Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Pedig vagyunk, elunk es virulunk 😄 szöszö szöszö <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Omlás
Soha a büdös életben nem arról szolt a DIABLO, hogy pár hét alatt fulloztad a a kraktered kapjatok már a fejetekhez ...
Amúgy meg annak mi értelme lenne, hogy max 1 hónap alatt maxolod a karaktert és farmolod unalomig inferno-t ? :] Ott halna meg az egész game ha ez ilyen formában mûködne.

Pont ez a baj legtöbb esetben, hogy megy a rinya ha nem tudnak egyszerûen "gyorsan" karaktert öltöztetni a playerek .... ezért jutott oda a wow-is ahova.... nagyon remélem itt nem ez lesz....

Aki türelmetlen annak üzenem KERESSEN MÁSIK JÁTÉKOT!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
mármint egyelõre 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

R4VII
Mibe hogy RMAH elindítás elõtt egy nappal patchet fognak kiadni az AH hoz meg Securityhez 😄 legalábbis remélem mert ha nem adnak akkor senki nem fogja ilyen biztonság meg bugok mellett használni...

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Egoraptor
Kb, viszont egyenlõre még elég overpriced minden,
Legalábbis EU piacon, USA AH sokkal jobb.

Omlás
Hell végén Act 3-4-ben már eshet inferno dropp... errõl is volt már szó nem is egyszer..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

biztos vagyok benne, hogy act4-es eliteket 1-et sem vertek le! 😄 mert azok sokkal nehezebbek mint a bossok.Már hellen se egyszerû...de biztos vok benne, hogy egy elitet se öltek infen

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sziasztok! meglehet most venni a játékot normális áron Budapesten? /Media markt? Tesco?/

Omlás
Ne zavarjon, hogy igazából nem a bossok jelentik a kihívást hanem a random packok :] ez nem wow ez diablo...... nem a bossokat fogod farmolni második meg sokadik killre már semmi értelmeset nem dob csak a lore miatt vannak a bossok.

j0nNyKa
hell végén farmolsz pénzt, és nekiállsz masszívan AHzni, ennél jobbat most nagyon nem tudsz tenni

8))))
PiszkosFred
Persze, de a casual resze a jatekosoknak, akik napi 1-2 orat, esetleg 1-2 questlinet csinalnak meg be se tettek a labukat infernora. A hc profik mar inferno diablot oltek 4 napra, a nem hc, de jo jatekosok meg most oltozkodnek es kinlodnak az inferno packokon, a tobbiek meg most kezdik vagy probalgatjak a classokat.

Ha igaz a nerf, akkor az a sima mobokra vonatkozik csak, amiert annyira nem kar, bar en is azt kernem a Blizztol, hogy hagyja meg az infernot szopatosra, legyen mar vegre kihivas valamiben, verje szet az ember az egeret ha ugy adodik mergeben. Aki nem birja idegekkel, annak ott a hell 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

egyébként õ volt az, 61h 30m
2. oldalon vannak képek

How much can you take,before you snap?

Egoraptor
De akkor hol farmolod ki Inferno-hoz szükséges cuccot ami Infernon esik?

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

tarti19
Nana, azért aki infernozik az tudja, hogy a mezei mob is 1 ütésbõl hazavág.
Ráadásul ez csak nem hivatalosan is act 1-2.

Egoraptor
WD erõs, jó dps, túlélése meg ugyan olyan mint a
lenerfelt Wizardnak, 1 ütés.<#eplus2>

Omlás
Inferno lényege pont az volt, hogy ne legyen farmolgatva pár hónapon belül...

Mondjuk jelenleg is maximum SC karakterrel farmolják szal annyira azért nem parázok a nehézségtõl :] Majd ha HC karival farmolgatják Infernót 1 hónapon belül akkor lesznek gondok 😄

PiszkosFred
Tegnapi paryban 3 WD mellett voltam en Monkkal, egy-egy nagyobb trashpack eseteben olyan tomegnyomort tudtak produkalni a sok idezett es dobalt szarsagaikkal, hogy a vegen ugy dontottem, bossig vagy rare/champig en csak porszivozok, csak azokat a mobokat lattam, akik esetleg eljottek "hozzam" egy pofonert 😊 Szoval vannak, neha egy is sok egy partyban, nem hogy harom.

haj emrt megölnek mdienkti ? 8))
antgecc
Nabaszki... ezt nem tudom hogy hoztam össze 😄DDD sry, de a lényeg átment gondolom 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
hopp télleg... ehh... 😄

Þór vígi þessi rúnar

khm, 4 nap alatt, összesen 60 óra volt az két hét

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
Foleg, hogy csak egy hete van kinn a jatek 😊

Aradebil2
4nap/70óra(!!!) az a két hét

Carlos
milyen két héttel?
4 nappal!

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Lehet, hogy nem "értelmes végigjátszás", de akkor is leverték kb 2 héttel a megjelenés után leverték inferno Diablot. Ami sztem gáz, mert ennél durvábbra ígérte a Blizzard.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sz4bolcs
Szoktak lenni. Olyankor csak annyit hallasz a játékból, hogy 'szöszö szöszö' <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egoraptor
Kipucolni? Esélytelen. Annyit csináltak hogy
végigrohantak a köztes tartalmakon, kihagyták elit pakkokat,
normal mobokat, leölték bossokat és ennyi.

Nem nevezném értelmes végigjátszásnak.

PiszkosFred
Ezt a 2 kezes bownal is van tegez, de dualwield 1hand xbownal nincs dolgot sose ertettem en sem, de ezek szerint egy bug volt, ahogy azt sejteni lehetett.

Én azon csodálkozom ,hogy lvl 40 vagyok toltam már csomót multiban és egyetlen egy WD-vel nem találkoztam 8) Pedig nem tudom elhinni ,hogy nem lenne erõs
antgecc
Már van klán, aki kipucolta infernot. Szted?

j0nNyKa
elit pakkokról nincs szó, csak a simákról, de mondom, ez is csak a userek meglátása, lehet, hogy tök hülyeség

antgecc
Nagyon remélem h fake, leginkább az inferno része.

Remélem nem fogja azt csinálni a Blizz, amit wownál is csinál, hogy minden égbe-világba nerfel. Nagy csalódás volna.

Egoraptor
Az a vicces hogy hónapok múlva se fogja normálisan
farmolni senki Infernon eliteket. Miért? Mert ahhoz
ki kell elõbb farmolni tõlük a jobb geart.

És ha az megvan akkor is 3 ütés tank class.<#eplus2>

Így marad a chest farming, meg elit ölése teleport mellett.
Ami kibaszott unalmas mind a kettõ mellesleg...
no de majd írnak rá botot, vagy lehet van is már. Mind1.

GG Blizzard

Aradebil2
pedig nekem van igazam sztem😄 0 hp-t alatt azt értem hogy alap (5-6 k),minél kisebb a hp-d,annál kevesebbet sérülhetsz egyszerre--> 1-2k-t, azt meg visszaregeneled alapból 1s alatt+ +hp/hittel félig halhatatlan vagy, így lett lesolozva inferno elõször

j0nNyKa
bnet fórum különbözõ topicjaiban, guglizz rá, hogy diablo iii patch notes, és állítsd be, hogy az utóbbi 24 óra találatait mutassa

DE ne már... én szenvedni akarok.. remélem nem nerfelik.. pont az a lényege, hogy vért hugyozz az elit pakkoknál

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

j0nNyKa
hát, ezt azok a userek írják (többen is), akik most éppen játszanak.. :\
de igen, várjuk meg a hivatalosat (arra pl kíváncsi leszek, hogy hogyan fog szerepelni a hivatalos patch notes-ban a wizard nerf, ami ugye most annyi, hogy ELKÚRTÁK a rúnáit 😄)

sz4bolcs
hol olvasod ezeket az infókat a patch tartalmáról?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Omlás
Kíváncsi leszek az official patch notes-re ha abban is szerepelni fog az inferno nerf megjelenés után 1 héttel az atom fail lesz :S....

j0nNyKa
Bug Fixes
- You can no longer equip a 2 handed weapon whilst having another weapon/off hand equipped.
- Resplendent chest farming bug/exploit has been fixed. (21/05 hotfix)

Szerintem mind ketten tévedünk..már nem is emlékszem😄 srry

Aradebil2
mert a force armornak pont akkor van értelme ha 0 hp-d van

mert elvileg mar el az a stealth nerf, vagyis most eppen semmit se er az a runa 😊

De egyébként... a wizardnak a force armorja így is úgy is lpikulát se ér.. nem nagyon veszem észre ,hogy lassabban menne le a 21k hp-m tõle..

j0nNyKa
They nerfed Inferno?! LOL WTF?! "It will take months to complete" "Oh wait.. You can't complete it in a week without blatently abusing exploits...? NERF!"

😄D

botyika
barbárral mire érdemes gyúrni? tegnap mentem át nighmarre, és kezd elpuhulni az izombarbim 😊 raktam sokat life regenre de rájöttem hogy inkább másra kellett volna 😊
aha..na mer az a smoke screen aztán ultimate skill volt... 😄😄😄😄 következõ patchben lehet még fegyvert használni majd?vagy blokkolva lesz.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hegi90
bejön a crites barb?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S