Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
How much can you take,before you snap?
Részemrõl is kiszálltam a témából mert értelme nincs reagálni...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szerintem is SC egy gigantikus rush oszt annyi.
Vesd akkor össze a balancot, a lehetséges tulajdonságokat és extrákat, amiket egy-egy egyedi vagy set item, de akár rare item is adhat az elõd itemeivel. Ekkora visszalépést életemben nem játék sequelben.
Egész bnet fórum ettõl (is) forrong basszus.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nagy élmény lehet mindezt újra és újra felfedezni. 😊
no offoense!
Diabloban ilyen jellegû a farmolás örök idõk óta. WoWban mindig(!) esik valami a bossból. Más kategória, én nem szeretnék wow lootot itt.
A random palyakhoz annyit, hogy majdnem minden foldalatti map randomgeneralt, csak a felszin 90%-a allando. De a fix felepitesu felszini zonakon is random minden loot targy, vagy monszter pakk, igy azert van valtozatossag. De teny, hogy nekem is hianyzott eleinte a random felszini helyszin, de mara mar siman jo igy is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igaz, ettõl még élmény játszani vele és jó lett. De D2+LoD köröket ver rá itemizációban, ami valljuk be a legfontosabb benne a random pályákkal együtt. Utóbbi pedig szintén nincs, lehet mondani.
Ez a nem családosoknak készült pedig akkora baromság, hogy hihetetlen. Nem azt nézik, hogy mennyi idõd van játszani, leszarják. Két választása van az ilyen családosoknak: 1. ugyanúgy játszanak, de tovább tart "kijátszani" vagy 2. választanak más játékot, ami 1 óra alatt kipörgeti belõle a napi dolgokat.
Annak hogy családos, sokat dolgozik stb. valaki semmi köze ahhoz, hgoy egy játékot szórakoztatónak talál vagy sem.
2. "Amikor mindne karakterbõl meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerõsebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak"
D2-ben akiket komolyabban érdekelt ez a dolog, azok felmentek a netre és lenézték a legjobb buildeket. Itt most annyi a különbség, hogy ha nem mûködik a builded, átpakolhatod a skilleket, lényegében idõt spórolsz, és nem kell a kukába dobnod a kimaxolt karakteredet csak mert mellényúltál.
Az itemekkel persze más volt a helyzet mert nem volt AH, de ment a farmolás rendesen attól még, szóval elõbb-utóbb azért mindenkinek kiesett a jó cucc. Itt ugye van AH, de mire annyi gempád lesz hogy megvedd a legjobb cumókat (ha nincs kedved/idõd/türelmed farmolni) az jó sok játékidõdbe lesz, ha majd beállnak az árak rendesen. Arról nem is beszélek, hogy a legjobb cuccok még nem estek ki.
Nézz csak körül pl. a gemeknél: radiant start nem is találsz még fent, de a kettõvel alatta lévõ kategóriában sem nagyon van még fent gem.
Igazán komoly rare cucc sincs sok fent, akinek ilyen esik az inkább megtartja. Várjuk ki a végét + amíg beállnak az árak.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szemelyes komment: szerintem jol megcsinaltak, tobbet varialtam rajta, mint barmelyik masik jatekban. Szituaciotol fuggoen varialom oket neha, volt, hogy elfelejtettem, es aoe skillekkel rontottam a bossra, mert ugyebar elkap neha a hev meg most is... 😊
És miért? mert a tizenéves parasztok siránkoznak, hogy túl nehéz, és ezért nem veszi meg. Nevetséges
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy szerintem SC szerintem elõbb fog unalomba fulladni mint a HC.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1, a pálya generálás: 1-2 pályát leszámítva tulajdonképpen minden ugyanott van. 1-2 barlang lett máshova áttéve kb. D2-ben meg fordítva volt, 1-2 pálya kivételével minden pálya más volt.
2, a skillek: amikor már ki lett tapasztalva, hogy melyik karakterek jók és erõsek, akkor úgy alakult, hogy minden karakternek 3-4 fajtája volt, mert nem mind1 milyen skillekre pakoltál. (Pl: Amazon: javelines, bow-s, vagy paladin: smite, hammer pala, stb) itt tulajdonképpen csinálsz mindegyik karakterbõl egyet-egyet, és csak skilleket kell változtatni, meg a cuccokat átdobálni. Amikor mindne karakterbõl meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerõsebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak, és tulajdonképpen tök unalmas lesz.
A Whimsyshire rejtély tovább gyûrûzik...
Per Aspera Ad Inferi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯