Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éppenhogy hell felett.....fõleg

Aradebil2
hellig maximum

esgerus
Ja, én is ettõl félek még ha így szopok is.
Elég lenne ,ha az elitek nem lennének ilyen õrültek. 😄
Frozen-Jailer-Arcane-Wallhack-Maphack...minden összejön egyszerre...

"gearelõdés, semmi nem számít, csak a main stat + vitality, és kész"

ez kurvára igaz...SJANOS:S😞(

Hol látod TBt diablozni? Mert YTcsatornáján nincs fent ilyesmi.

unknown nick
De akkor ne az infernot nerfeljék, a monkot v. egyéb karikat skilleket, rúnákat buffolják, vagy balanceolják a monstákat.

Remélem nem lesz eszement nagy nerf. Inferno legyen inferno, értelmét veszti a game, ha nem nehéz.

jolnéz ki a kiscsaj...megfogattatok amit mondtam h a sisakot "lefestitek" a fejéröl ?:ddd tegnap még asszem panaszkodtál/tok, h de milyen csunya már 😊
most már tényleg tuti...

esgerus
5500 körül szokott most lenni, de fél óránként nem jó kipengetni.

berlinboy6329
Fél nap javítani gyûjteni?mennyibe kerül?Nálam 3500 körül van minden a legrosszabb állapotból.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

esgerus
na igen, pont most akartam kérdeni ,hogy mit csináljak, ennyire béna lennék? inferno act2 felénél tovább egyszerûen már nem tudok/akarok menni, mert fél nap rámegy egy questre ,aztán fél nap, mire a zsetont összeszedem ,hogy kijavítsam a cuccokat..
Ráadásul még jó cuccot se találok, mert elit packokat nem tudunk kinyírni mindig.. :/

Carmang
Csávók, kérdésem lenne a titkos térképrõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hallottam, hogy van valami térkép itt is (mint a D2-ben a cow-level), és valami cucc kell hozzá, amit alkatrészekbõl kell összerakni.
Kérdésem: érdemes többször nekifutni egy nehézségi szintnek (mondjuk Normal), és szétfarmolni magam, hátha esnek az alkatrészek?
Mert úgy hallottam, hogy nehezebb szinten már csak upgrade-elni lehet a Normálom megszerzett cuccot. Ez mennyire igaz?

(lehetõleg minél kevesebb spoilerrel válaszoljatok, csak a basic dolgokat akarom tudni 😄 köszi)

nem 105 sec-kel csökkenti a cd-t, hanem 105 sec-re.

srácok valaki segítsen pl.

babárnak van a EARTHQUAKE SKILLje és van egy runaja ami azt adja ,hogy nulla furyert tudod eltolni és lecsökkenti a cd-jét 105 seccel azaz 15 secenkétn kellen etudnom tolni és nem! miért?
Te most ki is vagy? Menjel fel legyszi Bnet monk forumra es kezd el szamolni azokat a postokat ahol a monk is broken, monk build without boon, how to inferno meg hasonlok. Menozes? Az a build tartalmaz 1 skillt amitol mindent borit, ha te ezt nem fogtad fel akkor sajnallak. Igen nem esett le elsore , ebbe az iranyba keresgeltem en is napok ota de nem volt meg.
Megegyszer, nem en hirdetem az iget, gondoltam megosztom a leendo 60as monkokkal. ha neked nem tetszik akkor lapozhatsz batran. ja es legkozelebb ha neked valmai nem tetszik ne irkalj tobbes szamban legyel mar olyan bator felvalani egymagadba a velemenyed ne bujkal masok moge tobbes szamban.
@ berlinboy - nagy kerek nulla, az NV buff az 15%/stack es a kepen 5 stackon van.
De nem az volt az álláspontjuk , hogy akár mi lesz nem fognak nerfelni? ??? ezt most nem értem...

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

kár hogy muszáj patchelni

a sírás eredménye

KUNGEN 60-as HC kariját a szentlélek mentette meg egy MOLTEN-FROZEN-VAMPIRE elite pakktól😄

mucsácsó
Nyavajogtak a 13 évesek biztos, hogy túl nehéz...csicska idióták... 😊 Nem kötelezõ infernora menni, sõt...

berlinboy6329
AlapMF?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aha, értjük. Olvastál valahol valamit és most hírdeted az igét. Ráadásul menõzöl, hogy aki érti a karijához az úgyis tudja, stb. Aztán írod, hogy ha ezt 2 nappal azelõtt tudod, akkor bla-bla-bla. Ezek szerint olyan okaskodik, aki maga sem érti.
]
Elsore. Ennyit a gearrol.
berlinboy6329
ahahahaahaha....wd inferno act1.Hullanak az elite és champ packok,5 valor stack én vagyok a király!

Unburied pack,reflect damage..Hahaha küzdöttem már ilyennel,szarok vagytok!Gyerünk medvék!Bromromromormormomromrmm..Halál..Basszátok meg.Lehetetlen nagy HP-jú szörnyeket knyírni.Hamarabb döglök meg.Ha meg feltámadok,megint full HP-n vannak.Lehetetlen.Amúgy is fos cuccok estek 5 stack valor ide v oda.

Hol látszi a Nephalem buff? Mert írod, hogy 5x-ös buffod van...

van olyan ranged class aki hell act 1nél tart akárhol és lenne kedve összeállni egy monkkal? gyorsabb haladás érdekében

hogy megértsem a meleek sírását, amit eddig csak monkok felõl hallottam, indítottam tegnap egy monk altot, most öltem hellen SK-t, holnap nekivágok infernonak, kiváncsi leszek. ha pedig eljutottál 60ra és nem volt fogalmad mi a legjobb build inferno és addig sírtál, akkor az a te hibád és nem a classé.

nah úgylátom kezd TRENDY és MENÕ lenni a HC karizás😛 minden stream-en meg youtubeos csatornán HC runokat mutogatnak😛😊

Athene,Kungen,Totalbiscuit,ForceGaming stb stb😛

Szerintem se ertesz, mert a gearemen egy dekanyit nem valtoztattam de a speccet atraktam ugy ahogy a Bnet forumon postolta a csoka, azota 5x nephalem buffom van. Resi? minek? te komolyan hiszed hogy er az barmit is? nezd csak meg mit ir minden melett, meg az armor meg a defense meg minden melett(against oponent of the same level as you- gg) Infernon nincs az a gear amivel megengedheted hogy megussenek, de magyarazhatom ezt egy rangednek...
BEAST
Van egy wizard passive ami criticalok után 1 másodperccel csökkenti a spellek cooldownját. Más nem jut eszembe, gondolom szép crit chance statja lehet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jöhetne egy kemény harcos segíteni megölni ezt a nyomi diablot nighten, mert máér a tököm kivan hogy 1 órája csak próbálkozok
nem értelek amúgy. leírtam mi a nyitja inferno act2+hoz. barbárról és wdrõl tudom hogy mûködik ez a féle módszer. monk streamet nézte tegnap, volt ~650 resistje mindenhez (one with everything) és act2be bele sem tudott kezdeni, act1et farmolja. mint sokan mások

Mivel nekem nem volt aki megsugja, 3 napig szivtam. Most teszek egy nagy szivesseget a csokanak, aki kirakta hivatalos forumra is es ide linkelem Inferno Monk.Aki ert a karijahoz ra fog jonni mitol mukodik ez a build, nem hinni kel hanem kiprobalni, soloban enchantress follower charm, armom, disorient, focused mind. Ennyi kell hogy mukodjon a mnk soloba infernon.
Sracnak 20k hp!( le is trolloztak erte ),20k dmg van egy 811es daiboval, nekem nincs csak 12k dmg de mar igy is mukodik. Ugy hivjak a buildet hogy "melting specc". Miert nem talaltam ra 2 nappal korabban, akkor most nem lenne bennem gyomorideg ...
jönne valaki segíteni megölni a diablot nightmaren ? Már ott vagyok de nem nagyon megy egyedül
Aradebil2
az a wizard permanent freeze build az min alapul? mi csökkenti le a cd-jét?

Nembaj, megyek tovább a Monk-al abban még nem csalódtam. Most nightmaren vagyok sikerült normalon olyan cuccot összeszedni hogy alig érezni hogy nightmaren vagyok, ha meg healelõs mantrám van szinte észre sem vehetõ.

Get a life!

BEAST
Gondolom neked sincs túl sok hpd, regenre gyúrsz és élvezed a 35%os csodapajzsot különben ez kb csak hellig mûködhet. Bár akkor már astral helyett inkább prodigy és charged helyett is az arcane töltõ magic missile és úgy spammelheted az arcane orbokat ahogy akarod.
Viszont ez Infernon nem hinném, hogy összejönne. Hellig én is ilyesmit használtam arcane spamre meg lassításra építve, de infernon nem állhatsz meg spammelgetni mert agyonütnek.

Arról nem is beszélve, hogy a sok invu meg shielded elit ellen semmit sem ér az arcane orb, talán az utolsó runával, de akkor már spam nincs.
Erre jobb már a shock pulse piercing runával és ingyen spammelheted, ha hozzáadod a 8% stunos passzívot az is elég sûrûn bejöhet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Wizard Hell+Inferno build

Én ezt pakoltam magamnak össze, dps boost+armor boost telével+ kite skill... nem sûrûn halok 😄 + orb aoe mindent visz😄

Egoraptor
Jah, összes petje szar NM után.
Behal egész csorda 2-3 mp.

WD-nak a kutyái tényleg ilyne szarok ? Az elsõ bika rászalad, rögtön csontikirály utáni pályán erre 3-bõl 2meghal, az utolsó meg a következõ ütéstõl, és dobálhatom a pókokat mint az állat...

Get a life!

Aradebil2
korgoth,legjobb😄

HEHE jó a névválasztás!

kicsit OFF,de ez must see mindenkinek!

Ugy nezem kettonk kozul te vagy kicsit oszezavarodva, kattingassad szorgalmasan a linket amire valaszoltal, hatha osszeall. Egyebkent ha feltunt nem vagyok humorizalos kedvemben a temaval kapcsolatban, ne gyere azzal hogy viccelodni akartal.
Aradebil2
barb ötleteket lehet venni psy(psystarcraft) csatornáján, õ solozza infernot (is)

szerintem vagy nem értetted, vagy nem nekem címezted ezt most 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Egoraptor
új Wizard nerfbuild:

Herp

Freeze em all!

36-37 ig léptem szinten ezzel a farmolással, azt hiszem tovább állok 😄

Get a life!

Vegigsoloztam mindent es 3-4 emberes coopban is toltam mindent infernoig. Hell az egy nagy vicc, semmi nehezsege nem volt, mindent megoltem elsore, es farmoltam a championokat. Toltam 3-4 emberesbe is ahol jelentosen felskalazodik a nehezseg de jobbak a droppok is. Amit te nem ertettel meg a hozzaszolasomban hogy mekkora ugras tortenik infernon, Rangednek nem para az hogy a mob nem utheti meg, amelyik angedet utik az bena, de probald ki ugyanezt meelevel. Felre ne erts nem a mezei moboktol fosom osze magam, azokat most is vettem tizessevel, de probalj mar egy 4 affixes champin packra meele karival es gyere mond el hogy volt.
Aradebil2
hehe pont manornál vagyok hellen, nyomok is pár kört😄

aki nem mazo az rangeddel játszik 😄 persze, coopban lehet haladni a meelevel is hellen-infernon.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P