Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Csítelsz, hogy lvl66 vagy ? <#idiota>

Amúgy GZ <#taps><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fenrir
Az normális, hogy a torrent már másodjára áll le olyan hibával, hogy "Error: Az elem nem található"?

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Mármint 60. 😊

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Amig a Blizz nem nyilatkozik, addig mindez csak feltetelezes. 😊 Hogy megalapozott e vagy sem, kiderul, ha lesz hivatalos allaspont.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
szerinted mikor fogja azt mondani a blizzard, hogy:
"jaigen, kurvára elbasztuk a security kérdést, és akkora lyuk maradt a védelemben, amin egy traktor is átfér, persze, hogy szét lettetek rabolva"
?! 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AntiHero
Végre lvl 60! 53 óra 27 perc 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carlos
Aradebil2
ezek még mindig alaptalannak bizonyultak, legalábbis blizz szerint

Carlos
Szerintem (!!!) aki authenticator-os annak nem lopnak jelszót.

Eddig két támadás volt:
-Session ID lopás a public game-bõl, aminél mindegy, hogy milyen jelszavad van, milyen authenticator-od.
-A másik az SQL server törés aminél valószínû megszerezték az accok felhasználóneveit és jelszavait. Ezt kivédi az authenticator és a jelszóváltás.

Szóval. Akinek van authenticatora van és nem megy public game-be, az úgynézki biztonságban van. Legalábbis remélem...

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
buff: elõnyt adó bónuszok, pl: 2 percig több sebzés stb
és szerintem nem éri meg, úgyis fogsz szintet lépin
Omlás
Igen annyi hogy majd állítsd át a beállításoknál a régiót EU-ra ha problémázik.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sheltem
*Vagy butaság?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Amúgy arra gondoltam srácok, hogy amíg ez az accountlopásos mizériára lesz valami fix(már ha tudni fogunk róla) az egyetlen biztos védelem az lehet ha minden este amikor kilép az ember a játék végén jelszót változtat.

Nem tart 1 percnél tovább és nyugodtabban alszunk.

Vagy butaságot?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Érdemes XP-re gyúrni (extra xp-t adó cuccok)? Ugye ha szintet lépek, a monszták is a szintemnek megfelõen jönnek.
Már többször láttam emlegeti a fórumon a buff-ot. Mi ez? Köszi.
Demon Hunterrõl tudtok rosszat mondani ? Mennyire kezelhetõ a karakter, Pro-Kontra vélemények ?!

Get a life!

Carlos
abszolút nem. (mindeni arra költi a coin-t amire akarja (még mindig jobb, mintha kinaiak kiszedik belõle))
Csak átolvastam a hivatalos fórum crafting pár topikját...

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
ha én ilyet craftolnék nem igen akarnék megszabadulni tõle 😄
Sheltem
Látom megint kezded a craft témát <#banplz>

Carlos
Nem lehet, hogy valaki ezt kicraftolta 15 millióból és most próbál megszabadulni tõle hogy megérje?

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
fingom sincs XD
remélem nem 😄
Sheltem
Amúgy ez a fegyver ígyis kurvakomoly...

Sheltem
Nem 17% attack speed a maximum ? Vagy csak glovesnál?

elitehun
vagy inkább +20% as a level req helyett 😄
j0nNyKa
egyedül is jól bírja, és ha együtt játszunk ketten, vagy hárman, akkor is jól bírja

elitehun
nem csak a dps a lényeg 😄
am ja, lehet hogy olyan magasságokban tényleg drágábbak 😄
Sheltem
Még ha lenne rajta 15% attack speed a dexterity helyett...😊

Fenrir
Nekem csak Starter-em van, az jó ezzel a klienssel?

elitehun
nem létezik hogy több mint 30 szint elteltével nem találtál jobb cuccot
lehet nem vetted észre
Sheltem
Nem véletlen. Nagyon brutál sebzés. Nem is láttam még ilyet sárgában 1000 dps felett +50%al.

BEAST
Eddig nem így vettem észre, de ha látsz 800-1000 dps körüli egykezes fegyvert 1.4-1.6 atk speeddel nem 10-20 millióért akkor majd szólj. 😄 Jelenleg 600 dps alatt nem sok mindenre cserélném le a fegyveremet. Viszont alig 50-100 dpssel erõsebb fegyverek már százezreknél indulnak. Az igazán jók pedig millióknál.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egoraptor
Áhh, full overprices Eu AH. :[

AntiHero
csak 20.000.000 goldba kerül 😄DD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

berlinboy6329
WD is elég moslékos,infernó act1-en a dagadt zombi 1-shotol.24k HP-vel...

viszont találtam két egész tûrhetõ farmhelyet azt runolom.Lehet bepróbálom Hel act4-et is,ott a végén.

Hiába sebzek 11K-t,meg se érzik...Eltart egy darabig,mig megölök egy alapzombit.Nagyon gyatra cuccok esnek állandóan,annyira használhatatlanok,hogy AH-ból kellett tõrt vennem 150K-ért,amit kb 2 perc alatt elvittek 125-ért,mert épp ma találtam jobbat,viszont páncél meg gatya még mindig az a 26-os szintû van rajtam,amit még normalon találtam,mert egyszerûen nincs jobb...Még a mgas szintûek között sem.Ami meg igen,az kikúrt drága..nem is értem,hogy gondolják 10 milláért adni dolgokat.

mojot is most vettem egész baráti áron,meg is dobta 2500-zal a dmg-t,70K volt.De még így is gyalázat a sebzés.Bezzeg a barb 6500dmg-vel vígan elvan infernon.Láttam DH-t is 95K-val.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

elitehun
szerintem nem átugrál hanem terjed. rányomod egyre és a körülötte lévõkre is rámászik. miután meghalnak eltûnik
antgecc
Tudja esteleg vki a wd locust swarmja hogyan is ugrál másik targetre? Addig ugrál amíg van a közelben vki vagy csak 1x ugrik át?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Snomag
Ha az tenyleg by es nem to, akkor az azert nem rossz 😄

Majdnem, de melle. Szoval meele karinak marad a solozas miutan Ahbol kivasarolta a geart? Azigen, ez jatekdesign. Mert ha az emlitett kitarto monk haverod bejoinol hozzad, akkor mar felskalazodik a jatek annyira hogy mar neked se megy rangeden. Szoval meele karinak solo, csak elobb AH. En ertelek, de ne gondold hogy nem varialtam mar at 1000x a buildeket, forumokat. Hogy nez ki ugyanez ranged oldalrol? Ugy hogy rohogve farmolnak. Majd patch utan erdekesebb lesz, de a dh haverom pl pont smoke screen nelkul megy, szoval ot nem is izgatja a nerf.
Hajlok a beszelgetesre de ide nem eleg a mely levego, ekkora szopoag es meele exkluziv. Mit szolnal ahoz hogy rantsal fel hamar egy meelet 60ra es menj azzal infernon. Kivancsina varnam a velemenyed.
elitehun
dehogy, ki lehet fogni jó dolgokat, csak irjuk be hogy maximum mennyiért akarjuk buyout-olni, és igy nem is költünk többet mint szeretnénk 😊
BEAST
AHzz egy kicsit? 😊

Ez talán mûködött akkor amikor az elsõ napokban pár ezrekért raktak be emberek cuccokat, de mára már minden épkézláb item millióknál kezdõdik. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carlos
Nekem megérkezett ma a keményborítású fémkönyvjelzõs verzió. Már alig várom, hogy láthassam.

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Ezt másold a kliensbe url ként :
magnet:?xt=urn:btih:7JRG5RNRXEY7E5BFVVA5A736BINSAR7F

Diablo 3 - Bradygames Strategy Guide. Érdemes olvasgatni, rengeteg infó van benne, ~370 oldalas.
Carlos
Ez most jött szembe, hátha valakinek érdekes lehet:

"hello, i just want to warn you that in inferno life steal is nerfed by 80%"

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
nálunk a monk haver kitartó volt, vett egy pár itemet AH-n, kipróbált 352523 buildet, és simán lesolozta pl. inferno act1-et mindenféle problem nélkül
most ÉLVEZI a játékot
szerintem vegyél pár mély levegõt, AHzz kicsit, és nézz meg valami jó tankos buildet

oneal1
foggalmam sincs

!Forza Ferrari!

WaLL of text(cry) kovetkezik
3napja kinlodok monk-al infernon. Hellen minden megy minden letszammal es a legidiotabb skill oszeallitasokkal. Infernon az megy, hogy kikerulom a championoket es futok checkpointra hogy majd onnan futok tovabb. Bossok elkepesztoen konyebbek mint akarmilyen champion pack, de buff nelkul nem igazan dobnak jot.
Van a haver dh, akinek minden elismeresem, 27k hpval 31k damage es mar valahol Butcher elott jar. ELVEZI a jatekot, en meg KINLODOK meelebe. ahogy elottem mas is irta, meelenek 1 utes az mar tul sok. DH haver mondta, hogy tobb ismerose aki barbar vagy monk, feladta amikor lattak hogy o mar elso napon leolte Leoricot infernon es ujrakezdik valamilyen ranged karin.
KAPD BE BLIZZARD!! BAZD MEG A RANGED MANIADAT!
Fenrir
Hostname not found.

DHT engedélyezve van.

Omlás
Magnet linket másold a torrentkliensbe ;]
pl uTorrent torrent hozzáadása URL-bõl stb..

Omlás
Próbáld ezzel szerver viszi a torrentet:
DHT-t engedélyezd a kliensben.
Magnet link!

elitehun
rányomsz a kisgombra balra, asszem 3 pont van rajta vagy nem tom, és ott