Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt irja hogy akkor kapom meg ha legyoztem egy elit packot. De hogy mire jo azt meg nem tudom, meg nem kerestem ra.
De ezt a nephalem valort hogy lehet felszedni vagy összeszedni vagy wtf ??

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Nem tudom pontosan mit takar a Nephalem valor de 2ik stacknal kidobta egy elit csoport ezt

Lehet, hogy ACT 1et kéne farmolgatni

Na meglett nalam is a 60as szint, szinten Hell actIII.

WTF MONK IS AWESOME !!!
Tatyla
mar hellen vagyok ne aggodj es mar rajta vagyok az armor es hp gyurason 😊,de a drop sajna kaka,legemdaryt meg nem lattam de normalis item is ritka mint a feher hollo...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

minden gear függõ

Esküszöm emberek bennem van a hiba vagy nem tudom, de annyira szar a drop nekem hellen, hogy az valami hihetetlen.. alig esik rare... inkább kék de az is szemét:/

Hell Act III. Lehetne még jobb is, de inkább a 60-as szettemre gyûjtöm a pénzt. Ez az a skill összeállítás amivel legkevesebbet haltam eddig.

Pappa#2573

Megmondanátok kérlek, hogy a witch doctor vagy a demon hunter tud-e jobban sebzést okozni magas szinten, valamint, hogy mennyivel produkálnak nagyobb sebzést egymásnál, illetve a witch doctor gargantuan-ja meddig képes életben maradni hell és inferno fokozaton? Köszi elõre is!
Carlos
hát az én barbáromat 3000 alatti armorral és 15K hp-val a hell-en úgy bedarálták mint a szart.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
igazad van...

nekem van 10k hpm 43as monkomnak, igaz a dps csak 1400, de darál így is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
Papírkari. Se HP se Armor. 1 ütés karakter. Hell-en véged lesz.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
nyilván egy olyan itemet próbáltál betenni, amit a Blizzárdosok még nem tettek be az AHba

ez lesz a valódi pénzes fizetõsökkel is: - a Blizzesek jópénzért bepakolják a rare itemeket, neked meg nem engedik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

McHaals
javítsd meg, még akkor is, ha a tooltip szerint nem kellene...

MadWolf#11626

Auction failed Error 32105
O.o DAFAQ? nem engedi betenni az egyik itemet

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

clio1616v
varázspálcát és varázsgömböt

2 kamionnyi intellect

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

wizardnak milyen cuccokat ajánlotok ?
köszi

How much can you take,before you snap?

Rita79
miért nem írod ide be? nem mindegy neked, hogy ki kapja meg?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem, 40k gold miatt nem volt kedvem még ezzel szórakozni. 1 nappal ezelõtti állapotra állítják vissza amúgy.
Nem úgy kell sokat keresni, mert úgy tényleg nem. Az AH-n való szórakozással, olcsón veszem-drágán adom üzleteléssel lehet. Legalábbis EVE-ben, WOW-ban mind lehetett, ha valakinek volt erre affinitása. Itt mondjuk minden tranzakcióból levesz ugye a blizz egy jó adagot, de ettõl még nem lesz lehetetlen. Szerintem persze.
oneal1
van egy guess passom, akir érdekel írjon privátot.

a 2. privátot küldõnek küldöm a kódot😊

!Forza Ferrari!

titkos palya reszleteirol tud valaki linket? vagy leirni esetleg? mien itemek kellenek, azt hol osszerakni?
thx

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Carmang
Érdemes nézegetni az AH-t (ha még valaki nem tette volna meg).
Teljesen fogalmatlan játékosok kirakják a Bid-et alapárra, a Buyout-ot meg jó magasra. A néhány órás hátralevõkre érdemes rárepülni, jó cuccokat lehet szinte ingyé' megszerezni.

ez engem is érdekelne. hogy sikerült összehozni?

How much can you take,before you snap?

j0nNyKa
igen, ezen speciel 2 random stat volt (az str meg a gold pickup)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sz4bolcs
És éltél vele?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jabar
gz, a set item is random statokal craftolható?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Szerintem már minimum eltelt negyed óra a kép megtekintése óta, de még mindig hányingerem van. Nem erre számítottam...

yesname
Hogy Blizz mit ért alatta nem tudom, de elvileg az adatbázis visszaállítása egy korábbi backupra. (Persze itt most csak az adott accountról van szó.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Szia!

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje váltani. Jó volt a WoT, és olykor-olykor még most eljátszogatok vele, de már kellett egy kis vérfrissítés. 😊

Egyelõre Lvl. 32-es a Demon Hunterem és Nightmare Act I-nél tartok. Lehetõség szerint próbálom kiismerni a karakterem képességeit, a lehetõségeket, a pályák adottságait, a mobok és bossok képességeit stb.

sz4bolcs
mi az a rollback?

Igen és kaptam egy auto reply-t, hogy rollbackelhetek ha akarok blabla.. ennyi.
sz4bolcs
Hát az kizárt. 😊 Napi 10 óra mf-eléssel sem fog kijönni normális órabér se, nemhogy meggazdagodás.

ProGabe
Hasznos lehet:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
A supportnak írtál amúgy, vagy errõl õk is tudtak már?

setuh
Akkor meg sokan majd ebbol fognak megelni,foleg az ilyen se pisi se kakisok xd

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sajnos elhiszem, mivel ma arra értem haza, hogy ellopták az accomat.
Szerencsére gyorsan és zökkenõmentesen ment a visszaállítás.
A cuccok megvoltak a karaktereken, viszont 0 gold figyelt a zsebben.
Legyenek boldogak azzal 40k-val. Nem vagyok ám túl jókedvû a történtek után..
PiszkosFred
Ido kell, amig letisztul a kep. Az elso idoszakban nagyon kaotikus a kereslet es kinalat, a kezdeti roham utan (tippre 1-2 honap) beall mindennek az arfolyama. Az lesz majd erdekes, hogy mekkora diff lesz us-eu-asia regiok kozott az egyes termekek eseteben. Most nagyon sok ember ha szineset talal - marmitn itemet - rakja is az AH-ba, hatha... A penzes resz is hasonloan fog indulni, de idovel majd beall egy normalis szintre. WoWban sem volt ez maskent anno, amikor indultak meg uj serverek, a jatekosok egyik resze az AQ titleert hajtott, a masik resze meg AH-t szorta tele mindenfele sz*rral 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
1. szettes itemem, konkrétan a plan-je esett ki:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

setuh
Ha tenyleg az volt akkor az is az o szegyenuk,nehogy mar ezzel kihuzzak magukat.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

sz4bolcs
Hát.. Blizzard érdeke is, hogy legyenek. Úgyhogy ha nincsenek, akkor majd lesznek. 😄 De amúgy most is vannak benne nagyon szép ritka példányok, csak nekem kicsinek tûnik a szórás, egy normális felszerelést bárki kimf-el magának.

PiszkosFred
Egesz este idaig stabil volt, egyszer ugrott narancsba, de le nem dobott, se semmi komolyabb lag, pedig negyes partyval daralunk mint valami orul saskaraj... 😊 Lehet a szolgaltatodnal lesz a gond.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prince23
Tegnap azért nem volt online a dio3 mert hacker támadás érte a szervereket...

most derült ki

coolpet
Sracok uj karit inditottam normaltol, most kezdem, aki akarna jonni velem, vegyen fel friendnek, irjon ram .
Battletagom a nevem mellett

Battletag: coolpet#2467

3007-es hibakóddal dobál ki. Az nem tudom mit jelent vagy milyen hibát takar<#szomoru1>

Én ma csak kissebb laggokat tapasztaltam, gondolom most este van a legtöbb palyerszám de hogy menet közben ledobna a Bnet ilyen még nem volt.