Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Ertem koszi.Van ertelme vajon megvaltoztatnom most a passom?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

RatBaG
és akkor ezt most magyarul? (nem, a skillek angol nevével nincs gond)

Per Aspera Ad Inferi.

PiszkosFred
Legtobb boltban 3000 a fizikai authenticator, szallitas kb egy ezres videkre futarral, 4000 forintot meger az ember nyugalma (meg ha nem is 100%-os, de a jelenlegi legjobb megoldas acc feltores ellen)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

setuh
Nah de jo...mintha en lennek a hibas.Sms protectiont probaltam ratenni,de nem fogadta el a kodot.Buta telefonom van,ugyhogy kene authenticator,szallitas kb mennyi idaig?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
vigyázz, mert ha még egyszer valami hasonló gond elõfordul az accoddal, akkor nem fogod tudni használni az RMAH-t!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Authenticator erõsen ajánlot. Ha nincs butatelefonod, akkor winauth.

Tudjátok akkro vicc azzal szórakozom hellen ,hogy eltolok 2 shoutto aztán
Furious charge és a sprintet ahsználok knockbackkel és csak körrbe körrbe rohangálok sé sebbzem az elenent meg lökdösöm. telejs unalams de mûködik a rareknél is 8)
setuh
Beszeltem a supportal,allitolag megprobaltak bejelentkezni mas geprol es ezert lockoltak,pedig nem jartam pubba es elegge bonyolult a passom is...Full antivirus scant ajanlott aztan annyi,mast nem.Remelem nem lesz gond.

Terawatt
Játék bugjait kihasználva vitték végig.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Kandurex
egyébként én, valami beteg módon örülök, h nehéz, legalább tényleg hónapok és 10-20 millió goldok kellenek egy normális szólózható inferno -hoz...vagy még több

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
egyébként szerintem útközben a blizzard erõsített az infernon, egyébként elég elképzelhetetlennek tartom, hogy a megjelenés után az 5. vagy hanyadik napon már leütötték inferno -n diablo -t úgy, hogy az AH -ban is akkor még elég gyenge cuccok voltak....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem ez a 2010es blizzcon-ról van

How much can you take,before you snap?

Braikingboss

Ez még béta kép? Mert ha jól látom itt még van talent rendszer amit kiszedtek belõle? Mi indokolta ezt nekik? Fõ az egyszerûség ?😄

Don Kartács :)

gz

Hegi90

setuh
Ez a skype beszelgetes mukodik innen is?Kepes vagyok mostmar felhivni oket...

PiszkosFred
Email kicsit kesik, kb fel ora mire megjon. Ne kerdezd miert, csuszassal erkezik mindig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

setuh
Az is tok fasza,hogy azt mondjak kuldtek emailt,de kozben sehol semmi.

setuh
Igen arra mentem ra de annyiszor probalkoztam(nem tudom,hogy adtam meg a nevemet anno,3. nevet is,ekezettel a nelkul),hogy mosmtar azt irja h lepjek kapcsolatba a supportal nem enged tobbet probalkozni.Az erdekes az,hogy a d3-ba jatekon belul meg beenged.Ez igy is marad vagy ha nem unlockolom az accom akkor azt is elveszik?

https://us.battle.net/account/support/login-support.html
3. opció?

Chargeot hasznalom helyette cd resetes runeval!
TVelvet
410k arany act 3 full 300% gold findal (valorral persze)
setuh
Segitsetek mar legyszives mert a falra maszok lassan.

Terawatt
Próbálj leap-et használni hátha jobb lesz.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sundriver Rendben szóval ezzel a felállással az abaj amit Te mondasz ,hogy ez egy setup ugye és rendben tank ként kalppola dolog ,de könyörgöm csináltak egy class-t ami tud tank lenni 1bd ket kezessle menni és dualla vannak ra skilljei is lehet más 4-es setupba meg dps ként kelelne mûködnie ,de ez a baj ,hogy abarbár cask pajzsként tud mûködnia többi össze dolgát kukázhatod! kb.
Nem én a lottól függeltenül mondom ezt. érted ami használható spell lenne és nem orbitálisan durva azoakt is fél percenkétn eleht eltolni stb most 30 sec egy ilyen gameba elég sok és pl most mondok valamit!

Én rámentem all resistre - str - armorra + a skilljeimnek a 70% X%-ot healeli a dmgenek plus a passiveok is dmg csökkentésre vannak rakva
szóval pls Frenzy duallal heal / a fegyvereim healesek / Rend heal / Revenge heal / war cry heal , de egyszerûen nem akar mûködni pedig passivera SUperstition van kirakva meg a Relentless.

Viszont aprobléma ,hogy ugye bár közel kell menni és a rarek oylan szintû combokkal vannak felruhzva ,hogy a bossok hozzájuk képest csupa csoki élvezet 8) nem hogy akármit de semmit nem lehet velük sokszor kezdeni.

WD-vel emg halálra kiteolom öket 8) igen és egy emberbe itt a dilemma kérdése ,hogy most jtászak WD_vel mert az easyb vagy tartsak ki a majdnem évelzhetelen barbár mellett ami meg amúgy a legjobban tetszik.

8)

már azon is gondolkdotam mivel az INT all resistet add és itt a physical si bele tartozik csinálok egy INT-es barbart 8)
Nem fog, egyre kerekedik a dolog, 67% damage reductionnal tartok, ami kicsit gond az a spirit regen gear, az egyetlen dolog ami miatt trukkoznom kell hogy lassan jon a spirit, es egyelore semmilyen life on hit gearem nincs. Ennek ellenere turhetoen mukodik a monk, mi lesz akkor ha beszerzem azt a geart ami nekem kell? Szerintem jo lesz ez, csak gear kell meg zseton.
esélytelen úgy lerakni, mert folyamatosan jönnek rád. de már hozzászoktam, meg lehet ezt oldani, csak egy-két vészesebb mob van, a tipikus anti ranged mobok (pl act2 lucani huntress, act3 phasebeast), de ezekkel is inkább majd hellen lesz szívás

Nem tudom soloba milyen lehet a barbar, de a haverom mindvegig coopba jatszott nullatol 60ig. Kijelentette hogy solo az nem erdekli csak coop, es valahol hell act 2 utan azt is megvarialta hogy 1h+ shieldel tolja sot tankoljon. Mostanra lett jo a csapat oszhang mert en is atraktam magam a valodi szerepemre, a dh haver nukeol, en buff/debuff es eletben tartom a dh-t, barbar haver meg tankol, stunol, armor/dodgeot kiabal, tolja minden cc-t. SK volt a foproba, ragyogoan sikerult, elso nekifutasra. Kelett hozza a dh reszerol 24k damage(922es crossbow AHbol), nekem 16k dmg volt Conviction mantraval es spammeltem az Overwave-t.
Ne aggódj, majd act2ben elmegy a kedved a monktól megint. 😄
Rám a sk 2-4k-t üt max, és még ígyis eldõlök a2ben.

Jajo, sejtettem hogy felreertes van. Tehat a csapatnak ami esik cucc mobokbol megmutogatjuk es ami nem upgrade azt torjuk matiert, hogy tudjak nekik/magamnak craftolni a top tier recikbol.
Az en barbar haverom is marhara felhuzta magat tegnap aztan megtargyaltuk a dmg reduction/all resi/weapon damage temat, craftoltunk reggel amig volt mati, es mostmar jobb a helyzet.
Aradebil2
egyébként az ütést nem,de a skilleket be lehet szakítani, pl SK idézését, beastek chargeját stunokkal,freeze-zel stb

Ezt azért beláthatjuk ,hogy a leggyökérebb karater hellen meg infernon a Barbar.
Csak meg Én barbarral jatszom és mikro bejöüttek ezek hellen a tûzes meg villamos meg lófaszt nyomorék rare mobok akkor az egyetlen dolgo amti szét tudok csapni közelrõl az a billentyûzetem 8))
Monk. De sc kari szoval tokmindegy melyiken vagyok bent.
Milyen karival csapsz szét mindent?
Mi mindent szetcsapunk ami nem upgrade, lvl 10es Blacksmithem van, minden gear slotra megvan Exalted Sovereign reci, es huzogatjuk a felkaru rablot.
Ma reggel 6 dobasbol volt 2 hasznalhato, egy 255 dex-es kesztyu meg egy 70 all resi-s 80vit/80str-es fejes.
setuh
Valaki tudna mondani egy emailt ahova irhatok nekik?Mert ez a ticketes dolog nem mukodik...

j0nNyKa
hahaha, azok olyan jok, a boltos jo esetben fizet erte 300-400 aranyat 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Valami 100 damages gagyi. Majd farmolunk neki jobbat.
j0nNyKa
es meg a barbitok is kapott fegyvert
milyen lett?

setuh
"Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information."
A blizzard oldalan ha be akarok jelentkezni ezt kapom...Valakivel tortent mar ilyen?Emailt nem kaptam es resetalni se tudtam a passom...most irok a supportnak.

Ez tegnapig eselytelen volt, kelett hozza vagy 300k gold craftolni, de mostmar egesz halados.
j0nNyKa
allitolag ez a jatek nem a wow, de javits ki, ha tevedek.

Fpocok
Nem jártam még, de akkor ok.
Amúgy egy évig csak tankoltam wowban, szóval nálam ez reflex 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Rakd le úgy, hogy ne érjen melléd az enemy és akkor nem üt meg. Itt most az animáció sebességén van a kérdés. Persze, hülyén néz ki, hogy megüt amikor még csak lendíti, de megcsinálhatnák, hogy minden animációt felgyorsítanak, hogy rögtön megüssön, hiszen az 5 méteres ogrénak az csak fogpiszkáló, nem kellene lendítenie 1 secig 😊
aha,így már értem. köszi

j0nNyKa
str > vitality
jartal mar infernon? damage reduction jobban kell, mint vita

Aradebil2
mert blizz azt mondta,hogy ez a játék sosem arról szólt,hogy ki milyen ügyesen mikrózik és dodgeolja ki az összes lehetséges ütést, volt egy kék errõl még béta alatt