Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7k+ Nightmarre??? Hmmm az elég kemény...

tegnap óta kidob 3006-os hibával, az istenért se tudok belépni 😞 tud valaki tanácsot adni mit csináljak ? (most nincs szerver azért nem tudok mielõtt még valaki ezt mondaná 😊
20k+
7k+

😊

NM végére illetve Hell fokozaton mekkora átlag DPS-el illetve HP-val kell rendelkezni hogy ne szívjon az ember?

ZsZso
Így viszont beigazolódott, hogy teljesen mind1 mivel véded az accod. Authenticatoros ügyfelek is szophatnak. Pff.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
"Ha checkpointot kaptunk, akkor leszopom magam...."

Ez mit jelent? Illetve miért probléma? <#whatever>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ez,de kemény😄😄

wtb gold. állandó ésszerû áron adó embereket keresek. esetleg farmereket akiknek nincs d3 keyre pénzük. pmben adok elérhetõséget.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nálam volt már párszor, hogy 20-30 archi hiányzott a játék indításkor, és játék alatt megkaptam újra a már megvolt archit.

sz4bolcs
Ezt nem hiszem el xDDDDD Hell Diablo irtás közben leáll a szerver.
És pont ahogy megöltük ugye elkezd visszaszámolni 15 másodpercrõl, mielõtt visszadob fõmenûbe és nem lehet átugorni, a szerver meg akkor írta ki hogy 5 másodpercen belül leáll, amikor a menüig már csak 10 másodperc volt hátra.
Ha checkpointot kaptunk, akkor leszopom magam....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hi.
létezik az,h a vasárnapi server leállásnál/újraindulásnál az achivementeket rosszúl adta vissza.
most act 2-ben vok,de act 1-ben a skelton kinget nem öltem meg normal nehézségen!(nincs meg a pont)
meg a chatedral küldetést se csináltam meg!vmi investigation az achi. neve(itt sincs pont)
más tapasztalt ilyet?
miért nem hasznaltok Dyeokat...a ronda sisakokat at lehet szinezni pikk pakk invisiblere kb... meg egy csomo jó szín is van... nem értem....

cataflam02
diablo hc karakterekkel hellen
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNOu9lQ-bLI

One more story

Fyrex
mindenképp kiemelném, hogy ez azért egy nagyon leegyszerûsített példa, és hogy "The current theory is that somehow" !

továbbá ha tényleg valami hasonló történik, akkor valaki a blizz-nél egy hatalmas biztonságtechnikai hibát védett, mert ez nem mehetne ilyen """egyszerûen""", mint ahogy ÁLLÍTÓLAG (továbbra is hangsúlyozom) történik

Avanti Crociati!

j0nNyKa
hu ez kurvajo leiras, koszi
viszont ha igazak a benne leirtak, akkor nagyon-nagyon vakarom a fejem: manapsag azert egy RSA algoritmus mar nem egy tul nagy varazslat... hogy az istenbe nem sikerult levedeni ezeket a bizonyos session id-ket? fura ez, kivancsi lennek, hogy tenyleg igy tortent-e

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nesze nekem, desecrator+vampiric+molten+jailer.
Fyrex
It's pretty simple. When you first log in, there's an exchange between the server and your client:

Server: Hi, who are you?
Client: My username is Fred, and my password is IAmGod.
Server: Ok, that checks out. Hi Fred. To avoid having this conversation again, you can just identify yourself by the identifier PinkPony next time.
Client: Thanks!
Client: Hey, server, this is PinkPony, can you show me my characters?
Server: Sure, here they are ....

In this case, 'PinkPony' is what's called a session identifier. It's used to avoid having to resend the username/password combo every time your machine talks to the server (which is really, really often, possibly on the order of multiple times per second). The current theory is that somehow, session identifiers are being exposed when you enter a public game, so that people with nefarious intent can see them, and start using them pretending to be you:

NefariousDude: Hey, server, this is PinkPony, drop all my lootz on the floor bitch!
Server: Sure, done!

Session ids are usually more complicated than 'PinkPony' but not by much. Often they're a set of 128-1024 letters and/or numbers, either randomly generated (UUIDs) or derived from some input (hashed). Under the session spoofing theory, if true, you're extremely vulnerable if you play a public game, since your session id can be sniffed. But even if you aren't, it's possible to just throw things that look like session ids at the server and hope you've accidentally managed to come up with the session id of someone in a private game.

Avanti Crociati!

Hellen nem egy vampiric affixes elitet megoldotam es templar followert hasznaltam vegig. A tankolasbol nem healelodik annyit vissza mint amennyit a mereg/tuzbol, raadasul ha stunolja a barbar akkor megszakad a slef healje es nyomod bele a dps-t ezerrel, mondom Hellen ez meg jo moka, most az elobb szenvedtem le az elso infernos championt, vampiric+nightmarish+fast+horde. GG, keves ide 46k hp es 4 k armor, dps meg csak meglenne de a tobbi...
Jujj nagyon béna 😄DD

Get a life!

Aradebil2
igen csak ha nem lehet kiteolni(fast) akkor tankolnia kell vminek (templar vagy garg),abból meg healelõdik😄

Aradebil2
Psy inferno barb act2 boss solo, milyen hülyén néz ki a polearmos autoattack barbnál😄

Mydgard
Kosz a tippet.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ne allj bele a meregtocsaba, abbol healelodik vissza. Ugyanez ha plague helyett molten, a vampiric mindig abbol healeli magat vissza amivel teged sebez.
Miutan raerzel, Hellen teljes mindegy milyen affix legyen helyed kiteolni azt jonapot. De itt infernon most zavar tamadt az eroben, egyelore nem talalom a megoldast, az a vacak helyzet, hogy nem engedhetem hogy megussenek, az meg nonszensz igy most.
Mydgard
Ma NM Act 4-en, ketten (2 barbi) nem birtnunk leverni 1 db plagued + vambiric keket, szerintem valami nem oke... :o)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

AntiHero
Egyik gagyibb mint a másik..talán az utolsó néz ki valahogyMonk tier Sets

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Aradebil2
egyébként csak nekem tûnik úgy hogy a life link önmagában tök szar monster affix? inkább nekem segít,mint a monstáknak. mondjuk egy lifelink+vampiric+extra healthet megnéznék😄D (+ehhez egy sebzõ infernon, arcane/mortar😄)

jazzy
Molten + Fire chains + Vampiric + Arcane enchanted agrees 😊 Rögtön quitoltam 😊
Aradebil2
szerintem tiszta megaman😄

CalebJoe
ez inkább arab vagy török harcost idéz fõleg fejfedõ bõnadrág meg a kard ezért furcsa hogy keverték egy szerzetessel
Hanyas szintû cuccokat érdemes craftolni? csak 60 körüli?

akkor topaz vagy mittudomén minekhivják d2-ben a dobozzal lehetett összerakni asszem kösz!
Mar vagy 6x atfestettem a karimat mert a felesegem mindig megnezte es ha nem tetszett neki a pancel sajat szine, akkor nem volt mese, szinezni kelett.
Aradebil2
act2 közepétõl tudod a jewelernél (egyébként nincs gyémánt a gameban😊)

Aradebil2
vanishing dye a neve azt hiszem

valaki meg tudná mondani hogy össze lehet e illeszteni a kicsi gyémántokat és ha igen akkor hogyan lécci valaki
PiszkosFred
Van ilyen opcio? Basszus, tenyleg neki kellene egyszer ulni es elolvasni minden "szakirodalmat". Azt lattam, hogy vannak ilyen szinezo dye izek, de azt hittem ez csak szinez, nem tuntet el.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az komoly 😄

Aradebil2
mai leggecibb kombó: fast plague vampiric... kb 25 perc volt mire lenyomtam. plague/molten+vampiric kb lehetetlen ha van templarod vagy valami tankod, folyamatosan visszatölti magát, kiteolni meg nem lehetett mert fast volt😄 persze nem dobott lószart se😄
kiv vagyok végig tudom-e úgy vinni soloban hellt is hogy nem esik legendary😄

padawan 😊

Ha már volt róla szó akkor elnézést !

Ha valaki ki akarja próbálni, akkor vagy kér vagy vesz guest passt pld innen http://www.offgamers.com/diablo/d3/diablo-3-cd-key-c-4143-5166-5167.ogm /hiába US engedte az Eu szervert kiválasztani./

Szerintem 2 Eur-t megér megnézni, hogy milyen lett. Miután beregisztráltad a kulcsot töltheted a Blizzard-tól a klienst. Ha a 8GB-ból lejött 2GB, már játszhatsz is, a Skeleton King-ig. Ez kb 3 óra volt demon hunterrel. A többi karit is ki fogom próbálni.

Ami furcsa számomra itthon 15000 kb 50 Euro a dobozos verzió /éppen kifogyott a legtöbb helyen/ a Blizzard 60-ért adja a digitális verziót, ami csak 1 kulcs, sem adathordozót, de dobozt, se szállítást nem igényel, csak 1 generátort meg 1 szervert. Szerintem a digitális verziónak ezek miatt olcsóbbnak kellene lennie, vagy ez esetleg késõbb lesz igaz, ha lecseng az újdonság ereje.
AntiHero
Pont ezt írtam.. Monk-nál irtó "gagyi kínai" hatású cuccok vannak :/

CalebJoe
amilyen jók a conceptek ahhoz képest elég szar lett a végtermék ruhák terén<#shakehead>
AntiHero
A tied még néz ki valahogy 😄 Enyém mint valami úszó világbajnok, ezzel az úszósapkával..

Hegi90
Próbálkozik rajtam kívül valaki Crit-es barbbal? Mik a tapasztalatok?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem az a lenyeg, hogy neked mukodjon a kari, azaz legyen sebzesed, legyen vedelmed, jojjon jol a spirit. Az attack speed semmit se er ha egy pofont nem tudsz haritani, mert pont nem volt ra spirit. Amig a sajat megitelesed szerint jol haladsz elore, addig a karid rendben van, tokmindegy ki mit mond.
elitehun
fasza, akkor egész jó vagyok 40-es szinten az 1.9-el 😄
setuh
Igy kozelrol ezek a karakterek,olyanok mint egy ingyenes azsiai mmo-ba<#pardon1>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

berlinboy6329
2.36 v 2.55 nem tom, 59 WD.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Eleg gagyi nekem, 1,8as,de eddig jo volt, most infernon van hajajajj, az elobb kicsit elbambultam es kozonseges instamob azt mondta nekem hogy paff a buvos sarkany...