Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyenlore probalgatom a dolgokat, de NM vegen siman haladok es daralok.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Én az érvekkel alátámasztott kritikákat elolvasom és még reagálok is rá akár.
Elõször is elõrebocsátom, hogy mivel nekem nagyon tetszik a játék, ha 1es értékelést kapott volna 10es skálán mindenhol én akkoris játszanék vele, a lényeg, hogy én jól szórakozok, ha mindenki más nem az sem érdekel, az az õ dolguk.
Amik itt le vannak írva igaz dolgok, valóban nincsenek már követelmények (str,dex) cuccoknál, nincsenek etheral dolgok, amiktõl mégritkábbak a jobbfajta ritka cuccok, rúnaszavak stb..
Tudomásul kell venni, hogy manapság picit egyszerûsítik a játékokat, ha úgy tetszik "konzolosítják" (mit fogok ezért kapni), de tényleg akkora gond ez? Nem tudom én már a mai rohanó világban nem annyira keresem, hogy minél összetettebb játékot találjak, ha egy játéknak jó a hangulata akkor eljátszok vele évekig is akár. A diablo3 ilyen...
Az, hogy 80 órás játék az no comment, én barbárt indítottam, mire meglesz neki a Mara, Soj, Tyrael stbstb összes cucc és mindegyikbe meglesz a radiant star gem az szerintem nem, hogy hónapok hanem inkább évek. És ez csak 1 karakter. Ha esetleg késõbb ráunok kicsit(kötve hiszem) akkor játszok valami mással aztán újra diablo3.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amiket emlit a srac a belinkelt forumon, teljesen megalapozottak, nem agyatlan fikazas.
Bár az vicc, hogy a bossok könnyebben lemennek, ha képes vagy betanulni a mechanikájukat, mint a random generált kék, sárga pakkok, amik ráadásul csak dobhatnak finomságot...
Kíváncsi vagyok Hellre miylen lesz, de most egy HC Monk-ot indítottam és inkább azzal fogok játszani, mert ég és föld a különbség játékélmény tekintetében a Soft és Hardcore karakterek közt.
Ez az egy élet nekem kicsit még erõs is, de mivel softcore kariknál semmilyen bünti nins, ami miatt aggódnom kéne nem tehetek mást, mint hogy HC karit indítok.
Legalább jelentõsebb Xp vesztés lenne halál esetén, ami okozhatná szint és skill elvesztését is. Az lenne a legjobb. HC karival még normálon is kihagy 1-2 ütemet a szívem.
Volt két nagoyn meleg helyzet. Egyik alkalommal szokásból, hogy normal laza, meg eeasy belerohantam egy dupla elite packba. Kb 1% HP-val sikerült elmenekülnöm. Rettegek, de sokkal jobb a játék 😄
Van izgalom rendesen.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
huh... mi lett volna, ha nem postolod be ezt a faszságot? fent maradt volna a dio3 a gépemen :|
megmentettél!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Jelen pillanatban kábé (fejbõl csináltam) ilyen skillekkel megyek: link
4500-5000 armor (buff nélkül)
23000 hp (buff nélkül)
és olyan 5800 dps (buff nélkül)
Viszont a hell-en rendszeresen borulok a champion csapatoknál. (tegnap volt úgy hogy 2 csapat volt egy helyen bedaráltak, de szép lassan (4-5 halállal) sikerült lenyomni õket)
Ez normális? Mit kéne változtatni?
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lack of content
Ezt csak azok nem ismerik el, akik nem akarják észrevenni. Sajna kezdem magam is azt érezni, hogy ez a Diablo nem lesz túl hosszú életû. Attól függetlenül, hogy egyelõre még élvezem látom hogy ez így nem jó és sajnos ezek olyan alapvetõ játékmechanikai hiányosságok, amiket expansion-nal nem fognak (talán nem is tudnak) megváltoztatni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
steady aimnek van értelme? én elég kevésszer vagyok messze az ellenfelektõl
Szerintem durván sok, az AH -ból feltápoltam magam, igaz így a játék kihívása értelmét vesztette, azmodan pillanatok alatt meghalt.
Az online AH elbaszta az offline játékot szerintem.
Aki valóban szeretné élvezni a játék kihívásait, az elfelejti az AH létezését.
Az új fiókom: DevLupius
Ki milyen buildet használ barbárral? Én most 45-ös vagyok, Nightmare act 3 és ezzel nyomom. Kb heal potit se kell használnom... nossoknál maximum kell 1-2...
A fegyverem velem egy szintû wand, minden cuccomon int+vita (int többségben) és még is csak 1958. Láttam screeneket 51-53-as Demonhunterekrõl, nekik 5000-7000 között változott.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hazaerek megnezem nalam mennyi, ennyit tudok segiteni...mondjuk mar magasabb szinten vagyok picivel.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
(fontos szó maradt ki)
A videó arról szól, hogy 4 monkkal - és helyes idõzítéssel - sérthetetlenek lehettek. Ezt a skillt nerfelték, hogy ne lehessen ilyet csinálni.
Per Aspera Ad Inferi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Diablo 3 accounts hacked, gold and items stolen
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Azt néztem, hogy lvl 10 felett nagyon beindulnak a droppok. Ez vajon mitõl lehet? Nyakláncok, gyûrûk, sisakok, vállvédõk kezdtek el potyogni és annyi van belõlük mint a nyû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)