Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Hogy lehet a chatbe szobákhoz csatlakozni?
Magyar chat szoba van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PiszkosFred
Nem lehet kikapcsoltania p2p-t a download optionsban?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carlos
Jé, TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Kapcsold ki a downloaderben a p2p-t.
j0nNyKa
én eddig egyetlen plan dropot találtam, az egy szettes csuka plan-je volt
nem túl gyakori dropok...
bár az is igaz, hogy konkrétan szet dropot még nem láttam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fenrir
A klienst le lehet tölteni valami olyan helyrõl ami nem p2p alapú? Mert a downloader-en jelenleg többet töltök fel mint le, még 1%-ot sem értem el :\

Torrentként meg nincs seedere isohunt-on.

A halál csupán a kezdet...

elitehun
page of blacksmith, de mondom hogy ez nem az. ez vmi más.
Carlos
azok kellenek majd a fejlesztéshez és a kreáláshoz. Page of Jewelery vagy Page of Craftsman vagymi a nevük.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
szóval kommersz loot. Csodás.

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
én találtam, de nem hiszem hogy plan mert nem könyvecske csak egy ilyen papir. elõször azt hittem az ékszerésznek kell de látam hogy nem rakja azok közé. a nevére most igy hirtelen nem emlékszem.
Fpocok
Totál random.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Akkor én kérdezek lámát.
Hogy / hol / mikor esnek plan-ek?
Én még egyet sem láttam. (hell, act 3).

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
jaaa, tévedtem. most már értem 😄
tehát ha konkrétan ezt a sisakot zúzom szét akkor ennyi az esélye a cuccoknak 😊
Smuge
Ennyi, részémrõl lezártnak tekintem a vitát.

elitehun
ééértem. de gondolom ha legendary-t darálok be akkor 100% hogy fog esni olyan cucc? vagy akkor is 0.1%?
Fpocok
Ja jó, nem szóltam, sry...

Aradebil2
az csak azt mutatja h salvage-nél melyik alapanyagnak mennyi az eséje hogy "kiessen" belõle

Fpocok
Az nem hozzávaló. Az azt jelenti, hogy disenchant után mennyi esély, hogy mit dob ki a gép.

elitehun
a hozzávalók között mi az a %-os cucc?
oneal1
Exolted sovereign helm
ezt próbálta már valaki megcsinálni?

megéri?😊

találtam tegnap egy ilyen plant...

!Forza Ferrari!

DonZorro
Srácok a Wizzardnál a jégsugarat senki sem használja? Miért nem?

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Bocs, mellé, AntiHero-nak szántam.
Sheltem
Srácok buta kérdés.

Valahol van lista, hogy a unique monstereken / championokon lévõ tulajdonságok pontosan mit csinálnak és hány másodpercig?

Ilyenekre gondolok tudjátok, mint Jailor, teleporter stbstb...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
boff

Én mostanában ezt használom. A 35%-os pajzsnak sincs sok értelme ha folyamatosan ütnek 2 ütés vagy 3 ütés majdnem mindegy. Patch után amúgy is használhatatlan lesz majd. A familiart sem szeretem túlzottan a mimic klónok is sebeznek 10%-ot és a tõlem függetlenül használják a spelleket is mint pl a wave of force vagy a lighting orb (ezekre is hat a stun passive). Eddig mûködött a dolog, de ha tényleg nem elég egy 500-600 dpses fegyver akkor lehet le kellene küzdenem az AH iránti ellenszenvemet és több millióért venni egy jobbat... esni úgy néz ki nem fog. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Omlás
Azért maradjunk annyiban, hogy a "nem lehet" az inkább legyen "nincs türelme/ideje" a lehetõség adott mindenkinek AH a könnyebb út a farmolás a rögösebb kinek mi a megfelelõ opció azt játékosa válogatja ezen nehogy egymásnak essetek már 😄.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nagyon jóóóó! 😊

Nagy hambi, nagy üdcsi, és az ajándék...<#nevetes1>
wedge31
Nekem nincs bajom az AH-val de nem használtam és valszeg csak infernon fogom mert ugy nincs meg az a élmény, hogy várom milyen loot-ot kapok a monsztáktól.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem egyáltalán nem élményromboló az AH.Tökre bejön, mint egy nagy piactér kész..igaz, hogy aki használja az a solo játékot rövidíti meg avval, hogy "elõrehaladottabb" overgear cuccokat vásárol..én csak hell végén meg infernon nézegettem AH-t am, de teljesen jó..így nem tart 10 percig szopni a zombival 😄 akinek van ideje erre az egyébként nyugodtan csinálja.Másrészrõl tényleg majdnem ugyanaz inferno mintha normálon 2dps-es fegyóval tolnád nakedbe.
Örültem volna azért, ha valami változatosságot csempésznek infernoba az itemeken kívül..más színû szörnyek esetleg 1 - 2 új monsta.1-2 rejtett helyszín ilyesmi.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

AntiHero
Most vettem AH-ba <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

oneal1
nincs valakinek elpasszolni való nagy damage-s kardja?

700-800 dam kéne kb

thx

!Forza Ferrari!

Carlos
mi ebben az élményromboló?

Valakinek élmény az, hogy kimegy és fát fényképez.
Valakinek élmény, hogy magas hídról ugrál lefelé.
Valakinek élmény, hogy szopik HardCore-ban.
Valakinek élmény, hogy megveszi AH-ban a kardot 5K-ért használja 1 óráig, majd eladja 10K-ért.

Þór vígi þessi rúnar

setuh
Az is elmenyrombolo,mikor belepsz egy pubba es mindenki jobban birja mint te a harcokat mert sokkal jobb cuccai vannak,amit ah nelkul nem lehet elerni.Ha mar igy lett megcsinalva akkor en nem fogom megtartoztatni magam,megha en is jobban orultem volna ha tobbet er a sajat lootod...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Akkor fogok röhögni a lenyúlókon, ha a hiba javítás után full reset lesz minden karinak minden accounton, hogy megmaradjon az esélyegyenlõség 😊 És mindenki kezdi szépen elölrõl 😊

Smuge
Pont errõl beszélünk, hogy mennyire élményromboló. De ha valakinek ez bejön csinálja, nekem nincs bajom vele ne értsd félre.

Carlos
Én meg pár japán "masszõrlányt"...

Þór vígi þessi rúnar

byzhouse
Guest passt szívesen elfogadok bárkitõl 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

j0nNyKa
nem az elejétõl, 60-on.. 😊
60-ig kb értelmetlen az AH

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Miért? Mert neki az a jó?

Erre mondhatná azt, hogy elég illúzióromboló, hogy neked szõke barátnõd van. Szerintem a vörösek a jók.
Neki ez a jó neked az.
Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Igen ezt gondoltam ,hogy viszonylag jól kivan balanceolva a dolog és pont ezek miatt a csapatjátékra is építeni kell. Sokat nem tudok hozzátenni mivel szinte csak most kezdtem a játékot (lvl.11 Monkom van) viszont elég illúzióromboló ha már az elejétõl AH-ból öltözködsz fel.

Carlos
wizardnak meg wd-nek jó lehet a sok +int miatt.

Þór vígi þessi rúnar

BEAST
Komolyan mintha nem ugyan azzal a játékkal játszanánk. 😊 Eleinte én is arcane lassításra építettem, kb az összes eddigi nehézségen, de infernon a lassítás ellenére teleporttal, esetleg klónokkal és knockback/stunnal is simán lefutnak, vagy rámugranak/teleportálnak/magukra rántanak. Rejtély számomra, hogy élheted túl ilyesmik nélkül... és fõleg hogy hogyan hagyod le az üldözõidet.

Magic missile helyett már inkább a lighting orbot használom, messzebre ér és több célpontot sebez, így arcane orbra sincs már szükség. Helyette blizzardot használok. Az Ancient familiart próbáltam korábban de mintha csak fizikai támadásokat védene ki.

Szóval nem tudom. Lehet maradok egy ideig még a hell farmolgatásnál amíg meg nem unom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
nálam ez a favorit. blizzardot sajnálom de a bossfight valorral fontosabb (amihez elengedhetetlen a hidra) a többi pedig alap skill nálam

a nerf nekem is betett, kénytelen leszek act1en össze farmolni pár vital-os cuccot mert elég nagy a nehézségbeli differencia act1-és act2 között, aztán meglátjuk mi lesz..

"..hogy fél órányi kergetõzés után talán leverek egy inferno elite csapatot"

8k kb. semmire nem elég, még akkor sem ha úgy kite-olsz mint egy isten, jön az enrage (pár perc) oszt annyi..

Omlás
Nem baj az ha az átlag playernek 1 év lenne az sem lenne gond inferno legyen inferno oszt kész 😄

j0nNyKa : én special nem is használom az AH-t mert baromi élményromboló számomra 😊 ami esik meg craft aztán kész. Majd ha eljutok Hell végére addig úgysem megyek infernora amíg nem érzem hogy hell már "easy" :] de lehetm, hogy akkor is befigyel majd az "onehit" akkor majd újra tábla 😄 bár addig még párszor eldobom a karaktert valószínûleg <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ehh mit droppolt nekem...

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Carlos
Valaki kereste:
Item Affixes

Þór vígi þessi rúnar

Akronomus
Simán csak lepakolom a Venom Hydrát ami kb szétkap mindent, néha lövök egyet-egyet, és kész, a többi meg futkározás. Simán halnak a mobok Act1-be, champion meg elita pack-oknál meg max 1 kill esetleg, ha épp szarul jön ki a futás.

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

Akronomus
Wizardoknak egy kis tipp Inferno-ra, én is most váltottam erre, és a Butchert összecsomagoltam 1-sõ próbálkozásra 2 perces acsival.

Wizard Build

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

Van valahol valami értelmes item prefix/suffix lista?

Snomag
tapoljal jobban Beast 😄

Egoraptor
Igen és most már csak magas HP-vel mûködik a pajzs is.
Különben Venom Hydra + Blizzad + rohangálás.
Ezt szokták tolni stream-en.