Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valakinek van kedve csatlakozni egy barbárhoz vegyen fel, most kezdeném nightmare act 2-t

Pappa#2573

Carlos
Hopp sorry, akkor az hell-en fog.
szopó... énis várom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Frank99
megoldottam :-)

bfax, az bfax....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jazzy
Tome of Blacksmithing csak Hellen esik. Nightmaren csak Page esik.
Egoraptor
GoldAH-ba is megveheted, annyira nem vészes az ára.

oneal1
az fasza....bár már nincs sok hátra, de hellen legyaknak majd😄

!Forza Ferrari!

Frank99
bakker, egy láma vagyok, hol van az ornated door...
az egész térképen végigmentem már 2x a cathedral 1-en, és nincs meg a ketteshez az ornated door....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Aradebil2
nm: page, hell: tome inf: tome of secret

Davidus
szerintem tome csak hellen esik

V9ykn8_TZL0

oneal1
majd?😊
már nightmare act3 on vagyok, még nem láttam egyet sem😊

!Forza Ferrari!

Carlos
Majd nightmare-en fog esni.

Þór vígi þessi rúnar

Jó, ha együtt van a család. <#eplus2>
oneal1
6osra fejleszteném a kovácsot, Tome of Blacksmithing kell hozzá 5 db.
ez mi a jó fene és hol találni?😊

köszi!

!Forza Ferrari!

Hát a d2jspnek a blizardhoz semmi köze, de ha eljutottál már hellre, akkor láthatod hogy bõven esik pénz, meg a tárgyakat is kapod a nagy pénzeket.
D2-ben sem véletlenül volt reset, hisz mindenbõl már többezzer létezet, semmi értéke nem volt már a cuccoknak, jspn se. pl 1 hr 2 hónap után már alig ért pár fgt.
sz4bolcs
Hogy a fenébe ne? Kereskedni mindig kell az embereknek, és egy idõ után olyan tárgyak is esnek, ahol a játékgold már nem fogja tudni ellátni azt a feladatot, amit most.

Már Diablo2-ben is szükség volt egy ilyen 'közös nevezõre', ez a d2jsp forumgoldjában öltött alakot. Most ugyanez lesz a real money.

Jelenleg a játék-gold értékállóságát egyedül az határozza meg, hogy milyen összeg kell a jeweler és a blacksmith felhúzásához. Minél több gold kell ezeket 10-esre húzni, annál értékállóbb.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

McHaals
bocs, tegnap délutánig visszaolvasva nem volt ez a kép 😄
elõtte meg nem olvasgattam, hanem játszottam

MadWolf#11626

Egoraptor
Üdv a klubban doki! :]

Tatyla
második karim és családja😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZsZso
Hú de finom!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Egoraptor
Life after each kill helyett kellene + Attack speed%
Úgy lenne az igazi^^ Amúgy szép^^

Avenger
Hmm ez elég brutális összeállítás. WD-nek a tökéletes fegyver.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Tyûûû...hogy meghaltam.
Act 2 sivatag, 3 lila szúnyog összeláncolva (ha a lánchoz érsz sebzés durván) fossák a kis robbanós szúnyogokat...úgy borultam öröm volt nézni.
De legalább jót dobtak:

Þór vígi þessi rúnar

Diablo III+sc2 17ezerért.
Részletek pm-ben.

IMYke2.0.0.0
Kérjük még 10x ezt a képet... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vele lehet nem Diablóznék. :-) ;-) :-P
Avenger
Na tegnap megvolt normál fokozatban az Act 2 boss. És az elsõ halálom is. 😄 Második nekifutásra lement, pedig nehezítõ tényezõ volt, hogy haver esett meg kelt, és folyamatosan õt kellett feltámasztanom, a harc alatt vagy hatszor. Elsõre is azért haltunk le, mert rosszkor kezdtem el feltámasztani 😊
Nagyon jó kis harc volt amúgy.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Napszaktól is függ hogy mennyi a ping, legalábbis nálam. Fõleg miután vége a melónak/sulinak.

McHaals
Õt kérem karácsonyra:

MadWolf#11626

ZsZso
200+ de felszökött 700-800 -ra is. Elsõ nap nálam is jobb volt (100 körüli).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

😊

Nincs közel.
Tyler Durden
Zombie charger zombie bears-es runával

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Egoraptor
Dettó, lehetne jobb is.

Snomag
200+ korul volt tegnap nekem

mucsácsó
Nektek milyen pingetek van amúgy EU szerveren? Mert nekem elsõ nap - érdekes módon - ilyen 50-60 körüli volt, most meg örülök ha 200...
A debreceni Corában az elõbb láttam még.
Egoraptor
Jóféle, kösz^^
Vérmedvék.:Ð

PiszkosFred
Van egy holtpont act2-3 korul, de aztan jon par uj skill, es vele a megnagyobb dara, es ujra elkap majd a gepszij.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jézusom mik ezek az állatok benne? 😊

Aradebil2
én se látom egy pár napja sg-n a jutub linkeket,ez mitõl lehet?

Aradebil2
tesco,media markt, saturn, auchan stb?

IMYke2.0.0.0
"Diablo 3 utánpótlás 14 990 Ft
A játék elkelt, az utánpótlás június folyamán várható, elõjegyezhetõ."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet még valahol kapni sima verziót?

576 kifogyott, cd galaxis kifogyott.
Egoraptor
Linkeld, nem látom vidit. :[

Aradebil2
WD solo inferno SK😊)) nagyon durva build😊

Carlos
és dobott valamit?
Én most kinyirtam az act 1 fõboss-át Nightmare-en és semmit se dobott... 😞
(elsõ alkalom volt). Namost egy zsákos frodó jobbat szokott dobni. 😞

Þór vígi þessi rúnar

csak az esetleges checkpoint veszik el, ha valami questben feluton vagy, de a fo dolgok megmaradnak

en is visszamentem a hianyzo achivementeket osszeszedni, semmi gond nem volt utana. kiveve, hogy meg mindig hianyoznak pl conversation achivementek, nem kapom meg, hiaba mentem vissza erte act1-be 😞

nekem az act2 is rovidebbnek tunt az act1nel. (vagy cska lassan indult a game/tultap lett kesobb a kari 😄) nem tudom de 2 nap utan mar kezdem unni a jatekot. sztem az igy ebben a formaban kúrva keves 2012ben.

anti hero

Csodás, köszi szépen 😊 Akkor azt hiszem Act4-ben egy kicsit rohangálok még (úgyis bugosak voltak az achik, és nem kaptam meg egy párat)

ZsZso
Farmolgass nyugodtan. Az aktuális questet visszaállíthatod az utolsóra, ha meguntad.

Én pölö ACT2re érve 2szer-3szor még legyilkolásztam a bosst, s csak úgy mentem tovább.