Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Furious charge és a sprintet ahsználok knockbackkel és csak körrbe körrbe rohangálok sé sebbzem az elenent meg lökdösöm. telejs unalams de mûködik a rareknél is 8)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
How much can you take,before you snap?
Ez még béta kép? Mert ha jól látom itt még van talent rendszer amit kiszedtek belõle? Mi indokolta ezt nekik? Fõ az egyszerûség ?😄
Don Kartács :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
3. opció?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Én rámentem all resistre - str - armorra + a skilljeimnek a 70% X%-ot healeli a dmgenek plus a passiveok is dmg csökkentésre vannak rakva
szóval pls Frenzy duallal heal / a fegyvereim healesek / Rend heal / Revenge heal / war cry heal , de egyszerûen nem akar mûködni pedig passivera SUperstition van kirakva meg a Relentless.
Viszont aprobléma ,hogy ugye bár közel kell menni és a rarek oylan szintû combokkal vannak felruhzva ,hogy a bossok hozzájuk képest csupa csoki élvezet 8) nem hogy akármit de semmit nem lehet velük sokszor kezdeni.
WD-vel emg halálra kiteolom öket 8) igen és egy emberbe itt a dilemma kérdése ,hogy most jtászak WD_vel mert az easyb vagy tartsak ki a majdnem évelzhetelen barbár mellett ami meg amúgy a legjobban tetszik.
8)
már azon is gondolkdotam mivel az INT all resistet add és itt a physical si bele tartozik csinálok egy INT-es barbart 8)
Rám a sk 2-4k-t üt max, és még ígyis eldõlök a2ben.
Az en barbar haverom is marhara felhuzta magat tegnap aztan megtargyaltuk a dmg reduction/all resi/weapon damage temat, craftoltunk reggel amig volt mati, es mostmar jobb a helyzet.
Ma reggel 6 dobasbol volt 2 hasznalhato, egy 255 dex-es kesztyu meg egy 70 all resi-s 80vit/80str-es fejes.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
milyen lett?
A blizzard oldalan ha be akarok jelentkezni ezt kapom...Valakivel tortent mar ilyen?Emailt nem kaptam es resetalni se tudtam a passom...most irok a supportnak.
Ez tegnapig eselytelen volt, kelett hozza vagy 300k gold craftolni, de mostmar egesz halados.
Amúgy egy évig csak tankoltam wowban, szóval nálam ez reflex 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
jartal mar infernon? damage reduction jobban kell, mint vita