Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar chat szoba van?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem túl gyakori dropok...
bár az is igaz, hogy konkrétan szet dropot még nem láttam
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Torrentként meg nincs seedere isohunt-on.
A halál csupán a kezdet...
Þór vígi þessi rúnar
Hogy / hol / mikor esnek plan-ek?
Én még egyet sem láttam. (hell, act 3).
Þór vígi þessi rúnar
tehát ha konkrétan ezt a sisakot zúzom szét akkor ennyi az esélye a cuccoknak 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
ezt próbálta már valaki megcsinálni?
megéri?😊
találtam tegnap egy ilyen plant...
!Forza Ferrari!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Valahol van lista, hogy a unique monstereken / championokon lévõ tulajdonságok pontosan mit csinálnak és hány másodpercig?
Ilyenekre gondolok tudjátok, mint Jailor, teleporter stbstb...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én mostanában ezt használom. A 35%-os pajzsnak sincs sok értelme ha folyamatosan ütnek 2 ütés vagy 3 ütés majdnem mindegy. Patch után amúgy is használhatatlan lesz majd. A familiart sem szeretem túlzottan a mimic klónok is sebeznek 10%-ot és a tõlem függetlenül használják a spelleket is mint pl a wave of force vagy a lighting orb (ezekre is hat a stun passive). Eddig mûködött a dolog, de ha tényleg nem elég egy 500-600 dpses fegyver akkor lehet le kellene küzdenem az AH iránti ellenszenvemet és több millióért venni egy jobbat... esni úgy néz ki nem fog. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nagy hambi, nagy üdcsi, és az ajándék...<#nevetes1>#nevetes1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Örültem volna azért, ha valami változatosságot csempésznek infernoba az itemeken kívül..más színû szörnyek esetleg 1 - 2 új monsta.1-2 rejtett helyszín ilyesmi.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Valakinek élmény az, hogy kimegy és fát fényképez.
Valakinek élmény, hogy magas hídról ugrál lefelé.
Valakinek élmény, hogy szopik HardCore-ban.
Valakinek élmény, hogy megveszi AH-ban a kardot 5K-ért használja 1 óráig, majd eladja 10K-ért.
Þór vígi þessi rúnar
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
60-ig kb értelmetlen az AH
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Erre mondhatná azt, hogy elég illúzióromboló, hogy neked szõke barátnõd van. Szerintem a vörösek a jók.
Neki ez a jó neked az.
Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Magic missile helyett már inkább a lighting orbot használom, messzebre ér és több célpontot sebez, így arcane orbra sincs már szükség. Helyette blizzardot használok. Az Ancient familiart próbáltam korábban de mintha csak fizikai támadásokat védene ki.
Szóval nem tudom. Lehet maradok egy ideig még a hell farmolgatásnál amíg meg nem unom. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a nerf nekem is betett, kénytelen leszek act1en össze farmolni pár vital-os cuccot mert elég nagy a nehézségbeli differencia act1-és act2 között, aztán meglátjuk mi lesz..
"..hogy fél órányi kergetõzés után talán leverek egy inferno elite csapatot"
8k kb. semmire nem elég, még akkor sem ha úgy kite-olsz mint egy isten, jön az enrage (pár perc) oszt annyi..
j0nNyKa : én special nem is használom az AH-t mert baromi élményromboló számomra 😊 ami esik meg craft aztán kész. Majd ha eljutok Hell végére addig úgysem megyek infernora amíg nem érzem hogy hell már "easy" :] de lehetm, hogy akkor is befigyel majd az "onehit" akkor majd újra tábla 😄 bár addig még párszor eldobom a karaktert valószínûleg <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ehh mit droppolt nekem...
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Item Affixes
Þór vígi þessi rúnar
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Wizard Build
╯°□°)╯︵ ┻━┻