Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

How much can you take,before you snap?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A kovács és jewel pénzkérdéshez: szerintem kell a pénz, mert szükség van egy goldsinkre. Ha nem lenne elõbb-utóbb teljesen értéktelen lenne a gold.
És szerintem még ez is kevés. A gemeket remélem megcsinálják mondjuk úgy, hogy kivételkor az alatta lévõt kapod csak vissza. A kovács által gyártható itemek minõségén kellen inkább nagyon javítaniuk, hogy megérje a pénzért és anyagért cserébe amit ad.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
valaki szerint ez ésszerû volt amikor tervezték a játékot?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Heal 8% of your maximum Life for every enemy hit.
nem akarok beleszolni a barbarok dolgaba, de ezt azt irja, hogy minden utesnel kapsz 8% life-ot
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Most lett a barbárom 59-es, éslátom, hogy az owerpower skill ad minden megölt mob után 8% hp-t. De ezt a skillt valahogy nem tudom használni. Betettem jobb egérgopmbra, mikor benyomom akkor megjelenik egy villám de semmi buff nem megy fel, és nem vagyok erõsebb se...:S Akkor most ez a skill hogy mûködik?
Köszi elõre is!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Barbár, 2db egykezes fegyver van a kezében , ha kiveszem a bal kézbõl a fegyvet több lesz a damage, itt szétcsúsztam... hogy van ez ?
Az új fiókom: DevLupius