Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem veszik el. Amit már egyszer végignyomtál az megmarad, szabadon ugrálhatsz a questek között.

Pappa#2573

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ha change questtel egy korábbi questet újra elkezdek, akkor az azutáni progress elveszik? Tegnap végigtoltam a játékot normalban, de amíg utolérnek a haverok, farmolgatnék egy kicsit.

Sajnos semmi ötletem nincs 😞

Get a life!

PiszkosFred
Elvileg lehet blokkolni a kommunikaciot az illetovel, de nem probaltam meg, hogy ezt mit jelent, esetleg eltakaritja e a legutolso x ember listajarol?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Két guest pass, ha még kell valaiknek:
NCBHJ4-E2ZT-ZMEF42-W4VG-ZZ2X4R
JRRFZN-ECJW-WCNN9R-RRK6-CMPJTH
Köszi 😊

Client-rõl töltöttem, és onnan szeretném felrakni, de az istenért nem megy fel. Cd-m sajnos még nincs, mert nem vettem meg.

Get a life!

így van, szerintem ez jó.
Pl.: ledob, akkor vissza tudsz csatlakozni hozzá
ha szimpatikus volt, de nem vetted fel a friendlistre, akkor még tudod követni, hogy hol játszik, vagy felveheted utólag. Jó ötlet sztem.

ZsZso
A játék nyilvántartja azokat a játékosokat, akikkel utoljára játszottál (utolsó x db). Õk nem feltétlen barátok, s ahogy újabb és újabb tagokkal találkozol szépen változni fog a lista.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Imremagdi
Barátokat hogy lehet a barátlistából törölni?
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Ettõl féltem.
Köszi.

Nem. Ha beregelted a kulcsot az már ottmarad.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok.

Szerintetek, meg lehet azt oldani, hogy a b.net acc-omból csak a dialoIII-at át tegyem egy másik acc-ra?

Krinyo
kemény szavak 😄

van 😊 kérdezz nyugodtan!

Pappa#2573

Snomag
'Neked se sok kozod van a diablohoz' v vmi ilyesmi

mocskos blizzard

Krinyo
Mit írt?

http://diablo3.hu/2012/05/17/diablo-iii-titkos-palya-spoiler/#more-11449
A gomba egy titkos pálya kinyitásához kell.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Kérdések:
- Mire jó a gomba? 😊
- Van-e Cow Level, mint ahogy a 2-ben is volt, ha igen, hogy lehet "elõhívni", ha nincs, van-e valami más secret level?
- 2-ben az ACT1 vége felé a dungeonban volt titkos szoba, egy falrészre kattintással lehetett bemenni. Itt semmi ilyet nem találtam. Én voltam figyelmetlen, vagy ilyeneket itt ne keressek?

Végre ismét Diablo... 😊 Nagyon tetszik.

Snomag
na de latom kozbe torolve lett 1 komment

Snomag
Fejtsd ki nyugodtan, hogy szerinted miert.

Oke, hogy diablo 2ben is az act4 rovidebb volt, de itt ez nekem valahogy nagyon kontrasztos volt. Leginkabb azert mert az ember annyira elvezi az act1/2/3at, hogy remenykedik, hogy meg van boven hatra a jatekbol es egyszer csak vege. (de persze nyugodtan lehet minuszozni mert elter a velemenyem a tiedtol 😊 )

Snomag
Azon kivul, hogy nagyon rovid, nincs vele bajom :p

Mi a baj az ACT IV-el? Szerintem az se rossz. 😊
Frankie87
Okés. Végülis gondoltam, hogy így van, de azért csak megkérdeztem...😊
Multiba még nem játszottam, majd valamikor.

Imremagdi
Barátokat hogy lehrt a barátlistából törölni?
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Snomag
Tegnap sikerult nekunk is eloszor vegigvinni a jatekot normalon es hat azt kell h mondjam, bar a jatek osszessegeben baromi jora sikeredett, az act 4 az hatalmas csalodas.

Kb olyan erzese van az embernek, mintha hirtelen ki kellett volna adni a jatekot mert jott a hatarido, de ennyi ev fejlesztes utan ez azert furcsa lenne.

Snomag
De az fontos, hogy a single playerhez is online kell, hogy legyel.

Sziasztok ismét! 😊 Ha valakinek még van a birtokában guest pass, esetleg elküdhetné nekem. Elõre is nagyon nagyon köszönöm szépen 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

antgecc
1. lehet, nincs

2. nincs mit javítani, minden jól fut. nincs megkötés, csak annyi, hogy mind2töknek saját megvásárolt játékotok kell legyen

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Minél többen vagytok bent, annál erõsebbek a mobok. ha vki belép a partyba, mondja is a karaktered: az ellenfelek megerõsödtek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pár laikusnak tûnõ kérdésem van, de lécci választ várok rá mert fontos lenne mihamarabb tudnom. szeretném megvásárolni a játékot, de a válaszoktól is függ

1. a single player módot teljesen végig lehet játszani ha bolti lemezes verziót vásárolok ? vannak e benne nagyobb bugok ami miatt a végégjátszás elakadhat ?

2. az online mód egyenlõre nem érdekel, majd megjavítják késõbb. viszont van e vmi megkötése vagy bugja annak, ha interneten kapcsolódva szeretném egy barátommal közösen tolni a single/coop sztori módot ?

Ez nem a Black Solulstone cinematic? Az amúgy benne van a játékban vagy csak kedvcsinálónak volt.

Hány cinematic van összesen a játékban?
Frankie87
Igen, 60 a max szint.

Olyan kérdésem lenne, hogy mikor egyedül játszok, akkor ugyan olyan erõsek a mobok, mint mikor 4-en vagyunk bent? Mert sztem úgy lenne értelme, ha amikor többen ölnek egyszerre akkor erõsebbek lennének a mobok. (Több def élet p atk stb...)

Mert ha ilyen nincs, akkor 4-en sokkal egyszerûbb végigvinni, és a kihívás egyedül.

denevérember
Lv 60 a maximum szint?

In space no one can hear you scream.

PiszkosFred
Eleinte ezt ugy akartak megoldani - ha jol emlekszem - hogy penzbe kerult volna a targyak betetele is a RMAH-ba, igy ezzel elkerulheto lett volna, hogy minden limlommal legyen teleszorva. De ezt eltoroltek. Barmikor valtoztathat a rendszeren a Blizz, valoszinu nem veletlenul csuszik a premier, lehet ilyesmi okok is kozrejatszanak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A blizzard csak annyit mondott, hogy az ajánlott haladás az a 30-50-60. Vagyis normal vége, 30, Nm vége 50, hell vége 60as szint. Ehhez lõtték be a szörnyek erõsségét is.

klasszik dolgot próbáltad-e,lemezrõl mindent fel a hdd-re és onnan telepíteni?..lehet csak a lemezt nem szeretné valamiért pörgetni rendesen
Carlos
Van nightmare-en barbár a környéken? Kéne némi tipp skillekkel kapcsolatban.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor meg nincs semmi értelme az egésznek 😊

Igen úgy lenne értelme csak, de sehol sem írták hogy korlátozva lenne hogy milyen tárgyakat lehet csak kizárólag rendes pénzért árulni.
Szerintem nem lesz ilyen korlát, senki sem fog így eladni egy idõ után rendes pénzért semmit se.
Csak úgy tudom elképzelni hzogy bizonyos itemeket csak valódi pénzért tudsz majd megvásárolni, különben meg nincs értelme az egésznek.

sz4bolcs
Mennyi goldér lehet kapni egy Thundergodot?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Frissítettem már minden létezõ dolgot a gépemen de még mindig nem engedi felrakni... Érdekes mert hol 17%-nál hol 25 és most pl 33%-nál állt le a telepítés... 3órája szop*k vele.... Kérlek segítsetek!

Get a life!

Lest4t
Dél körül ha valaki jönne hell act1-re mókázni, vegyen fel: Lestat#2529

Ez nem tudom mennyire spoiler, hiszen mindenhova ki lett postolva, no mindegy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pónilevelhez farmolom a cuccokat, már csak a rainbow hiányzik act2 oázisból, de az istennek sem akarja beadni a mistery cave dungeont.. Ha 150 runt nem toltam, akkor egyet sem. Nektek sikerült?

Most vittem végig Normalon.
Azt olvastam valahol ,hogy lvl 30 a legmagasabb normalon elérhetõ szint.
Hogy lehet, hogy én 33-ig el tudtam menni ?
szerintetek ha simán diablos pénzen is meglehet venni a cuccokat AHban, akkor miértelme van a valódi pénzért vásárlásnak ? Hisz összelehet gyûjteni elég sok diablos aranyat fölleg hellen.
tommygear
LOL