Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nos.
Ez megvéd a jelszólopás ellen! HA hozzácsatolod az accodhoz, akkor minden belépésnél (vagy ip váltásnál) kér egy 6 számjegyû kódot amit a kütyü generál.

Viszon a Sesssion ID lopás ellen nem véd, mivel akkor már be vagy jelentkezve.

Þór vígi þessi rúnar

Ez az Authenticator tulajdonképpen micsoda ?
Azt értem ,hogy valamiféle védelem az account lopás ellen.
De ez miben jobb, mint semmi gyanus oldalra nem felmenni és vigyázni a jelszóra ?

És mi az a kütyü hozzá ?
Carlos
Hogy haladsz vele? Merre tartasz?

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Eddig is volt csak belépni nem lehetett <#idiota><#mf2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Van szeró😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Köszi, akkor ezt elnéztem.Majd újrarakáskor jobban figyelek.
Amúgy a Blacksmith zöld setek repcieit tanulod vagy dobják ?
Omlás
Amikor elfogadod az agreementet akkor tudod állíltani a telepítési könyvtárat is a telepítési ablak felsõ részében :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ha mindkét kézbe azonos DPS-û fegyvert teszek (Pl. DH, egykezes crossbow), a 2. fegyverrel alig nõ az össz sebzés. Ezen lehet javítani valamivel? Így nem sok értelme van az ilyen felszerelésnek. A 2. részben volt erre képesség.
Nekem ezt tetszik ,hgoy tuti lesz aki leüll éskiszmolgatja ,de ,hogy lesznek több mûködõ talentek is sz.tem!
Igen, erre gondoltam, köszönöm a segítséget.
Broafka
én is weapon masterthasználtam, aztán belezavarodtam a leírásba, azt hittem, hogy akkor ad ilyen dolgokat, ha ilyen párosításban használom a fegyvereket, aztán újraelolvastam, hogy csak attól függ, mi van a bal kezedben (jobban mondva, karakternek a jobb kezébe, de mivel szembe áll velünk öltöztetéskor, nekünk az bal oldal 😛 )
úgyhogy vissza fogom rakni

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
barbnál én is szeretem a revenge-t, de én most élettöltõs rúnával használom, jól jön amikor nagyon leakarnak szedni, bepörgök egy tömegbe és visszajön az összes élet szinte.
1, én stompot használom magamhozhúzós stunnal. Szerintem jobb mindenkit egy tömegbe zsúfolni és kiütni, mint közéjük ugrani és ellökni. Csapatban halál idegesítõ amikor ütsz valakit és ellökik onnan, te meg futhatsz utána, hogy megöld.
2, battle rage-et használok én is
3, call of ancients-t használok, de a groundos támadás is jó, csak lassan áll föl olyan "forróra", hogy leszedjen már mindenkit, de akkor gyorsan öl.
passzív egyenlõre: ruthless, berserker rage, bloodthirst (az utolsót most állítottam be, nem tudom, hogy mennyire használ még)
én is két kezesen nyomom
jah, és bal klikk nálam is fury csak élettöltõssel (halál után) bal klikk seizmic stunnal

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

TVelvet
Bocs az offért, de hátha tudtok segíteni:

Egyelõre csak a starterrel játszom és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet a telepítésnél megadni, hogy hová pakolja a játékot?Tegnap raktam fel, de én az Agreementek elfogadása után csak egy nagy Install gombot láttam, olyan opciót viszont nem, ahol választhatok a helyet illetõen.Be is tette szépen a C:\-re, ahol a rendszer van és amúgy is kevés a hely.Mellette meg ott figyel kihasználatlanul az 1 terás vinyóm...<#conf>
tarti19
Én is erre gondoltam, csak fel***, hogy 50% dmg csökkentéssel 20-30K hp között is megfekszem.··

WTB 1 jó képességû tank😄

Erre gondoltál?
http://ipon.hu/?searchthis=Authenticator&where=shop
j0nNyKa
keress magad mellé egy tankot, úgy menni fog

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

1: Leap knockbackkel
2: Furiois Charge cd csökkelntéssel
3: Battle Rage
4: Earthquake bossoknál amúgy Revenge (critet adó runeval)
bal: Frenzy gyorsfutással de ennél használhatod a healelést is!
jobb: Seismic Slam knockbackkal

Passive: Ruthless / Weapons MAster és Relentless

Lehet késõbb magasbb szinten cserélek ,de msot ezzel nagyon class!
VAn menekülés 2-is ami ráaádsul sebez és furyt is tölt van aoem ami szitne mindig megy és ment is van aoem ami tölt is és critet is add frenzy maitt gyorsan futok ki arebb tudok futni ha nem okés valami viszont a a battle rage maitt nagyokat ütök és a többi skillem is relentless maitt meg van dmg reduceom is
Hello!

Hol lehet venni Magyarországon Authenticator-hoz azt a kis kütyüt?
Én hell act1 vége felé Wizard: 20k hp 6000 damage 3ezer valamennyi armor D:

TVelvet
Hell-en 2h-val.
pisztácia
HELL-en?
Ám elég szép számok...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

TVelvet
Én most 55-s 4200 armor 12k damage, 36k hp, ezzel egész jól elvagyok. 😊
tarti19
Valaki letolta már solo Belialt infernon? Egyszerûen a p2 nem akarja a jót😞

pisztácia
Egyértelmûen shield+egykezes sword, axe kell a barbárnak.
NM-en potit se kell használni, bossoknál se... majd kiv leszek hell-re.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

j0nNyKa

TVelvet
mesélj. csupa fül vagyok 😊
ha valakit érdekel van egy jó setupom barbarra. Eddig duallal toltam vele 1 db ketkezessel meg nem próbáltam ,de azzal is kafa lehet!

pont ezt akartam kérdezni ,hogy ez oylan int a wownál ,hogy 11-12?
j0nNyKa
azt ígérik, igen

9-kor véget ér a karbantartás, nem ?
Fasza 😄

j0nNyKa
jobban, igen, mivel látványosan pumpálja fel az mf-edet

kemény? dehogy! go to AH és vegyél jó fegyvert

j0nNyKa
akkor te is beszállsz a petíciónkba, hogy délutánra / estére tegyék át hajnalról? már 3-an vagyunk, és folyamatosan gyarapszunk!!

Én a nephalem valolra vagyok kíváncsi tényleg jobban dob vele?

TVelvet
Ohh fuuuuuuccck.... Bazeg kajak hihetetlen, folyamat karbantartás van -.-
oneal1
😄😄😄

!Forza Ferrari!

oneal1
kb 50.000 xp és level 60... kiváncsi vagyok az infernora😄

!Forza Ferrari!

<#idiota>Kénytelen vagyok Törizni <#idiota>

Felig off.

Hat nemtom, en egy public jatekban nem voltam, de erdekes dolgok tortentek velem tegnap.

Ugyanaz az emailcimem battle.net-en is es xbox live-on is, es tegnap este valaki vett 8000 ms pontot es el is koltotte live-on, mindenfele kiegekre es kisebb live arcade jatekokra, olyat is vett, ami mar megvolt korabbrol. Paypal be volt regisztralva, ugyhogy elvileg annyi kellett hozza, hogy valahol ottmaradt a profilom, de k.rvara nem emlekszem olyasmire, hogy magammal vittem volna a profilt itthonrol, vagy barhol beleptem volna vele mashol, nem is hasznaltam az elmult honapokban. Ja, es persze a kodom se ugyanaz volt, de persze most megvaltoztattam mindenkettot, a security kerdeseket is, tettem fel authenticatort, meg beallitottam, hogy a live profil kerjen kodot mindig, stbstb

Erre ma reggel jott egy refund ms-tol, barmifele magyarazat nelkul, pedig meg nem is beszeltem veluk.

Dioban nem volt semmi gondom eddig, tegnap delutani ketszeri netszakadast kiveve, mikoris a routeremet ujra kellett inditani. Karaktereim koszonik szepen megvoltak rendben meg tegnap este (most epp nincs EU), kezdem azt gondolni, hogy nincs osszefugges, csak akkor is eleg fura...

Erdekes thread hasonlo temaban

Mas, lag gondok vs. dupla vezerlo es driverek: Potentially useful network data. (Intel NICs)

j0nNyKa
köcsögök, hajnalra teszik a karbantartást! 😄
szerintem írjunk valami petíciót, hogy tegyék át ezután délutánra / estére

Direkt fölkeltem korán, hogy meglépem az utolsó 2 és fél szintemet aztán tanulok...erre... nincsen szerver, hát elmehetnek a... oda 😊 amúgy jóreggelt

j0nNyKa
igen, HA igaz 😊
én továbbra is tartom, hogy ez így ilyen formában akkora tervezési hiba, amekkorát nem egy profi programozócsapat fog elkövetni
remélem, hogy ha megoldódtak ezek a dolgok, kapunk valamilyen hivatalos infót, hogy mi volt

Maak
Ilyen nekem is volt nm act2-ben vampiric pokkal...mondjuk az sarga volt es soloban voltam, levertem fel hp-ra es valami hihetetlen modon healelte magat vissza...valami nem ok <#idiota>

Ott panikoltam ts-en,hogy valaki joinoljon es segitsen mert megorulok...haver joinol es elkezd sirva rohogni, leven egy aprobb fajta pok volt megcsak nem is kozepes meretu 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

j0nNyKa
a fõmenüben a jobb oldali boxot nézegesd

Szép modern idõk. Csak akkor használhatod a tulajdonodat ha õk engedik...
Szerver karbantartás van, ha minden igaz.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Na talán megoldódtak a jelszó problémám. DE.
Engem error 3003-as hibával akadályozza a belépésem.