Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Há'.Mióta befosott a pub game csatlakozás baszik beengedni.4óra óta.Amcsira beenged.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na ja.
Akkor nincs ötletem se, de mindenesetre, nem túl biztató a helyzet:S
Ennyi pénzért még játszani sem tud az ember:S
Már aktiváltam kb egy hete.
Bocs,hogy ilyet kérdezek, de csak segíteni szeretnék. Aktiváltad is már a játékot, vagy odáig nem jutottál el?
Is-is.
A b.net-en írja ki vagy pedig már a játéknál?
Act 4ig nem vette el, vagy az volt a bug vagy ez hogy elveszi.
Mit ír ki? Hát a szokásosat, ha szerinte nem jók az adatok:
"The username or password is incorrect. Please try again."
Pedig tuti, hogy jó, már rengetegszer be léptem velük. És nem ütöttem mellé, vagy hasonlók.
Pontosan miért nem tudsz belépni?
Mit ír ki?
jazzy
Az a gyakorlatilag halhatatlanság infernon semmit nem ér, ahhoz képest a wizardok mit tudnak..
elitehun
ha meghalsz már elveszi nem? am jelzi alul ha megy? ( ahol a többi buffot is szokta)
Csak nem te is így jártál?
Mindennap eszembe jut hogy jó lenne beszerezni egy példányt,aztán mindennap felnézek ide és hálát adok a sorsnak ,hogy nincs rá 15000 Ft-om <#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Aki megunta a sok macerát":-D :
diablo 3 battlenet accot vennék. Ajánlatokat pmben pls.

BaLeeX
Na akinek kihívás kell Hell-en úgy látom megtalálja. Még nagyon az elején vagyok de folyamatosan borulok a kis elite packoktól...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Már írtam, de már unom a sok macerát.
Valaki írta lenteb, hogy mi ez a sok hiszti vagy mi.
Hát, amikort az embernek csak 1-2 órája van kikapcsolódni, kiad érte nagycsomó pénzt, oszt kikapcsolódás helyet csak a macerát kapja, akkor elmegy a kedve az egésztõl.
Tegnap este egy jo humoru komaval toltuk, es act 4ben a Mallet Lord-ot ugy nevezte, hogy Birodalmi Lepegeto( SW). Ezt akkor marha viccesnek talaltam, es most hogy megint ott vagyok, ahanyszor latom, hat ramjon a kacagas.<#zavart1>
Irjál megint a csodáltos supportnak elõbb utóbb csak jó lesz.

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Hát blizzardnak ez elég rossz PR hogy már megjelentek a hacker gyökerek.

Vhogy ugy érzem ha bejön a rendes fizetõs AH akkor még több ilyen eset lesz.
I
gazán megtehetnék hogy egy képernyõ billentyüzetet tegyenek be véletlen betükkel és akkor nemkéne authenticator meg sms protect meg okostelefon, de ugye ez mind mind pénz a Blizzard kasszájába, emiatt tisztelem az Ázsiai játékfejlesztöket ott mindig probálják orvosolni kisebb nagyobb sikerrel ezeket.

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Hát nemtudom végül is, hogy akkor most tényleg feltörték az enyémet, mindenesetre nem tudok belépni, ezáltal elvesztettem a hozzáférésemet a battleneten fellelhetõ összes játéktól.
Mivel a Diabló 3 singlehez is kell a bejentkezés, akkor attól is.
Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy pontosan hogy mennek ezek a feltörések?
Például elõfordulhat az, hogy elvesztem a hozzáférésem a saját játékomhoz véglegesen?
Vagy ha single-ben játszom, akkor is megtörténhet?
Na mi van mar, act4 hell-en ha meghalok, ott mar elveszi a Nephalem buffot? Ez uj.
És nem vagyok hajlandó mégegyszer kiadni érte 15000Ft-ot. Kétszer nem fizetek.
Már lejjeb leírtam, hogy a tuti biztosan jó battle.net accountomba nem tudok belépni. Pedig biztosan jó adatokat adtam meg vagy 20-szor is. Írtam a Battle.net nek, erre küldtek egy használhatatlan password reset-es linket.
ToCsEk
találtam egy Blacksmith Plant ezt hogy tudom oda adni a kovácsnak? vagy hogy kell beaktiválni?

már rá jöttem<#idiota>

ez a titkos pálya staffja ha valakit érdekel

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Carmang
Ööö... ezt kifejtenéd bõvebben?
Lesz egyébként warez ebbõl? 😄DDD

Carmang
A fegyó sebzése a skillek alapja.

Na vazze megvettem a játékot, s lehet, hogy csak warezzel fogok tudni játszani? <#gun>
O maga a hiba, nem az amit csinal, reszemrol inkabb farmolok tovabb, kar errol vitazni...
pisztácia
Elective mód...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

setuh
Okes megint nem szoltam,mindent be lehet allitani latom 😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Laza
Csak itthonról lépkedtem be, viszont hol az asztaliról, hol csak a laptopról (AH) ... akkor ezért lehetett.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lehet h noob kérdésem lesz, nézzétek el, de vmire nem jöttem rá! WD-al nyomom, és ugye ott a skilleket használom támadásban - jelen esetben a pókokat dobálom az elején -, mi értelme van a kezemben lévõ fegyvernek? Függ attól a támadásom értéke, vagy közelharcban azt használja?
setuh
Nem szoltam 😄.Ez igy nagyon durva most jottem ra,hogy lehet ilyet,miert nincs ez automatikusan bepipalva optionsba...es miert nem tudtak jatekon belulre is kiirni a skillek dmg-et mint az oldalukon...

Fpocok
Lehet. Sõt. Bármelyik 6 skillt ki lehet választani, kategóriától függetlenül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

És mi azzal a baj, hogy megtalálja a hibákat? Legalább hamar ki lesznek javítva, és nem akkor lesz bazdmegezés, amikor ellened használják(mondjuk pvpben).

Muti a levelet.
setuh

Na, most meg kaptam egy hibás linket a Battle.net-tõl.
Krisztiam
szerintetek mennyit adhattak el eddig a Diablo 3-ból?
több milliót már biztos... nem?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

setuh
Hogy tudsz ket primaryt hasznalni?

Nem az a lenyeg, irtam hogy en baromira nem is azt a buildet hasznalom, amugy wowzok mnt tudok, es ott is ujabban havonta atirjak a skilleket/talenteket, megszoktam.
De mekkora nyomorek kell legyen valaki szellemileg hogy allandon ezen lovaogljon, hogy milyen exploitok vannak kozkedvelt jatekokban es o persze a tudomany neveben mindig megtalalja...
Gondolom az enyémet.
pisztácia
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs semmi különbség a nehézségi szintek között? ugyan azok a mobok, elvétve 1-el több sárga vagy kék csoport, és ugye minden mob erõsebb stb...
Anni titan quest-be az volt a jó, hogy legendary szinten volt egy csomó boss, ami normalon epice en bent se volt...
Minden mob szinte ugyan ott van...:S így meg full monoton lesz a game... nightmare-en act 3 felénél járok és kezdem unni a game-et..:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Pretorian
Ebben is van valami, de attól még ezek az exploitok ott vannak a játékban, és ez csak egy a sok közül. Lesz még sok ilyen, de ez csak a játék jelenlegi kiegyensúlyozatlanságát illusztrálja.
Az hogy a Blizzard megoldóképlete abból áll hogy ezek után lenullázza a skillt, az inkább az õ szegénységi bizonyítványuk szerintem.
Valahogy meg kéne találni a középutat, végül is errõl szólna a balance.
Ha nincs kihívás, elveszik az érdeklõdés.
Lehet akármilyen fasza builded, sosem lehetsz akkora hogy kihívás nélkül szaladj végig a játékon. Nem vezetne sehova.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Most komolyan ilyen apró change zavar?
Gondolom a quickeninges gyakorlatilag halhatatlansággal semmi gond, ami még mindíg benne van a játékban.

j0nNyKa
Lost referencia, egyelõre nem ismert, hogy lenne bármi értelme, ha kigyûjtöd

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
No, a karim megvan... hálistennek.

Þór vígi þessi rúnar

BaLeeX
Van egy ilyen az inventorymba: The black rock ledger: Page 23
és nem lehet eladni. Ez mi a szösz?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit