Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, és kimaradt a life on hit stat. Az is odabasz rendesen.
Jóféle dropp (bár csak a kesztyû volt értelmes a maga módján):
És a 40K-s hammer amivel irtom a népet (gem-mel adták):
Þór vígi þessi rúnar
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem mondom hogy szar cuccom van, sõt. Kb. 400000 goldot költöttem el összesen kraftolásra, fejlesztésekre, gemekre, és vettem pár komolyabb cuccot AH-ban, ez utóbbiak elég jó áron voltak, szóval nem kerültek sokba. Még mindig a kraftolás az elsõdleges tevékenységem.
Nyilván ha egy szál f*szban szaladgálnék a mapon leverne az elsõ éti csiga is Act 3-ban, de ugye nem ettõl kell várni a kihívást, hanem inkább rá kell kényszeríteni a playert hogy agyaljon a builden és a gear-en, nem szabad hogy ennyire erõs legyen a kari szerintem.
Erre picit jobban rámehettek volna normalon is.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Dobd le a cuccod, és folytasd kék item-ekkel 😄
Anti: most latom csak h minden statod szinte full egal, direkt igy akartad, mert fölösleges, kb 2-t kell minden classnal nagyon huzni, nalad mind a 4 érték szinte egyforma 😊 ennek sztem márcsak logikusan de hátránya lehet, vagy nem ?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Amúgy meg Act 3-tól az a minimális kihívás is eltûnt normalon, a legtöbb enemy pár ütéstõl borul. Minibossok/bossok sem képesek komolyabban megsebezni. Azért egy picivel lehetett volna nehezebb a normal, mert a jelenlegi buildem még közel nem a teteje annak, amit ki lehet hozni a kariból normalon, szóval másoknak valószínûleg még könnyebben megy, mint nekem.
Remélem hamar a végére és kipróbálhatom a jelenlegi buildemet nightmare-en.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
most éppen a diablo ölõben vagyok, igaz elsõre meg is volt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Egyebkent amikor utoljara kerdeztuk itt forumon akkor act4 en tolta infernon.
Remélem jó szarok lesznek <#banplz>#banplz><#zavart1>#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
allres: 450 MAX!
armor: nem nagyon számít, 5k meglesz úgyis
Ezek után van pár fõbb stat:
hp/spirit spend (spirit stoneon, fisten/daibon), 3*30 a perfect(must have)
spirit regen/sec: 2,5 vagy 3 a max ugyanúgy az elõbbi cuccokon
attack speed: amennyit csak lehet (gloves, amu, ring, set gatya, van chest is, spirit stone, weapon)
dex/vit
crit chance/crit dmg
kb ebben a sorrendben
amugy meg az itemizációt ne keverd a skillekkel!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Black Mushroom — A Cathedral legelsõ szintjén egy szobában található meg (ritkán).
Wirt’s Cowbell — Act II árusa árulja 100,000 gold-ért.
Liquid Rainbow — Mysterious Cave-ben a Mysterious Chest-ben található, Act 2 Oázisában. Meg kell menteni egy öreg embert, aki kinyitja nekünk a ládát.
Gibbering Gemstone — Act 3, Caverns of Frost-ban random módon dobhatja Chiltara. Azon a helyen van ez a barlang, ahol az ostromgépekkel kell harcolni. Ha úgy értek a barlang végére, hogy nem találkoztok Chiltara-val, akkor elölrõl kell kezdenetek (random spawnol).
Leoric’s Shinbone — Leoric’s Manor kandallójában találhatjáható (ritkán).
Plan: Staff of Herding — Act 4-en Izual dobhatja random módon. A receptet Haedrig-nek kell megtanítani.
diablo3.hu
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Act I es act II mobok hp-jat akarjak 50%al levinni. Nem teljesen vilagos, hogy ez a nem elit mobokat jelenti csak, vagy a championokat is.