Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pappa#2573
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
NCBHJ4-E2ZT-ZMEF42-W4VG-ZZ2X4R
JRRFZN-ECJW-WCNN9R-RRK6-CMPJTH
Get a life!
Pl.: ledob, akkor vissza tudsz csatlakozni hozzá
ha szimpatikus volt, de nem vetted fel a friendlistre, akkor még tudod követni, hogy hol játszik, vagy felveheted utólag. Jó ötlet sztem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Köszi.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintetek, meg lehet azt oldani, hogy a b.net acc-omból csak a dialoIII-at át tegyem egy másik acc-ra?
Pappa#2573
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
- Mire jó a gomba? 😊
- Van-e Cow Level, mint ahogy a 2-ben is volt, ha igen, hogy lehet "elõhívni", ha nincs, van-e valami más secret level?
- 2-ben az ACT1 vége felé a dungeonban volt titkos szoba, egy falrészre kattintással lehetett bemenni. Itt semmi ilyet nem találtam. Én voltam figyelmetlen, vagy ilyeneket itt ne keressek?
Végre ismét Diablo... 😊 Nagyon tetszik.
Oke, hogy diablo 2ben is az act4 rovidebb volt, de itt ez nekem valahogy nagyon kontrasztos volt. Leginkabb azert mert az ember annyira elvezi az act1/2/3at, hogy remenykedik, hogy meg van boven hatra a jatekbol es egyszer csak vege. (de persze nyugodtan lehet minuszozni mert elter a velemenyem a tiedtol 😊 )
Multiba még nem játszottam, majd valamikor.
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Kb olyan erzese van az embernek, mintha hirtelen ki kellett volna adni a jatekot mert jott a hatarido, de ennyi ev fejlesztes utan ez azert furcsa lenne.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
2. nincs mit javítani, minden jól fut. nincs megkötés, csak annyi, hogy mind2töknek saját megvásárolt játékotok kell legyen
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
1. a single player módot teljesen végig lehet játszani ha bolti lemezes verziót vásárolok ? vannak e benne nagyobb bugok ami miatt a végégjátszás elakadhat ?
2. az online mód egyenlõre nem érdekel, majd megjavítják késõbb. viszont van e vmi megkötése vagy bugja annak, ha interneten kapcsolódva szeretném egy barátommal közösen tolni a single/coop sztori módot ?
Hány cinematic van összesen a játékban?
Olyan kérdésem lenne, hogy mikor egyedül játszok, akkor ugyan olyan erõsek a mobok, mint mikor 4-en vagyunk bent? Mert sztem úgy lenne értelme, ha amikor többen ölnek egyszerre akkor erõsebbek lennének a mobok. (Több def élet p atk stb...)
Mert ha ilyen nincs, akkor 4-en sokkal egyszerûbb végigvinni, és a kihívás egyedül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem nem lesz ilyen korlát, senki sem fog így eladni egy idõ után rendes pénzért semmit se.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Get a life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt olvastam valahol ,hogy lvl 30 a legmagasabb normalon elérhetõ szint.
Hogy lehet, hogy én 33-ig el tudtam menni ?