nincs kedvem belemenni..

amugy megsugom, mielött vki azt hinné...- ezek semmivel se jobb, skillesebb emberkék mint itt a forumba néhány (vagy több)
btw ha jol néztem az egyik nagyon progresselö team starcraft 2es "prok" ból van verbuválódva, mégse jelent semmit

methodwow.com act3nál tartanak, hozzájuk képest én soloban tolom és act 2 eleje

Rage47
még nem sikerült
mucsácsó
Úristen...mi lehet infernon....... 😄 Eddig még amúgy senkinek se sikerült a világon végignyomnia infernon, nem tudni?
mucsácsó
De azért valamiben biztos, hogy más is lesz, mint az elõzõ nehézségi szintek 😛 (pl. gondolom nehezebb jóval... 😄D)
sz4bolcs
najó, nem ugyanaz, mert itt még a legegyszerûbb zombik is a legördögibb skilleket használják... és ezek még csak a mezei zombik ;Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
most írnám, hogy baromi jó a hell (act1 legeleje), de félek, hogy hülyének néztek, hiszen ugyanaz, mint a normál, és a nightmare <#idiota>

És ezzel a kulcsal meddig mehetek a játékban ? Milyen korlátok vannak ?

Get a life!

igen

Kaptam haveromtól egy olyan kulcsot, amit kapott a játékhoz, ah jól tudom ez valami 10napos starter edition kulcs, a kérdésem az lenne, ha lejárt, és megveszem a játékot, erre rá tudom tenni a teljes játék kulcsát ? tehát a karaktereimet folytathatom amit a starterben elkezdtem ? Köszi

Get a life!

Rage47
Én is megkönnyeztem😄
Rage47
Áh sztem az a legjobb.
sz4bolcs
és hell

50k huf-bamajd az angolok megveszikk<#vigyor2><#nezze><#taps>
/csak gyözzem kivarni mig feltehetem <#banplz>

Broafka
most néztem boltban, tudom, hogy jó helyen kérdezem, mert gondolom mi lesz rá a válasz, de megéri a 15 000 ft? mert ez szerintem nagyon durva. Anno egy új játék 10-11 körül volt, ami már akkor borsos volt szerintem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Nektek volt már ilyen bugotok? Se menni, se meghalni, se felkelni nem tudtam... havernak kellett bejönni, kipucolni termet és felkelteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sáska
valaki linkelt meg a megjelenes elott/korul egy videot ahol a statokrol beszel egy srac eleg reszletesen.
vki be tudna ujra linkelni?

koszi

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak várd ki a többit, nekem az egyik fõ motiváció volt a végig játszás során, hogy lássam a következõ átvezetõ videót :d <#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

az nagyon nemjo...fos szolgaltatok loál, vmit kezdeni kéne, nyilvan nem gép vagy vinyo swappol, utobbi mondjuk elegge befolyasolni tudja latencyt
igy eléggé elronthatja a jatekelmenyed ez a latency téma -esetleg port, router problem etc.

Ja és Act 1 végi videóról véleményem:

AZTAQRVA!!!! <#wilting><#wilting><#wilting>

Act 1 pipa 8 óra 45 perc...

Én olyat szeretnék kérdezni, hogy hogyan lehet a resisteket növelni ugye a 2-ben cuccok adtak resisteket, de nekem mindegyik 2, és pl act 2-õn a barbáromat kb 2mp alatt kinyírja a poison olyan gyenge mint a harmat, de egy lila fõbb boss meg alig sebez ha üt

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

cSuwwi
ráregeled, majd onnan folytatod

shit happens

Sziasztok.

A guest kódommal elért tartalmat meg tudom tartani ha megveszem a teljes játékot és valahogy ráregelem az új kódot ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

AH

BaLeeX
Ja még annyi, hogy a játék iszonyú stabil. Jó 20 óra alatt ami benne van egyszer sem fagyott ki, nem jött elõ se grafikai se játék bug. Szerver kidobálásról most nem beszélek mert az volt, de az is csak a premiernapon, meg talán tegnap 1 alkalommal.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

jah és még annyi,hogy igy a kovácsolásnak kb.semmi értelme mivel semmit nem lehet gyártani amit használni is megéri.....az más kérdés,hogy még nyersanyagot sem tudsz szerezni mivel nem dob olyan cuccot amit a kivant nyersanyagra tudnál szétszedni😛

cSuwwi
másik szerveren nézted? vagy mindegyikre 1000 feletti?

shit happens

hát éppen az a nem normális,hogy még 51-en is 20-as itemlvl cumókban mész....

Diablo 2 ben még a fehér itemeket is a szintedhez igazitotta és az 12 éve volt......

mérget vennék rá ,hogy valami gebasz/bug van!

amúgy azt mivel magyarázod,hogy van rajtam 80xp bónusz és van,hogy egy kombó killre 20-at kapok.....az is normális?

Én Pr telecomból esténként 1000 - 1600 as pingel szenvedek, pedig 16 megás netem van.

Az új fiókom: DevLupius

Különc
Hardcore természetesen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

cSuwwi
jó neked
nekem is digi van, de 200 felett van legtöbbször (és zöld), amikor látom hogy megugrik akkor sárga (500+), párszor volt 50 körüli rövid ideig :|
amúgy ha zöld, annyira nem problémás, úgy vettem észre

shit happens

sz4bolcs
Lol, miért, mit várnál? 33-as szinthez ne dobjon 30-as szint alatti cuccokat, de néha legyen jófej is, és azért 35-re kerekítsen? Nagyon csúnya lenne a játék, ha nem szint alá dobálná az itemeket.

Nekem az 51-es barbáromon van 20-as szintû vért, 21-es öv, 23-as vállvédõ.

Különc
Igen van, 38as vagyok barbárral nightmare act 1 butcher elõtt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de szerintem a program néhányszor "nem tudja/elfelejti" hogy hanyadik szintü vagy ill,hogy milyen nehézségen játszol illetve milyen bónuszaid vannak.......

37 Nightmare éppen és egy csomó küldire a 15-20k XP helyett a normal szintes 5k xp ket adja......az XP bónuszomat sem veszi figyelembe és 20 xp ket adogat a 15-20 killes kombókra valamikor meg 800-1000-ret /ez lenne a normális ilyen szinten/

gondolom a problémás loot level,már majdnem lvl 40 és még mindig 20-25-ös lootok.....ráadásul olyanok,hogy még normalban is gyenguszok is az elõbb emlitett problémára vezethetõ vissza.

BaLeeX
Aki vacilál, hogy nincs értelme nekiállni újra Normal után az téved. Elég hamar rá fog jönni, mikor a városból kiérve olyan képességgel támadnak a szörnyek amivel normálon nem is találkozott...

További Nightmare élménybeszámoló Spoilerbe:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Act1 vége felé járok Nightmaren, egy-egy kis boss is meg tudja izzasztani az embert rendesen, viszont nagyobb probléma nem volt. 550-600dps körüli karikkal lehet haladni itt is. Skelton Kingnél sem haltam meg, ami furcsa, hogy itt a fõbossok nem dobnak rare cuccot. Viszont esik változatlanul máshonnan mindenhonnan. 😊
Sõt, az elõbb vettem az aukciós házban egy 70-es sebzésû nyílpuskát a régi 48as helyett, szóval a 670es dps felugrott 1000 fölé így még könnyebb lesz holnap a folytatás. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

TurboX
4x fektetett meg, aztán elkezdtem hidrázni😊
Auction housenál ugye visszakapjuk a pénzt, ha túllicitálnak mer olyan kevés zsettám lett hirtelen pedig túllicitáltak páran <#zavart2>

Másfél órát játszottam a Hunterral, most vagyok ott hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiszabadítottam Caint a cathedralból
. Szépen mindent végig olvastam/halogattam nem siettem sehova. Mindig bejártam a területet mielõtt továbbmentem a nyíl felé.

A történet izgalmas, a hangulat a toppon van és szinte percenként volt valami kis hang, vagy effekt ami nosztalgikus mosolyt csalt az arcomra.

Már ennyi után is látszik hogy megérte. És hol vagyok még a többi végi játszástól meg a multis játszásoktól? Leköt majd egy darabig az tuti.
nekem diginettel 40-120 körül mozog, napszaktól függõen

Aradebil2
elsõ bosspack amit nem tudtam megölni: vampiric harvester nm cathedral...mire lesebeztem ütött kettõt és visszahealelte magát fullra😄D kb 20 percig próbáltam megölni õket aztán inkább ott hagytam😄

Én is pont 10 óra 5 perc az Act 1. 😄 A videó meg adja! 😊
Századjára is megkérdezem hátha érkezik valami válasz, mennyi pingel játszotok? Nálam 200 körül mozog folyamatosan, most perpill 1000+ és játszhatatlan, digim van, 10mb/sec töltök akárhonnan.

Jelenleg emiatt nem tudok haladni, infernohoz ez már nem jó, el sem tudom képzelni, hogy jutottam el idáig ilyen pinggel..