Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy GZ <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A halál csupán a kezdet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"jaigen, kurvára elbasztuk a security kérdést, és akkora lyuk maradt a védelemben, amin egy traktor is átfér, persze, hogy szét lettetek rabolva"
?! 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Þór vígi þessi rúnar
Eddig két támadás volt:
-Session ID lopás a public game-bõl, aminél mindegy, hogy milyen jelszavad van, milyen authenticator-od.
-A másik az SQL server törés aminél valószínû megszerezték az accok felhasználóneveit és jelszavait. Ezt kivédi az authenticator és a jelszóváltás.
Szóval. Akinek van authenticatora van és nem megy public game-be, az úgynézki biztonságban van. Legalábbis remélem...
Þór vígi þessi rúnar
és szerintem nem éri meg, úgyis fogsz szintet lépin
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem tart 1 percnél tovább és nyugodtabban alszunk.
Vagy butaságot?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Már többször láttam emlegeti a fórumon a buff-ot. Mi ez? Köszi.
Get a life!
Csak átolvastam a hivatalos fórum crafting pár topikját...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
lehet nem vetted észre
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
viszont találtam két egész tûrhetõ farmhelyet azt runolom.Lehet bepróbálom Hel act4-et is,ott a végén.
Hiába sebzek 11K-t,meg se érzik...Eltart egy darabig,mig megölök egy alapzombit.Nagyon gyatra cuccok esnek állandóan,annyira használhatatlanok,hogy AH-ból kellett tõrt vennem 150K-ért,amit kb 2 perc alatt elvittek 125-ért,mert épp ma találtam jobbat,viszont páncél meg gatya még mindig az a 26-os szintû van rajtam,amit még normalon találtam,mert egyszerûen nincs jobb...Még a mgas szintûek között sem.Ami meg igen,az kikúrt drága..nem is értem,hogy gondolják 10 milláért adni dolgokat.
mojot is most vettem egész baráti áron,meg is dobta 2500-zal a dmg-t,70K volt.De még így is gyalázat a sebzés.Bezzeg a barb 6500dmg-vel vígan elvan infernon.Láttam DH-t is 95K-val.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Hajlok a beszelgetesre de ide nem eleg a mely levego, ekkora szopoag es meele exkluziv. Mit szolnal ahoz hogy rantsal fel hamar egy meelet 60ra es menj azzal infernon. Kivancsina varnam a velemenyed.
Ez talán mûködött akkor amikor az elsõ napokban pár ezrekért raktak be emberek cuccokat, de mára már minden épkézláb item millióknál kezdõdik. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Þór vígi þessi rúnar
magnet:?xt=urn:btih:7JRG5RNRXEY7E5BFVVA5A736BINSAR7F
"hello, i just want to warn you that in inferno life steal is nerfed by 80%"
Þór vígi þessi rúnar
most ÉLVEZI a játékot
szerintem vegyél pár mély levegõt, AHzz kicsit, és nézz meg valami jó tankos buildet
3napja kinlodok monk-al infernon. Hellen minden megy minden letszammal es a legidiotabb skill oszeallitasokkal. Infernon az megy, hogy kikerulom a championoket es futok checkpointra hogy majd onnan futok tovabb. Bossok elkepesztoen konyebbek mint akarmilyen champion pack, de buff nelkul nem igazan dobnak jot.
Van a haver dh, akinek minden elismeresem, 27k hpval 31k damage es mar valahol Butcher elott jar. ELVEZI a jatekot, en meg KINLODOK meelebe. ahogy elottem mas is irta, meelenek 1 utes az mar tul sok. DH haver mondta, hogy tobb ismerose aki barbar vagy monk, feladta amikor lattak hogy o mar elso napon leolte Leoricot infernon es ujrakezdik valamilyen ranged karin.
KAPD BE BLIZZARD!! BAZD MEG A RANGED MANIADAT!
pl uTorrent torrent hozzáadása URL-bõl stb..