Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval aki 10 óra alatt végigvitte, az valamit nem jól csinált 😊 Kiváncsi vagyok pl hány párbeszédet hallgatott végig, hány pályát fedezett fel teljesen és mennyire fogta fel az egész sztorit úgy részleteiben, de van egy tippem a válaszra 😊
Regards,
valamint nem irigykedem, hogy van akinek tetszik, biztos olyan játék is van, ami meg nekem tetszik és másnak nem
de azért csak hörögj nyugodtan, nem akartalak megzavarni a gondolatmenetedben 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A kérdésedre kb. nekem is ez a válaszom. Olvass vissza, ki milyen hangnemben reagált.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
VNVK72-MHWM-WV46W9-2RMT-H29YEE
a játék meg ba...tt nagy !!!!(witch doctor')
<#worship>#worship>
No one can stop Death!
Megvan minden, de nem tudom, hogy kéne a kovácsnál összebütyköltetni..
Hozzáteszem, kijártuk normalt, átléptünk nightmare-re, és ott szeretnénk nyitni a portalt, lehetséges, vagy normal fokozatra vissza kéne menni?
Kumiho #2179
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Vagy valamit én csinálok rosszul ?
már 6x kell végigjárnom azt az egy küldetést amit elkezdtem, mert sosem hajlandóak végigtolni, egyedül meg szar és unalmas.
tegnap 2 órán kersztül ismételtem folyton, és ma is legalább 1 órán keresztül semmit se haladtam, mindig elõrõl kell kezdeni a küldetést.
teljesen jó, hogy nincs skill tree, egy csomó helyzet van amihez adaptálódni kell. bossfightok, szivatós elit pakkok, solo vagy coop. nagyon élvezem, hogy állandóan megy a számolgatás meg a próbálgatás
meg a statok elosztása is ok, hogy adott. képzeld el, hogy csinálsz egy glass canon wizardot és hellen már szívsz vele és törlöd ki. a gear statjai meg a kövek bele, legalább annyival növelik a dolgokat mintha te osztanád el a pontokat. több ezer hp sorsáról dönthetsz csak a gear el ami szerintem karaj. fõleg hogy ki lehet venni a köveket a gearbõl. iszonyat jó döntés volt imho.
szerverleállások nekem se tetszenek, de mit csináljak? égessem el a dvdt, hogy aztán amikor ujra van szeró kutarjak a hamuba?? ha fejenállok, meg telerédzselem a fórumokat se tudok joinolni.
Hol lehet kipróbálni?<#wow1>#wow1>
Még mielõtt megvenném és nem tettszene jó lenne kipróbálni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nem érdekel, hogy szerinted szar a játék, nem érdekel, hogy másoknak nem tetszik, ott a lehetõség a kipróbálásra, senkinek nem szorítottak pisztolyt a fejéhez. aki hezitál, hogy megvegye, az ne is vegye meg. ne foglalja elõlünk a szerver kapacitást. komolyan kész vagyok.
ez a d3 fórum ahol a játékon belüli élmények vannak megosztva. nyiss egy topicot hogy miért ne vedd meg a d3 at oszt csá. ha a világ összes emberének nem tetszene a játék, én akkor is tolnám vele. és nem azzal foglalkoznék, hogy fórumokba postolnék hogy vazz milyen szutyma játékokkal játszotok bezzeg a d3 mennyire állat.
nemérdekel hogy trollkodsz, de mostmár a rendszerváltáson keresztül mindenrõl szól a topic, csak arról nem amirõl kéne...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én több olyant találtam, ami betûrõl-betûre megegyezett más hozzászóláséval.
Sõt olyan is van, amit szóról-szóra 7 különbözõ user írt. Ember olvass és érts, az hogy neked nem tetszik/tetszett nem azt jelenti, hogy mindenkinek akik ott nullákat osztogattak azoknak sem tetszik. Csak dühbõl csinálják.
Nem hallottál még róla, hogy metacriticen pont a user pontszám a nem mérvadó sok esetben, mert semmilyen elõfeltétel nem kell a pontozáshoz és bizonyíthatóan csupán dühbõl nullázgatnak tömegével.
Ennyire sötét nem lehetsz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nem kötekedek isten ments csak úgy gondoltam leírom a meglátásomat vagy mi fene 😛...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Lehet elõrendelni ismét CE-t a játékból, de már horror áron: http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-gyujtoi-kiadas-collectors-edition-pc - 39990 Ft
Illetve a GamersRoom-nál is van CE 50 ropiért:
http://www.gamersroom.hu/index.php?product=2016
Múlt hétfõn pedig írták a leveleket, hogy bocs, de nem érkezett annyi CE, mint amennyinek kellett volna. De most már van (igaz kétszer annyiba kerül) elküldjük annak, akinek a múltkor nem jutott! Jólesz? <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"It might be a little dumbed down, but it's still one of the best Diablo clones I've ever played" - Michael Fahey, Kotaku.com
Ekkora jött néhány hardcore fan és kiderítették, hogy troll vagyok.
A játékot láttam, de nem vettem meg (mert ugye úgy is lehet játszani egy játékkal, hogy nem vesszük meg egybõl 10 példányban 😊). Ha a képek alapján mondanék ítéletet, akkor röviden azt mondanám, hogy: tré.
...
Nem vetted meg, nem játszottál vele tartalmasan sõt nem is tervezed a megvételét mert szerinted a második rész is visszalépés volt ez meg pláne és amúgy sem érdekel az egész az akkor had kérdezzem meg:
Mit keresel úgy õszintén ebben a topicban? Mert ezek alapján a "jó tanácsaid" nem más mint szimpla trollkodás semmi több.
No offense!
On
Miskolcon éppen két haver csajjal fogyasztottuk a jókis meló utáni megérdemelt sört, erre odaült mellénk egy faszi meg mellé egy istenverte nagycsöcsû fullos spinkó 😄 de kajak nagyon jól nézett ki. Erre csak anyit hallok vagy 10 perc után félfüllel, mondja a csaj : "Jajj hát majd délután küldök neked guest key-t és csak annyi a dolgod hogy letöltöd beírod a kódot és megtudod nézni! Nekem kibaszottul tetszik csak az a baj hogy kicsit akadozik a gépemen" 😄 egybõl feltûnt hogy Diablórol van szó 😄 Onnantól kezdve csak errõl mesélt a csávónak a csajszi hogy megvette eredetibe és hogy mekkora fasza alig várja új gépe megjöjjön és nyomhassa éjjel nappal 😄 Dúrva volt ilyet hallani egy ilyen atomdúrva spinkótól D:
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]