Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ad egy hatalmas adrenalin rush-t, ha sikerült, ennyi 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez azért kurva jó, hogy az ahba berakott cuccot nem listázza ki. És még csak újra rakni sem lehet amíg le nem telik a 2 nap, addigra meg már nem 2 millió lesz az eladási ára, hanem a fele...

PiszkosFred
Igy mar akkor ertem az atadas dolgot, koszonom. WoWban egyszeru volt, csak postazgatni kellett es oda-vissza valtani cuccok es arany kozott, es mar nem si volt nyoma. De itt nem ertettem, hogy... Ty.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carlos
Challenge!
Ennyi. Fel tudom-e törni.
Ez olyan, mintha megnéznéd a fail compilation-öket: át tudom-e ugrani bicóval azt a szakadékot és pofáraesik, stb.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Egy percig se aggodj emiatt, a Blizz meg milliokat akar lehuzni a jatekosokrol (bar en orommel adom a penzt nekik, amig ilyen jatekokat csinalnak, mint a sc-wow-d3, de ez szubjektiv velemeny), ezert aztan surgosen meg fogjak ezt oldani, HA TENYLEG LETEZIK EZ A SZITUACIO EGYALALTAN, ES NEM EGY UJABB "POSTABANK" PANIK VAN, MINT A 90-ES EVEKBEN 😊

Nyugalom, a hosszu elet ritka 😊

Carlos
Nekem is.
De fõleg azért, mert jómagam is járatos vagyok a securityban (CCNA Security) és hihetetlen számomra, hogy ekkora lámerséget elkövet egy akkora cég, mint a Blizzard.
A mi cégünknél is van etikus hacker és nem vagyunk blizzard.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
voltak olyan reportok is, hogy ismeretlen friendje lett a tagnak, miután feltörték
úgyhogy ja, hozzáférnek ahhoz is

Broafka
én amúgy nem értem ezeket az embereket. Számítógép zsenik! Egy csomó cégnél tudna dolgozni egy csomó pénzért, és õ arra költi az idejét, pénzét és tudását, hogy más emberek életét tönkre tegye, megnyomorítsa, stb... miért?

egyébként a vírus gyártókat sem értem, nekik az miért jó? nevét nem adhatja mellé, tehát hírnevet nem szerez vele, pénzt se kap belõle, akkor minek csinálják?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

j0nNyKa
ez jut eszembe rólad, csak rajtuk tudtam anno nevetni 😄

Carlos
ezt nem tudni. De sokan ismeretlen embereket találtak a friend listben miután feltörték õket, szóval szerintem akár ahhoz is hozzáférhetnek. De ez a legkisebb gond, mert ha törlik józsit havert akkor felveszed megint. De a 100K-dat és az über etheral megaslayer kardot nem kapod vissza.

Þór vígi þessi rúnar

Snomag
Hat ez szinte biztos, foleg az RMAH bevezetese elott :p

denevérember
Háát... Nekem elment teljesen a kedvem a játéktól 😞 Ezek hírek hallatán... Mi van ha ezt a csomag eltérítõs dolgot sose tudja kiküszöbölni a Bnet?! És miaz hogy D2 ben ilyen elõ sem fordult....? Annyira hihetetlen nekem ez az egész balhé

In space no one can hear you scream.

Carlos
Nem fogják beismerni. Annyit fogsz látni, hogy a következõ patch-ben a change log-ban ez lesz:
-Security issue solved
vagy
-Client side authentication issue solved

Þór vígi þessi rúnar

már megint ez mi a hóhér fasza?!!?? nem találom az itemem AHban, hajnalban még ott volt. szarakodik megint az AH?

mégis hogy a faszba képzelték így el a real money AH-t? jézus mária...

PiszkosFred
Ezt ertem, en csak az kerdezem, hogy ezzel nem csak a karaktert tudja modositani ingame, hanem a friend listet is?

Broafka
beszarás, tiszta Tony Starknak érezném magam 😄

Carlos
Be, de az sem segít mert itt NEM account/jelszó törésrõl van szó, hanem a csomagok (packet) amiket küld a géped eltérítésérõl.
Tipikus man in the middle támadás!

Þór vígi þessi rúnar

Snomag
Koszonom, ezzel teljesen tisztaba vagyok. De meg1x leirom,c sak azert kerdeztem h blue post volt e v nem, mert ezzel beismertek volna, hogy a hiba az o oldalukon van, nem a useren.

ZsZso
Igazat megvallva szerintem erre mi nem fogunk rájönni. Lehet, hogy a játék GUIját nem is nézi miközben lopkorászik. Majd esetleg valaki okos megírja az exploit pontos menetét, aztán kiderül.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

j0nNyKa
mármint egyelõre 😄

Broafka
akkor aggódnom kéne ezek szerint, ha már ovlt olyan hogy játék közben egyszer csak ledobott a battlenet, és logout-login után tudtam csak visszamenni?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Teszem fel fix IP -rõl játszok, belépésnél csak 1x kéri be az authenticator kódot, namárost, ha megszerzik az IP címem, akkor csak a jelszavat kell feltörni és fel is nyomták az accot.
Be lehet állítani valahol, hogy minden belépéskor authen. -el hitelesítsen ?

Az új fiókom: DevLupius

PiszkosFred
De hogy lep be? Publicban random pakolja a jatekosokat, csak akkor tud celzott game-be lepni, ha elotte friend listre rakja magat nalam, majd utana "join". Ezt is megoldja a session hackkel? Nem csak a targyakat tudja ugymond ledobatni, a konkret flistet es egyeb dolgokat is tudja modositani? Mert ha feltori a bnet accot oke, de a jelenlegi public game para nem a hagyomanyos account lopas, hanem session problema.

j0nNyKa
pici off, képzeljétek el, hogy ezzel a kütyüvel diabloztok 😊

Broafka
hát én inkább kockáztatok (egyenlõre meg még amúgyis túl kcisi vagyok, hogy hackereknek legyek érdekes) de egyedül játszani azért tényleg uncsi egy kicsit, bár nem annyira, mint D2-ben, ott singleben rettentõ uncsi volt, online meg nagyon addiktív. Itt viszont nincs túl sok értelme amúgy együtt játszani, mert annyival több xp-t valahogy nem ad (legalábbis én nem látom) ergo húzni a másikat nem nagyon lehet, és mivel átlagolódik (valaki azt mondta, én nem tudom) az MF így annyival jobb cuccot nem is lehet találni... sõt, nagyobb eséllyel találsz akkor egyedül jobb cuccokat

Carlos
A lényeg, hogy nem a felhasználó név/jelszó kerül ki, hanem a session ID. (amint az le is van írva).
Ezután eltéritik a routered által küldött csomagokat egy másik gépre (ilyenkor téged ledob a diablo szerver, mert nem jött meg a válasz a kérésre).
Tehát:

Server: kérlek küld el az azonosítódat (session ID) ami az 1.2.3.4 IP-hez tartozik mert anélkül nem tudsz beszélni a kováccsal
Géped: tessék
Server vár...vár...vár...
Server: az 1.2.3.4 rõl nem jött válasz, megszakadt a net Error xxxx kiküldve
Hacker gépe: 1.2.3.4-rõl a ez a csomag ment a szervernek, továbbküldés a szerver felé
Server: ááá köszi, beszélhetsz a kováccsal.
Hacker gépe: hehe...sütemény, józsi gyere, itt van 100k, dobom!
Hacker józsi: köszi, vittem.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Belép a karaktereddel egy olyan játékba ahol az Õ karaktere is jelen van. Kidobálja a cuccokat és felveszi a saját karijával. Problem solved! 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Broafka
ahh, utolsó percben meglett zall khul (vagy hogy hívják) feje 😄

PiszkosFred
Valami alapja van a dolognak, de az is ketsegtelen, hogy tul van parazva az egesz. En csak egy dolgot nem ertek. Hogy kerul at ez en penzem, cuccom az o karakterehez? Mert gondolom ez az ertelme. Csak akkor tud partyban invelni, ha flistre rakja a sajat "mule" karakterevel a hacker, vagy AHban kezd el buyoutolni szurke szarokra, amiket o rakott be? Vagy kihagyok valamit?

ZsZso
Szvsz most ezen a problémán dolgozik a teljes Diablo 3 stáb. Pár nap és javítva lesz.

Snomag
Bocs, de nem ertem, hogy ez miert jo hasonlat erre az esetre 😄.

Ha az uj ip megoldja, akkor azzal azt mondanak, hogy tenyleg session hijacking van. Hisz ha a userek jelszavat tudnak meg, akkor tokmind1 milyen iprol jon a login, amig nincs authenticator.

Csak ezert irtam amit elobb.

Carlos
akkor kérdéses.
Ha vannak haverok akikkel tudsz akkor igen, ha nincsenek, akkor nem.

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
Elrettentõ persze... Mindenesetre eddig én nem jutottam hozzá a játékhoz,egyik boltban sem kapható. Feltehetõleg a jövõ hét végén TALÁN... érkezik egy újabb szállítmány. De most hogy ennyi probléma van... érdemes szerintetek megvenni,ha én egy percet sem akarok szólóban játszani?

Carlos
Ha romlott a tej amit a boltban veszel akkor mit mond a néni? Nem azt, hogy romlott tejet vettél, hanem azt hogy nem raktad idõben a frigóba és amúgyis ott a szavatossági dátum, aszerint az jó.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valószínû kijavítják. DE!
Megbíznak-e ezután az emberek a public game-ekben? (szerintem nem).

Þór vígi þessi rúnar

valoszinuleg kamu az egesz d3 koruli para, meg a wowos idokben osszeloptak egy rakat accot amit most hasznalnak fel mert ebben komolyabb penz van az elejen.

Snomag
Az ok, csak mert ha blue irta volna akkor elismertek volna ezzel, hogy az o oldalukon van a hiba :p

denevérember
És ez a "veszély" nem lesz kiküszöbölve? Nehogymár ne mehessek másokkal játszani... Ezt a játékot baromira nem szólóra tervezték,nem vitatkozni akarok most,megértem hogy mi a probléma most... De hihetetlen hogy ennyi gond legyen a játék körül,épp hogy jók a szerverek,most meg jönnek a hackerek?!

Carlos
Nem. A lent linkelt egyik érdekes részlete. Úgy tûnik ,hogy egy Cisco-t tanult emberke írta, mert képben van a protokolokkal és a háttérrel ami megy a routerek és/vagy szerverek között.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem unalmas (nekem)
És igen. Amint publicba mész kockáztatsz!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
nem lehet javítani sehogy, mivel egyszer az egyikkel lõsz, egyszer a másikkal, nem adódnak össze
2 xbownak akkor lehet értelme, ha mindkettõnek jó a sebzése, és durva statok vannak rajtuk

Snomag
Ez blue postbol van? Csak kivancsisagbol

denevérember
De szólóba nem unalmas? A battlenetnek ez volt épp a lényege hogy sokan mentek egyszerre... És most ha rámész 1 publicba már veszélyben lehet az accountod?

ZsZso
Jajajaja!!!! Köszi!

Carlos
EZT HASZNOS MEGFOGADNI:

If you find your internet suddenly dropping out intermittently while playing diablo 3, restart the router as quickly as possible making sure it gets a new IP from your ISP. Also do not play anymore public matches. Games with trusted friends only!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Real Money Auction House

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
RMAH?

TVelvet
most kezdtem act 2-t.
Carlos
Tegnap lecseréltem a jelszavamat, amit csak pár év alatt lehetett volna feltörni egy olyanra, amit most 809.000 év feltörni. Plussz authenticator, sms védelem.
ÉS NEM MEGYEK PUBLIC PARTY-BA. Inkább szólózok. 😊

Azon gondolkoztam, hogy ezek után kicsit megrendült a bizalma sokaknak a RMAH-ban...Hogy állítja ezt vissza a Blizzard?
Mert hogy én a környékére se megyek egy darabig azis ziher!

Þór vígi þessi rúnar