Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
pont azért rakták ezt be,hogy ne respecelj újra minden cjamp pack után/boss elõtt, úgy kb semmi kihívás nem lenne egy atom build összerakásában

j0nNyKa
Unofficial patch notes, tehát lehet, hogy totál baromság:

Demon Hunters
- Smoke Screen duration decreased from 2 seconds to 1 second. Lingering Fog rune increases the duration of Smoke Screen to 2 seconds down from 3 seconds.

Monks
- <*> Amount of damage absorbed is now capped at the amount of healing provided by Mantra of Healing in the first 3 seconds after activation

Wizards
- <**> The Force Armor rune for Energy Armor is apparently not working at all causing most Wizards to get one shot (if that's incorrect, let me know).

This was also hotfixed onto the US servers within the past hour so I guess this was intended. Intended broken rune still doesn't seem right to me though so I'll leave it marked as a bug for now.

Inferno Nerf
- Apparently mobs in Act I & II have had their HP cut roughly by 50%. Bosses are unchanged from what I've seen so far.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
-Semmi, a legutóbbi checkpointhoz ugrik a kari és mehetsz megint és 10%-ot romlanak a tárgyaid
-Inkább eleinte hasznos, amúgy énis cleave-et használok de nem ezzel a rúnával.

Þór vígi þessi rúnar

tarti19
Nem para, késõbb többet fogsz halni, mint élni,a mikor 60-on sárga, kék pakkokra vadászol😊
Buildeknek pedig az a céljuk, hogy sok helyzetben is megállja a helyét a kellõ variálással.
Az vicc, hogy 60-on lekerül rólad a valor buff, ha spellt váltasz... ez egy öngól a Blizzardtól.

Hali! Még 1-2 kérdés:
- ha meghal a karakterem, mi történik (nem HC)? Nagyon para?
- nézegettem egy két build-et. Senki sem használ cleave-et az elsõ rúnával 80%-ot robban 8 yardon belül. Nekem nagyon bejött (lvl. 28). Vagy késõbb haszontalan lesz?
Nah Mobile authenticator élesítve 😊)

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Carlos
Kék:

We'd like to take a moment to address the recent reports that suggested that Battle.netŸ and DiabloŸ III may have been compromised.

MAY... lol...

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
na megvan a 60, jönne esetleg 3 ember leölni diót hellen?

!Forza Ferrari!

Omlás
troll on

A magyarul írás sem igazán megy <#idiota><#mf2><#banplz><#email>

troll off

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
No patch notes, steath nerfed.
It's back to 5min+ kittefests of elite packs 😄

heh, én eddig is ezt az 5min+ kitefest-et toltam, nekem semmi újdonság nem lesz 😄

kösz de az angolul olvasgatás nem nagyon megy <#eplus2>
tarti19
Akkor azok other opcióba tartoznak😛 természetesen késõbb kötelezõ lesz s gyûjtögesd majd a kavicsokat, mert a legjobbakat csak összeolvasztással tudod majd elérni.

Jonnyka: annyira azért nem op, de legalább egy ideig biztonságban érezted magad😄

j0nNyKa
veled még nagyon sok bajunk lesz, ugye? 😄D
btw ma kezdték el feltölteni hivatalos oldalra a basic guide-ot, olvasgasd

megmondaná valaki hogy a gyémántot rakhatom fegyverbe sisakba meg other a forditó azt dobta ki hogy más akkor rakhatom amuletbe vagy gyürübe is és akkor az otherhez irt tulajdonságot fogja kapni? lécci
j0nNyKa
lol, és ez... wtf, én ezt miért nem csináltam? 😄D
van 1-2 passzív, amivel lehet discipet regenerálni / gyorsabban visszanyerni / stb., az úgy elég opnak tûnik

PiszkosFred
Amikor gyozikenek diplomaja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tarti19
Nem, sérthetetlen voltál minden bejövõ dmg-re, mindegy milyen alapú...
igen cd-re vágtad eddig, cak ugye a discipline emg elég lassan regenerálódik, szóval nem lehet ész nélkül ellõni... 1-2 arany, kék pakkot viszont így ki lehetett nyírni...

tarti19
global cooldown. Anynit tesz ki, hogy mikor elnyomsz egy spellt, azt egy bizonyos ideig (gcd) nem tudod újra elynomni.

j0nNyKa
azt az armorját, amivel még infernon is kb halhatatlan - várjuk hivatalos notes-t mindenesetre, mert ezek mind ilyen el-elcsípett infók

j0nNyKa
20+ sec hogy jött ki? spamelted egymás után a smoke screeneket?
másik: ha aládbasztak poisont / tüzet, vagy mellédbasztak egy arcane sugarat, ugyanúgy sebzõdtél smoke-ban is, ugye?

Voyager5
Wizardon mit nerfeltek?
tarti19
Nem láttam még a notest, de látom, hogy a gcd több lett, szóval még távolabb került a Belial inferno kill:d Sebaj, ott a barbár(nõõõõõõi, nagy csecsekkel)

Carlos: nincs vele baj, élvezetes, akció dús, pörgõs játékmenetet lehet vele lekarikázni, viszont ez az egyik legnagyobb mentõje a dh-nak, ugyanis eltûnsz s addig sebezhetetlen vagy, de támadni tudsz. Most pedig gcd miatt 1 secet várnod kell, ergo a bent maradok mindenben s 20+ másodpercig sérthetlen vagyok témának itt vége.

Mikor lesz a diablo 3-nak warez topikja?
mi az a gcd?: D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
tán a smoke screen-t nerfelték, és emiatt van most hiszti, de rohadjak meg, hivatalos patch notes-t én sem találok
wizard szintén nerf, monk buff

Broafka
hol lehet kapni infókat, hogy min ügyködnek éppen? hogy miért áll a szerver, és mikor indul újra? (nem a server statusra vagyok kíváncsi, hanem hivatalos infót amit a blizzard tesz ki)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

j0nNyKa
linket tudsz dobni a patch notes-ról?

Carlos
Ok, ezt most nem értem...nincs DH-m, de az lett volna a következõ.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Ok mar csak ilyenek 😊 Egyik kezzel simogat, masik kezzel ut. Most pofanvertek teged, de holnap majd simogatnak. Konnyen dumalok, tudom, de az mmo-jukban eltoltottem/tok 8 ev alatt voltam en mar OP class ugyanugy, mint raiden epp' hogy megturt kolonc, egy-egy peccs utan.

Broafka
ezek nagyon gagyik, ilyenekre sose reagálok, egyébként én adatlopós vírusokra gondoltam, a trójai az? én nem tudtam, volt párszor trójaim, de nem tûntek el adatok. Még jelzett is a vírusírtó, hogy trójaim van. Állt ha nagyon kiírthatatlan inkább újrateszem a windowst, gyorsabb

Broafka
hát szerver újraindítás után majd kiderül, hogy meglesznek e még a karaktereim...

Carlos
Huhúúú... méghogy nem kap be magánszemély trójait...
huhúúú... ez bátor kijelentés. A cégeknél durva tûzfalak virusirtók vannak, mert õk meg tudják fizetni a "profi" virusvédelmet.
Azért, mert úgy gondolod nincs a gépeden trójai nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg nincs...

De tessék, itt a másik kedvenc módszer:

Tisztelt felhasználó, úgy értesültünk, hogy valami gond van a WoW / Diablo / Starcraft accountoddal. Légyszi a megadott linken lépj be és azonosítsd magad.

Köszi,
Blizzard Entertainment

Þór vígi þessi rúnar

tarti19
Köszi Blizzard, gcd felé húzták a legjobb mentõjét a Dh-nak, ezek után imádkozhatsz, hogy ne találjanak el vagy meghaltál...
Ennyit a csodálatos játékról.

j0nNyKa
ha igazak a reportok, kis szintûek és nagy szintûek egyaránt lopás áldozatai lettek
igazából amikor ez az egész beindult (pár napja), akkor még nem nagyon voltak 60as karakterek

Bocsánat az Off -ért <#worship>
<#banplz>

Az új fiókom: DevLupius

A vírusok feladata a káosz, bénítás, lassítás, de még irtható formátumban hogy az antivírus szoftver megfékezze 😊
A többi már adathalász malware, spyware stb.. azok lopnak.
5 év az elévülés ugye ? 😊 Talán mesélek....

Broafka
számít az? ha épp abban a fél órában jön be a hacker akkor oylan mind1, nem?

Broafka
hát ha én egy olyan oldalt nézek... amit mindenki szokott 😄 és ott kapok egy vírust, ami tönkreteszi a gépemet, nem hiszem, hogy bárki bármilyen adatot ellopna róla (a lentebb említett romboló vírusok ezek) én ezeket nem értem.

Vannak adatlpopó vírusok, de azokat nem kap be nagyon magán személy, inkább cégek, de azoknak van "értelme" de szimplán heccbõl csak romboló vírust csinálni? tök felfoghatatlan

Sheltem
Nem tudom...Én nem azt mondom, hogy nem játszok, de kevesebbet fogok játszani amíg ez a mizéria nem tisztázódik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ZsZso
Akkor elvileg nem. Csak ne nyisd meg a publikum elõtt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

PiszkosFred
Isten ments, attol en meg nyugodtan jatszom estenkent. Minden "hazugsagnak" a fele igaz, tartja a mondas, azert jobb tisztaban lenni a dolgokkal. Remiteni kb annyira remit, mint a majak szerinti vilagvege. De fenntartasaim azert persze vannak, meglatjuk mi lesz. (bar gondolom, hogy a celcsoport jelen esetben inkabb a hellen-infernon jatszok, hiszen feltetelezve naluk vannak komolyabb osszegek, nem a csoringer lvl10-es normalos monkoknal)

És, ha az ember csak solo-ban játszik, akkor is van veszély az account-ra nézve?
j0nNyKa
a vírus ugyanez a kategória
kihívás, és adrenalin, elégedettség, ha sikerült
és persze ha már ott vagy, akkor adatlopás, stb.

Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt én sem. Amúgy meg a virusírás legtöbbször arra megy ki, hogy egy késõbbi támadásnál felhasználhassák a géped zombiként.
Avagy ellopják a bankkártya adataidat, jelszavaidat.

Ha észrevetted mostanában már nincsenek "romboló" vírusok annyian, mint annó a 90-es években. Inkább a malware-k és trójaiak a jellemzõk.

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
inkább fordítva, nem? 😊
elképzelhetõ, de szerintem ez megint az összeesküvéselmélet gyártók újabb kreálmánya

A vírusírókat a vírusirtógyártók szponzorálják. //Ez nyílt titok.

Broafka
igen, de akkor úgy vagyok vele, hogy: feltörtem! király, nah újabbat törjünk fel (bizonyítottam magamnak, de nem lopom el a cuccát, csak örülök magamnak, hogy mekkora királyság vagyok)
de gondolom csábító a dolog ha már bent van az ember, és akkor úgy gondolja, hogy legyen is már haszna. De a víruscsinálókat akkor sem értem

j0nNyKa
azért készpénznek ne vedd, ez is ugyanolyan random fórumhiszti, mint a többi, de végülis... elképzelhetõ, ki tudja?!

skinnyman
Jaja.
De fõleg nem is erre gondolok, hanem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahogy felvezetik az egész csatát. Voltak rá ugye enyhe utalások hogy valami gyanûs azzal a kis uralkodó gyerekkel, aztán bemegy a karaktered és elõhúzza a szöget a zsákból és Belial-nak szólítja. Az pedig ahogy válaszol, a hangja fokozatosan átváltozik szörnnyé ilyen baljós zene közben, epic 😊

Regards,