Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pappa#2573
bfax, az bfax....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
az egész térképen végigmentem már 2x a cathedral 1-en, és nincs meg a ketteshez az ornated door....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez mi a jó fene és hol találni?😊
köszi!
!Forza Ferrari!
D2-ben sem véletlenül volt reset, hisz mindenbõl már többezzer létezet, semmi értéke nem volt már a cuccoknak, jspn se. pl 1 hr 2 hónap után már alig ért pár fgt.
Már Diablo2-ben is szükség volt egy ilyen 'közös nevezõre', ez a d2jsp forumgoldjában öltött alakot. Most ugyanez lesz a real money.
Jelenleg a játék-gold értékállóságát egyedül az határozza meg, hogy milyen összeg kell a jeweler és a blacksmith felhúzásához. Minél több gold kell ezeket 10-esre húzni, annál értékállóbb.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
elõtte meg nem olvasgattam, hanem játszottam
MadWolf#11626

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Act 2 sivatag, 3 lila szúnyog összeláncolva (ha a lánchoz érsz sebzés durván) fossák a kis robbanós szúnyogokat...úgy borultam öröm volt nézni.
De legalább jót dobtak:

Þór vígi þessi rúnar
Részletek pm-ben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon jó kis harc volt amúgy.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nincs közel.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A játék elkelt, az utánpótlás június folyamán várható, elõjegyezhetõ."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
576 kifogyott, cd galaxis kifogyott.
Én most kinyirtam az act 1 fõboss-át Nightmare-en és semmit se dobott... 😞
(elsõ alkalom volt). Namost egy zsákos frodó jobbat szokott dobni. 😞
Þór vígi þessi rúnar
en is visszamentem a hianyzo achivementeket osszeszedni, semmi gond nem volt utana. kiveve, hogy meg mindig hianyoznak pl conversation achivementek, nem kapom meg, hiaba mentem vissza erte act1-be 😞
anti hero