Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Gyerekek, ez a WD elég érdekes. Nagyon kis gyenguszkának néz ki...ha továbbfejlesztem, akkor lehet belõle tökös karakter aki soloba nyomja a dolgokat?
oneal1
legalább ha másodjára viszi végig, új lesz szinte az egész játék...😄😄

!Forza Ferrari!

skinnyman
Most szereztem meg a 2. waypointot act 2 elején és 10 óra játékidõnél tartok. Nem tudom act 2-3-4 hosszúsága milyen, de D2-bõl kiindulva ez összesen nettó 30 óra biztos meglesz.

Szóval aki 10 óra alatt végigvitte, az valamit nem jól csinált 😊 Kiváncsi vagyok pl hány párbeszédet hallgatott végig, hány pályát fedezett fel teljesen és mennyire fogta fel az egész sztorit úgy részleteiben, de van egy tippem a válaszra 😊

Regards,

Egyébként én komolyan sajnálom a rajongókat itt, mert látom vannak szép számmal. De még céget nem láttam az EA-t is beleszámítva aki ilyen szinten lehúzza a rajongóit mint a Blizzard magam részérõl jó rég megfogadtam semmit nem veszek meg, még akciósan sem amit csinálnak és nem irigykedem. 😊

Hú te egy igazi fan vagy😊 Szoktál más színt is látni a piroson kívül 😊

én konkrétan megvettem, nem is vagyok olyan helyzetben, hogy drágálljam, mégse tetszik

valamint nem irigykedem, hogy van akinek tetszik, biztos olyan játék is van, ami meg nekem tetszik és másnak nem

de azért csak hörögj nyugodtan, nem akartalak megzavarni a gondolatmenetedben 😊
Én türelmes voltam, sõt nekem eddig tetszett, de a hétvége óta lagol mint a disznó, most röpke fél óra alatt harmadjára hajított ki a játékból, mondván: You has been removed from the game. vagy mi a tosz. error 317604 + error 3007

Urak! A fikázódók, meg a nemtetszõk problémája egyszerû. Nincs meg nekik, mert vagy nem engedik nekik megvenni, vagy drágállják. De ami a lényeg, hogy irigykednek, mert a másiknak van.

Atisz
Guríts le egy stampót, szükséged van rá 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
"Nem kötekedek isten ments csak úgy gondoltam leírom a meglátásomat vagy mi fene"

A kérdésedre kb. nekem is ez a válaszom. Olvass vissza, ki milyen hangnemben reagált.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

minimize
guest key,egy darab, aki kapja...
VNVK72-MHWM-WV46W9-2RMT-H29YEE
a játék meg ba...tt nagy !!!!(witch doctor')
<#worship>

No one can stop Death!

böröczk
Valaki a secret levelhez szükséges staff-et összekovácsoltatta már?
Megvan minden, de nem tudom, hogy kéne a kovácsnál összebütyköltetni..
Hozzáteszem, kijártuk normalt, átléptünk nightmare-re, és ott szeretnénk nyitni a portalt, lehetséges, vagy normal fokozatra vissza kéne menni?

Kumiho #2179

PiszkosFred
Mire infernora jutsz, nem lesz nagy szintbeli kulonbseg inferno act1-4 zonainak szintlimitje kozott, ezert barhova mehetsz publicban, csak valaszd ki es hajra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

setuh
??

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sziasztok! Gondom van a letöltött installerrel mar 2x leszedtem elõször a disket nem talalta úgy, hogy kitöröltem es leszedtem újra most vmiért nem akarja befejezni a downloadot sajna DVD olvasom perpill nincs. Van valakinek valami ötlete a probléma megoldására ?
En barbarrql tolom es nagyon tetszik singlebe multiba nekem bejon ahogy van a ajatek es majd lesz ez nehezebb is. raadasul craftolas is erdekes vagyis legalabbis szinesiti a karim. bocsiba telefonert
Troyan
vegyél fel friendbe. én még csak nightmare en vagyok. meglessük azt a küldit.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

unknown nick
A kövekkel a stat állítgatás jah, nagyon nem mindegy mi kerül a slotokba.

dehogy jön új, legtöbb 4 ember volt akivel együtt játszottam, átmegyünk 2-3 dungeonon, de a küldetés nincs rendesen lezárva, kilpnek szép sorba és nem jön új. Megunom az egyedüli nyirbákot, nyomok egy új küldetés folytatást, akkor megint onnan adja ahonnan el kell kezdeni megint végigjárni azt a 2-3 dungeont.
Vagy valamit én csinálok rosszul ?
Troyan
ezt nem értem,, te választod ki milyen küldit akarsz. nem csinálják végig? nem értem. egy küldi nem lehet több fél óránál ameddig azért benn vannak. meg ha egy ki is lép jön új.

Szerintem ez a sima küldetés magától joinolós rész nagyon ellett baszva.
már 6x kell végigjárnom azt az egy küldetést amit elkezdtem, mert sosem hajlandóak végigtolni, egyedül meg szar és unalmas.
tegnap 2 órán kersztül ismételtem folyton, és ma is legalább 1 órán keresztül semmit se haladtam, mindig elõrõl kell kezdeni a küldetést.

Troyan
guest key,, többen odaadták az övéket. az enyémeket most adtam közre és már el is keltek. szerintem keress és találsz. egyébként úgy tudom lesz starter edition. ami mindenki számára elérhetõ

Troyan
azért érezhetõen nehezedik szépen a játék. healing mantrával azt hittem én vagyok a prime evil normálon, nightmare en meg már két heal is van mellé ha csapatban toljuk.

teljesen jó, hogy nincs skill tree, egy csomó helyzet van amihez adaptálódni kell. bossfightok, szivatós elit pakkok, solo vagy coop. nagyon élvezem, hogy állandóan megy a számolgatás meg a próbálgatás

meg a statok elosztása is ok, hogy adott. képzeld el, hogy csinálsz egy glass canon wizardot és hellen már szívsz vele és törlöd ki. a gear statjai meg a kövek bele, legalább annyival növelik a dolgokat mintha te osztanád el a pontokat. több ezer hp sorsáról dönthetsz csak a gear el ami szerintem karaj. fõleg hogy ki lehet venni a köveket a gearbõl. iszonyat jó döntés volt imho.

szerverleállások nekem se tetszenek, de mit csináljak? égessem el a dvdt, hogy aztán amikor ujra van szeró kutarjak a hamuba?? ha fejenállok, meg telerédzselem a fórumokat se tudok joinolni.

Szia.
Hol lehet kipróbálni?<#wow1>
Még mielõtt megvenném és nem tettszene jó lenne kipróbálni.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Troyan
indul a biznic :-) :-) :-)

Maak
Legendary? nebassz...akkor te makosabb vagy nalam :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troyan
nah most már elegem lett. MENNYÉ MÁN INNEN A VÁSOTT TROLLOS PECSÁBA.

nem érdekel, hogy szerinted szar a játék, nem érdekel, hogy másoknak nem tetszik, ott a lehetõség a kipróbálásra, senkinek nem szorítottak pisztolyt a fejéhez. aki hezitál, hogy megvegye, az ne is vegye meg. ne foglalja elõlünk a szerver kapacitást. komolyan kész vagyok.

ez a d3 fórum ahol a játékon belüli élmények vannak megosztva. nyiss egy topicot hogy miért ne vedd meg a d3 at oszt csá. ha a világ összes emberének nem tetszene a játék, én akkor is tolnám vele. és nem azzal foglalkoznék, hogy fórumokba postolnék hogy vazz milyen szutyma játékokkal játszotok bezzeg a d3 mennyire állat.

nemérdekel hogy trollkodsz, de mostmár a rendszerváltáson keresztül mindenrõl szól a topic, csak arról nem amirõl kéne...

McHaals
nekem normal act2-n esett elõször 😊

MadWolf#11626

berlinboy6329
Elsõt most találtam hell act2 végefele..viszont plant még egyet se.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

TurboX
nephalem valorral azért dobálják rendesen a bossok is a sárgát, én állat Azmodan kapuja lecseréltem archont hidrára (-valor fail), jött is a kék esõ...
Maak
Nightmaren? Legendary? DE VAAAAAN!!!😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

setuh
Public gamebe ugy latom nem lehet bemenni csak a sajat szintednek megfelelobe.Ez hogy fog kinezni infernon,nem fogok majd tudni farmolni akarhol publicba?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Falabu
miért Kell egyfolytában egymás nyakának ugrani egy játék miatt? Nekem tetszik, neki nem, oszt kész.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

unknown nick
Bocs 3-ból 2-en 😊)

unknown nick
Belial nagyon ütõs, amikor húztam a másodlagos karim HC normalon, úgy szétcsapta valami Monk társam, hogy fel se tûnt mikor halt meg csak a végén, hogy 2-bõl 3-an maradtunk. 😊

milk4
Ha valaki megdobna egy guest pass-al,annak megköszönném.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

yesname
Nem az a legfontosabb. Hol marad a pálya újrafelfedezésének öröme, ami az elõdökben annyira jó volt?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Értsd már meg, hogy azért áll azon a pontszámon, mert a kezdeti szervernehézségek miatt a ragelõk lenullázták a játékot! Ha elég türelmes vagy látsz érdekességeket user hozzászólások közt.
Én több olyant találtam, ami betûrõl-betûre megegyezett más hozzászóláséval.
Sõt olyan is van, amit szóról-szóra 7 különbözõ user írt. Ember olvass és érts, az hogy neked nem tetszik/tetszett nem azt jelenti, hogy mindenkinek akik ott nullákat osztogattak azoknak sem tetszik. Csak dühbõl csinálják.
Nem hallottál még róla, hogy metacriticen pont a user pontszám a nem mérvadó sok esetben, mert semmilyen elõfeltétel nem kell a pontozáshoz és bizonyíthatóan csupán dühbõl nullázgatnak tömegével.
Ennyire sötét nem lehetsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Omlás
Jó a map kialakítása fix de a "tartalom" változik valamilyen szinten nem az a lényeg ? 😄 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Azt tudom honnét indult a dolog csak azt nem értem, ha nem érdekel a dolog miért olvasom 2 oldalon keresztül a reakcióidat. Vagy szimplán nem kéne foglalkozni vele, vagy nem kellet volna beszúrni a linket :] gondolhattad volna mi fog következni belõle 😛

Nem kötekedek isten ments csak úgy gondoltam leírom a meglátásomat vagy mi fene 😛...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

yesname
Olyan van, a pálya felépítése ugyanaz. Az hogy most a bal oldali háznak van nyitva a pincéje és nem a jobb oldalinak, vagy a két hulla 5 méterrel arráb fekszik más-más pozícóban ilyen szempontból irreleváns 😊

TBTPumpa
Konzolok szervizénél alaposan felnyomták a kamatlábat:
Lehet elõrendelni ismét CE-t a játékból, de már horror áron: http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-gyujtoi-kiadas-collectors-edition-pc - 39990 Ft

Illetve a GamersRoom-nál is van CE 50 ropiért:
http://www.gamersroom.hu/index.php?product=2016

Múlt hétfõn pedig írták a leveleket, hogy bocs, de nem érkezett annyi CE, mint amennyinek kellett volna. De most már van (igaz kétszer annyiba kerül) elküldjük annak, akinek a múltkor nem jutott! Jólesz? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Megtaláltam a legtalálóbb leírást a game-rõl!

"It might be a little dumbed down, but it's still one of the best Diablo clones I've ever played" - Michael Fahey, Kotaku.com

Atisz
Csak egy linket merészeltem betenni, azzal az aljas elõre megfontolt szándékkal, hogy páran talán némi hasznos infot szûrnek majd le belõle.

Ekkora jött néhány hardcore fan és kiderítették, hogy troll vagyok.
A játékot láttam, de nem vettem meg (mert ugye úgy is lehet játszani egy játékkal, hogy nem vesszük meg egybõl 10 példányban 😊). Ha a képek alapján mondanék ítéletet, akkor röviden azt mondanám, hogy: tré.

Omlás
Hát nem tudom én felszíni mappokban is találkoztam randomfaktorossal változó más más eventek dungeon lejáratok stb szal valamilyen szinten ott is van randomfaktor. :]

yesname
Igen, sajnos ez elég kiábrándító. Persze attól még minden karakterbõl kell csinálnom egy helles verziót 😊

ScarY MAN
ez a valor system hogy is mukodik voltakepp? oke utana olvastam, hogy a leolt mobok/elite groupok/bossok utan kapja a jatekos de meddig? es mikortol elerheto? mm 60as szintol vagy hamarabb? plusz hol lathatom hogy aktiv? megkoszonom ha valaki egy mondatban leirja nekem 😊 😄 akár spoilerben is mehet 😊

...

Egoraptor
Kocka csak aki jól is néz ki, kedvencem!
<#eplus2>

Omlás
Off
Nem vetted meg, nem játszottál vele tartalmasan sõt nem is tervezed a megvételét mert szerinted a második rész is visszalépés volt ez meg pláne és amúgy sem érdekel az egész az akkor had kérdezzem meg:

Mit keresel úgy õszintén ebben a topicban? Mert ezek alapján a "jó tanácsaid" nem más mint szimpla trollkodás semmi több.

No offense!
On

R4VII
Hát dúrva volt ma délután!! 😄

Miskolcon éppen két haver csajjal fogyasztottuk a jókis meló utáni megérdemelt sört, erre odaült mellénk egy faszi meg mellé egy istenverte nagycsöcsû fullos spinkó 😄 de kajak nagyon jól nézett ki. Erre csak anyit hallok vagy 10 perc után félfüllel, mondja a csaj : "Jajj hát majd délután küldök neked guest key-t és csak annyi a dolgod hogy letöltöd beírod a kódot és megtudod nézni! Nekem kibaszottul tetszik csak az a baj hogy kicsit akadozik a gépemen" 😄 egybõl feltûnt hogy Diablórol van szó 😄 Onnantól kezdve csak errõl mesélt a csávónak a csajszi hogy megvette eredetibe és hogy mekkora fasza alig várja új gépe megjöjjön és nyomhassa éjjel nappal 😄 Dúrva volt ilyet hallani egy ilyen atomdúrva spinkótól D:

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]