Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Tank fegyver? Nincs rajta vitality 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez se rossz tank fegyver 😄

egyik említett játékkal sem játszottam,de szerinted ez miért nem olyan játék?

How much can you take,before you snap?

én is kimaxoltam nincs is egy vasam se és még geart se tudtam belõle szerezni😛 ,de én hülye azért maxoltam😊

Aradebil2
én maxolom végig az artisanokat, és így is volt eddig mindig pénzem cuccokra AH-ból, és második karinál én élvezem kreálgatni a tárgyakat mint simán megvenni AH-ból,de ez csak az én perverzióm valsz

azokon is szar a statok fele😄😄

pisztácia
AH miatt értelme sincs...sztem

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

használta valaki a kovácsot upgrad-re egyáltalán? nekem 60 óra játékom van és kb. 2 itemet készítettem.....

pisztácia
Na igen, én is ezt olvasom, csak akkor gondolom fel kéne jönnie valamilyen buffnak, hogy lássam h aktív..::S de semmi, ezért nem értem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
De ez nem hiba. Ez nem olyan játék, mint a GW vagy tera. Pl wowban is, ha rádlõttek egy spellt, akkor futhatsz ameddig akarsz, el fog találni.

szerintem logikus az lenne,hogy az animáció befejezése utána kérdezze le,hogy ott vagyok e és ha nem akkor ne érjen már attack. de mindegy, már nagyjából hozzászoktam,csak reménykedek benne,hogy javítják egyszer

yesname
A magic find és gold find bónuszok a karinak coopban csapatátlagolódik vagy mindenkine a magáé számít?

A kovács és jewel pénzkérdéshez: szerintem kell a pénz, mert szükség van egy goldsinkre. Ha nem lenne elõbb-utóbb teljesen értéktelen lenne a gold.
És szerintem még ez is kevés. A gemeket remélem megcsinálják mondjuk úgy, hogy kivételkor az alatta lévõt kapod csak vissza. A kovács által gyártható itemek minõségén kellen inkább nagyon javítaniuk, hogy megérje a pénzért és anyagért cserébe amit ad.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

általában addig csinálok egy questet,amíg vissza nem kell menni a városba és ott lépek ki. de amúgy nagyjából akkor van checkpoint amikor wp is,szóval boss packokba így is úgy is bele lehet halni,ha rossz helyen vannak és nem figyel az ember.

Fpocok
Hülyén néz ki, de VAN BENNE LOGIKA.

Aradebil2
HC-sek hogy oldjátok meg hogy ne az utolsó checkpointba vágjon a game vissza hanem a városba resume gamenél?mindig elölrõl kezditek a questet? tegnap fordult velem elõ h act4ben a gardens of hope-ba felérve van pont a checkpoint, és amint beléptem rám rohant 4 champion oppressor, épp hogy le tudtam menekülni az alsóbb szintre 😄

Aradebil2
Újabb adag info a hackelésekrõl...

lerakok egy trapet, belassul tõle az enemy, elkezdi az animációt, de elfutok/elugrok elõle és 20 yard távolságból is bekapom a hitet.
valaki szerint ez ésszerû volt amikor tervezték a játékot?

jazzy
Nem bug ezt azért csinálták, hogy ne tudj elfutni minden ütés elõl.
TVelvet
mi volt a bibi?
de igen, engem is zavar. remélem ez csak egy bug

Magh
Üdv! Adna valaki egy meghívót? Köszönöm.

sz4bolcs
De igen. Elég gagyin van megcsinálva, mint valami virtuális sakktábla.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

esélye van, hogy ha ütnek téged akkor eltolhatod a skillt. a közeledben lévõ lényeket eltalálod akkor gyógyulsz 8%ot minden eltalált lényért. minél többen vannak körülötted annál többet gyógyulsz. ha az ütést dodgolod nem procolhat. ezért nem ajánlják , hogy sok dexed legyen. az str armort ad ami szintén védelem és még sebzés is. a lényeg az , hogy balancolni kell. nem szabad csak 1-2 statra menni. ami még nagyon hasznos az a x%al csökkenteni a melee sebzést.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tarti19
Nem zavar titeket, hogy az animációk alatt már nem lehet elnyomni semmilyen spellt, mert már akkor hitnek véli a történetet, amikor megkezdi azt a mob?

j0nNyKa
Revel
Heal 8% of your maximum Life for every enemy hit.

nem akarok beleszolni a barbarok dolgaba, de ezt azt irja, hogy minden utesnel kapsz 8% life-ot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NA megtaláltam a barbar problémáját ami angyon egyszerûen orvosolható és shiedl se kell hozzá ha nem akarod!kell heallõs skillek 2 kezes vagy 2 db 1 keezs és gyúrjál rá all ressitre meg int-re. poén az ,hogy az int az fizikal resistet is add szóval lényegében all resist az is! Ennél jobbat nem tudok sajnos!
j0nNyKa
vagy mondjuk javitottam a hibat, es nem kell kiszedni ?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pisztácia
Üdv!

Most lett a barbárom 59-es, éslátom, hogy az owerpower skill ad minden megölt mob után 8% hp-t. De ezt a skillt valahogy nem tudom használni. Betettem jobb egérgopmbra, mikor benyomom akkor megjelenik egy villám de semmi buff nem megy fel, és nem vagyok erõsebb se...:S Akkor most ez a skill hogy mûködik?

Köszi elõre is!

Carmang
Nem számoltam utána, de szerintem a két fegyó átlagát írja ki, olyan "tájékoztató adat" jellegûen. A +15% sebességnövekedés a nyerõ a dual wield-ben. Már akinek. Én inkább váltottam egy kétkezesre, azzal az alap mobokat egybõl kettéhasítom. Viszont single boss ellen a dual wield + Frenzy látványosan gyorsabb.

TVelvet
szedjétek ki egyelõre a design ideiglenesen..
elitehun
jogos, még reggel van 😄
ecetke: options-ben legyen kipipálva az elective mode
a skillsort, hogy tudom csereberélni? : )
Maak
az addig ok, de ha hozzaadsz meg +dmg-et akkor az nehogy mar levonjon belole <#idiota>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

elitehun
de csak ennél a topiknál lassú
elitehun
jaja, vmi kocsog.eu betöltésénél lassul be wtf
elitehun
nem tudom pontosan hogy nézi a fegyverek dmg-ét, de ha jól emlékszem akkor a jobb (nem az offhand) kezében lévõ fegyó sebzését veszi elsõdlegesen alapul
TVelvet
baszott lassan jön be a fórum... 😞
elitehun
ez pedig nem hülyeség. én is igy játszok, de azért pakolok a vit-re is
Maak
ugyanez volt nalunk is tegnap, craftoltam ket fegyot es ha csak egyik volt a kezben tobb volt a dmg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kandurex
hell -en vagy infernon?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egy gyors kérdés....
Barbár, 2db egykezes fegyver van a kezében , ha kiveszem a bal kézbõl a fegyvet több lesz a damage, itt szétcsúsztam... hogy van ez ?

Az új fiókom: DevLupius

unknown nick
10-20 milla? Kungennek is max 10 volt tegnap. Egy csillag alakú gem 50.000 gold kraftolni és akkor még nem is tudom mennyi a járulékos kraft díj, amíg össze rakja a végeredményt.

Ott van az <#wink>Csak legyen meg a dps-ed hogy lenyomjad, nekem nehanyszor meglogott mar.
nemtudom pontosan a Dalton kapitány elõtti "réten" tud spawnolni egy pincelejárat ott csücsül

TVelvet
golbin, act1 elején? wtf?
persze és minél több idõt ölsz bele annál nagyobb az esélyed😊 amúgy az a ygerek beteg....egész nap tolja szinte alig alszik

Azt a goblint en is elkaptam 2x a pain-ceben( XD), de gagyi amit dobott hiaba rare. Gondolom ido kerdese hogy esik neki vmi, de 5xNV nelkul eleg meredek, ha meg NV buffot tud szerezni minek vacakolni act I elejen?
nagyon sokan csak a kereskedésért játszanak ám.....és ahoz a tuti anyag forrást kell csapolni😛

tarti19
Ez meg a másik, ez milyen játékélményt ad?

a Goblint farmolja act 1 elején....meg Daltont és a Boszorkányt öli úzközben