Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Fooldal, jatekok, Diablo III...alakul <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Két pass:
jbwngc-6vw2-by8bjk-8etw-cc6h8n
6kk4x9-7byk-wmwkgt-n6wj-nj4k49

A folytatásról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem Imperius nagyon gyanús. Két videóban is az egyik fõszereplõ, akt4-ben is sokat márászkodik velünk is......és paff egy semmi varázslat és vége. Valahogy már vártam, hogy bekattanjon teljesen és nekem jöjjön. Meg lenne egy igen kellemes pikantériája, hogy sok démon után egy bukott angyal lenne a fõ ellenség.

elitehun
<#eljen>
Fpocok
noob.hu
legjobb oldal a képfeltöltésekre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pontosan ezért nem lehet itt HC-zni.

BattleTag: zydar#2910

Ahogy látom nem nagyon, vagy mindenki nyomul ?😊
Aradebil2
Aradebil2
fuckyea, kb. 41 óra játékidõ után😊

kellene egy erõs barbár vagy valaki, kinyirni 3 rohadékot akikktõl kimenekült eddig mindenki a játékból. hell act 2
Van jelentkezõ ?😊
A titkos pálya egyik alapanyaga. Arrafelé az egyik szoba kandallójában meg lesz egy lábfejdarab vagy mi. Azt is gyûjtsed be, de az nem minden alkalommal van ott.

j0nNyKa
tartsd csak meg
talalsz meg par ilyesmi targyat, es kapsz valami titkosat ertuk 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nah én is végigvittem végre. Már a megjelenés napján megvolt, de csak most értem a végére. 26,5h volt barbárral. Act4 tényleg elég rövid volt, de összességében a játék nagyon tetszik.
TVelvet
Na 200 alap gold find, +75% valor. 275%

Azmodan elõtt core of arreat-tól azmodan haláláig. kb 1 óra, 160k gold
unknown nick
Épp errõl beszélnek az egyik alkotó elem.

Srácok. Ez jó valamire vagy el lehet dobni?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

j0nNyKa
hja, inditsd el mondjuk az act4 utolso questet, es ugy nezz be a boltoshoz nighton (meg legyen nalad 250k)

Hát ez tényleg érdekes. Arra gondoltam, hogy még nem járt le az aukció, csak te vezeted a licitet, de ha lent már nincs a státusznál, hogy "Winning" és meg se kaptad a cuccot, akkor valószínûleg bukta.

Carlos
ÁÁááá... act4-bõl kell menni bastion keep-be és nem act 3-ban kell nézegetni. A hellish recept már megvan.
200K az upgrade... jólhangzik.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
karbantartas van a szerveremen, mai nap folyaman visszajon a dizajn (es a topic funkciok)

Frankie87
Bid-eltem. Volt egy gyûrû, és tettem rá 50k-t.
Az auctions fülön ott is volt egy ideig, írta, hogy eddig enyém a legmagasabb ajánlat.
Aztán eltûnt. Azóta az 50k nem került vissza, és a completed fülben a gyûrû sincs sehol.:S

nem, mindig a staffot upgradeli csak

Pappa#2573

Carlos
Kiléptem már és néztem is a merchantokat.
A fejlesztéshez megint össze kell gyûjteni azt az 5 szart?

Þór vígi þessi rúnar

én mikor megvettem a helles receptet még a staffom se volt meg, szóval nemhiszem hogy az a gond. próbáltad új játékban megnézni?

Pappa#2573

nem minden tárgynál van. bizonyos statok csak pl fegyverre vannak. legalább is a keresõ minden armor típusnál változik kicsit.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

antgecc
Na igen, statként így szerepel a cuccon, de AH-ban nincs ilyen szûrõ. Ezért kérdeztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
aszondják bugos...
Carlos
Life on hit

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
AH-ban hogy kell rákeresni a life per hit cuccokra? Vagy azt is a life steal alatt listázza?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Hát nem találtam nightmare-en ilyen receptet Bastion Keep -ben. 😞
Lehet, hogy azért, mert eddig egyszer sem fejeztem be a pony levelt?
A kõ elõtt town portal, majd kilépés.

Þór vígi þessi rúnar

Bid-eltél a cuccra, vagy buyouttal vetted meg?

Frankie87
Szuper!
Nekem 50k elég sok pénz... na mind1, így jártam.

Carlos
megnézem õket, köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
elvileg vannak külön receptek minden szintre(nightmarish staff of herding tuti van, bastion keepben lehet venni a vendortól 1 goldért)

elmész elõbb nightmare act 3-ba, ott az egyik merchant árul Nightmarish Staff of Hearding receptet 1g-ér. Megtanítod a kovácsnak, lekraftolod a botot, utána ugyan így hellen és infernon.

Pappa#2573

Carlos
Hogy lehet upgrade-elni a Staff of Herdinget, hogy ne csak normal szinten lehessen használni a titkos pályát?

Þór vígi þessi rúnar

All out dps builden, dw-be 1200-as daggerek atack speed, wep% es szerintem lenne. Az a baj hogy amikor neztem AHba az 1200damages daggert azt 15millioert kinaltak darabjat :/
Fpocok
Tudom, hogy van ilyen képesség. De ez nem az. Ez kibaxott lagg...

10 seces monk butcher videó miért nincs?

tarti19
Huh nem tudom megmondani, nekem alap beállítások mellett van a játék, csak az elective s a számok megjelenítése van bekapcsolva...

Aradebil2
én is buktam így pénzt. lehet hogy nem bug,hanem feature?😄

Aradebil2
nekem is szokott ilyet csinálni, pedig vortexes mob a közelben sincs

Frankie87
Hát ez az... hogy nincs semmi item a completed fülön...:S
Szerintem valami bug lehet..:S azt az 50k-t már sose fogom látni szerintem😞

Tatyla
nem,a mob húz vissza 😄, ugyanis vannak ilyen képességek is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aradebil2
az ugyanaz mint d2ben az enchanted dmg, az alap fehér tárgy dmg-hez adja hozzá

Tobbnyire act Ibol indulok, mar masodszor kaptam el a goblint lent az egyik pinceben, Dank cellar vagy mi, ma dobott eg rare shieldet. Tegnap butcherig mentem, az osszes javitasok es a 2-3x mythic poti vasarlas(20-30as stack) utan maradtam 470k goldal(12k-rol indult)es tele lett a stash(mindharom tab unlockolva/megvasarolva teljesen) erdekes cucokkal. Ha jol neztem 3,5milla goldrol van acsim. AHzas nincs, egyelore tul kaotikus a drop es az arak.
Infernot ne hasonlitsd hell fokozathoz, oriasi az ugras, majd meglatod.
elitehun
csak nálam nincs banner alapon? se beállitás gomb baloldalt alul
unknown nick
+38% damage mit csinál?

ekkora ugrás van a 60-as gear és az azalatti közt? én 59 vagyok és se resistem/50-100/ ,se armorom/3500-4500/ ,de azért haladós HELL /act3/
de olyan számokat látok a 60-as embereken,hogy kikerekedik a szemem😛

Fpocok
Amik most voltak... ott autentikátorosokat is törtek.