78986
  • Devil_Gy
    Hmm ez így ebben a formában nem túl jó.....
  • who am I 7
    Megmagyaráznád miért hülye?drága kisfiam
  • Kandurex
    h 61 v 62 vagy 63 azt hol lehet látni?
  • celgene32
    45 perc act1: elite + warden + butcher run.

-38 rare: 6 db - 61, 3 db - 62

Mondjuk egyik se volt hasznalhato...
  • Droughert
    Mi az ellentmondás?
  • Különc
    Bármilyen mob ami ranged, nightmare és frozen, ez a hármas (a nightmare bug miatt is) az egyetlen kombó, amiben van esélyed meghalni, más nincs
  • zsozsoo
    WD-vel szólóban mentem eddig infernon.
    23k dmg 30k hp 200 allres
    champ groupok állandóan leöltek 5-10 alkalommal, mire kinyírtam őket.., talán néhány olyannal találkoztam amibe nem hullottam el.
    Ha feltolnám az allrest 500-600-ra, akkor kevésbé döglődnék szerintetek?
  • Különc
    Annyi az ellentmondás a szövegben, hogy nem tudom melyikbe kössek bele
  • j0nNyKa
    na jólvan, nem rajtad nevetek, hanem veled
    de akkor újra:
    - végigmentünk act3-on, és act4-en
    - a játékot túlontúl könnyűnek találtuk
    - nem a bossokat (azmo, diablo, pók punci, stb.), hanem minden mást - fehér pakkokat, championokat, eliteket
    - a barbárt nem sebezte semmi, talán act4-ben az egyik pakk, meg nem mondom, milyen fajta
    - konkrétan amikor 2 elit pakkot húztunk össze, akkor sem sebződött
    - ergo ez a játék most könnyebb, mint kéne, nem kihívás, ásítozós

így ok?
  • Droughert
    Mondjuk ha magadnak ütöd ki a geart, nem pedig AH-zol, akkor valőszínűleg még nem ott tartanál. AH tele lett szórva az elbaszott játék design miatt, rangedek által farmolt cucokkal. Ha akartál, és költöttél eddig is tudtál haladni. Ott van Elixir, bevásárolt, és verte diablot elég gyorsan, szóval eddig sem volt lehetetlen. Ha nem lett volna a ranged farm, teljesen más képet mutatna az AH-is, nem lenne bent annyi imba cucc .
  • Devil_Gy
    Kicsit nehéz azért így...

Túl nehéz - túl könnyű.

Melyik legyen?
  • shaba23 #46217
    Igen, ilvl61es looteső...butcher most dobott lvl51es 2h CB-t 140es sebzéssel.
  • Különc
    Most már gyerektől is függ, hogy valaki hülye-e vagy se?

Szerk: fiam
  • who am I 7
    hány gyereket csináltál már fiam?
  • Sunrider924
    Hat a forumokon a monkrol jot nem irnak a patch ota de mindenkeppen meglesem majd.
  • Fpocok
    Már jobban működik a tempest rush... igaz, hogy kb 2-szer még így is visszadobott... de sokkal sokkal kevesebbszer, mint eddig.
  • j0nNyKa
    végigbasztuk act3 act4-et, nem a bossok könnyűsége volt a baj, hanem minden más :)
    nagyítóval kell keresni olyan mobot, ami sebzi a barbárt :)
  • Különc
    Nagyon gyengén csinálod fiam, nagyon gyenge
  • j0nNyKa
    én egyébként visszanéznék monkra, mert bár nyilván az ias nerf nem tett jó neki, de alapvetően meg k*rvakönnyű az egész
    lehet, mostmár élvezetes a monk, nem tudom, próbát megér
  • Aradebil2
    fincsi a peccs, ias nerf fájt, de a garantál rare+ilvl63 fincsi, bucser dobott is egyet rögtön, igaz annyira nem imba:)
  • Fpocok
    Ez a játék egy kibaszott troll: Első pakkból esett egy olyan kék fist weapon, amin több volt a dps, mint a jelenlegi fegyómon (850).
  • Devil_Gy
    A bossok eddig sem voltak nehezek.

Don't Cry dude!!
  • Sunrider924
    Nyilvan, es mivel mi ezt akartuk itt az sg-n ezert JW es haverjai kezsegesen elinteztek, hogy te most posztoljad a nagy kerdest.
  • Különc
    Szomorúságom oka hogy elbaszott lett a játék, semmi több
  • Hegi90
    He?
  • Sunrider924
    Te tenyleg ennyire szomoru vagy hogy azt hiszed mi itt az sg-rol inteztuk a nagy nerfet?
  • elitehun
    attól még eshet hullából is nagyobb pénz vagy akár rare, csak a mf ezt nem fogja befolyásolni
  • skinnyman
    Ezzel az új valorral elitekből most annyi rare esik mint a szemét, kár hogy még egyik se volt jó :)
  • Henty
    Az lehet, de abból jött 1000%, semmi nem volt körülöttem:)
  • who am I 7
    ennyi erővel vonatkozzon csak a fő bossra... akkor majd dobálni fogják a 10-50 aranyat a chestek? :D:D:D:D jó volt az a szarkasztikus írás a fórumról, az előbb linkelte valaki.
  • Különc

Lehet örülni gyerekek, a játék a Hello Kitty Online-al lett kb egy szinten nehézségben, ezt akartátok nem?
  • sata75
    "Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses"
  • Sunrider924
    Kerdes milyen minoseguek es meddig marad ez igy.
  • elitehun
    mf?
  • Ry0K3N
    9 sárga butherig abból 3 60 alatti 1 60 többi 61 és felette
  • unusual
  • Devil_Gy
    Sokan mondották már azt hogy az MF olyan itt mint a D2 be... Akkor viszont 350-400% kéne...
  • Henty
    szerintem vonatkozik hullára is mert patch után nekem 10p játék alatt egy hulla dobott egy lvl59-es legendary-t
  • Fpocok
    Elite pakkokra meg bossokra vonatkozik.
    Hát ez ilyen... vagy ez, vagy az. Vagy dps, vagy jobb loot esély.
  • elitehun
    champ-eknél