Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt, hogy egyáltalán nekem használható lenne még meg sem említettem...
Per Aspera Ad Inferi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Légyszi segítsetek!
Ajándékkódot szeretnék felhasználni, már megcsináltam a Battle-net account-ot, csak a client-et nem látom, honnan kell leszedni?
Vagy csak a beírt kód után láthatom és tudom letölteni hozzá a játékot???
Elõre is köszi!
Igaz én annyira nem "panaszkodom",mert elleszek vele még hónapokig,de ahogy Antgecc is utalt rá aki a randomitemekért felelt azt a jeges dunába küldeném úszni,mert ,hogy elmismásolt 4-5 évet a semmire az kurvaélet!😄😄
Segítségeteket szeretném kérni!
Döglödik a videokártyám másikat kéne vegyek de tanácstalan vagyok<#fejvakaras>#fejvakaras>
Megköszönném ha segítenétek szerintetek melyik a jó ár érték arányos.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Avanti Crociati!
Miért fordítva nem igaz?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem véletlen folyik a csapból is, hogy ez nagyon félrement.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ennek örülök. \o/
Kicsit nagyobb kedvvel nézek a jövõbe Diablóban 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
és ez kábé normálon.
Ezután van még 3 nehézségi szint és 4 másik class, plussz HC, és még a coop is.
Þór vígi þessi rúnar
).
nem azt mondom,hogy egy az egyben arra van szükség, hanem abból kellett volna kiindulni,ott volt egy nagyon jól átgondolt és megoldott craft rendszer. de már mindegy, most már úgy is csak reménykedni lehet,hogy változtatnak pár dolgon.
How much can you take,before you snap?
Azt szokták mondani hogy azért szar a gazdaság, mert ebben az országban mindenki szakértõ, tehát nincs aki termelõ tevékenységet folytasson.
Az ilyen 1 szmájlis hozzászólásoktól meg kíméljük már meg egymást, óvodában nekem is szmájli vót a jelem de az már rég volt, még Old Tristram elõtti idõkben.
Majd rájönnek hogy nincs értelme. Pár büntipont kell ide.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
de hogy itt egyesek minden egyes nap ugyanazon a témán nekiállnak bizonygatni az igazukat, visszatérnek és hússzor leírják ugyanazt, csak hogy még több embernek mondhassák meg, hogy "te hülyeséget beszélsz, ez nem így van, és ez meg ez nagyon szar" az szerintem eléggé szánalmas...
kiváncsi vagyok mikor kezditek újra az "ah megöli a játékot" címû fejezetet, ahelyett hogy tele lenne képekkel és beszámolókkal a fórum (amikbõl jóformán 2-3 van naponta), csak az egymás álláspontjának szidása megy...
óvoda
Avanti Crociati!
Egyébként a legendary itemek átdolgozás alatt vannak jelenleg.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Csak nem értem miért nem nyomatják ki hivatalosba, hogy update-eltük az agent-et, mehettek publicba, no para.
Þór vígi þessi rúnar
Varjuk meg, hogy pvp-ben ezek es a tobbi skill majd milyenek lesznek. Az meg hatravan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sajnos ugyanott vannak,hogy az emberek a jól bevállt buildeket használják...
Omlás: nem az elemzésekrõl beszélek, hanem magáról a játékról. milyen itemekre vadászol? stat+dmg (eltúlozva persze), hiányoznak a változatos cuccok. és nem azt mondom,hogy d2-t kellett volna kiadni, hanem abból pár dolgot felhasználni és továbbfejleszteni, pl item és craft rendszer.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Azért pörgök rajta, mert pár a fenti kategóriába tartozó embereke folyamatosan a szõnyeg alá söpri ha szóba kerül, sõt még védi is. Szóval ezután is elõ fogom ezt venni, ha más ilyent tesz és épp olvasom 😊
Mostmar legalabb tudjuk,hogy leszarjak a biztonsagi javitasokat.