Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buchernek elsõre annyi
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Segítség kellene.
Mit jelent a barbárnál a Tough as Nails passiv skill?
Az értem, hogy a 25% növeli az Armort.
De mit jelet, hogy 50% növeleni a Thorns sebzést?
Mit takar a Thorns sebzés melyik fegyvereket és skilleket ?
Tough as Nails
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BattleTag: Caveira#2447
E-mail: [email protected]
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Battletag: coolpet#2467

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy idõ után már nem kell a pénzt tolni a kovácsba, én ha a mérleget nézem szerintem sokkal jobban jövök majd ki hosszútávon, ha kraftolok. Ez a dolog mondjuk egy bizonyos lvl felett, illetve inferno végén már nyilván értelmét veszti.
No shit. Túl nagy az ah, túl sok a rare cucc, és egyenlõre kevés olyan van ami megérné alacsonyabb szintû karaktereknek szerintem. Azért egy lvl 15-16-17 -es cucccért 10-15-20k az elég sok, azon aszinten.
Ezért nem megy a seftelés kicsiben. Az áraim meg tényleg jók, de hát megtárcsázhatom magam az áraimmal. Fillérekért meg nem adom el a cuccaimat, akkor inkább szétkapom 😄
Olyan ez, mint amikor pár éve két barátommal bementünk a Városligeti sörsátorba, és majdnem 900 forint volt 1 korsó sör.
Megittuk, utána jól elloptuk mind a 3 korsót. De nem azért hogy a miénk legyen, hanem azért hogy az övék ne legyen. Bedobtuk õket a szemetesbe.
dropja: 4 kék......erõ+intes cuccok😄😄
Akinek kell még vendég kód (2db van), kérem írjon rám privátban....
Ha WOW kell abból meg egy (bár ha jól tudom ilyen szinten már amúgy is ingyenes).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S