Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik karakterrel lehet a leggyorsabban fejlõdni ? Van valami ötletetek? Éppen 19es szinten vagyok egy barbárral dual-wield-el.

Get a life!

elitehun
nekem az egész szürke. igy még nem is olyan rossz :D

am nektek mennyi az attacks per second? és hányas szintûek vagytok?
ToCsEk
hát pedig k*va menõ cucc :D

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Szerintem hallgasd meg az elözö részek zenéit és hallani fogod az ismerõs dallamokat.

Nem az hogy untat , de például igen vicces hogy diablo 2 be a fegyverváltás szerintem jól bevált dolog volt meg hogy a skilleket is váltogathattad , mostis élvezhetõbb lenne ha a primary meg a secondaryt anélkül tudnád váltani hogy cooldown lenne.

Folower nálatok már halt meg egyáltalán mert nekem vhogy mindig full hpja van, meg össze vissza teleportálgat sokszor ahelyett hogy utne :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

elitehun
igen, tudom hogy van , de valamiért ez nekem nem jutott eszembe.
biztos azért mert amint megvenném esne rögtön egy jobb sisak amilyen a szerencsém XD
elitehun
nincs
Vegyel lathatatlanna tevo festeket vendornal, es akkor nem fog latszani a sisakod egyaltalan, ugy fog kinezni, mintha fedetlen fovel lennel.
cifcuk
Ha megvettem online, akkor van olyan opció, hogy beváltsam dobozosra?

oneal1
a kis ribi!:D

!Forza Ferrari!

elitehun
óóó ha látnád az enyémet, olyan ronda sisakom van. komolyan.
most nem tudok képet adni de, egy monk, a sisak befedi a fejét és oldalra mint két szarv kiáll, de lefele konyul és valami csnegõszerû izé van rajta XD
elitehun
ha a cipõ is és a felsõ is fehér lenne milyen jó lenne :D
vagy a naci és a sisak piros
j0nNyKa
megnyugodtam, hogy nem csak az én karakterem ronda :DD

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tatyla
alakulok lassan :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

megpróbáltalak felvenni én is, de semmi

Ne aggoodj, ha jol ertettem a datamined patch notes-t, akkor a wizzardot is nerfelik nemcsak a monkot, meghoza hamarosan.
mucsácsó
Felvettelek pedig...többször is, de akkor ezek szerint semmi?!
jazzy
Megnézem azt a monkot aki kompetitív rangedek nélkül inferno a2-t végigviszi a csodabuilddel. A3ban is van jó pár elite pack amin pont 0 esélyed van átmenni ranged nélkül. Broken build ide vagy oda, sokszor olyan szinten 1 hitelnek, hogy sírok.
setuh
Hat az egyiknek stabil az ara,a masik meg lehet olcsobb is meg joval dragabb,minosegtol fugg.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Carmang
Nincs nagy eltérés a 2 között :)

az a nevem, igen.
mucsácsó
Hát, elõször fogadd el a friend requestet :D andorr1984#1988 ?
Carmang
Egyébként nagyon tetszenek a skillek, meg hogy mindent megkapsz. Jobbkattra a Frenzy már idõk óta be van állítva fixre, de a többi gombot bármire át lehetne állítani, mindegyikbõl ki lehet hozni valamit.

Az nagyon jó lenne. Be tudsz lépni ?
köszi
wesker24
Jah jöhet mindkettõ ingyen csöcsörészés meg a játék is ! xD
AntiHero
Attól függ hova :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sz4bolcs
Melyik az occsóbb?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Carmang
Tök mindegy melyiket választod (ingyen), a másik utána meg tudod venni pénzért <#hehe><#hehe><#hehe>

mucsácsó
Segítsek? :P Felvettelek.
wesker24
Ha választani kéne akkor én a melleket választanám ! <#nyes>
mucsácsó
Egyébként van már valami infó arról, hogy mikor várható a patch/update?
elitehun
sz4bolcs
Jön vki hellre hentelni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sziasztok. Segít valaki megölni Diablot normalon ?:) (komolyan)
Nem tudom leverni, folyton megöl.
már vagy 7-szer próbáltam

A battletagom: andorr1984#1988
Carmang
A zene tök új!
Sajnos...

Hol jársz egyébként? Act III Normal-on, azért kell kapkodni a gombok után, ha nem akarsz megfeküdni :D Igen jó kis mob csapatokat dobtak ott össze. Kifejezetten színvonalas Act.
Act I viszont nagyon gyenge, de meg is mondták az egyik Developer Diary-ban, hogy direkt lassabbra csinálták, hogy a casual játékosokat ne rémisszék el elsõre. Persze ennek az a hátránya, hogy a gyakorlott játékosokat/felnõtteket untatja Act I úgy ahogy van.

Carlos
Köszi, áttanulmányozom!

Þór vígi þessi rúnar

Én ezt:Super Saiyan használom, Butcher után járok Hellen, eddig jól bevált.

elitehun
XD
nem tom, nem akartam senkinek se válaszolni :D
Fyrex
vicces, hogy itt többen mennyire nem tudják ki az az Athene és rá vetítik ki a frusztráltságukat... just sayin<#smile>

Avanti Crociati!

Carlos
level 57 elérve... azért van ám borulás act 2 végén a bossokon... :(
Nyafff...
Kéne valami jóféle solo build barbárhoz. :)

Þór vígi þessi rúnar

setuh
Ezt mer tolem kerded?:DAmugymeg az lenne a logikus jah...

Hegi90
+1

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A monkom inferno a4-ben nem ezt mondja. Persze a champion, ami többet üt mint a hpm minden resivel/armorral, az más. Ezért is mondtam, hogy a monk/barb lófasz a rangedekhez képest még jó cuccban is.

Igaz hogy még nem játszottam annyit mint itt a legtöbben , de eddig nekem nagy csalódás a játék azok útán hogy a Diablo 1 és a Diablo 2 mekkora lépés volt a hack & slash világba , tudom nehéz felvenni a versenyt a mai játékokkal :(

Zene, hangok mind régi diabloból vannak, tresure goblin Golden Axe , karakter és segitõ párbeszédek történetek tiszta dragon age , túlságosan lebutitot a régi epizodokhoz képest mintha konzolra lenne tervezve mert ott véges a gombkiosztás :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

elitehun
am ha ellopták és tudod bizonyitani hogy tiéd a játék akkor nem állitják vissza/adják vissza az accot? és akkor a kari is meglesz?
Carmang
Jaja :) Elején én is pislogtam, hogy ilyen könnyû lesz lezúzni Baleial-t. Aztán kiderült, hogy nem is nehéz :DDD

setuh
Mennyire volt bonyolult a jelszavad?

craftolni hanyas szintû cuccokat éri már meg?

skinnyman
Tetszett ez az act2 boss fight, ahogy kibontakozott a harc es ami kozbe jott, durva :)

Regards,

Nem tudom milyen linket kaptál, de itt próbálkoztál már?

https://eu.battle.net/account/support/login-support.html?ref=http%3A%2F%2Feu.battle.net%2Fd3%2Fen%2Fforum%2F
PiszkosFred
Azert az ilyen esetek nagyon nagy reszeben a felhasznaloi oldalon van a gubanc. Vagy feltortek, vagy user error, vagy valami technikai gond. A D3 jelenleg docog itt-ott, de azert tobb szazer usernek mukodik a szolgaltatas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”