Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv. Kinek milyen tapasztalati vannak a kovácsfejlesztéssel kapcsolatban? Mekkora szintre lehet felfejleszteni? (nekem lvl 5-ön van, és nem akarom feleslegesen feljeszteni, ha nem éri meg). Elõre is köszi a tanácsokat
csokicsiga
Act2-nél az elején, a sivatagban, még a "híd megépitése" elött, van egy kis helység, ott van egy zombi, egyszerüen nem lehet kicsinálni, visszatölti valahogy a hpját, valakinek van valami ötlete, hogy lehetne megölni?

\"Hess innen troll.\"

Hol merre miként melyik acsi?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

PiszkosFred
Hasonlo:
- apa, ne bantsd a ponikaaaat, lecci, ne maaar!
- Figyelj kislanyom, apad ebbol csinal neked nyaron lovastabort, ha szerencsenk van.
- Oooo... figyelj, ott az egyik elmenekul!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az elõbb nyírtam ki Jay Wilson-t. Még acsit is kaptam érte. 😊
TerranceG
Pofátlanság lenne guest pass-t kérnem valakitõl? Nem lehet kapni sehol, de kipróbálnám. Privátba ha lehet mielõtt elhappolnák.
Kösz

Igyunk sört jól!

AntiHero
Nem rossz, de hell után már nem lesz olyan jó 😊
Bár a vitaliti az szép

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RatBaG
az enchantressem talán elfogadná... TALÁN. <#whatever>

Per Aspera Ad Inferi.

Egoraptor
Ez de fincsi lesz Wizimnek<#eplus2>

j0nNyKa
isten ments hogy kocsog legyek, de azok nem lilak? 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Zsuzsi miközben bónusz pályán voltam:
"Miért bántod a rózsaszín lovacskát nem is néz ki veszélyesnek?"
<#puszis>

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
halott karival nem vesznek el a stashben lévõ cuccok is?

Nem azért, mert hardcore karakter?

j0nNyKa
blacksmith jewelcrafter 😞

j0nNyKa
akkoris dps van ott, probald ki, hogy beraksz egy itemet, ami nem ad damage-t, csak attack speedet -> a karakterlapon levo damage ertek noni fog
igy mar.. erted?

McHaals
na ez nem neked ment, hanem poorinak

MadWolf#11626

Köszi!Még annyi hogy mi az a BS/JC?Hogy ne érjen legközelebb meglepetés.De szerintem ez bunkóság a Blizzardtól,hogy közös a pénz.Mintahogy van benne egy pár barom dolog.Pl.hogy a potiont nem lehet csak ugy iszogatni,meg kell várni mig "feltöltõdik",vagyis mig agyonvernek.
McHaals
amikor tök idegen emberekkel játszol együtt

MadWolf#11626

unknown nick
Az normális, hogy az egyik karimmal nincs shared stash-om?

Nem tudom sajnos mi az a public.Megmondanád?"mike morhaime health potiont vett a pénzedbõl"Ez vicc akar lenni?
A gold közös, mint ahogy a Stash tartalma is. Sõt a BS/JC is közös egy accounton belül.

antgecc
Na, ezek szerint a Blizz tévesen írja a damage leírásában a dps-t. Mert a kettõ nem ugyan az.

Mind1 egyébként, lényegtelen, takarítok, valami miatt muszáj szünetet tartani 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mike morhaime health potiont vett a pénzedbõl

Egoraptor
Huh, az rossz.
Sokat játszottál public-ban?

Fiuk!A Blizzard lopja az aranyat?Authentikátorom van és most vettem észre.hogy mind az 5 karakteremnek egyformán 2117 aranya van.Ez hogy lehet?
jazzy
Akkor most ki is az aki nem érti?
setuh
De.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

antgecc
De mivel nincs autoattack, mint pl wowban, ezért nincs olyan, hogy skillek nélkül.

Ez inkább az alap dmg, amibõl számolja a spec skillek sebzését. Pl dmg 200. skill ad 120% weap sebzést, azaz skill üt 240-et. Nem?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AntiHero
Skillel nekem is felmegy 7-8kra, ha aktív. Critik is 16-20k álltalában.

PiszkosFred
Skillek nelkul, statok+weapon

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

antgecc
Hmm.. ha ráviszem az egeret a dmg feliratra, akkor valóban dps-t ír, ami lássuk be hülyeség, mert a dps attól függ, hogy milyen skilleket használsz. És akárhogy cserélgetem a skilleket, a dmg érték állandó.

A karakterlapon dpst ír.

Rita79
Szia,
Nem állítod helyre a bannert, immáron benne a szerver státusz linkkel?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

antgecc
Látom azt hiszitek nem vágom a különbséget, holott úgy látom ti nem értitek mirõl beszélek.

pl Antihero írja h 6200 a dps-e, amit nem tudom honnan vesz, mivel az dmg, amit a karakterlapon is láthatunk.

Egoraptor
Amit invertory-ban mutat az dps (damage per second)
Ha ráhúzod az egeret kiírja a definícióját.

McHaals
csak hogy tisztázzuk: a dmg ugye a sebzés, a dps meg ugye a sebzés / másodperc

MadWolf#11626

antgecc
Persze, hogy nem ugyan az, de az emberek nagy része dps-t ír, amit a játék sehol nem mutat. Amit mutat az a dmg.

Carlos
mert van dmg (amit a kardra irnak) és van a dps.
A kettõ nem ugyanaz, csak sokan nem tudják mirõl beszélnek.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
azt írja

hülye kérdés, de az armor, most akkor minden sebzést csökkent? fire cold arcane stb
antgecc
Mé mondja mindenki dps-nek a dmg-t? <#fejvakaras>

clio1616v
Hell II.-ben vagyok még infernoig csak dob egy két jobb cuccot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sose volt, csak internetes kitaláció

AntiHero
Hát én 17.000 élettel (tudom kevés..) 6.200 Dps-el szoptam azért a champion packok ellen. Az más kérdés hogy Diablot 3. Próbálkozásra megtudtam ölni.

STREEX
Azóta megoldódott ez a "public game veszély" ??

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Még az se kell. Tele voltam lvl30 meg társai felszereléssel még mindíg a végére.
A 3 heal simán életben tart bármi ellen.

AntiHero
Megfelelõ felszereléssel persze.

Hellen monkal úgy mész végig, ahogy akarsz. Annyira nehéz kb.

Tobbieknek van igazuk, a peted 1 utes infernon akarminek, a crited az jo csak mint irtak keves az a dmg, az armor is szep de nem eleg szoval kell meg boven infernora.
unknown nick
"Baszki... csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 5bõl 4szer azért halok, mert belaggol a játék: Kis hpn próbálok elfutni a tempest rush-al... és látom, hogy már elfutottam és mintha visszadobna, laggol a játék és visszarak a mobok közé."

Nekem most halt meg a DH-m, de nem lag miatt. Sárga kutyacsorda utánam eredt, a másik három társam is menekült, de az összes monsta engem kezdett üldözni, gyorsabban kergettek (ugráltak), mint ahogy menekülni tudtam. Befalazott a discipliném meg már nulla volt.