Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen imdádom, minden act jobb az elõzõnél 😊
droppok jók minden esett kivéve legendaryt az kb mikor fog tudja valaki?
de azt hiszem nem vagyok valami erõs 290dmg-el, majd kiderül mire lesz elég nightmaren 😄
kb van 3k életem, potit ritkán iszok skillek és ütések töltenek majdnem mindent, + összeraktam 66%magic findet 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
AH-ban vettem durván STR-es cumókat (70+ str-eseket) 350 fölé feltoltam, mindjárt használható lett a kari 😄
Az AH keresõje meg botrányosan szar, remélem kezdenek vele valamit
shit happens
Get a life!
btw ha jol néztem az egyik nagyon progresselö team starcraft 2es "prok" ból van verbuválódva, mégse jelent semmit
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Get a life!
Get a life!
/csak gyözzem kivarni mig feltehetem <#banplz>#banplz>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Parasite Eve 2, best game EVER!
vki be tudna ujra linkelni?
koszi
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
igy eléggé elronthatja a jatekelmenyed ez a latency téma -esetleg port, router problem etc.
AZTAQRVA!!!! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A guest kódommal elért tartalmat meg tudom tartani ha megveszem a teljes játékot és valahogy ráregelem az új kódot ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Diablo 2 ben még a fehér itemeket is a szintedhez igazitotta és az 12 éve volt......
mérget vennék rá ,hogy valami gebasz/bug van!
amúgy azt mivel magyarázod,hogy van rajtam 80xp bónusz és van,hogy egy kombó killre 20-at kapok.....az is normális?
Az új fiókom: DevLupius
nekem is digi van, de 200 felett van legtöbbször (és zöld), amikor látom hogy megugrik akkor sárga (500+), párszor volt 50 körüli rövid ideig :|
amúgy ha zöld, annyira nem problémás, úgy vettem észre
shit happens
Nekem az 51-es barbáromon van 20-as szintû vért, 21-es öv, 23-as vállvédõ.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
37 Nightmare éppen és egy csomó küldire a 15-20k XP helyett a normal szintes 5k xp ket adja......az XP bónuszomat sem veszi figyelembe és 20 xp ket adogat a 15-20 killes kombókra valamikor meg 800-1000-ret /ez lenne a normális ilyen szinten/
gondolom a problémás loot level,már majdnem lvl 40 és még mindig 20-25-ös lootok.....ráadásul olyanok,hogy még normalban is gyenguszok is az elõbb emlitett problémára vezethetõ vissza.
További Nightmare élménybeszámoló Spoilerbe:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt, az elõbb vettem az aukciós házban egy 70-es sebzésû nyílpuskát a régi 48as helyett, szóval a 670es dps felugrott 1000 fölé így még könnyebb lesz holnap a folytatás. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történet izgalmas, a hangulat a toppon van és szinte percenként volt valami kis hang, vagy effekt ami nosztalgikus mosolyt csalt az arcomra.
Már ennyi után is látszik hogy megérte. És hol vagyok még a többi végi játszástól meg a multis játszásoktól? Leköt majd egy darabig az tuti.
Jelenleg emiatt nem tudok haladni, infernohoz ez már nem jó, el sem tudom képzelni, hogy jutottam el idáig ilyen pinggel..