Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stunolni kell sokat + kiteolni, bár nem egyszerû mert nem nagyon tudsz hova szaladni elõle abban a pincében. A lényeg hogy ne hagyd hogy megsebezzen mert regenerálódik és akkor sosem vered le.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Úgy a harmada van még hátra Act 1-nek.
Én most vok lvl 24 normal Act 2 kétharmadánál,
egyszer volt olyan hogy ledobott a játék és 2-szer kellett bejárnom egy területet amivel kb. fél órát buktam + 3 óra játékidõ nem lett elszámolva emiatt. Most 19 és fél óra játékidõnél vagyok ha hozzáadom ezt a a 3 órát.
Nem tökölök sokat, de mindenhova elmegyek a mapon + kraftolok is sokat.
Nemtom mennyi lesz a vége, de az eddigiek alapján én olyan 35 órát vízionálok normal végére.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mucsácsó
elég masszív egy teremtés még normalon is 😊 többi szinten nem merek belegondolni hogy milyen... 😄D
SLICK
végül sikerült...

Tatyla
wd egyszerû mint a facsipesz ilyen statokkal úgy darálok mint az állat 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dj káka
Honnan tudok ilyen béta vagy demó kulcsot szerezni ? 😊

Broafka
meg mernék esküdni, hogy a jewellerys hangja (aki köveket szed ki a cuccokból) a kung-fu pandából a liba angol hangja! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

myl0
jeweller szedi ki aranyért. Kis gyémánt a jele a térképen... megmarad a kõ és tehetsz bele másikat

60 a max szint, amit kb Hell elején el lehet érni,vagy max közepe felé.

Az irányitás csak engem szab fel? wasd-hez vagyok szokva, és most hogy egérrel irányitom meg azzal is kell támadni, egyszerûen mikor el akarok futni csomoszor támadásnak veszi, fõleg mikor sok mob van, és persze nem tudok elfutni, meghalok...

a másik ,hogy szerintem nagyon hamar megvan minden képesség, jó értem, hogy már 30 körül Diablot lehet ölni, de szerintem sokkal jobb lenne,ha lenne olyan képesség-nem rúna-, amit 60on kapok meg(ja és nem is passziv)

Egyébként Nightmare-n már a sárga trasheknél azért adja a wipe egyre jobban 😄

oneal1
most akkor mi a max szint a játékban?

60? ott megáll a buli vagy hogy lesz?😊

köszi

!Forza Ferrari!

Ha egy foglalatos tárgyba belerakok egy követ utána kitudom szedni vagy szedetni?
Eladhatom a kereskedõnél, de ha szétszedetem a kováccsal a követ is elpusztítja?
SLICK
Act 2 elején Faud-ot hogy a pöcsömbe kell kinyírni? Mindig visszatölti az életét, sehogy nem bírok vele...

Voyager5
lol, ezt tuti nerfelni fogják 😄
ha ennyire gázul megy a wd, nyugodtan keress meg priviben és kisegítelek

dont feed the troll! =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hát akkor senkisem fogja azt használni, mert értelmetlen
Aradebil2
úgy mint d2ben?nem

teleportálni lehet majd rendesen wizardal? Ez basszus 2-t ugrik aztán várni kell vagy 1 percig
az azért lehet mert már felvetted mindent. ez persze csak tipp.

nekem az arkán golyó nagyon bejött. valami hasonlót ajánlok .
http://www.d3sanc.com/builds/15-arcane-master/

Nem tudom mi van az 5-10 órás végigjátszásokkal.

Én 8 óránál tartok és most járok ott az act 1-ben hogy...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cain halott és a nigger angyalt kell kiszabadítani.

Mennyi van még után az act 1-bõl?

Amúgy találtam egy bugfélét. Már 2 alkalommal volt olyan nem tudtam felvenni Leah naplóját mert csak simán eltûnt a az asztalról amikor rákattintok. Már két bejegyzést buktam el így.
Aradebil2
imba: 2kezes+force armor+hydra,többi gyakorlatilag tök mind1

milyen wizardot fejlesszek ? Milyen rúnapontokat hova nyomjak ? lézerest nem szeretnék annyira nem tetszik.
Itt a build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aWUdTQ!cZW!cbZZZY

Én ezzel tolom a utility (stun, slow stb) miatt remek, bosson annyit változtatnák, hogy béke esõ helyett haunt life drainnel és soul harvest helyett (ahol nem idéz a boss minimum 3-4 miniont) fire bat's dire bat's runával.

ProGabe
Jönnek majd a patchek, buffolják majd a karit, ettõl nem kell tartani. Hivatalos fórum egyébként tele van buildekkel, érdemes nézegetni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egoraptor
Lehet lassú, mégis jóval hamarabb leöli a mobot, eddig dagger 1.70 -el meg mojo-val mentem.

Csá all!
Nektek már volt olyan, hogy elmetette a játék egy checkpoint-nál és amikot be léptem még jó volt, de csak meg néztem valamit a karimon, de másodjára már Act 2 elején voltam, de elõtte már jóval elõrébb jártam!? A szntem,cuccaim is meg voltak a segítõm se volt mellettem, ki kellet választani!
Aradebil2
bár én még csak NM act3,de Wd darál mint a gép végig,nem tudom,ajánlom ezt berlinboy:
http://www.youtube.com/watch?v=1oE4m2i8QrE
vision quest!

berlinboy6329
two handed mace gecilassú.Néztem én is,h mi lenne ha,de 0,99 attack/sec vs 1,40..egyértelmû.+veszi a helyet a mojotól.amiben lehet akármi jó.sok vita,mf,int akármi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egoraptor
Kicsit olvasgattam hivatalos fórumon...
WD így üt nagyot:

Two handed mace lehetõleg valami tápos sebzésû
Poison dart + Flaming dart rúna = single target dps

Kipróbálltam 4773 dps-el crittelt mobra 9600-at a Poison dart<#eplus2>

Carlos
Én csak azért nem Wizardot indítok, mert inkább Dex-es cuccok estek...
De majd megnézem Bálint Gazdát, hátha van neki is valami.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Jah, én most DH és Wizard között vakerálok.
Wizard-ra is mondják hogy viszi Hellt/Infernot
solo mint kés a vajat...

Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma.

Viszont party-ban hamar be szokták zúzni õket...
mint mindent... szóval nem tudom még<#eplus2>

Carlos
Nálam ugyanez.
Soloba lenyomtam, de a folyamatos szívás Hell-en kezdi felbaszni az agyam (és kezd elmenni a kedvem is a játéktól).
Szóval valszeg indítok majd egy kis n00b DH karit. Levezetésképpen.

AH: na igen. Folyamatosan nézem, pl most vettem egy gyûrût (socketes kék, semmi extra 8-16 dmg-vel 7500-ért) ebbe beletolog egy ruby-t aztán kész.

De semmi jó nem esik. Gyûlik a sok cucc az egyéb kariknak, semmi a Barbárnak...pénz meg csak megy... (általában a halálok miatti javitásra)

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Különben solo sokkal könnyebb, amit 4 emberrel nem tudtunk átvinni
azt egyedül WD-vel megcsináltam utána elsõre.

Viszont most full elment a kedvem tõle, nagyon nyögvenyelõsen megy
már solo is - kellenének jobb cuccok de annyi gold a világon nincs
amennyibe kerül AH-ba. Én nem fogok hetekig farmolni...

Lehet hogy carebear-ül hangzik de olyan fasza lenne ha néha esne
valami amit fel tudna venni a karakterem...

Carlos
Nálam ugyanez. Ez az illúziós skill nagyon nem kéne amit a boss-ok nyomatnak. Lézerezik vagy mérgezõ pocsoját húz plussz leklónozza magát. aztán akkor kakukk.
4-es party hullott mint a szar 10x. Abbahagytuk mert esélytelen volt. 😞

Þór vígi þessi rúnar

lwb
De kurvára szeretem, hogy connection to server losttal kibasz menübe, aztán mire visszalépek ugrott a két rare tárgyam, amit a pókkirálynõ dobott. 😞((

Már asszem ennyi elég volt.

Egoraptor
Jah kb. ugyan ezek a tapasztalataim, rakás fos.

Különben ma sokat játszottam online Hell-en
és döglöttünk mint a legyek nem csak WD... mindenki,
elsõ rare szörnypakk és mindenki hullik.

Nem tudom még hogyan fogok átjutni Inferno-ra,
lehet nem is akarok...<#eplus2>

berlinboy6329
Legalább AH jó.Gondoltam kipróbálom ma.Elpasszoltam vagy 5-6 itemet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lusta vagyok végigolvasni de én wizardal 3-4 spellt tudok eltolni míg várnom kell. =)

Carlos
Mint ahogy a sherman tankok a tigris-t afrikában: KIKERÜLÖD JÓ MESSZIRE! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajna én hamar ráuntam a WD-re, mert már level 17-en tapasztaltam hogy gyenge... a kutyák semmit se érnek. Most elakadtam HELL-en. (vagyis feküdtem vagy 10x az égõ falunál amikor magda okoskodik miután átmentem a csónakkal).
Most indul majd holnap vagy valamikor egy DH... vannak jó cuccok félretéve neki.

Þór vígi þessi rúnar

Mydgard
NM Act 2 vki? PM ide.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Tatyla
meglehet a fõ mob rakja a többire a shieldet pár sec-re...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MEdievil
Na ez is érdekes:
Sárga darázs és haverjai invulnerable-t kaptak.
Szó szerint van egy kis átlátszó burka és nem lehet megsebezni... és ez nem olyan mint a shielding hogy idõvel lejön róla nem ez fix.
Hogyan kell megölni valamit amit nem lehet megölni? 😊

F

antgecc
Én ugyan még lófaszjóska 30-as vagyok wd-vel, de kb ugyan ezeket tapasztalom én is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tatyla
pillanatnyi dps :

Sziasztok az miért van hogy próbálom feltelepíteni de egyszerüen megáll 1 idõ után az install... 1x 9%-nál állt meg most másodjára meg 40%-nál.. Ilyenkor várnom kéne 1 jó 10 percet és elindulna?
berlinboy6329
Érdekes WD-t alig látni...

Mióta játszok,lvl 54,hell act 1,talán 2-t ha láttam.NM óta partyban tolom..2DB! Az lófasz.

Tele van monkkal meg barbbal,aztán DH és végül WD.

Végülis megértem..Halom moslék az a kari.Itt hellen már kezdem megbánni,h WD-t indítottam..

Egy kikúrt értelmes skillje nincs..Ami jó,az vagy fos(Jó' megaszontam) v kurvasok manába kerül...

Pl zombie medvék.100 vmennyi..Sok is,meg vagy 2 métert futnak oszt csõ.Tehát ott kell lenni elõttük..de jól sebez..De hiába,ha a seggem kitörölhetem vele..

Ezek a szar skillek meg a manámmal együtt skálázódnak.Minél több a manám annál többe kerülnek a spellek...Mi ez már?

Lõném el a nagy sebzésû értelmes skilleket,mint denevérek,de ellövök vagy 6-ot oszt csõ..Aztán várhatok évekig mig az a szar feltöltõdik...

Moslék skill,amiknek helye sem lenne a játékban.

Hex:Megidéz egy kis fetish akármit,ami csirkévé változtatja az ellent..Már ha változtatja és nem a faszát veri vhol..Ott áll 3 méterre az ellenségtõl,oszt néz..Ennyi.Meg nem mozdulna,nem.Néz...Követni nem követ...De van amikor meg igen.

De legtöbbször egy semmire se való fos..Dekorációnak jó.
zombi kutya:Elején még jó volt.Aztán már normal végén is szinte one shotolták õket..Hellen már a Gargantuan is felesleges,mert a legalapabb zombi is kettõbõl leüti.

Amit most haszánlok az spirit barrage,de elég moslék a dmg,fõleg partiban.
Poison dart - kígyó rúna:elég fosmoslék az is...Van 3800DMG-m,az alap skill 100%-ot ír..Erre sebez 1400-at..WTF?

U.ez - splinter rúnával...3-at lõ..Elég harmat sebzés az is.

Grasp of deadem van hullaesõvel..Ember azt gondolná,hogy olyan mint act 3 bossnál,de nem...8mp alatt leesik v 2DB hulla..Wow...80%-ért.

firebomb:Egy nagyon fasza skill,moslék sebzéssel.85%.komolyan?WC papírnak jó az a 85%.

Gargantuan:Rúna nem lényeg,mert akármith asználok kettõbõl leverik.

Pókok:fos.Elején jó volt,de már gagyi.250 körül üt 1 pók.*4.De ugye nem ugyanazt támadják.

Békák:jó dmg,de az,h maga elé engedi,az vmi nagyon szánalom.Össze-vissza elugrálnak kikerülik az ellenséget.És még drága is.

Soul harvest:elején még jó,de aztán hellen ha vmihez közel megy az ember ki már nem jön.

Mást nem használok,mert CD-je van.Ami magas...Wall of zombies...Legalább megállítaná az ellent,ha már wall..Nem.Átsétálnak rajta.

Fetish army jó,cask sok CD.Big bad voodo jó kis buff,sok CD.

És nem sz a gear...4000dmg.em van...De lófaszt se ér.indítottam egy DH-t is,majd felhúzom azt is.Remélem jobb lesz.Jobbnak tûnik..Chakram olcsó ellövök belõle 12-t 150%-ért.Multishot is kb 155.Gránátok is 122 rúnával.És nem maga elé eregeti.

Ha vki tud vmi értelmes buildet jöhet Wd-hez,mert minél többet játszok vele annál szarabbnak találom...Láttam barbot,megkérdeztem,2100 dmg-e volt,mégis ütött egyett és kb 4X annyi élete ment le a mobnak,mint az én legerõsebb támadásom,ami 190% weapon dmg.Akkor volt nekem 2600dmg.

oneal1
azám!😄 mint a logód kb!😄

!Forza Ferrari!