Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég lenne ,ha az elitek nem lennének ilyen õrültek. 😄
Frozen-Jailer-Arcane-Wallhack-Maphack...minden összejön egyszerre...
ez kurvára igaz...SJANOS:S😞(
Remélem nem lesz eszement nagy nerf. Inferno legyen inferno, értelmét veszti a game, ha nem nehéz.
most már tényleg tuti...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ráadásul még jó cuccot se találok, mert elit packokat nem tudunk kinyírni mindig.. :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hallottam, hogy van valami térkép itt is (mint a D2-ben a cow-level), és valami cucc kell hozzá, amit alkatrészekbõl kell összerakni.
Kérdésem: érdemes többször nekifutni egy nehézségi szintnek (mondjuk Normal), és szétfarmolni magam, hátha esnek az alkatrészek?
Mert úgy hallottam, hogy nehezebb szinten már csak upgrade-elni lehet a Normálom megszerzett cuccot. Ez mennyire igaz?
(lehetõleg minél kevesebb spoilerrel válaszoljatok, csak a basic dolgokat akarom tudni 😄 köszi)
babárnak van a EARTHQUAKE SKILLje és van egy runaja ami azt adja ,hogy nulla furyert tudod eltolni és lecsökkenti a cd-jét 105 seccel azaz 15 secenkétn kellen etudnom tolni és nem! miért?
Megegyszer, nem en hirdetem az iget, gondoltam megosztom a leendo 60as monkokkal. ha neked nem tetszik akkor lapozhatsz batran. ja es legkozelebb ha neked valmai nem tetszik ne irkalj tobbes szamban legyel mar olyan bator felvalani egymagadba a velemenyed ne bujkal masok moge tobbes szamban.
@ berlinboy - nagy kerek nulla, az NV buff az 15%/stack es a kepen 5 stackon van.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
]
Elsore. Ennyit a gearrol.
Unburied pack,reflect damage..Hahaha küzdöttem már ilyennel,szarok vagytok!Gyerünk medvék!Bromromromormormomromrmm..Halál..Basszátok meg.Lehetetlen nagy HP-jú szörnyeket knyírni.Hamarabb döglök meg.Ha meg feltámadok,megint full HP-n vannak.Lehetetlen.Amúgy is fos cuccok estek 5 stack valor ide v oda.
Athene,Kungen,Totalbiscuit,ForceGaming stb stb😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sracnak 20k hp!( le is trolloztak erte ),20k dmg van egy 811es daiboval, nekem nincs csak 12k dmg de mar igy is mukodik. Ugy hivjak a buildet hogy "melting specc". Miert nem talaltam ra 2 nappal korabban, akkor most nem lenne bennem gyomorideg ...
Get a life!
Viszont ez Infernon nem hinném, hogy összejönne. Hellig én is ilyesmit használtam arcane spamre meg lassításra építve, de infernon nem állhatsz meg spammelgetni mert agyonütnek.
Arról nem is beszélve, hogy a sok invu meg shielded elit ellen semmit sem ér az arcane orb, talán az utolsó runával, de akkor már spam nincs.
Erre jobb már a shock pulse piercing runával és ingyen spammelheted, ha hozzáadod a 8% stunos passzívot az is elég sûrûn bejöhet.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én ezt pakoltam magamnak össze, dps boost+armor boost telével+ kite skill... nem sûrûn halok 😄 + orb aoe mindent visz😄
Get a life!
kicsit OFF,de ez must see mindenkinek!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P