Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Írtam már pár napja SC módot ki kéne venné only HC nem lenne itt semmi gond <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

akkor te sem játszottál sokat diablokkal eddig, mivel ez a rendszer elég nagy visszalépés a d2 lod rendszeréhez képest. sokkal jobb volt a balansz a magic-rare-uniqe itemek között,sokkal jobban kidolgozott és használható affix rendszer volt

How much can you take,before you snap?

Omlás

Részemrõl is kiszálltam a témából mert értelme nincs reagálni...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

unknown nick
"Amúgy szerintem SC szerintem elõbb fog unalomba fulladni mint a HC. "

Szerintem is SC egy gigantikus rush oszt annyi.

yesname
Nincs semmi baj vele? LOL, szakad a plafon.
Vesd akkor össze a balancot, a lehetséges tulajdonságokat és extrákat, amiket egy-egy egyedi vagy set item, de akár rare item is adhat az elõd itemeivel. Ekkora visszalépést életemben nem játék sequelben.
Egész bnet fórum ettõl (is) forrong basszus.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Pretorian
Jah én kiszálltam, falra hányt borsó + Bakos értelmezõ és etimológiai szótár jutottak eszembe. <#idiota>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Omlás
Amúgy szerintem a többség akiknek az itemekkel van ilyen szinten baja tuti jó pár órát elepörgetett a wow-ba annál kevesebbet a diablo eddigi részeibe különben nem pörögne az random rendszeren :] nincs semmi baj se a random droppal se a farmolással se a random kraftal ez diablo nem wow ilyen egyszerû semmiben sem rosszabb mint az eddigi részekben..

Fyrex
gyerünk még, nyomassátok, van értelme <#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

yesname
Bocs, de éppenhogy neked alacsony az ingerküszöböd, mert nem érdekel, illetve nem növeli az élvezeti faktort nálad a változatosság. Sajnálni sem tudlak. (Én már harmadszorra fejbõl fújom mi merre van, szóval a hasonlóan jó emlékezetûeknek ez bizony nagyon gáz az elõdhöz képest.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Pretorian
Lehet hogy téged ez izgat, de akkor szerintem elég alacsony az ingerküszöböd. Ha megnézed közelebbrõl, ugyanazokat a textúrákat látod, ugyanazokkal a tereptárgyakkal, csak másfelé kanyarodik a map. Wow.
Nagy élmény lehet mindezt újra és újra felfedezni. 😊

Omlás
Akkor ne játssz vele <#idiota> komolyan én nem értem miért kell pörögni a nem random generált mappokon x napja :]

no offoense!

unknown nick
"wow után nekem nagyon lehangoló ez a sok használhatatlan random statokkal bíró fostekercs cucc. esnek a legendaryk is, de nagyrészük használhatatlan. nem értem én ezt, miért kellett így.... "

Diabloban ilyen jellegû a farmolás örök idõk óta. WoWban mindig(!) esik valami a bossból. Más kategória, én nem szeretnék wow lootot itt.

PiszkosFred
Nem tudhatod, a pvp rendszerrel johet ladder is, vagy hasonlo ranglista. Ismerve a Blizzardot, nem egy egyszeru "most mar megolheted a tobbieket" peccs lesz.

A random palyakhoz annyit, hogy majdnem minden foldalatti map randomgeneralt, csak a felszin 90%-a allando. De a fix felepitesu felszini zonakon is random minden loot targy, vagy monszter pakk, igy azert van valtozatossag. De teny, hogy nekem is hianyzott eleinte a random felszini helyszin, de mara mar siman jo igy is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

yesname
Gyakorlati haszna a random pályáknak hogyne lenne. Kurvára nem mindegy hogy már az unalomig isemrt, fejbõl fújt kanyarokat, beugrúkat, keresztezõdésket futod végig vagy újra és újra felfedezed a pályát. Rohadtul nem mindegy.

yesname
A skillrendszer az egyetlen jó változtatás benne sajnos.
Igaz, ettõl még élmény játszani vele és jó lett. De D2+LoD köröket ver rá itemizációban, ami valljuk be a legfontosabb benne a random pályákkal együtt. Utóbbi pedig szintén nincs, lehet mondani.
Ez a nem családosoknak készült pedig akkora baromság, hogy hihetetlen. Nem azt nézik, hogy mennyi idõd van játszani, leszarják. Két választása van az ilyen családosoknak: 1. ugyanúgy játszanak, de tovább tart "kijátszani" vagy 2. választanak más játékot, ami 1 óra alatt kipörgeti belõle a napi dolgokat.
Annak hogy családos, sokat dolgozik stb. valaki semmi köze ahhoz, hgoy egy játékot szórakoztatónak talál vagy sem.

zorrobomber
És akkor végre vége lesz a fórumokon sírásnak? Jó lenne.

Aradebil2
igen, csak d2ben ott volt egy rendszeres ladder reset. itt ilyen nem lesz sajnos( RMAH-sok biztos nem sajnálják) sztem nyár végére ki lesz maxolva a game a hc rétegnek

Pretorian
1. Volt valamilyen gyakorlati haszna a random mapoknak? Semmi. A hordók/ládák monszták a D2-ben is random lettek ledobálva, ugyanúgy ahogy a 3-ban is. Az meg hogy jobbra vagy balra mész a mapon...szerintem lényegtelen.

2. "Amikor mindne karakterbõl meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerõsebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak"
D2-ben akiket komolyabban érdekelt ez a dolog, azok felmentek a netre és lenézték a legjobb buildeket. Itt most annyi a különbség, hogy ha nem mûködik a builded, átpakolhatod a skilleket, lényegében idõt spórolsz, és nem kell a kukába dobnod a kimaxolt karakteredet csak mert mellényúltál.
Az itemekkel persze más volt a helyzet mert nem volt AH, de ment a farmolás rendesen attól még, szóval elõbb-utóbb azért mindenkinek kiesett a jó cucc. Itt ugye van AH, de mire annyi gempád lesz hogy megvedd a legjobb cumókat (ha nincs kedved/idõd/türelmed farmolni) az jó sok játékidõdbe lesz, ha majd beállnak az árak rendesen. Arról nem is beszélek, hogy a legjobb cuccok még nem estek ki.
Nézz csak körül pl. a gemeknél: radiant start nem is találsz még fent, de a kettõvel alatta lévõ kategóriában sem nagyon van még fent gem.
Igazán komoly rare cucc sincs sok fent, akinek ilyen esik az inkább megtartja. Várjuk ki a végét + amíg beállnak az árak.

setuh
Hat igen ezert is nem hivjak wow-nak.Ez csak neha egy kis kikapcsolodast nyujt, nem egy masik eletet 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Omlás
Pontosan én is így gondolom és ez a potenciál simán megvan a D3-ban nincs túlvariálva ez tény de elég szórakoztató stuff ahhoz, jó ideig le kössön idõsebbeket és fiatalokat is.

setuh
Hat vegulis igen😊.Amugy nekem a skillrendszerrel nincs bajom,tetszik nekem is ez a varialhatosag jatek kozben,kicsit tobb esz kell hozza,mint ,hogy d2-ben neztel mar kitapasztalt buildeket is csak arra mentel ra.Ami viszont engem is zavar az a nehezseg...normalon kb semmi kihivas nincs benne,nightmaren kb annyi mint d2 normaljaban,ami a harcokat illeti,de ami a kulonbozo questek megtalalasat illeti az megint rohadt egyszeru.Lehet,h en voltam a bena de emlekszek h d2-nel volt h kinlodtam keresgelni mi merre van es sokkal jobb volt mint igy,hogy kijelzi neked ha mar a kozelbe jarsz, meg kb el se tudod kerulni.

PiszkosFred
Minden jatek csak annyira szorakoztato, amennyire a jatekos akarja. Biztos, hogy alabbhagy a lendulet kesobb, es lesz olyan honap, hogy a kozelebe se nezek, de aztan megint megjon a kedv, es ujra nekikezd az ember. D2-t se nonstop jatszottak az emberek, hanem idorol-idore visszatertek (es toroltek a lejart szavatossagu karaktereiket).

Arról nem is beszélve, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol van Malthael, és mi történt Imperiusszal, és Leah lelkét is meg lehet még menteni 😊

Omlás
Nem értelmezted amit írtam, most sem 1 hónap lesz mire minden kasztot kimaxolsz fõleg ha HC karival játszol. SC az elõbb fog unalomba fulladni. HC-val amúgy is akik játszanak sz egy másik réteg. Idõt álló lesz a D3 is szó mi szó legalábbis nekem és a baráti körnek valószínû :]

Troyan
szerintem elég nagy kaput hagytak. leesett a soulstone, most lehet filózni kire esik, aztán megin gyün a prájm ívil

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

PiszkosFred
Azert az utolso kepsorok erdekesek.

Broafka
pvp egy kis ideig húzza ki a dolgokat. Mikor már rájönnek a sok idejû barmok, melyik kaszt a legjobb pvp-re mindenki azzal fog rohangászni. Kiegészítõ? inkább még egy újabb act, egy újabb kaszt, egy újabb év... blah, egy újabb hónap inkább

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

PiszkosFred
Ennyi. A mostani 30-40-es korosztalynak nincs mar annyi ideje mint regen, a fiatalok meg sikhulyek es sirnak. Ezert olyan amilyen a D3 skillrendszere.

Szemelyes komment: szerintem jol megcsinaltak, tobbet varialtam rajta, mint barmelyik masik jatekban. Szituaciotol fuggoen varialom oket neha, volt, hogy elfelejtettem, es aoe skillekkel rontottam a bossra, mert ugyebar elkap neha a hev meg most is... 😊

setuh
Mondjuk most a tortenetnek nem nagyon hagytak kiskapukat amibol lehetne folytatni,lehet h nem terveznek kiegeszitot?Vagy visszater Baal?😄

Broafka
pont ez volt benne a szép. kinek mi tetszett. pl nekem volt egy Javazonom, egy MF szorcim, egy hammer palám, hogy ha néha rám jön az unatkozhatnék, és egy barbárom, kb ennyi. Ezek tetszettek, ezekkel voltam legtöbbször, én nem akartam mindenbõl a legjobb lenni, és nem is volt mindegyik 99, a legtöbb 86 körüli volt, és bõven elég. És tök jó volt amikor oylan csapat jött össze, ami kellõen változatos volt. Itt most nincs nagy változatosság...

setuh
Aztan meg jon a pvp,meg kesobb a kiegeszito,amibe lesz mindenjo,dio,alma, mogyoro es igy megint meglesz az a 12 ev.

Broafka
ez szép és jó, de azért ez nem családos embereknek készült ha azt vesszük. Mert az évek folyamán kb a legtöbb játék úgy elbutult, hogy nem igaz (akár a korosztály akik játszanak vele) régen egy Tomb Raiderben le kellett lõnöd az egész játék folyamán kb 3 farkast, a többi az mind logikai játék volt, és rejtély, most meg minden szarra lõni kell, és találsz esetleg egy puzzle-t, ami annyi, hogy ugorj hátra kettõt és az ajtó kinyílik...
És miért? mert a tizenéves parasztok siránkoznak, hogy túl nehéz, és ezért nem veszi meg. Nevetséges

TDC Geronimo
Hát igen az a random dungeon már nem is annyira random ezt én is észrevettem sokadik végigjátszásra. Eventek változnak meg a ládák helyei/barlangok lejárata és kb ennyi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Omlás
Csak mire mindent abszolválsz amit leírtál minden kaszttal minden nehézségi szinten esetlegesen HC-n eltelik ismét cirka "10 év" ^^
Amúgy szerintem SC szerintem elõbb fog unalomba fulladni mint a HC.

PiszkosFred
Eltelt 12 ev, azota a jatekosok nagy resze csalados ember lett, gyereket nevel, dolgozik napi X orat, rendben tartja a hazat, stb. Nincs itt mar ido minden karakterbol 2-3 fajtat felhuzni csak azert, mert infernon rajon, a jelenlegi buildje ott epp eletkeptelen. Nem hiaba lett berakva a reskill mar a D2+LoD utolso peccseinek valamelyikevel. Tekintsd ugy a mostani rendszert, hogy konstans reskill lehetoseged van, az, amit anno a jatkeosok direkt kertek a fejlesztoktol, hogy legyen. Hat most van mar alapbol.

Broafka
valaki tényleg leírhatná, mert én vágom, csak elég sokat túl nyomtak a csapattársak, de az egészben nekem az nem világos, hogy Diablo hogyan is tért vissza? Soulstone-ját szétütötték.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem nem az volt a story, hogy az a Leah csaj a lánya volt az elsõ hõsnek akit megszállt Diablo a játék végén. Szóval miközben a lelke gyötrõdött, hogy jó és rossz, és belül a belsõ szervei már alig voltak Diablo feszítése közepette, mikor a végén már a fülébõl is vér folyt, akkor még azért volt egy kis kedve egy kis hancúrra? mert az marha szánalmas lenne

Broafka
azon gondolkoztam, hogy ebben a játékban ami új és jó az lényegesen kevesebb, mint a régi jó dolgokat amiket kivettek. Amiért a D2 az lett ami lett, hogy 12 év után is játszik vele az ember. 2 szerintem tök fontos dolgot vettek ki:
1, a pálya generálás: 1-2 pályát leszámítva tulajdonképpen minden ugyanott van. 1-2 barlang lett máshova áttéve kb. D2-ben meg fordítva volt, 1-2 pálya kivételével minden pálya más volt.
2, a skillek: amikor már ki lett tapasztalva, hogy melyik karakterek jók és erõsek, akkor úgy alakult, hogy minden karakternek 3-4 fajtája volt, mert nem mind1 milyen skillekre pakoltál. (Pl: Amazon: javelines, bow-s, vagy paladin: smite, hammer pala, stb) itt tulajdonképpen csinálsz mindegyik karakterbõl egyet-egyet, és csak skilleket kell változtatni, meg a cuccokat átdobálni. Amikor mindne karakterbõl meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerõsebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak, és tulajdonképpen tök unalmas lesz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kandurex
valaki leírná spoilerben, hogy részletesen mi is volt a sztori, egy részét értettem, de azért annyira nem vágom az angolt sajnos

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Õ az:

link
PiszkosFred
Viszont jol fogy(hat)ott a korabban felhalmozott authenticator az elmult napokban, tuti kopik a keszlet mindenfele 😊

Fyrex
abba fogod hagyni ha beismerik hogy volt hiba és kijavították? logikus.

Avanti Crociati!

Aradebil2
ha te 1-2 névtelen redditelõnek jobban hiszel, akkor lelked rajta

Egoraptor
Az mondjuk igaz.<#eplus2>

Egoraptor
Azzal is veszítenek rakat embert ha beismerik.

blizz nem magyar állami cég

Aradebil2
hanem hagyják hogy lopják tovább és ezzel potenciális vevõket veszítenek.(ha ez igaz,csak kussolnak róla) hát hogyne

Egoraptor
Nem is lesz, Blizz tuti nem fogja bejelenteni ha arra vársz.<#rolleyes>

Aradebil2
pár reddites poszton kívül továbbra sincs semmilyen bizonyíték arra hogy pubban lopnak session ID-t

j0nNyKa
meg nem raboltak ki ugy istenigazabol? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/