Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Barbár Tough as Nails hogy kell értelmezni ?

Though as Nails

Rendbe van , hogy az armort 25% feltolja de mire vonatkozik a + 50 % Thorns damage ? Skill vagy fegyver ?

elitehun
szerintem inkább várd meg, biztos ami biztos
Aradebil2
én konkrétan azt sem tudtam a d3 bejelentéséig,hogy pontosan mirõl szólt a D2 történetileg,pedig letoltam vele vagy 2-3 évet masszívan az tuti. itt sokkal jobb a történetvezetés. atmoszféra sztem a legjobb az eddigiek közül(bár nehéz összehasonlítanom azzal,amikor kb 8 évesen összerosáltam magam amikor megszólalt "fresh meat" xD)
a gameplay sztem hagy kívánni valót maga után, fõleg a tárgyak tûnnek elég bénácskának, valamint a wow type bossfightok se jönnek be nekem annyira,bár ez inkább csak megszokás kérdése

Hy all!
Még nem játszottam az elsõ kettõvel, az elsõvel is csak félig (be fogom pótolni, ha lesz idõm rá).
Igaz az, hogy a 3. résznek rosszabb a története, és nem igazi az atmoszférája? És most ne az elvakult fanok írjanak, hanem azok, akik objektíven látják a dolgot. Kösz.

Csá all!
Nektek már volt olyan, hogy elmetette a játék egy checkpoint-nál és amikot be léptem még jó volt, de csak meg néztem valamit a karimon, de másodjára már Act 2 elején voltam, de elõtte már jóval elõrébb jártam!? A szintem,cuccaim is meg voltak a segítõm se volt mellettem, ki kellet választani!
Volt egy földrengés ma hajnalban itt nem messze,lehet hogy az csinált vmit ,mobil netet használok ,nem ecsetelem milyen lassu,1 napja ment a gépem, közben persze melozok én is.Néha megszakad ,akkor ujra inditom a netet.Most ujra inditottam a gépet és elindult hálistennek a letöltés megint..vissza van még 1.6 gb anyag..az egy örökkévaloság..kivárjuk..kérdésem még az lenne hogy bejött az hogy rányomhatok a "play"gombra már....ha megteszem folytatja a letöltést, vagy várjam mig mindent anyagot hozzá?82% jár

thx
Mi a problémád?
Nem zúznám be az összes kéket, ha van rá valami formula, hogy melyikbõl jöhet ki sárga, inkább eladnám a boltban.

elitehun
Monkkal szerintetek hogy kell a bal és jobb egérgombra is spirit generator vagy elég csak az egyikre?
oneal1
na igen, dettó igy állok én is, szólj ha kitaláltál valamit!😊

!Forza Ferrari!

clio1616v
szedd le a netrõl, ne az olaszról telepítsd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

format

Sziasztok,tudna nekem vki segiteni ?A probléma az hogy olaszul vettem meg a játékot,Feltelepitettem,majd az option menüben megváltoztattam a nyelvet angolra .Ujra indult a töltés majd 3gb töltött le megint mikor kiirta hogy frissitsem a drivert.Mire visszamentem a töltöképernyö eltünt,és nem akarja továbbfolytatni a letöltést .Azt irja hogy futassak le anti virusos progit ezt is megtettem.Közben letöröltem minden Diablo 3 könyvtárat amit engedélyezett a gép./lehet hogy ezt nem kellett volna ,most már mindegy/.De ezután is , mikor berakom a cd a gépbe ,és megkezdené a letöltés automatikusan kilép....vki vmi jo ötlet?A föbelövésen kivül?

elöre is köszönöm
unknown nick
Minek van aki elõrébb jár, mint én és infernot üti. No liferekkel és iskolásokkal nem lehet idõben felvenni a versenyt. Ezért semmi újdonság számba menõ kari buildet nem tudnék linkelni.

Ó, én csacsi 😄

unknown nick
Én az vagyok, nem haltam még. Még az elsõ karival nyomom, ill. épp egy másodikat csinálok.

clio1616v
erre van berakva az egér bal gomb nyomvatart + Shift ha támadni akarsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Aradebil2
HC 1:1-ben ugyanaz mint a a softcore,csak 1 életed van. nincs jobb drop,nincsenek más monsterek, minden ugyanaz

clio1616v
😄 a lakat az nem azért van, hanem mert még nem érted el az item szintjét 😄

clio1616v
ha hc-t kezdesz akkor nem, de senki nem válaszolt a kérdésemre, hogy jobb cuccok esnek-e egy hardcorenak...

jaj ne 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

zsír! köszi 😊

A helyet foglalják a ládában, de nem tudod használni õket, egy kis lakat szimbólum lesz rajtuk. Viszont az arany "közös kasszán" gyûlik.

Aradebil2
igen,meg a pénz is,crafterek is,minden

Ha új karit kezdek, akkor a korábbi cuccok, amiket a ládámban hagytam nála is elérhetõvé válnak? 😊

Sziasztok

Higany#2169 néven vagyok fenn aki mostanába kezdene új karaktert 😊
Jó játékot.

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Aradebil2
unknown mindig rejtõzködik,sosem nyom magáról semmi infót(itt se,sc2ben se),szeret titokzatos maradni😄

Nyilván néztem, és eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne elõcsalogatni ezeket az adatokat. Valószínûleg ezért is kérdeztem...
Látatlanba meg nem szeretném elkölteni az összes goldomat egy olyan tárgyra, aminek lehet, hogy hasznát sem venném.

Tatyla
nem látok HC kari posztolásokat,milyen különös 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem és nem is lesz, ha csak nem kreálnak hozzá tört szervert. amúgy eg ezen a game-n nincs mit feltörni...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

mûködöképes virágbolti verzio már van?
unknown nick
Azért sem kellene bántani a WD-t, mert a nyugati elsõ Inferno Dio kill team tag, 4-bõl az egyik, az WD volt.

unknown nick
Én nem vagyok igazi veterán, de pár ladder szezont végig nyomta 96+ HC karikkal Dio2-ben. A játék nehézségét nézve kétséges, hogy jó ideig lenyomnám az infernot-t HCn.

Szimpla játékos módban, ha van Gear és Team párszor Acceptet nyomnak 20x fel le kelnek és vége infernonak. Értelmetlen.
Maga a játék jobb mint a Dio2 kieg nélkül, de majd a patchek új contentek és a kiegek emelik nagyon az elõdje fölé. AH sokat dob az egészen. A bnet 2.0 egy fos. Nincs normál chat és szobák.

Most akarok egy másik HC karit indítgatni és az elsõt tápolni és runolgatni. Az újat pedig húzni. Na meg ha meghalna a DH-m, amit eddig ad-hoc fejlesztettem legyen másik karakterem 😊

U.i: A hunok hol vannak???

Carlos
Megtaláltam a hivatalos fórumon azt, amivel nekem bajom van HELL-en a barbárral:
" Its fine having 5000 dps at level 50 but if you have 13k hp your going to die alot more than most. So keep that balence."

Én épp itt vagyok, 5000 dmg és 12K hp... Fel kell vinnem 20-ra...valahogy...

Þór vígi þessi rúnar

Durvulás van, lassan végigviszem a normál szintet. Viszont aggódom, barbárral játszom és nem szeretnék majd pajzsot használni a késõbb nehézségi szinteken. Segítsetek, menni fog a játék pajzs nélkül is?
sziasztok aki szeretne hellen partyzni az vegyen fel . Jessie#2178
gratulálok 😊

Carlos
Próbáld ki könyörgöm...

Þór vígi þessi rúnar

Ha akarok venni valamit az aukciós házban, van arra lehetõség, hogy részletesen megnézzem az adott tárgy adatait?

Úgy értem, az oké, hogy strenghtet meg vitalityt ad, de nem mindegy, hogy 2-t vagy 100-at...

Long_Gun
Nem maradt véletlen valakinek egy vendég kódja? Kéne mint egy falat kenyér..

Végre meglett a 60 😊
Valaki sakkozott azzal, hogy melyik kék cuccot érdemes bezúzni, és lesz belõle rare material?
A nagyon drágából, vagy valamilyen tulajdonsága kell hogy legyen, vagy tök random?

sz4bolcs
xddddd (a chat a lényeg)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

CalebJoe
nálam a firebomb jött be a pattogós fajta
sziasztok ha valakinek van feles guest pass-a azt megköszönném ha elküldené privátban, erõsen fontolgatom a játék megvételét elõtte viszont szeretném kipróbálni a bétával sem játszottam sajnos 😞
SLICK
értem, köszi! Amúgy végül Frenzy+Earthquake-kel sikerült 😊

üdv
fõleg dió2-es veteránok véleménye érdekelne, érdemes megvenni a játékot? van olyan jó mint a második rész? (fõleg arra gondolok, hogy elõre láthatólag lesz-e annyi a szavatossága mint a 2.-nak)

Ja, itt a pontos buildem:

aktuális Witch Doctor build

Normálban még össze-vissza cserélgettem a skilleket, normál Act 4-ben a Grasp of Death+Acid rain volt a brutális kombó tûzkoponyás alaptámadással, majd nightmare act 3-ra megint megcsinálom. Állat, ahogy a sav lemarja a húst a csontokról...

Nem kellene bántani a Witch Doctort...
Az enyém 42-es és 1030 körül van az alapsebzése, nightmare act 2 végén járok és nincs akkora csapat, amit ne 5 másodperc alatt pusztítanék el!

Bár bent van a poison dart alaptámadásnak, igazából nem használom, mert még nem fordult olyan elõ velem, hogy kifogytam volna a manából... Ezt csak boss-ok és életbuffos elitek ellen - 20 ezres vagy a fölötti élet... - használom, Soul Harvesttel 1400/lövéssel szerintem elég hatékony...

A 40 yardos denevér rúnás tûzdenevéreket használom fõ támadásnak, alapból 2200-2500 a sebzés, 2-4 lövés elég a legnagyobb hordának vagy elitnek is, de lõhetnék kb. 15-öt mire kifogynék! Mi a titok? Jelenleg 85 körül van a denevér manaigénye, nekem meg 40 felett a másodpercenkénti manatöltésem, igaz, a teljes manám is 900-hoz közelít. Passzívból a Gruesome Feast a legfontosabb, életgömbönként 10% manatöltés +sebzés bónusz. Aztán ott a Spiritual Attunement, az is disznó módon megtolja a manát.
A tárgyak tulajdonságainál nem minden az intelligencia, én többre tartom a manaregent vagy a life/killt, a tõrömön 174 van ebbõl, nincs is szükségem potikra.

Zombi kutyák teljesen életképesek nightmare közepén, elitek sem igen bántják õket, pedig mindig várok velük annyit míg igazán körülveszik õket. Igazából csak nagy tömegnél vagy elitek ellen használom õket, Soul harvesttel volt már 8.000 feletti kritem is velük, szépen fekszenek a mobok. Idézek ugye 4-et, robbantok tömegben, visszajön 2-3, robbantok megint, visszajön 1-2, robbantok megint, elfogynak, de addigra újra idézhetem õket. Nem õk a fõ támadó fegyverem, de jó ha ott vannak mikor belefutok egy durva elit csapatba, vagy nagyobb horda szívósabb ellenfélbe, esetleg felbukkan a kincses goblin és gyorsan kell irtózat sebzés, hogy el ne fusson... <#taps> A Circle of Life viszont nem igazán mûködik, ezért ki is vettem, biztos mert kicsi az életgömb/arany felvételi távolságom.

A békás spell Act 3-ban jött a legjobban, ahol irtózatos a tömeg és sok a robbanós fallen. Ott egy tüzes békaszõnyegen nem jut át semmi, a ceremonial knife-nak nagyon nagy a támadási sebessége, így olyan gyorsan lehet spammelni a skillt, mint az állat és gyakorlatilag nulla a manaigénye. Arra kell használni amire való, nem hátsó sorban álló casterre.

Amit a leginkább szeretek a Witch Doctorban az Spirit Walk. Fagyasztós, bebörtönzõs eliteknél a többi karakter reménykedik a szabadulásban, a WD köszöni, de nem kér belõle és odébb áll, ilyenkor még pofátlan módon az életgömböket is felnyalom a mana miatt... Még a falépítõs ellenfél ellen is jó, mert ha nem lát, nem akar bántani sem, mire pedig lejár a spell, már nincs ott a fal!

Furcsa módon az ismerõseim több mint fele Wd-vel játszik! <#kacsint>

Köszi, közben rájöttem. Az öreg akit megmentette ciszternában.
Csak nem figyeltem az új ikont a táborban.
mucsácsó
Az szép. 😊 Én pár XP híján majdnem lvl 34-esként végeztem a barbárommal a normalt, és 18 óra alatt pont. És én sem siettem sehova, mindenhova benéztem, minden területet bejártam - bár a craftolást csak eleinte nyomtam, inkább AH. 😊 Bár mondjuk ACT III nem olyan hosszú szerintem, mint az elsõ 2, az ACT IV meg aztán depláne...